Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Van Helios Solar kreeg ik een mail waarin verteld werd dat ze failliet zijn. Tevens kreeg ik de mogelijkheid om na overboeking van € 90,75 over te stappen naar een andere leverancier voor de monit... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

In het begin was het de vraag of mijn dak wel geschikt was voor zonnepanelen, heb namelijk een singeldak. Uiteindelijk uitgekomen bij deze aanbieder omdat het overal over het algemeen goed aangeschrev... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Had problemen met de panelen. Helios niet bereikbaar. Ondertussen maar een ander bedrijf -SAMAN- het onderhoud laten doen. Nu moet dik betalen om naar een ander bedrijf door helios geregeld te laten... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Drie offertes aangevraagd. Wij hebben gekozen voor Helios Solar omdat het een prettig gesprek was en een goede prijs. Vakbekwame monteurs zijn op de afgesproken dag de panelen komen monteren zelfs in... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de energia solar
  2. também em
  3. Central de energia solar fotovoltaica
  4. Fornecedor de equipamentos a energia solar

Informação fornecida por diversas fontes externas

Solar Heating Distributors for Sorel Mikroelektronik and Sunlight Solar Energy Co. Ltd.

Informações de contacto

2,6

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

70 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

2,6

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf; geen service; geen kennis, geen opvolging. Afspraken worden keer op keer niet nagekomen. Waardeloos bedrijf; niet mee in zee gaan.
Ben al een jaar bezig om een kapotte optimizer te laten vervangen

1 de abril de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Na een valse start.....problemen opgelost.

Na een valse start en 7 weken later kunnen we nu dan gebruik maken van de zonnepanelen, alles werkt en monitoring laat de resultaten zien. Helios-Solar stuurde uiteindelijk deskundige monteurs, zij constateerden al heel snel dat er verkeerd kabelmateriaal gebruikt was en foutieve aansluiting gemaakt. Monteur kwam dag eerder kijken om te zien wat het probleem was en liet omgaand nieuw kabelmateriaal bezorgen, zodat op de geplande afspraak de werkzaamheden gedaan konden worden.
Het werk is nu deskundig, keurig en na volle tevredenheid uitgevoerd.
Na de moeizame start durven we nu te vertrouwen op een probleemloze en vooral zonnige toekomst.
Helios-Solar, met dit installatiebedrijf verdienen jullie sterren en tevreden klanten!

9 de março de 2020

Korte lijnen en correcte afspraken en uitvoer Helios Solar

Ik ben zeer tevreden over het contact en de offerte van adviseur Ron. Alle afspraken zijn correct nagekomen. Op de afgesproken dag kwam een ploeg van drie vakmannen de installatie vakkundig plaatsen. De kabel werd apart en ruim op tijd geleverd. Op het dak van ons blok liggen bij vier huizen zonnepanelen. Op ons dak liggen de zonnepanelen er absoluut het beste bij. Goede plaatsing, prima ballast, goede afscherming tegen wind en alles keurig afgewerkt.Ook het aanmelden van de zonnepanelen bij het garantiefonds is prima verlopen. Ik durf dit bedrijf van harte aan te bevelen.

18 de janeiro de 2020

É esta a sua empresa?