Har endnu engang netop været hos Nissan / Helsingør Bilhus - og kan kun anbefale dem. Bilen ville ikke starte her til morgen, og et nyt batteri blev yderst hurtigt monteret til en god pris. Særligt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Steffen har været fantastisk til kontakte os så snart der kom nye oplysninger ang vores nye bil- sammen med hans kollega lykkes det os at få bilen før tid og klar til vores ferie. Bare rigtig god serv... Ver mais
Fik lavet service d.17.0723.Spurgte indtil papirer på arbejdet, men fik at vide at det kun kunne få hvis jeg ville have det, men jeg kunne få det tilsendt på mail eller sms. Jeg bad ham sende det. J... Ver mais
Jeg har fået en super positiv oplevelse i forbindelse med råd, vejledning og køb af min nye bil. Audrius har været smilende, hjælpsom samt givet mig tryghed i mit valg og køb af bilen. Jeg vil klart... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Helsingør Bilhus er autoriseret Peugeot, Citroen, Opel, NAVOR, Hongqi og Voyah forhandler samt autoriseret servicepartner.
Informações de contacto
H. C. Ørsteds Vej 10, 3000, Helsingør, Dinamarca
- chrmo@helsingorbilhus.dk
- helsingorbilhus.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Jeg aftalte et køb med Daniel fra…
Jeg aftalte et køb med Daniel fra Helsingør Bilhus. Han sørgede for at alt kørte smurt. Da der var en mulig defekt, var han klar til med det samme at løse opgaven fleksibelt. Det var tydeligt at hele salgsopgaven blev tage med ansvarsfølelse og oprigtighed. Tak for indsatsen!
God atmosfære hele handlen igennem
De informationerede om aftalen og om…
De informationerede om aftalen og om bilens indretning.
Super service. Alle aftaler blev fuldt og vi er meget glade for vores nye bil. Meget behagelig sælger, der guidede os smukt igennem processen.
Det er meget venlig og høflig perssonale i Helsingør Bilhus. Vi fik en fin beyjæningg
Venlig og høflig betjening
En fin bil vi hentede.
Jeg fik grundig vejledning før købet
Jeg fik grundig vejledning før købet, og sælgeren brugte god tid på at lytte til mine behov.
Det, jeg især satte pris på, var hans ærlighed omkring både fordele og ulemper ved den bil, jeg valgte.
Ved afhentningen var der afsat god tid til en grundig gennemgang af bilens funktioner.
Fin handel 👌
Høflig betjening der tog hensyn og svarede på mine mange spørgsmål og henvendelser før under og sikkert også efter salget🫣
Helsingør Bilhus leverede bilen som…
Helsingør Bilhus leverede bilen som aftalt.
Virkelig god service
Virkelig god service, tid til alle spørgsmålene angående bilkøb.
“Fan“Professionel hjælp fra start til slut”tastisk oplevelse fra start til…
“Fantastisk oplevelse fra start til slut!
Bertram har gennem hele forløbet været utrolig effektiv, overholdt alle aftaler og sørget for klar og hurtig kommunikation. Samtidig har han været meget imødekommende og skabt en tryg og behagelig proces. Kan varmt anbefales!”
Had a great Service for Bertram who…
Had a great Service for Bertram who responded to my emails very quickly.
I am now the proud owner of a new car
God personlig service
virkelig ringe oplevelse med servicen…
virkelig ringe oplevelse med servicen hos Helsingør bilhus. Jeg køber en bil, der skal et sæt nye vinterhjul med i handlen. Jeg henter vinterhjul efterfølgende som aftal. Da så skal montere disse, viser det sig at de ikke passer, da et mål er forkert. Bilhuset bestiller nye hjul hjem, som jeg så kan hente igen. Jeg har 100km hver vej. Jeg anmoder i mail korrespondancen, om de så vil være behjælpelige med at montere de nye hjul når jeg nu skulle køre 100km op til dem igen. Det mente de godt kunne lade sig gøre. Men da dagen kom og jeg skulle hente mine hjul, passede det ikke lige deres værksted. Men jeg kunne komme igen en anden dag. Det ville så være 200km igen. Så jeg tog mine vinterhjul med, sol nu var gået fra at være 16” continental til 15” Yokohama.
Men jeg orkede ikke mere. Tid dem og kørte hjem - med en overordentlig dårlig kundeoplevelse
Handelen var hurtig og punktlig
Handelen var hurtig og punktlig. Alle informationer var nyttige, og service var upåklagelig. Fin betjening.
Høj troværdighed
Høj troværdighed og god service. En god oplevelse at købe bil her.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.