Medtest Opiniões 33

TrustScore: 2.5 em 5

2,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag inte fått min beställning efter 14 dgr. Mejlade 3 gånger och fick svar att köpet inte registrerats trots att köpet dragits med Swish från mitt konto ( camerix) ”Köpet har ej registrerats Vänli... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Trods de mange negative anmeldelser vil jeg dog komme med en positiv. Bestilt min pakke torsdag morgen og modtag den hos posthuset fredag formiddag. Dejlig hurtig service og fik mail med kvitteringe... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Har bestilt en test til ca. 500 kr og har ikke mottatt noe ordrebekreftelse og de svarer ikke på mail. Holdt unna.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Svindel

16 de fevereiro de 2026

Versteckte Zusatzkosten und verspätete Lieferung

Ich habe in diesem Shop Produkte bestellt, die laut Angaben innerhalb von zwei bis vier Tagen bei mir in der Schweiz eintreffen sollten. Die Bestellung und Bezahlung verliefen problemlos, und es wurde deutlich kommuniziert, dass ab einem Warenwert von über 40 € die Lieferkosten inklusive seien.

Was jedoch nirgends erwähnt wurde, dass bei einer Lieferung in die Schweiz zusätzliche Zollgebühren anfallen können. Bei der Zustellung musste ich dann überraschend 60 CHF Zollgebühren bezahlen also mehr als der eigentliche Warenwert von 47 €.

Hätte der Shop transparent darüber informiert, dass weitere Kosten entstehen können, hätte ich mich auf diese Gebühren einstellen oder mich gegen eine Bestellung entscheiden können.

Zusätzlich kam die Lieferung nicht wie versprochen nach zwei bis vier Tagen an, sondern erst nach acht Arbeitstagen.

Insgesamt bin ich sehr unzufrieden sowohl mit der fehlenden Transparenz zu den Zusatzkosten als auch mit der verspäteten Lieferung.

25 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Riktigt bra företag

Riktigt bra företag! Återbetalningen sköttes väldigt snabbt, samt deras lager var snabba på att hantera order. Även en trevlig och hjälpsam support.

20 de janeiro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Bestilte formstøpte øreplugger fra…

Bestilte formstøpte øreplugger fra medtest.shop. Tenkte å bestille ett par, men fikk melding om at det var ingen fraktkostnad over et visst beløp. Tenkte da at det var smart å bestille to par øreplugger. Men like forbanna tok de betaling for frakt. Det er snakk om 29,00 kroner, så det gjør ikke så stort innhogg i husholdningsbudsjettet våres. Men det må nesten gå an å stole på det som står på sidene.

Jeg kunne gitt fem stjerner for hurtig levering og ellers alt OK, men det er noe irriterende at de lokker med gratis frakt over et visst beløp.

Ørepluggene? Nei, de har vi ikke testet ennå.

Fra Medtestshop:
[Ordre #113500] (august 13, 2023)

13 de agosto de 2023

Hej Eirik,
Når du bestiller produkter med en verdi over 500kr må du velge fraktalternativet som vises, som da er gratis. Velger du en annen, belastes frakt. Det er ikke helt optimalt. Vi har nå refundert deg for frakten pa 29kr, som du ikke trenger å betale for.
Hvis du har flere spørsmål, send oss ​​en e-post på:
order@medtest.shop
vh
medtest

Greit

Ordrenummer:112286. Bekreftelse på at jeg skulle få test fra 11.06.23. Hadde vært en del vansker med levering. Men alt var ordnet etter jeg kontaktet supporttjeneste. Jostein

26 de junho de 2023

Resposta da Medtest

Hej, Vi har sökt på ditt namn Liudmyla Shulzhenko samt Jostein och hittar ingen order i något av namnen. Vi hittar heller inget mejl från dig. Du skriver vi inte har kontakt info vilket är fel, det framgår tydligt på hemsidan: https://medtest.shop/no/forhold/

Har du frågor kring din order kan du mejla till order@medtest.shop så svarar vi inom 24h.

Classificada 1 em 5 estrelas

Oseriöst blufföretag som inte skickar…

Oseriöst blufföretag som inte skickar order, svarar inte på mail. Kommer att anmäla.

13 de julho de 2022

Hej Ulrika,
Din order skickades den 4 juli från oss med postnord. Det verkar som leveransen uteblev vilket vi beklagar. Vi har återbetalat hela summan till dig. Mail har även skickats till dig.
Vår kundsupport var något underbemannad den veckan så det dröjde tyvärr med svar vilket vi beklagar.

Fupfirma

Bestilte pakke den 18.maj 2022, og her 12 dage senere er pakken stadigvæk ikke modtaget. Henvender mig til firmaet, som blot skriver, at vi er i en periode med “røde dage” Med andre ord, en snik for en snak. Pakken kan heller ikke spores, så har ikke en chance for at vide om pakken er sendt eller ej. Et rigtig fupfirma for alle pengene 😡

30 de maio de 2022

Resposta da Medtest

Vi beklager den manglende levering. Vi har betalt det fulde beløb tilbage. Vi er ingen fupfirma. Nogle gange sker det, at transportfirmaet har problemer, som vi ikke kan påvirke.

Hvor er min pakke?

jernmangeltests bestilt 19/04/22. I færdigbehandlede min ordre d.20/04/22, og jeg modtog besked fra Bring ( postbud) at de inden længe ville modtage en pakke fra Camerix AB (jer).

I dag er d. 27/04/ 22. Bring oplyser( postbud) , at der er lavet pakkelabel d 20/04/22, m en de har endnu ikke modtaget pakken. Opfordrer mig til at kontakte jer.

Intet kontakttelefonnummer, hvilket får alarmklokker til at ringe meget højt.

Hvor er min pakke?

27 de abril de 2022

Resposta da Medtest

Hej, Bring havde problemer med forsendelsen (hvilket vi beklager). Pakken blev afhentet 29/4 af kunden.

Manglende levering

Bestilte en test den 14. 04. fik besked den 18. 04. og at ordren var færdigbehandlet og varen ville komme i løbet af 3-5 dage, har skrevet mail, men får ikke svar, pengene er hævet på min konto, så ordren må jo være registreret

26 de abril de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Formbare ørepropper størkner før man kan få dem formet i ørene

Købte ørepropper man selv former i oktober 2020. Jeg har først forsøgt at forme dem nu (april 2022), men der står ingen udløbsdato, så ville mene de stadig burde virke.
Jf. brugsanvisningen skal den hvide og blå del blandes i 30-60 sek. Jeg nåede kun at blande dem i 15 sek før klumpen blev hård og derfor uformbar, og dermed ubrugelig. Jeg forsøgte at dele den sidste halvdel af kittet op så jeg måske kunne få to mindre ørepropper, men her skete stort set det samme, selvom jeg da blandede i kortere tid og var ekstrem obs på at der skulle gå endnu hurtigere end brugsanvisningen angav.
299 kr på et ubrugeligt produkt...

Update 02/05/2022:
Jeg er blevet kontaktet kort efter jeg sendte en mail og har dags dato sendt min adresse da de vil sende mig et nyt kit - super service! Så jeg opdaterer igen når jeg har modtaget det nye sæt. Der skulle være lavet en ny brugsanvisning, så forhåbentligt det går bedre.

Update 12/05/2022:
Nye ørepropper blev sendt hurtigt 👌 Rigtig fin service. Jeg har ikke kunne overskue at forme de nye endnu...

21 de abril de 2022

Resposta da Medtest

Hej Malene, Tråkigt att höra. Vi sender en ny produkt till dig kostnadsfritt. Skicka ett e-postmeddelande till oss med ditt ordernummer så fortsätter vi diskussionen där. Mejla till support@camerix-group.com

Fikk varen etter 8 dager

Fikk varen etter 8 dager, holder til i nordland så jeg er imponert over at leveransen gikk såpass fort. Sendte en mail bare for å sjekke om det var som andre anmeldere har skrevet, ennå ikke fått svar, derfor 4 stjerner.

2 de agosto de 2021

Ingen vara efter 14 dgr

”Köpet har ej registrerats Vänligen lägg en ny order”
Va? Betala en gång till?
Näää… har beställt förut och hade inga problem då!
Beställ ej om ni inte har lust o gambla lite 😡

22 de junho de 2021

Resposta da Medtest

Som vi skrev till dig har köpet inte registrerats (genomförts) och vi har inte mottagit betalningen. Om dina pengar har dragits från kontot så ber vi dig kontakta din bank eller Bambora (betalsystemet) och be dem skicka dig transaktionsuppgifter om transaktionen om en sådan finns.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais