Die Designs der Schuhe sind wirklich ansprechend, keine Frage. Leider steht die Qualität in meinem Fall in keinem Verhältnis zum hohen Preis. Das Paket kam in einem katastrophalen Zustand bei mir a... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Kan kun anbefale firmaet. Hurtig levering til min firmaadresse med UPS. Størrelserne passede på nær et par bukser der måtte sendes retur. Dette fore uden ekstra omkostninger med indlevering på UPS dro... Ver mais
Jeg bestilte nogle varer, hvoraf den éne vare var på tilbud og jeg tænkte, at dette var et godt tilbud - hvorefter jeg bestilte. Derefter henvendte virksomheden sig og sagde, at prisen var en fejl og... Ver mais
Jeg blev oplyst om stort set alt, der var oplysning om stort set alt, og forsendelsen var også ok,betalingen var meget sikker og blev først gennemført. nogle dage efter modtagelsen af tøjet! Jeg vil b... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Grotestraat 156, 7607CX, Almelo, Holanda
- 0546-452376
- info@henkterhorst.de
- henkterhorst.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Nemt
Nemt, at finde den helt rigtige størrelse. Og helt tilfrds med min nye smokingskjorte.
Hurtig og effiktiv levering via UPS.
Sikkert ikke sidste gang jeg handler der.
Super service og flot kvalitet!
Fik habitsæt til min drenge i super lækker kvalitet og materiale. Bestilte og fik det få dage efter. Er super godt tilfreds!!
Perfekt service
Forud for bestilling hurtigt og fyldestgørende svar på forespørgsel vedr. emnet. Efter bestilling fuld tracking af forsendelsen, som ankom efter ganske få dage. Emnet svarede fuldstændig til det annoncerede og til den supplerende beskrivelse i besvarelsen af forespørgslen.
Acceptabel
Administration af ordren og kvalitet af varen er i top.
Det var dog lidt ærgeligt at leveringen kun kunne foretages af UPS således der skulle være en til at tage imod pakken. Almindelig post ville være at foretrække så man kunne have hentet pakken i en pakkeboks.
Fik varen efter 3 dage, det er ok hurtigt fra Holland.
Kanon service
Super god service. Hurtig levering og vedlagt returseddel som gør det hele meget nemmere. Fair priser og god information.
Perfekt
Super tilfreds : passede 100%, og en overraskende go kvalitet for pengene .
Nem og hurtig betjening og levering
Jeg bestilte en smoking, og fik den leveret inden for 3 dage.
Det var nemt at angive mine mål, og da jeg fik tøjet leveret sad det som det skulle. Og prisen var som den skulle være. Alt i alt en god oplevelse at handle med Henkterhorst.
God professionnel service og express levering.
Har fornylig haft fornøjelsen at købe smoking jakker hos Henkterhorst.
Jeg har intet at klage over, alt har foregået som forventet. Mine bedste anbefalinger til Henkterhorst.
Fantastisk !
Jeg bestilte et jakkesæt til min søn på 8 år. Bestilte det Mandag og det ankom Torsdag. Det var nøjagtigt lige så flot, som det var vist på firmaets hjemmeside. Super lækker kvalitet til meget fornuftige priser.
Mvh. En meget tilfreds kunde.
God kvalitet og hurtig levering.
Jeg bestilte et jakkesæt til min søn på 9 år.
Størrelserne er de samme som man normalt ville finde i andre børnetøjs butikker, det var rigtig rart. Og kvaliteten er også fin.
Leveringen var her som lovet, et par dage efter bestilling.
Er super tilfreds og har en lykkelig knægt.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her, og vil varmt anbefale det til andre.
Super betjening
Kan varmt anbefale dette firma, fantastisk tøj super pasform. Levering hurtig og som lovet. Handeler helt sikkert her igen
Kanon og hurtig levering
Hurtig ekspedition
Hurtig og nem ekspedition. Hvis varen ikke passer er der nem returneringsmulighed med UPS og det er fragtfrit. Modtageren betaler.
Pengene er retur på kontoen i løbet af få dage
Virker som det skal
Jeg købte en pæn smoking til en meget konkurrencedygtig pris.
Websitet var oversat til dansk - bortset fra 5-10% der stadig står på hollansk. Hvis man kan se bort fra det og det ikke vildt fancy udseende på sitet, så kan man gøre sig en god handel.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.