Hidden Luxury Project Opiniões 42

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg giver Hidden Luxury Project min varmeste anbefaling! Ønsker du at købe en brugt designertaske, så tager Hidden Luxury project dig både i hånden og lytter til dine ønsker. Deres hjemmeside er... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Hidden Luxury Project. Standene på taskerne er præcis som beskrevet – virkelig god kvalitet og velholdte produkter. Derudover er kundeservicen helt i top.... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de malas
  2. Loja de malas e malas de viagem
  3. Loja de malas e bolsas
  4. Loja de roupas vintage

Escrito pela empresa

Hos Hidden Luxury Project finder du ægte preloved designertasker fra Louis Vuitton, Chanel, Gucci og Prada – altid verificeret af eksterne kompetente eksperter indenfor branchen og leveret med premium autenticitetskort samt livstidsgaranti på ægthed. Alle tasker er professionelt renset og plejet, så du undgår ubehagelige lugte og får en taske, der er klar til brug. Du kan spare op til 90 % af nyprisen – og priserne starter allerede fra 999 kr. Vi sender i over 90 % genanvendelig emballage og forlænger livscyklussen på luksusprodukter. Ingen kopier. Kun klassikere. Se mere på hiddenluxuryproject.dk

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

De varmeste og bedste anbefalinger

De varmeste og bedste anbefalinger! Jeg købte en Noé taske på Finders Keepers og oplevede den bedste service, imødekommenhed og en fyr med styr på sine ting. Kæmpe forskel at tasken ikke lugter second hand. Jeg kommer aldrig til at købe tasker andre steder!

12 de abril de 2026

Top oplevelse…

Super dejlig oplevelse.Nem og hurtig køb/leveringsproces samt suveræn info omkring levering top prof varm anbefaledes.

2 de março de 2026

Kan kun anbefale<3

Så flotte tasker og et virkelig godt udvalg! Er så glad for den taske jeg har købt og vil klart købe mine fremtidige tasker her🌞 virkelig sød, professionel og god service! Alt godt!

28 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har samarbejdet med Benjamin fra…

Jeg har samarbejdet med Benjamin fra Hidden Luxury Project af flere omgange gennem den seneste tid, og kan kun anbefale at købe hos ham. Fra første gang jeg mødte ham, har han været så uendeligt sød, hjælpsom og professionel, og man mærker virkelig hans engagement. Jeg har set hans tasker på messer flere gange, hvor man tydeligt kan se, hvor omhyggelig han er. Alle taskerne er i så fin stand, og bliver virkelig rengjort og plejet. Han kører nogle helt vildt gode priser, som man næsten ikke kan sige nej til. Hvis man overvejer at købe en preloved designer taske, kan jeg KUN anbefale at købe den gennem ham.

18 de janeiro de 2026

Super lækker taske

Super lækker taske, jeg købte hos dem. Flot pakket ind og hurtig levering🤗
Bestilte 7/1-2026 morgen kunne hente den 8/1-2026 formiddag.

Hej Linda

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for tasken, og at både indpakning og levering gik hurtigt og som forventet. Vi er glade for, at afhentningen kunne lade sig gøre allerede dagen efter bestilling.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg giver Hidden Luxury Project min…

Jeg giver Hidden Luxury Project min varmeste anbefaling!

Ønsker du at købe en brugt designertaske, så tager Hidden Luxury project dig både i hånden og lytter til dine ønsker. Deres hjemmeside er meget velfungerende og servicen er magnifik.

Bestemt ikke sidste gang jeg søger deres vej mod designertasker, til gode priser! De er klart min fortrukne forhandler af brugte designer tasker.

Hej Emilie

Tusind tak for din virkelig flotte og varme anmeldelse. Det betyder enormt meget for os at høre, at du har følt dig lyttet til og godt guidet i processen, og at både hjemmesiden og servicen har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din tillid og på, at du ser os som din foretrukne forhandler.

Tak for din anbefaling. Vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Super sød

Benjamin, der står bag brandet, er altid klar til at hjælpe på en sød måde! Jeg købte en designertaske af ham, som jeg bruger hver dag. Jeg var nervøs for, om den ville lugte, da jeg modtog den - men den var helt perfekt, og alt var tjekket grundigt igennem. Kæmpe anbefaling herfra

Hej Karoline

Tusind tak for din virkelig søde og personlige anmeldelse. Det betyder meget at høre, at du har følt dig godt hjulpet, og at tasken lever op til dine forventninger i hverdagen. Vi ved, at det kan give lidt nervøsitet at købe en preloved taske, så det er dejligt at høre, at gennemgangen og standen har givet dig tryghed.

Tak for din anbefaling og for tilliden.

Fantastisk service

Virkelig god service og enormt flot og velholdt taske, som lever 100% op til billederne på hjemmesiden.

Handler helt sikkert her igen.

Hej Rikke

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både servicen og tasken, og at den levede fuldt op til billederne på hjemmesiden. Tak for tilliden og for at dele din oplevelse. Vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin handel og god service.

Super fin handel og god service.
Det bedste herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej Marianne

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god handel og været tilfreds med servicen. Tak for de pæne ord og for din anbefaling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale Hidden Luxury…

Jeg kan varmt anbefale Hidden Luxury Projekt.
Jeg har kun haft gode oplevelser, med dem. Jeg ser til dagligt forskellige takser fra Hidden Luxury projekt, da jeg arbejder i Reshoppit hvor vi sælger deres tasker. Dermed kan jeg på daglig basis se de fine tasker, til en rigtig fair pris. Derudover er der en suveræn kundeservice, hvor man kan mærke at der bliver taget sig godt af alle taskerne, og det samme med kunderne. Jeg kan skrive under på at der bliver passet om taskerne med omhu. Jeg kan dermed kun anbefale at købe derfra:)

Hej Laura

Tusind tak for din virkelig fine og personlige anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at vores arbejde med både taskerne og kundeservicen bliver værdsat også set indefra hverdagen hos Reshoppit. Vi lægger stor omhu i hver enkelt taske og i måden, vi møder kunderne på, så det er særligt dejligt, at det bliver bemærket.

Tak for din anbefaling og for den tillid, du viser os. Det sætter vi stor pris på.

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse fra start til slut!

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med hiddenluxeryproject. Hele processen – fra bestilling til levering – var både nem og professionel. Produktet lever fuldt ud op til forventningerne og kvaliteten er i top. Man kan tydeligt mærke, at der er fokus på detaljer og eksklusivitet.

Kundeservicen fortjener også ros: hurtig respons, venlig kommunikation og stor hjælpsomhed. Det er sjældent, man oplever så høj service kombineret med så flotte produkter.

Jeg kan varmt anbefale hiddenluxeryproject og handler helt sikkert her igen!

30 de dezembro de 2025

Hej Mathilde

Tusind tak for din virkelig flotte og detaljerede anmeldelse. Det betyder enormt meget for os at høre, at hele oplevelsen fra bestilling til levering har været både nem og professionel, og at produktet har levet op til dine forventninger. Vi lægger stor vægt på kvalitet, detaljer og en høj grad af service, så det er meget værdsat, at det bliver bemærket.

Tak for de varme ord om kundeservicen og for din klare anbefaling. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig fin taske til prisen

Det er virkelig stedet, du skal gå hen, hvis du er på udkig efter luksustasker, men ikke vil købe dem fra ny!

25 de dezembro de 2025

Hej Anne

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både tasken og prisen, og at du vil anbefale os til andre, der søger luksustasker på en mere ansvarlig måde. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rigtig fin oplevelse

Har haft en rigtig fin oplevelse hos Hidden Luxury Project. Hjemmesiden er nem at bruge, og varen svarede præcist til beskrivelsen og billederne. Leveringen gik hurtigt, og tasken var pænt pakket ind. Alt i alt en tryg og problemfri handel.

10 de dezembro de 2025

Hej Sofie

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at både hjemmesiden, beskrivelserne, leveringen og indpakningen levede op til dine forventninger. Vi er glade for, at handlen føltes tryg og problemfri.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering. Perfekt stand som lovet

18 de dezembro de 2025

Hej Mette

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at leveringen var hurtig, og at standen levede op til dine forventninger. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Luxury, quality, and integrity all in one!

I’ve had the pleasure of working with Benjamin and his team at Hidden Luxury Project several times now, mainly for restoration projects. From the very first interaction, Benjamin has been nothing but professional, friendly, and incredibly responsive — no question ever goes unanswered for long.

What really stands out is their transparency and honesty about every detail, especially when it comes to their bags and accessories. You always know exactly what you’re getting, yet their pricing remains surprisingly reasonable — true luxury without the crazy markup.

It’s also great to see how accessible they are - with showrooms across Denmark that allow you to see and try on the bags/accessories in person.

Hidden Luxury Project absolutely lives up to its name — hidden gems offering luxury, quality, and integrity all in one. I couldn’t recommend them more highly!

16 de outubro de 2025

Hej Reshop Vintage

Tusind tak for den meget grundige og flotte anmeldelse. Det betyder enormt meget for os at læse, at vores måde at arbejde på bliver værdsat både når det gælder transparens, kvalitet og den personlige dialog. Samarbejder som vores bekræfter os i, at det betaler sig at være ærlige, tilgængelige og grundige i alle detaljer.

Vi sætter stor pris på tilliden og på de fine ord om både vores priser, restaureringsarbejde og vores fysiske showrooms. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for at anbefale os videre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Overskuelig hjemmeside med gode…

Overskuelig hjemmeside med gode billeder og beskrivelser.
Fedt at man også kan se tasker fysisk i de store byen.

17 de dezembro de 2025

Hej Merete

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever hjemmesiden som overskuelig, og at billeder og beskrivelser giver et godt indtryk. Vi er også glade for, at muligheden for at se taskerne fysisk i de større byer giver ekstra tryghed.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Jeg kan varmt anbefale Hidden Luxury Project

Derudover er kundeservicen helt i top. Hurtige svar, venlig kommunikation og en følelse af tryghed gennem hele købsprocessen.

Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale Hidden Luxury Project til andre, der leder efter luksus til gode priser.

17 de dezembro de 2025

Hej Anna

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at både standen på taskerne og kundeservicen har levet op til dine forventninger, og at du har følt dig tryg gennem hele købsprocessen. Vi lægger stor vægt på præcise beskrivelser, god kommunikation og velholdte produkter, så det er dejligt at vide, at det bliver mærket.

Tak for din anbefaling og for tilliden. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Hidden Luxury Project

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais