Hjemogbord Opiniões 267

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte to duge, som ifølge en telefonisk aftale skulle afsendes torsdag. Da det ikke skete, og jeg akut havde brug for dem, skrev jeg en negativ anmeldelse på Trustpilot fredag aften. Kort eft... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Magen til god service skal man lede længe efter. Jeg havde købt et produkt jeg hurtigt fandt ud af jeg ikke kunne bruge alligevel. Jeg prøver at lave en annullering men de sender jo lyn hurtigt, s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlet julegave ved hjem og bord. Der var desværre en deffekt varer i den forbindelse og sendte derfor firmaet en mail omkring manglen. Indenfor en halv time havde vi aftalt en meget fair løsning... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service. Hurtig levering, men den ene ting, var ikke lige det jeg havde bestilt. Skrev til kundeservice, som straks skrev tilbage og beklagede mange gange. De ville så sende den bestilte vare ud... Ver mais

4,7

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og varen var som…

Hurtig levering og varen var som beskrevet

24 de setembro de 2025

Hej Hanne

Det er så skønt når alt bare er som det skal være - lige netop sådanne oplevelser vi gerne vil give

Godt udvalg.

Godt udvalg.
Utrolig hurtig levering .
Kan klart anbefales at handle der.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

24 de setembro de 2025

Hej Majbritt

Hvor er det bare dejligt at hører at vi kan anbefales - det gør os glade her bag skærmen ;-)

Dejligt med jeres hurtig betjening

Dejligt med jeres hurtig betjening
Bestilte søndag, ankom tirsdag. Og varen var godt beskyttet

26 de agosto de 2025

Hej Joy

Godt at hører det gik hurtigt og vi havde pakket varen godt - rosen er straks givetvidere til vores pakke team

Classificada 5 em 5 estrelas

De var virkelige hurtige til at få…

De var virkelige hurtige til at få varen sendt

26 de agosto de 2025

Resposta da Hjemogbord

Tak for de flotte 5 stjerner - Det er skønt at vi var virkelige hurtige så er internet handel jo lige som det skal være.

Classificada 5 em 5 estrelas

De rigtige varer og til en superpris

De rigtige varer og til en superpris. God information om levering, og varerne kom lynhurtig.

7 de agosto de 2025

Hej Pia,

Det er så skønt når det bare spiller - vi er stolte over at vores informations flow bare kører og alt er som det skal være.

Lige som man kan ønske sig

Lige som man kan ønske sig

2 de julho de 2025

Hej Henrik,

Tak for de flotte 5 stjerner - de gør os meget stolte.

Fin service

Bestilte en kværnknop, og fik trykket på den forkerte farve i farten. Skrev til kundeservice i søndags, om de kunne ændre farven. De svarede et par timer efter at det kunne de ikke, men tilbød at annullere ordren, så jeg kunne lægge en ny i den rigtige farve.
I dag tirsdag har jeg allerede modtaget min vare.
Super service…..

17 de junho de 2025

Hej Tove,

Tak for de rosende ord og den flotte anmeldelse - egentligt arbejder vi blot udfra hvordan vi gerne selv vil opleve internet handel - så vi bliver stolte når vi modtager så fine anmeldelser.

Alt var fint

Alt var fint, hurtig levering

28 de maio de 2025

Hej Kristine

Tak for den flotte anmeldelse - det er altid skønt når det hele er fint og levering kommer hurtigt.

Hej Bella

Tak for de flotte 5 stjerner - det er så dejligt når alt bare spiller - tak for du gav dig tid til at bedømme os

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode billige produkter samt hurtig…

Gode billige produkter samt hurtig levering.

26 de maio de 2025

Hej Mariann,

Hvor er det bare skønt at vi har levet op til det vi gerne vil levere - gode produkter, til den rigtige pris og selvfølgelig hurtig levering

Classificada 4 em 5 estrelas

God og hurtig service

God og hurtig service

25 de abril de 2025

Hej Annette

Tak for de fine 4 stjerner - dejligt at alt har været en god og hurtig service.

Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse, god pris og meget hurtig levering. Kan varmt anbefales. 🤗

24 de abril de 2025

Hej Charlotte,

Man kan jo kun blive glad med så fine ord i en anmeldelse - af hjertet tak det betyder mere end du aner.

Tak for en fin handle

Tak for en fin handle

24 de abril de 2025

Hej Charlotte,

Mange tak for de skønne stjerner - de gør os lidt stolte ;-)

en positiv oplevelse

en positiv oplevelse

28 de março de 2025

Hej Mona

Det er bare dejligt at høre det var en positiv oplevelse

Tak for nogle skønne påskevarer 🐣

Tak for nogle skønne påskevarer 🐣
Hurtig levering,og informationer 👍💚

20 de março de 2025

Hej Vonne,

Hvor er det bare skønt at vi har været med til at sprede lidt påske hygge hos dig.

Mange tak for de 5 flotte stjerner - de luner voldsomt her bag skærmen.

Alle os fra Hjemogbord.dk

Lyn hurtig levering

Lyn hurtig levering. God service.

25 de fevereiro de 2025

Hej Dorte,

Tak for de flotte 5 stjerner - det er lige nøjagtigt dem vi bestræber os på at opnå hver evig eneste dag.

De største hilsner Team hjemogbord.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtigt ekspedition af min vare og…

Hurtigt ekspedition af min vare og meget fint med mail på ordrebekræftelse m.m

25 de janeiro de 2025

Hej Lene,

Tak for de flotte 5 stjerner - det er skønt når alt bare spiller

Topklasse service

Kort efter svarede Martin – endda mens han så håndbold-semifinalen! Han beklagede fejlen og arbejdede aktivt på at finde en løsning. Vi var i løbende kontakt, og tidligt lørdag morgen fik jeg besked om, at dugene lå klar til afhentning i butikken, endda med en kompensation!
Stor ros for den hurtige håndtering og viljen til at rette op på fejlen. Jeg handler gerne her igen!

31 de janeiro de 2025

Hej Karsten,

Tak for den flotte anmeldelse.

Når vi laver en fejl skal vi altid gøre hvad vi kan for at rette hurtigt op på det - og dejligt det lykkedes i denne omgang

Vi ses på shoppen

Nemt og Billigt

Jeg købte en julegave til min far og jeg fik det både billigere på den hjemmeside og så var det også bare rigtig nemt og pakken var allerede oppe i min valgte pakkeboks efter to dage
Så jeg giver Hjem og Bord en vurdering på 5/5 stjerner

15 de dezembro de 2024

Hej Pelle,

Mange mange tak for de flotte 5 stjerner - de os så glade.

Det er skønt når internethandel blot spiller

Vi ses på shoppen

Team hjemogbord.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais