Jeg bestilte to duge, som ifølge en telefonisk aftale skulle afsendes torsdag. Da det ikke skete, og jeg akut havde brug for dem, skrev jeg en negativ anmeldelse på Trustpilot fredag aften. Kort eft... Ver mais
A empresa respondeu
Magen til god service skal man lede længe efter. Jeg havde købt et produkt jeg hurtigt fandt ud af jeg ikke kunne bruge alligevel. Jeg prøver at lave en annullering men de sender jo lyn hurtigt, s... Ver mais
A empresa respondeu
Har handlet julegave ved hjem og bord. Der var desværre en deffekt varer i den forbindelse og sendte derfor firmaet en mail omkring manglen. Indenfor en halv time havde vi aftalt en meget fair løsning... Ver mais
A empresa respondeu
Super service. Hurtig levering, men den ene ting, var ikke lige det jeg havde bestilt. Skrev til kundeservice, som straks skrev tilbage og beklagede mange gange. De ville så sende den bestilte vare ud... Ver mais
A empresa respondeu
Isenkram som det skal være,
Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Hurtig levering og nisserne var intakt ved ankomst og en god pris og det er 2 gang jeg køber hos jer og nok ikke siddtf gang

Resposta da Hjemogbord
Tusind tak for hurtig ekspedition her op til jul. I fik ro på min frustration.
Havde bestilt varer hos en anden forhandler, her til skal siges, at jeg kendte ikke jer. Men de sendte mig fejlfarve ift. den farve jeg havde bestilt, men som åbenbart er registreret forskelligt på varen flere steder og ikke kun hos denne forhandler.
Utrolig rar og serviceminded ekspedient hos jer undersøgte på jeres fjernlager, om I havde varen, som jeg skulle bruge og undersøgte samtidig om farve var mørk Mokka. Der var Bingo 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Jeg havde forberedt mig på at varen ikke nåede frem, men i dag 2 dage efter min bestilling af varen, ankom den med GLS.
Super og Tusind Tak

Resposta da Hjemogbord
Fantastisk service og rigtig hurtig levering! Der skete en mindre fejl i min ordre og Martin i kundeservice var vildt hurtig til at fikse det. Kan klart anbefales!

Resposta da Hjemogbord
Perfekt fra bestilling til modtagelse..
Kan kun anbefale..

Resposta da Hjemogbord
Ovenud fantastisk service. Havde en fejl på en bosh håndmixer, sendte en mail med video som reklamation. Fik svar samme dag, og få dage efter kunne jeg hente en ny maskine i pakkeshoppen.

Resposta da Hjemogbord
Fik en varer ekstra billig. Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtigt sendt afsted og kom pænt indpakket.

Resposta da Hjemogbord
Kunne man give flere stjerner, så gjorde jeg det. Til trods for at jeg står uden mit produkt, føler jeg alligevel jeg har fået noget med 'hjem i posen'. Jeg fik en ledningsfri støvsuger fra bosch i julegave sidste år. Desværre måtte jeg reklamere over denne. Efter en fin dialog med hjemogbord.dk fik jeg tilsendt en ny støvsuger, den kom med posten dagen efter 💪 Skæbnen ville, at også denne måtte retur. Blev igen mødt med fantastisk imødekommende service, og en helt igennem professionel håndtering af min reklamation. Jeg fik et nyt tilbud på en anden støvsuger eller pengene retur, uden forbehold. Det er sjældent set, at servicen og dem man kommer i kontakt med, er så venlige og imødekommende, endda i en reklamations sag. Jeg er ovenud tilfreds med denne beretning, til trods for at jeg ikke fik min støvsuger igen. Jeg føler jeg fik noget andet, og meget mere værdifuldt, nemlig, troen på det gode i mennesker ❤️

Resposta da Hjemogbord
Super god service! Jeg købte en steamer fra Philips for et par år siden, og har været rigtig glad for den samt brugt den flittigt. Steameren begyndte at smitte af på mit tøj og jeg kontaktede derfor firmaet som straks tog den retur og ombyttede til ny steamer. Steameren blev afsendt i går og jeg har allerede modtaget den idag. Tak for god service.

Resposta da Hjemogbord
Hurtig ekspedition,god opfølgning, og varen til fuld tilfredshed! 😊

Resposta da Hjemogbord
Hurtig levering - havde lidt udfordringer og der har muligvis været en fejl i deres kundeservice formular, så der gik længe før jeg kom i kontakt med dem. Dog var servicen super god derefter og vi fik løst det hele så alt endte godt 👍🏼

Resposta da Hjemogbord
Hurtig levering og varerne var pakket forsvarligt og i var i fin stand. 👍😊

Resposta da Hjemogbord
Godt udvalg af produkter og rettidig levering. Tak skal du have.

Resposta da Hjemogbord
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.