Hobbyhallen Opiniões 1714

TrustScore: 2.5 em 5

2,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte ett garagetält som visade sig vara totalt värdelöst, duken var kraftig men vad hjälper det när stativet består av sugrörsliknande pinnar som väl knappt håller för vikten av duken än mindre av e... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Så här långt är jag nöjd. Jag skulle önska bli lite lättare att komma i kontakt med. Har bland annat lite frågor kring det jag köpte, inte så att något är fel men instruktionerna var usla! 4⭐️ och... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bokade en stol men avbokade den inom 48 Timmar och fick det bekräftat på mail.En vecka senare skickadestolen ändå till mig.? :( KÖP INGET FRÅN DETTA FÖRETAG!!!!!! De kräver 850 kr för att jag ska... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Enkelt och smidigt ! Beställde en snöslunga . Fick orderbekräftelsen snabbt . Var lite lite långt mellan orderbekräftelsen och info om leverans så hörde av mig till kundtjänst . Fick svar efter e... Ver mais

Informações sobre a empresa

Redskap av hög kvalitet för motion, träning och fritiden från oss | FRI och snabb frakt | Absolut prisvärt | Klicka: hobbyhallen.se

Informações de contacto

2,5

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

2 mil opiniões

Respondeu a 11% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 4 em 5 estrelas

Motionscykel är förhållandevis rejält i…

Motionscykel är förhållandevis rejält i förhållande till priset. Anvisningen hur reglervajern ska monteras var otydlig och besvärlig.

23 de dezembro de 2025

Resposta da Hobbyhallen

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att du tycker att motionscykeln är stabil och prisvärd. Vi beklagar att instruktionerna för installation av styrkabeln var otydliga och uppskattar att du påpekade detta. Din feedback hjälper oss att förbättra våra instruktioner för framtida kunder.

Classificada 2 em 5 estrelas

Bra pris, men hetsigt företag

Hittade mina dubbskor, samma modell jag haft tidigare och varit nöjd med. Priset hos hobbyhallen var bra, men jag får så himla mycket mail från hobbyhallen. Åtta mail!! På bara ett par dagar. Jag tycker inte att det känns seriöst från företagets sida, och för mig blir det en stress och irritation. Hoppas att det inte blir några problem att få hem varan. Vill helst inte behöva ha med företaget att göra mer.

21 de dezembro de 2025

Resposta da Hobbyhallen

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi är glada att höra att du hittade de nubbskor du letade efter och att du var nöjd med priset. Samtidigt är vi verkligen ledsna att vår e-postkommunikation kändes överväldigande och orsakade dig stress – det är verkligen inte den upplevelse vi vill skapa.

Vissa av de e-postmeddelanden du fått är automatiska order- och leveransuppdateringar, men vi förstår att frekvensen kan upplevas som överdriven. Din feedback är viktig för oss och vi ser aktivt över våra kommunikationsrutiner för att göra dem tydligare och mindre påträngande. Du kan också när som helst justera eller avsluta prenumerationen på marknadsföringsmeddelanden via länken i våra meddelanden.

Classificada 3 em 5 estrelas

Har ju inte fått den ännu,,,

18 de dezembro de 2025

Tack för din recension.

Vi förstår att det kan vara frustrerande att vänta på en beställning. Om du ännu inte har fått din vara, tänk på att leveranstiderna kan variera beroende på fraktmetod och leveransadress. Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst med ditt ordernummer så hjälper vi dig gärna att kontrollera statusen och bistå dig vidare.

Vi uppskattar ditt tålamod och hoppas att din beställning kommer fram snart.

Blåst på ny kund rabatt

Jag beställde en airtrackmatta till barnbarnen, 3m. Medan vi väntade på leverans så kom vi på att de behövde en 4m istället. Vid min beställning fick jag 10 % rabatt som ny kund. När 3m mattan dök upp satte vi direkt på en retursedel utan att öppna paketet, vilket då meddelades att min återbetalning skulle ske med minus 100 kr. Det kostade nämligen 100 kr för återleveransen. När jag sedan beställde den nya mattan på 4 m så kunde jag inte komma åt någon rabatt som ny kund, därför känner jag mig lurad på 350 kr i rabatt och 100 kr i returavgift för att använda samma företag igen för leverans. Dålig stil och en trist historia.

11 de dezembro de 2025

Resposta da Hobbyhallen

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att höra hur du upplevde situationen och vi förstår varför det var en besvikelse.

För att förtydliga: avdraget på 100 SEK motsvarar returfraktkostnaden, som gäller för alla returer även om paketet är oöppnat. När det gäller rabatten tillämpas vårt erbjudande på 10 % automatiskt endast på kundens första slutförda beställning, vilket är anledningen till att det inte kunde användas igen vid den andra beställningen.

Vi förstår dock fullständigt att detta kan upplevas som orättvist när bytet berodde på en storleksjustering och du valde att fortsätta handla hos oss. Detta var aldrig vår avsikt, och vi beklagar att processen gjorde att du kände dig besviken istället för uppskattad som kund.

Vi värdesätter ditt förtroende att beställa från oss igen för dina barnbarn, och vi kommer att ta din feedback till oss för att förbättra hur vi hanterar liknande situationer i framtiden. Om du inte redan har gjort det uppmuntrar vi dig att kontakta vår kundtjänst direkt så att vi kan granska ditt ärende och se vad vi kan göra för att hjälpa dig.

Tack igen för din ärliga feedback.

Order.

Efter en avbeställning av min order,så fick ett svar att det ej går att avbeställa order. Efter det inget svar eller inte ett spår om spårningsbekräftelse eller pengar på 4990kr! Varning. Så dåligt bemötande och dålig stil. Lita inte på detta företag. De skriver att de återkom efter några timmar på chatten, haha inte ett ord efter det fick pengar.

6 de dezembro de 2025

Resposta da Hobbyhallen

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen den frustration som denna situation har orsakat. Detta är inte den servicenivå vi strävar efter att erbjuda.

För att förtydliga: beställningen kunde inte längre avbrytas, vilket är anledningen till att den skickades. Återbetalningen kommer att göras så snart den returnerade försändelsen har kommit in till vårt lager. Vi ber om ursäkt för den försenade kommunikationen och för den förvirring detta kan ha orsakat.

Om du fortfarande saknar information eller behöver ytterligare hjälp, vänligen kontakta oss direkt via e-post så ser vi till att allt löses så snabbt som möjligt.

Tack för ditt tålamod och återigen, vi ber om ursäkt för besväret.

Classificada 1 em 5 estrelas

they don't want to solve the problem

We ordered a trampoline in June, and it was supposed to be delivered within 5 days. After 4 weeks, we contacted them several times and opted for a refund because it wasn't clear when the trampoline would arrive. Two weeks later, the trampoline was still shipped despite them telling us that the order had been canceled. The delivery was refused and returned, and we still haven't received a refund from hobbyhallen.se. We've sent numerous messages, but they haven't resolved the issue and haven't refunded us, even though we're entitled to one! The solution is to simply give us our money back as agreed.

3 de dezembro de 2025

Resposta da Hobbyhallen

Hi, and thank you for taking the time to share your experience.

We’re truly sorry for the frustration and inconvenience this situation has caused — the long delay, the mixed messages about the cancellation, and the lack of a timely refund are all far from the experience we want our customers to have.

Your order should never have been shipped after you were told it was canceled, and you absolutely should not have had to wait this long for your refund. We understand why you’re upset, and you’re right: the solution is to process your refund as agreed.

Please send us your order number via private message so we can locate your case immediately and make sure your refund is issued without any further delays. We will prioritize your case until it’s fully resolved.

Again, we sincerely apologize, and thank you for bringing this to our attention.

Kind regards

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service och hjälpsamma

3 de dezembro de 2025

Resposta da Hobbyhallen

Tack för din fina feedback! 🙏

Vi blir verkligen glada över att höra att du uppskattar vår service — det betyder mycket för oss. Vi hoppas få hjälpa dig igen i framtiden. Välkommen åter!

Med vänlig hälsning

Classificada 1 em 5 estrelas

Den 28 november beställde jag ett par…

Den 28 november beställde jag ett par skor för 699 kr. Har inte fått beställninsbekräftelse men pengarna drogs från mitt bankkonto. Skickade mail men ända svaret som kom är: vi hittar inte din order. Pengarna då som ni har tagit från mig?
Blir uppmanad att kontakta klarna och banken. Vad kan dom hjälpa till med? Blev av med pengar, hobbyhallen har tagit emot dom men vill inte känna vid det. Grattis Hobbyhallen för att ni har tagit emot 699 kr för ingenting. Hoppas att någon får julbord för det.
Varning!!!!!

1 de dezembro de 2025

Resposta da Hobbyhallen

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – jag är verkligen ledsen för den frustration detta har orsakat.

Jag förstår hur upprörande det är att se pengar dras utan att man fått någon orderbekräftelse. När vi inte kan hitta en order betyder det vanligtvis att betalningen endast reserverats av banken eller Klarna och aldrig genomförts till oss. I sådana fall återbetalas pengarna automatiskt till dig, men det kan ta några arbetsdagar.

Du förtjänar ändå tydliga svar.

Vad vi kan göra nu

Skicka en skärmdump av transaktionen (datum, belopp och säljarens namn) som svar på din supportförfrågan. Med den kan vi verifiera om betalningen faktiskt nådde oss och se till att den återbetalas om så är fallet.

Om att kontakta Klarna/banken

De kan bekräfta om pengarna var en genomförd betalning eller en väntande reservation. Vi försöker inte skylla ifrån oss ansvaret – vi vill bara spåra betalningen korrekt.

Du kommer inte att förlora dina pengar. Vi hjälper dig att reda ut detta så snabbt som möjligt.

Classificada 2 em 5 estrelas

Mycket seg webbsida.

1 de dezembro de 2025

Resposta da Hobbyhallen

Tack för din feedback och ursäkta besväret!
Vi hade ett kortvarigt tekniskt problem som gjorde att webbplatsen laddades långsammare än vanligt, men det är nu löst. Allt ska fungera som vanligt igen.

Om du fortfarande upplever problem, vänligen meddela oss – vi finns här för att hjälpa dig.

Dålig service och hjälp

Beställde fel vara, skickade och ringde direkt efter för att avbryta /byta men gick inte då den "inte behandlades" ännu. Skrev igen och då gick det inte för att "den behandlades". Nu får jag vänta på att varan kommer hit och sen skicka tillbaka den igen och betala 400kr för detta. Jätte dålig service och hjälp.

24 de novembro de 2025

Resposta da Hobbyhallen

Jag förstår hur besvikande det är att försöka korrigera en beställning direkt men ändå behöva vänta på att paketet ska komma fram och betala returkostnader. Detta är inte den smidiga upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Anledningen till att vi inte kunde stoppa eller ändra beställningen är att när den väl har kommit in i behandlingsflödet hanteras den automatiskt och mycket snabbt av vårt lager. Vid det laget kan vi tyvärr inte längre stoppa eller ändra den – även om du kontaktar oss direkt. Jag vet att det inte gör situationen mindre frustrerande, men jag vill vara transparent om varför det hände.

Med det sagt ska du inte känna dig utan stöd. Jag ska se till att din feedback vidarebefordras så att vi kan förbättra vår kommunikation och hantering av situationer som denna.

Om du delar ditt ordernummer med vårt supportteam kommer vi att granska ditt ärende igen och se om det finns något vi kan göra för att underlätta för dig.

Classificada 1 em 5 estrelas

Expressleverans verkar vara = räkna med…

Expressleverans verkar vara = räkna med två månaders leverans…

22 de novembro de 2025

Resposta da Hobbyhallen

Tack för din feedback – jag är verkligen ledsen att höra om din leveransupplevelse.

”Express” ska aldrig kännas som en två månaders väntan, och vi förstår hur frustrerande det måste ha varit. Detta är definitivt inte den servicenivå vi strävar efter att erbjuda.

Jag skulle gärna vilja undersöka vad som gick fel med din beställning och rätta till det. Om du kan dela ditt ordernummer med vårt supportteam kommer vi att granska leveransen, ge dig en uppdatering och ordna med lämplig kompensation.

Tack för att du ger oss chansen att förbättra oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tydlig o bra beskrivning av varan

Tydlig o bra beskrivning av varan

26 de novembro de 2025

Resposta da Hobbyhallen

Tack så mycket för din recension! Vi är verkligen glada att höra att du tyckte att produktbeskrivningen var tydlig och hjälpsam. Om du har några frågor eller behöver mer information när du använder produkten är vi alltid här för att hjälpa dig.

Vänliga hälsningar
Hobbyhallen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.