Köpte ett garagetält som visade sig vara totalt värdelöst, duken var kraftig men vad hjälper det när stativet består av sugrörsliknande pinnar som väl knappt håller för vikten av duken än mindre av e... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Så här långt är jag nöjd. Jag skulle önska bli lite lättare att komma i kontakt med. Har bland annat lite frågor kring det jag köpte, inte så att något är fel men instruktionerna var usla! 4⭐️ och... Ver mais
Bokade en stol men avbokade den inom 48 Timmar och fick det bekräftat på mail.En vecka senare skickadestolen ändå till mig.? :( KÖP INGET FRÅN DETTA FÖRETAG!!!!!! De kräver 850 kr för att jag ska... Ver mais
Enkelt och smidigt ! Beställde en snöslunga . Fick orderbekräftelsen snabbt . Var lite lite långt mellan orderbekräftelsen och info om leverans så hörde av mig till kundtjänst . Fick svar efter e... Ver mais
Informações sobre a empresa
Redskap av hög kvalitet för motion, träning och fritiden från oss | FRI och snabb frakt | Absolut prisvärt | Klicka: hobbyhallen.se
Informações de contacto
Elimäenkatu 15, 00510 , Helsinki, Finlândia
- info@hobbyhallen.se
- hobbyhallen.se
Respondeu a 11% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Motionscykel är förhållandevis rejält i…
Motionscykel är förhållandevis rejält i förhållande till priset. Anvisningen hur reglervajern ska monteras var otydlig och besvärlig.

Resposta da Hobbyhallen
Ni är billigare än alla andra och…
Ni är billigare än alla andra och leveransen är mycket snabbare plus ni har bara kvalitet på varorna
Svarade snabbt på kundtjänst även när…
Svarade snabbt på kundtjänst även när det var precis innan julafton. Och löste problemet snabbt som hade uppstått då jag skrivit fel e-post .
Bra pris, men hetsigt företag
Hittade mina dubbskor, samma modell jag haft tidigare och varit nöjd med. Priset hos hobbyhallen var bra, men jag får så himla mycket mail från hobbyhallen. Åtta mail!! På bara ett par dagar. Jag tycker inte att det känns seriöst från företagets sida, och för mig blir det en stress och irritation. Hoppas att det inte blir några problem att få hem varan. Vill helst inte behöva ha med företaget att göra mer.

Enkelt och bra manual
Så smidigt och beställa.
Så smidigt och beställa.
Lätt och se hur man ska göra. Så enkelt ska det vara 👍❤️
Gick smidigt
Gick smidigt, synd bara att rabattkoden kom efter genomfört köp
Snabbt å smidig beställt
Snabbt å smidig beställt . Köpte en skaft dammsugare ått mina föräldrar. Lättviktare o smidig hoppas jag
Bra och snabb leverans
Blåst på ny kund rabatt
Jag beställde en airtrackmatta till barnbarnen, 3m. Medan vi väntade på leverans så kom vi på att de behövde en 4m istället. Vid min beställning fick jag 10 % rabatt som ny kund. När 3m mattan dök upp satte vi direkt på en retursedel utan att öppna paketet, vilket då meddelades att min återbetalning skulle ske med minus 100 kr. Det kostade nämligen 100 kr för återleveransen. När jag sedan beställde den nya mattan på 4 m så kunde jag inte komma åt någon rabatt som ny kund, därför känner jag mig lurad på 350 kr i rabatt och 100 kr i returavgift för att använda samma företag igen för leverans. Dålig stil och en trist historia.

Resposta da Hobbyhallen
Ni var snabba att leverera mina varor…
Ni var snabba att leverera mina varor och kan starkt rekommendera er vidare!
Order.
Efter en avbeställning av min order,så fick ett svar att det ej går att avbeställa order. Efter det inget svar eller inte ett spår om spårningsbekräftelse eller pengar på 4990kr! Varning. Så dåligt bemötande och dålig stil. Lita inte på detta företag. De skriver att de återkom efter några timmar på chatten, haha inte ett ord efter det fick pengar.

Resposta da Hobbyhallen
they don't want to solve the problem
We ordered a trampoline in June, and it was supposed to be delivered within 5 days. After 4 weeks, we contacted them several times and opted for a refund because it wasn't clear when the trampoline would arrive. Two weeks later, the trampoline was still shipped despite them telling us that the order had been canceled. The delivery was refused and returned, and we still haven't received a refund from hobbyhallen.se. We've sent numerous messages, but they haven't resolved the issue and haven't refunded us, even though we're entitled to one! The solution is to simply give us our money back as agreed.

Resposta da Hobbyhallen
Den 28 november beställde jag ett par…
Den 28 november beställde jag ett par skor för 699 kr. Har inte fått beställninsbekräftelse men pengarna drogs från mitt bankkonto. Skickade mail men ända svaret som kom är: vi hittar inte din order. Pengarna då som ni har tagit från mig?
Blir uppmanad att kontakta klarna och banken. Vad kan dom hjälpa till med? Blev av med pengar, hobbyhallen har tagit emot dom men vill inte känna vid det. Grattis Hobbyhallen för att ni har tagit emot 699 kr för ingenting. Hoppas att någon får julbord för det.
Varning!!!!!

Dålig service och hjälp
Beställde fel vara, skickade och ringde direkt efter för att avbryta /byta men gick inte då den "inte behandlades" ännu. Skrev igen och då gick det inte för att "den behandlades". Nu får jag vänta på att varan kommer hit och sen skicka tillbaka den igen och betala 400kr för detta. Jätte dålig service och hjälp.

Resposta da Hobbyhallen
Expressleverans verkar vara = räkna med…
Expressleverans verkar vara = räkna med två månaders leverans…

Tydlig o bra beskrivning av varan
Tydlig o bra beskrivning av varan

Resposta da Hobbyhallen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.