Virkelig dygtig og omhyggelig afrensning af alle vores fliser, som var meget grimme. Efterfølgende blev gaden også spulet ren og fejet. Algebehandlede også lige vores tag, da han nu var her og en... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har fået renset vores fliser en gang før for nogle år siden af et andet firma. Holmgaard har så renset dem nu. En helt anden kvalitet. Fliserne er blevet så flotte. Firmaet kom til den aftalte tid... Ver mais
A empresa respondeu
Arbejdet der bliver udført fejler sikkert ingenting, men det er bestemt ikke klimavenligt. Der bruges stor generator som oser kraftigt ud af bilen.
Udførte en super flot rensning og imprægnering af fliserne i vores sommerhus. Også veludført sprøjtning mod alger på stråtaget. Rigtig god kvalitet samt fornuftig pris. Kan anbefales.
A empresa respondeu
𝗟𝗼𝗸𝗮𝗹 𝘃𝗶𝗿𝗸𝘀𝗼𝗺𝗵𝗲𝗱 𝗱𝘂 𝗸𝗮𝗻 𝘀𝘁𝗼𝗹𝗲 𝗽å Holmgaard Ejendomsservice er en lokalt forankret virksomhed inden for ejendomsservice, drevet med fokus på kvalitet, ansvarlighed og ordentligt håndværk. Virksomheden ejes og drives af brødrene Lars Toft Holmgaard og Søren Barslund Holmgaard, som sammen står for den daglige drift og det tætte samarbejde med kunderne. Som en meget lokal virksomhed har Holmgaard Ejendomsservice et indgående kendskab til området og de ejendomme, der serviceres. Det betyder hurtig respons, personlig kontakt og en fleksibel tilgang, hvor løsningerne tilpasses den enkelte ejendom og kundens behov. Den lokale tilstedeværelse gør det muligt at følge opgaverne tæt og sikre en stabil og pålidelig drift. Holmgaard Ejendomsservice tilbyder professionelle løsninger inden for ejendomsdrift og vedligeholdelse til boligforeninger, erhvervsejendomme og private. Arbejdet udføres grundigt og struktureret med respekt for både ejendom og omgivelser, og der lægges stor vægt på, at aftaler overholdes, og at kommunikationen er klar og ærlig. Virksomheden arbejder ud fra værdier som kvalitet, fleksibilitet og tillid. Hver opgave bliver betragtet som et langsigtet samarbejde, hvor målet er at skabe velholdte og velfungerende ejendomme. Der er fokus på både det praktiske og det visuelle, så ejendommene fremstår pæne, sikre og indbydende i hverdagen. Holmgaard Ejendomsservice stræber efter at være mere end blot en leverandør. Ambitionen er at være en nærværende og pålidelig samarbejdspartner, hvor kunderne altid ved, hvem de har med at gøre – og kan regne med, at opgaverne bliver løst ordentligt.
Skivevej 106, 7500, Holstebro, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Holmgaard Ejendomsservice
De var meget professionelle og omhyggelige og rigtig behagelige

Resposta da Holmgaard Ejendomsservice
Kom til tiden og var god til sin opgave 👏
Varm anbefaling herfra 👍

Resposta da Holmgaard Ejendomsservice
Fantastisk resultat og kundeservice i top! 😊

Resposta da Holmgaard Ejendomsservice
Efterfølgende blev gaden også spulet ren og fejet.
Algebehandlede også lige vores tag, da han nu var her og en havemur fik også lige omgang.
Nu har vi fejet stenmel ud over det hele, og efter en omgang regn, er det hele bare så flot.
Den bedste anbefaling til Lars Holmgaard.
Vi tegnede også abonnement på serviceaftale.

Resposta da Holmgaard Ejendomsservice
Blev informeret om at fliserne ville blive som nye. Var dog lidt skeptisk, men uden rette. Fantastisk flot stykke arbejde.

Resposta da Holmgaard Ejendomsservice
Jeg er 100% tilfreds arbejder var hurtig og effektiv, Lars var meget flink og hjælpsom med at give det der hvor der var tiltrængt.vi vil helsikke vælger jer til næste år igen . Vh Erik Guldblommen 14

Resposta da Holmgaard Ejendomsservice
Kan kun anbefale dem, tingene blev gjort som aftalt og med meget tilfreds stillende resultat

Resposta da Holmgaard Ejendomsservice
Fliserne blev renere end jeg troede muligt. Det gik hurtigt og der blev ryddet pænt op efterfølgende.
Kan kun anbefales.

Kan anbefales.

Resposta da Holmgaard Ejendomsservice
Arbejdet udført til ug Flink og behagelig mand der udførte opgaven 🤗
Hurtigt og effektivt.
Dejligt behagelig kommunikation og professionel udførelse.

Resposta da Holmgaard Ejendomsservice
Har lige fået ordnet fliserne på terrassen og i gårdhaven, og de er blevet super flotte.
Vi kan kun anbefale Holmgaard, de gør et godt stykke arbejde og resultaterne er bare fremragende.

Resposta da Holmgaard Ejendomsservice
Ydelse og service i særklasse.
Opringning og tilbud hurtigt efter jeg bad om det. Utrolig flinke og nemme at tale med. Trods travlhed pressede de alligevel min ordre ind, så mit nye hus kunne få renset fliser, før jeg skulle til at flytte ind. Informationsniveauet er i top. Skriver hvornår de kommer, er der, og er færdige, så jeg kunne følge med.
Jeg er meget imponeret.
Mine gamle fliser, som ellers var meget grimme, har fået nyt liv. Det er blevet meget bedre end jeg troede var muligt. Husets stern blev også renset, og nu er den også næsten som ny. Jeg er utrolig tilfreds og kan kun anbefale. Kunne man give et + til 5 stjerner for en særlig god oplevelse, så ville jeg gøre det her.

Resposta da Holmgaard Ejendomsservice
Super godt arbejde! Flotte fliser og fornem service af firmaet. Kan klart anbefale Holmgaard Ejendomsservice.

Resposta da Holmgaard Ejendomsservice
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.