Hotel Mijdrecht Marickenland Opiniões 46

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Begin augustus 2021 in hotel mijdrecht geweest. Het verblijf was helemáál TOP. Mooi ruime kamer met prima bedden. Ontbijt plus diner was uitstekend. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij verbleven in een goed hotel met een vriendelijke receptie. De pluspunten die wij ondervonden waren: goede fietsenstalling Interieur gaf iets chiques.... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Gelegen in de gebied ronde venen ligt een goed uitziende hotel. Met een restaurant erbij is het een prima verblijf om te overnachten en lekker te kunnen eten. Dit restaurant is het mogelijk om een uni... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het hotel en dus ook de kamers zijn keurig verzorgd, gezellig ingericht en vrij nieuw. Het personeel is ontzettend vriendelijk. Het is gezellig vertoeven in het restaurant en het driegangen Meesterwe... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Hotel
  2. Hotel para conferências
  3. Recinto para casamentos

Reserveer online via onze website altijd tegen de beste prijs en zonder extra reserveringskosten.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

46 opiniões

Niet alleen het hotel

Niet alleen het hotel, maar ook de bediening is top. Net als de bijzondere achtertuin die aanvoelde als een bezoek in Zuid Frankrijk.

6 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Begin augustus 2021 in hotel mijdrecht…

Begin augustus 2021 in hotel mijdrecht geweest.
Het verblijf was helemáál TOP.
Mooi ruime kamer met prima bedden.
Ontbijt plus diner was uitstekend.
Personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Jeu de boulebaan uitgeprobeerd met andere hotelgast: beviel prima.
Kamer omgeboekt vanwege weglawaai aan voorkant: verliep zeer vlot daarna probleem opgelost.
Beveel hotel aan.
Omgeving is fantastisch: veel fietstochten gemaakt: mijn vrouw en ik hebben zeer genoten.

29 de janeiro de 2022
logótipo da Hotel Mijdrecht Marickenland

Resposta da Hotel Mijdrecht Marickenland

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Graag tot ziens bij Hotel Mijdrecht Marickenland.

Top Hotel

Top Hotel en goedkoop

5 de março de 2020
logótipo da Hotel Mijdrecht Marickenland

Resposta da Hotel Mijdrecht Marickenland

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling.
Graag tot ziens bij Hotel Mijdrecht Marickenland.

Classificada 5 em 5 estrelas

Stijlvol en goede centrale ligging

Interieur gaf iets chiques.
gratis wifi
correcte bediening bij ontbijt
De kamers werden zeer goed onderhouden en netjes
gemaakt (lof)
We hebben geen spijt dat we hier hebben geboekt

2 de abril de 2014
Classificada 3 em 5 estrelas

Goed is niet goed genoeg als je weet dat het beter kan......

Dit hotel is mooi gebouwd.
Met name de toevoeging van restaurant Meesters is een pluspunt.
Ook de geografische ligging t.o.v. de steden Amsterdam en Utrecht maakt het aantrekkelijk.
Minpunten zijn er echter ook: de matrassen zijn veel te zacht en het voorbij razende verkeer kan als storend worden ervaren.
Al met al is hotel Mijdrecht wel een aanrader voor een ieder die een overnachting zoekt...

1 de abril de 2014

Top verblijf gehad!

Ik zou je echt aanraden om een keer naar hotel mijdrecht te gaan en dan in de suite te overnachten! Heerlijk bed, super grote kamer, 2 balkons, en bubbelbad! Kortom; super verblijf!

30 de março de 2014

Alles wat je verwacht

Erg goed hotel, sfeervol, aardig personeel, nette kamers, goed bereikbaar en een heerlijk en uitgebreid ontbijt. Top!

29 de março de 2014
Classificada 4 em 5 estrelas

Een net en eigentijds hotel.

Een nette en eigentijdse inrichting. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Compleet ontbijt. Bedden en kussens lagen goed. De straal van de douche was aan de zachte kant wel warm genoeg. Gecombineerd met dagje amsterdam, was goed te doen.

26 de março de 2014
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.