Houmann.dk - smykker, ure og tilbehør Opiniões 5012

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Min oplevelse med Houman Smykker har været direkte chokerende dårlig. Jeg har aldrig før følt mig så dårligt behandlet som kunde. Kommunikationen var ikke bare uprofessionel – den var grænsende ti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået skiftet batteri i et ældre dykkerur hos Houmann. Urværket viste sig noget tid efter batteriskiftet at være defekt. Vi har derfor har uret sendt tilbage til Houmann der har behandlet sagen... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria
  2. Loja de acessórios de moda
  3. Relojoaria

Sobre Houmann.dk - smykker, ure og tilbehør

Escrito pela empresa

Houmann.dk er Danmarks bedste sted at købe dine luksus varer online – lidt billigere
Houmann.dk har internet butikkerne

UrogSmykker.dk
Børneuret.dk
Ur-Tid.dk
og Riepels.dk

Urskiven.dk har et af Danmarks største udvalg af mærkevarer ure – lidt billigere, og hver måned kommer flere ure og mærker til. Har vi ikke lige det ur du ønsker, så kontakt os, da vi så vil gøre alt hvad vi kan, for at skaffe det. Vi er stærkest i ur mærkerne Citizen, Casio, TW Steel og Ingersoll - men er autoriseret forhandler i mange andre ur mærker også

Guldsmykket.dk din online Guldsmed med mærke smykker, egen import og egen produktion – lidt billigere. Hver måned kommer der flere fantastiske smykker til og finder du ikke lige det du ønsker dig, så er vi gerne behjælpelig med at få en pris frem på netop det smykke du vil have!
Hos Guldsmykket.dk finder du bla. kollektioner fra BNH, Houmann, Christina Jewelry, Aagaard, Izabel Camille, Bee Jewellery og BeChristensen
Guldsmykket.dk har nok Danmarks største udvalg af kæde armbånd, ankel kæder og halskæder - langt over 10.000 forskellige

Vielsesring.net for jer der har bestemt jer til at vie livet til hinanden og gerne med stil vil vise omverdenen, hvor meget I elsker hinanden.

Altid mange gode tilbud - eller design selv hjemme eller online!

Riepels.dk Buntmageri og pelse med 50 års erfaring.
Køb online eller kom og besøg vores dygtige buntmager, der tryller alt frem i pels

Hos Riepels.dk finder du mærker som Great Greenland, B*Hamburg, Bon Gout, Levinsky Furs, David Jones

Houmann.dk er hjemmesiden du skal huske, her kan du nemt og sikkert handle luksus varer online – lidt billigere

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 85% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 1 em 5 estrelas

Min oplevelse med Houman Smykker har…

Kommunikationen var ikke bare uprofessionel – den var grænsende til respektløs. I stedet for at hjælpe eller forsøge at finde en løsning, blev jeg mødt med en tone, der fik mig til at føle mig mistænkeliggjort. På et tidspunkt sad jeg faktisk tilbage med en klar følelse af, at jeg nærmest blev behandlet, som om jeg havde gjort noget forkert eller uærligt, bare fordi jeg henvendte mig med et problem.
Det er fuldstændig uacceptabelt. Som kunde forventer man at blive mødt med respekt og en vilje til at hjælpe – ikke at blive mødt med en defensiv og anklagende tilgang.
Derudover virkede det som om, de slet ikke havde styr på deres egne processer, og ansvaret blev konsekvent skubbet videre i stedet for at blive håndteret ordentligt.
Alt i alt fremstår Houman Smykker som en virksomhed, der mangler både professionalisme og basal forståelse for kundeservice. Jeg har mistet al tillid og vil på ingen måde anbefale andre at handle der.

8 de abril de 2026

Kære Marko,

Tak for din feedback. Det er vigtigt for os, at alle vores kunder får en god oplevelse, og vi beklager derfor meget, hvis du sidder tilbage med en følelse af dårlig behandling.

Jeg har forsøgt at finde din sag i vores system for at forstå forløbet bedre, men jeg kan desværre ikke matche dit navn med nogen nuværende eller tidligere ordrer hos os. Det kan skyldes, at ordren er lagt i et andet navn, eller at der er sket en fejl i registreringen.

Da vi meget gerne vil løse sagen og give dig et ordentligt svar, vil jeg bede dig kontakte os direkte på tlf 32 122 551 eller mail salg@houmann.dk. Hvis du kan oplyse dit ordrenummer, så undersøger vi sagen med det samme.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan rette op på din oplevelse.

Finn, Houmann

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg søgte efter et ur til fornuftige…

Jeg søgte efter et ur til fornuftige penge og endte på guldsmykkets hjemeside hvor jeg fandt et godt ur, som jeg bestilte og efter påske fik jeg mail om at de kunne gøre det klar til afsendelse 3—5 senere og så skule transport firmaet også bruge llidt tid tid til transport.
Så alt en god oplevelse at handle hos guldsmykket.

7 de abril de 2026

Hej!

Mange tak for de 5 stjerner og for din tålmodighed. Vi er rigtig glade for, at du fandt det helt rigtige ur hos os, og at du er tilfreds med forløbet, selvom der lige var lidt ekstra ventetid her over påsken.

Det betyder meget for os, at du deler din gode oplevelse. Rigtig god fornøjelse med uret!

Super effektiv service

Super effektiv service. Min ordre kom efter få dage som ønsket, trods hellidage!

4 de abril de 2026

Hej!

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at din ordre nåede frem i god tid trods helligdagene. Det betyder meget for os!

Classificada 1 em 5 estrelas

Fragt alligevel ikke inkluderet.

Når varen søges frem står der gratis fragt, og så skal der alligevel betales fragt når man skal betale. De siger så at de ikke har fået rettet det endnu..... Det er lidt fusket.

30 de março de 2026

Hej Tomas,

Mange tak for din feedback. Du har helt ret i din observation, og jeg vil gerne starte med at give dig en uforbeholden undskyldning for den forvirring, det har skabt. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at lægge for dagen.

Grunden til fejlen er desværre en teknisk og manuel udfordring i kølvandet på PostNords ændringer af brevpost ved årsskiftet. Vi har i mange år tilbudt fri fragt på urremme, men da de billige forsendelsesmuligheder bortfaldt, blev vi nødt til at justere vores fragtpriser for at kunne løbe rundt.

Selvom vi har gennemgået vores webshop for at fjerne gamle bannere og tekster, har vi desværre overset, at "fri fragt" var skrevet direkte ind i varebeskrivelserne på tusindvis af produkter gennem årene. Da teksterne er formuleret forskelligt fra produkt til produkt, har vores interne søgning desværre ikke fanget dem alle i første omgang.

Vi har nu brugt din anmeldelse som anledning til endnu en grundig gennemgang af vores systemer, så vi kan få de sidste fejlagtige beskrivelser fjernet.

Vi ville utroligt gerne fortsætte med at tilbyde fri fragt, men med de nuværende fragtpriser er det desværre ikke økonomisk muligt på de mindre ordrer. Jeg håber på din forståelse for dette, selvom vi naturligvis burde have haft helt styr på informationen på siden.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på det, så vi kan rette op på fejlen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Nem tilmeldelse

Det var nemt at tilmelde sig og vil helt sikkert anbefalde ande at at tilmelde sig Dit Ur

17 de março de 2026

Hej Kim,

Vi takker for din finde anmeldelse.
Dog tror jeg at du har fået skrevet vores navn lidt galt - vi har siden Ur-Tid.dk, som nok er den du vil anmelde.

Fantastisk kommunikation og service

Fuldstændig fantastisk kommunikation og service hele vejen igennem processen. Havde længe udset mig et helt specielt Luminox ur, som ikke kunne findes hos danske forhandlere. Jeg henvendte mig og fik øjeblikkeligt svar på, at det kunne skaffes hjem. Uret var i restordre og forsinket ude ved produktionsstedet, hvormed det var uvist, hvornår det kunne skaffes hjem.
En måneds tid efter kom uret så til Danmark og så til mig. Og det er et LÆKKERT ur, der absolut fungerer, som ønsket. Fra Lucca, der har holdt mig grundigt orienteret, oplevede jeg altid hurtige og venlige svar tilbage. Ofte inden for en time! Storartet! Her handler jeg gerne igen. Tusind tak for at gøre en kæmpe indsats for at skaffe mig mit drømmeur.

26 de fevereiro de 2026

Hej Jacob,

Tak for din fine anmeldelse - og altid en fornøjelse at kunne hjælpe folk til at få deres drømme opfyldt.
Skulle der en anden gang være et ur eller smykke vi kan hjælpe med, så står vi til din rådighed

Jeg indleverede mit ur

Jeg indleverede mit ur, et pingo citizen, for ny silikoneforsegling, samt trykprøve. Havde selv skiftet batteri. Uret fungerede, men ville have testet det. Får det tilbage og urmagerværksted siger at det er så beskidt at det ikke går?? Det gik fint, men urmager siger det kræver et nyt urværk til 2800,-kr. Det afslår jeg og uret sendes tilbage med bøjet sekundviser som nu gør at uret slet ikke kan gå. De nægter nu at rette deres fejl. Jeg har selvfølgelig billede af uret inden jeg sendte det. Heldigvis, for jeg får nok brug for det snart. At urremmen.dk vil associeres med den urmager vil ikke gøre dem godt.

5 de fevereiro de 2026

Virkelig god service

Jeg bestilte et smykke og opdagede kort efter, at det var på tilbud til en billigere pris hos en anden forhandler. Så jeg tillod mig at spørge Houmann / Guldsmykket.dk om de ville matche prisen. Og det gjorde de - virkelig god service. Det er ikke sidste gang jeg køber smykker her.

31 de janeiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg har nu ventet snart 1 måned på…

Jeg har nu ventet snart 1 måned på levering af et ur, hvilket efter min mening er helt uacceptabelt for en webshop. Når man driver en ren onlinebutik uden fysiske butikker, bør det absolut mindste være, at man kan finde ud af at pakke og sende varer inden for rimelig tid.

Derudover synes jeg, det er virkelig synd, at det er den pige, som tager telefonen, der skal stå model til kundernes frustration og kritik. Det er ledelsen/chefen, der har ansvaret for, at forretningen fungerer, og at ordrer bliver håndteret korrekt og til tiden – ikke kundeservicemedarbejderen.

Samlet set virker det som manglende styring og overblik over forretningen, og det giver desværre en meget dårlig kundeoplevelse. Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke anbefale Guldsmykket.

9 de janeiro de 2026

Hej Amir,

Sagen er desværre uheldig på flere niveauer, og det beklager vi.

Du bestilte uret fra vores fjernlager den 17/12, og i den forbindelse gjorde vi opmærksom på, at vi desværre ikke kunne nå at levere det som julegave. I perioden op til jul oplever vi, at nogle kunder vælger at annullere lignende ordrer, og din ordre blev desværre fejlagtigt placeret i denne kategori, hvilket betød, at uret ikke blev bestilt hjem inden jul. Det er naturligvis en fejl fra vores side.

Da vi vendte tilbage efter nytår, blev fejlen opdaget, og uret blev herefter bestilt hjem med det samme. Efter modtagelsen sendte vi uret videre med GLS, men her opstod der desværre yderligere forsinkelse, da pakken midlertidigt blev væk i et par dage under transporten.

Jeg kan dog se, at du løbende er blevet informeret af vores kundeservice gennem hele forløbet, og at de har håndteret både efterlysning og dialogen med GLS.

Samlet set skyldes forsinkelsen således både en intern fejl hos os i forbindelse med juleperioden og en efterfølgende forsinkelse hos GLS. Vi beklager naturligvis de gener, dette har medført.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har købt swiss military by chrono…

Jeg har købt swiss military by chrono 30 mm til dame og info står der glas type safir. Efter 3-4 mdr ser jeg 3 dybe ridser. Hvilket jeg synes er mærkeligt.
Jeg ringer til guldsmykker, får at vide, at det er safirglas der er monteret, og det kan godt blive ridset. Men jeg vælger at få det lavet hos den lokale urmager, han fortæller mig, at bag på uret står der safir coating.
Det synes jeg er træls, da det står på info og derfor jeg købte det.

27 de dezembro de 2025

Hej Sesilie,

Tak for din anmeldelse - og er da ked af at du har købt noget under falske forudsætninger.
Jeg har lige undersøgt det nærmere hos Swiss Military og i deres egne data står der også safir glas.
Jeg er derfor gået videre med sagen og hører nærmere om det.

Nu ved jeg ikke helt hvilket glas din lokale urmager har sat på, men jeg vil gerne tilbyde at vi undersøger at få sat et safir glas på dit ur, så det lever op til de specifikationer vi uheldigvis har fået lagt på siden - men igen - specifikationer vi har fået oplyst af producenten

Jeg kontakter dig også lige direkte

Finn

P.s. det skal siges at Sesilie er blevet tilbudt at vi retter op på uret og får monteret et safirglas, hvis det er det hun ønsker:
Sesilie er ikke vendt tilbage på vores henvendelse

Classificada 2 em 5 estrelas

Ringe kommunikation og mangelfulde oplysninger i webshop

Jeg bestilte et par øreringe hos Houmann/Guldsmykket og modtog en ordrebekræftelse – men derefter skete der ingenting i flere dage. Først da jeg selv kontaktede dem for en status, fik jeg at vide, at forsendelsen var forsinket, men at de forventede at sende den tirsdag.

Den tirsdag skete der igen ingenting, og jeg hørte ikke noget fra dem. Jeg måtte endnu en gang selv rykke, hvorefter jeg fik beskeden om, at pakken var strandet hos PostNord. Uanset hvem der har fejlen, er det dårlig service ikke at kontakte kunden af eget initiativ med opdateringer, når man allerede ved, at der er problemer.

Som om det ikke var nok, fik jeg bagefter at vide, at de ikke kan bestille en ny vare, fordi smykket nu pludselig omtales som “udgået”. Jeg foreslog derfor en lignende vare til samme pris, men det ville de ikke, fordi de nu påstår, at det jeg købte var en outletvare – hvilket heller ikke fremgik af webshoppen.

Samlet set: manglende opdateringer, manglende ansvarsfølelse over for kunden og meget uklare/ufuldstændige produktoplysninger.

10 de dezembro de 2025

Hej Tomas,

Tak for din anmeldelse – og jeg vil gerne starte med at beklage den oplevelse, du har haft.

Du lagde din ordre på vores absolut travleste handelsdag, Black Friday, hvor vi arbejdede på højtryk for at få alle varer hjem fra vores leverandører. Når vi bestiller varer eksternt, sendes der automatisk en bekræftelse, når leverandøren har bekræftet ordren. Fra vores system er der derfor sendt en opdatering til dig den 3/12, umiddelbart efter weekenden.

Desværre var vi så uheldige, at en pakke fra en af vores leverandører blev væk hos Posten. Både vi og afsender rykkede dagligt for pakken og fik gentagne gange besked om, at sagen var under kontrol. Da pakken fortsat ikke dukkede op, bad vi om onsdagen leverandøren om at gensende varerne. Leverandøren valgte desværre at afvente Postens tilbagemelding og sendte først en ny forsendelse den efterfølgende mandag – og da kun det, der stadig var muligt at skaffe.

Det betød desværre, at enkelte varer, som var blandt de sidste på lager, ikke længere kunne leveres. Her var du desværre en af de kunder, der blev ramt.

Vi havde i denne periode mange kunder, som skulle informeres, og da vi samtidig var hårdt pressede og håbede dag for dag, at den oprindelige pakke ville dukke op, gik der desværre for lang tid, før du fik endelig besked. Det beklager jeg oprigtigt - men vi gør altid vores bedste for at holde kunderne informeret.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget godt sted at handle

Meget godt sted at handle. Fik flot smykke til god pris. Kan varmt anbefales😍

9 de dezembro de 2025

Hej Kristina,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at vi har kunnet levere en god oplevelse for dig.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang.

Rigtig glædelig jul.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har to gange bestilt et ur og begge…

Jeg har to gange bestilt et ur og begge gange har jeg flere dage efter bestilling modtaget en mail om at uret er udgået. Hver gang undskylder de sig med at det er en fejl fra leverandørens side.
De tager ikke selv noget ansvar....
Hos andre guldsmede kan man selvfølgelig ikke bestille udgåede varer. Jeg kommer ikke til at bestille mere fra dette useriøse firma...

4 de dezembro de 2025

Hej Pia,

Jeg beklager naturligvis, at det er lykkedes at få bestilt det samme ur to gange via vores webshop. Vores normale arbejdsgang er, at vi straks lukker for en vare, så snart vi bliver opmærksomme på, at den er udgået eller ikke længere kan leveres.

På vores webshops fremgår det, om en vare er på eget lager, eller om den leveres fra fjernlager. For varer på fjernlager foretager vi en automatisk lageropdatering hver nat, hvor vi synkroniserer med leverandørens beholdning.

I juletiden går det desværre ekstra stærkt, og mange forhandlere trækker samtidig på det samme lager. Det betyder, at varer i løbet af dagen kan blive udsolgt, uden at vi når at få en øjeblikkelig opdatering. Samtidig oplever vi i denne periode et markant højere ordreantal end normalt, hvilket kan medføre, at der går lidt længere tid, før vi får afklaret, om en vare fortsat kan skaffes, eller om den er blevet udsolgt hos leverandøren.

Vi bestræber os altid på at hjælpe vores kunder bedst muligt og tilbyder meget gerne forslag til alternative varer, hvis den oprindelige ikke længere kan leveres.

Endnu en gang beklager jeg, hvis du ikke oplever, at vi har gjort tilstrækkeligt, og jeg forsikrer dig om, at vi har gjort, hvad vi kunne i situationen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte en ny vielsesring da min gamle…

Bestilte en ny vielsesring da min gamle var blevet for stor.
Rigtig god rabat fik jeg over nettet!
Der stod 10-14 dages leveringstid - og fik den tilsendt inden for det tidsperspektiv.

Handler helte sikkert igen på hjemmesiden:)

19 de julho de 2025

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse - og vi er glade for at du er tilfreds med vores service.

Super god service.

Super god service.
Har købt et Soldier to Soldier armbånd men desværre i forkert størrelse.
Forslog at jeg kom forbi deres kontor for at prøve et andet. Så selv om det var midt i en flytning var jeg velkommen og vi fandt den rigtige størrelse. Det var dog ikke på lager, men 4 dage efter modtog jeg det med GLS. Kan kun anbefale dem, til dit smykkekøb på nettet.

16 de junho de 2025

Hej Freddie,

Tak fordi du anmelder os.
Godt du kunne se igennem vores flytterod - og at vi klarede din ombytning

Classificada 1 em 5 estrelas

Misvisende information på deres hjemmeside

De reklamerer med Et sæt smykker Armbånd og halskæde som de så senere hen siger ikke er et sæt selv om det står klart og tydeligt på deres hjemmeside Så meget misvisende .

27 de maio de 2025

Hej Henrik,

Jeg er ked af at du ser på vores hjemmeside på den måde.
Du går in og bestiller et produkt, der sælges som både armbånd og halskæder - og produktet er beskrevet sådan, men i den videre bestillingsproces skal du vælge om det er en halskæde eller et armbånd du ønsker - og der vælger du et 45 cm halskæde - du springer jo netop armbånds længden over - og klikker videre ned til halskæden.

Beklager - at du har misforstået hjemmesiden, men håber at både halskæde og ur levede op til dine forventninger

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og gode priser

Bestilte en rem om søndagen som ikke var på lager, men den var alligevel klar til afhentning i pakkeshoppen om onsdagen.
Desuden har de nogle gode remme til nogle gode priser ift. andre steder.
Handler gerne her igen.

5 de junho de 2025

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse - og godt at remmen faldt i din smag.
Vi arbejder hårdt på at få bestillingerne så hurtigt frem til kunderne som muligt.

Finn

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais