Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Positieve ervaring. Netjes op de hoogte gehouden per mail. Beloftes werden goed nagekomen. Nummer op de site niet in gebruik. Maar contact leggen via het contactformulier, werkt goed. Reageren snel. P... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hadden ook een Castello dekbed besteld can Ducky Dons, bij online bestelling kregen we gelijk bericht dat het langer zou duren… Pas daarna reviews gelezen en oefff dat was schrikken. Maar 3 weke... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Afgelopen vrijdag werd ik door de firma gebeld naar aanleiding van mijn slechte ervaring in december. Uitleg en excuses gekregen waarom het zo slecht verlopen was en als tegenprestatie bode... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zag een mooie actie op Huijer.nl staan: 20% korting, waardoor veel artikelen scherp zijn geprijsd. De levering was snel. Klein minpuntje zijn de bezorgkosten die in rekening worden gebracht voor beste... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para cama, mesa e banho
  2. Loja de camas
  3. Loja de roupas de cama
  4. Loja de mobília para quartos

Sinds 1983 leveren wij de beste kwaliteit en service op het gebied van nachtrust. Bij Huijer.nl leveren we meer dan alleen beddengoed, wij zorgen er samen voor dat je nachtrust verbeterd. Ontwaak elke ochtend met een gevoel van hernieuwde energie, door onze dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en hoofdkussens. Jouw leven besteed je voor een groot deel in bed. Laat ons helpen die tijd onvergetelijk te maken. Maak van je slaapkamer een kunstwerk met onze exclusieve selectie van plaids en spreien. Bij Huijer.nl begrijpen we als geen ander dat een goede nachtrust belangrijk is, maar we geloven ook sterk in de kracht van een prachtig ingerichte slaapkamer. Onze premium collectie voegt niet alleen comfort toe aan je bed, maar verrijkt ook je kamer met stijl en verfijning. Ben je klaar om je slaapkamer te transformeren? Ontdek onze collectie vandaag nog en begin elke ochtend met een glimlach. Wij hebben een uitgebreid assortiment, waardoor we altijd hetgeen hebben wat je zoekt. Om het nog beter te maken, bieden we gratis verzending op alle bestellingen boven de € 50. Dit is onze manier om je te bedanken voor je vertrouwen in ons. Waar wacht je nog op? Transformeer direct je nachtrust en slaapkamer om, samen met onze hulp!

Informações de contacto

3,5

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

195 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne website, duidelijk, snelle levering.

Fijne website, goede prijs, duidelijke communicatie, oude matrassen zonder kosten mee genomen, snelle levering. Echt een top service! Volgende keer weer hier bestellen!

17 de dezembro de 2024

Beste Marcus,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze website, de prijs, de communicatie en de snelle levering. Fijn dat de oude matrassen naar wens zijn meegenomen. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Het team van Huijer.nl

Classificada 1 em 5 estrelas

Waar blijft mijn bestelling?

Op 3 december een bestelling geplaatst van een Silvana hoofdkussen.
Ordernummer:215766
Tot op heden nog niks ontvangen, ook geen track en trace.
Wanneer kan mijn hoofdkussen verwachten?

3 de dezembro de 2024

Beste Monique

Bedankt voor je bericht en je geduld. Het spijt ons dat je je bestelling van het Silvana hoofdkussen nog niet hebt ontvangen en dat je geen track & trace informatie hebt ontvangen. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

Door een tijdelijke toename in bestellingen en een overstap naar een nieuw systeem, zijn er vertragingen ontstaan in zowel de verwerking als de verzending van bestellingen. We hebben inmiddels deze problemen opgelost, en we werken eraan om bestellingen sneller te verwerken en de communicatie te verbeteren.

We willen je graag helpen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@huijer.nl met je bestelgegevens, zodat we je bestelling direct kunnen nakijken en je een update kunnen geven over de status en verwachte levering?

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Classificada 2 em 5 estrelas

Half november bestelling geplaatst

Half november bestelling geplaatst, vele mails later waar niet op was gereageerd, gebeld afgesproken dat ik mijn bestelling op vrijdag 13 dec binnen zal krijgen ,ik was zeer sceptisch maar is goed gekomen donderdag werd er aangebeld en daar was eindelijk mijn bestelling.

13 de dezembro de 2024

Beste Germaine,

Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je zo'n lange wachttijd hebt ervaren en dat je geen reacties hebt ontvangen op je eerdere e-mails. We begrijpen volledig je scepticisme, maar we zijn blij dat je bestelling uiteindelijk goed is aangekomen.

Door een enorme toename van bestellingen en een overstap naar een nieuw systeem, hebben we helaas vertragingen in onze klantenservice en verwerking ervaren. We hebben inmiddels hard gewerkt om deze problemen op te lossen en verbeteringen door te voeren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. We hopen je in de toekomst een betere ervaring te bieden.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vertraging kan gebeuren, totale stilte niet!

Op 24 november heb ik bij de firma HUIJER.NL een Ducky Dons D'orveige 4-seizoenen Dekbed gekocht, ter waarde van € 318.
Bij deze bedrijf adverteren ze met "Overal in Nederland snel geleverd"en "Gratis verzending binnen 3-5 werkdagen!"
Ik heb begin december gebeld om te vragen wanneer het artikel geleverd zou worden maar werd niet opgenomen. Op 9 december eerste mail verstuurd, geen reactie, op 11 december opnieuw verstuurd, geen reactie. Dan weer 3 keer gebeld. Zonder reactie, alleen een ingesproken bericht dat zij eventuele vragen zullen beantwoorden per email binnen 1 dag. Opnieuw een e-mail verstuurd met verzoek om te reageren vandaag voor 12.00 uur anders had ik mijn betaling betwist. Uiteraard weer geen enkel reactie. Formulier verstuurd naar ICS Visa om het bedrag terug te krijgen

Na mijn review van afgelopen vrijdag, vandaag deze reactie van Huijer.nl op Trustpilot en ook een excuses email ontvangen. Beter dan niks maar inmiddels heb ik het artikel ergens anders gekocht, de volgende dag ontvangen.
Nu alleen kijken hoe lang het duurt tot dat ik mijn geld van Huijer terugkrijg. Hopelijk hoeft ik niet weer 4 weken wachten.
Mijn betwisting via ICS cards gaat sowieso door.

24 de novembro de 2024

Beste Klant,

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de ontevreden ervaring die je hebt gehad met onze service. We begrijpen volledig je frustratie over de lange wachttijd en het gebrek aan communicatie. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden.

Door een onverwachte toename van bestellingen en een overstap naar een nieuw systeem, hebben we helaas vertragingen en communicatieproblemen ervaren. Dit heeft geleid tot de problemen die je hebt ondervonden, en we nemen je feedback zeer serieus. We hebben inmiddels hard gewerkt om deze problemen op te lossen en onze processen te verbeteren, zodat dit niet meer voorkomt.

We willen de situatie graag met prioriteit voor je oplossen. Zou je ons alstublieft een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@huijer.nl met je bestelgegevens, zodat we kunnen nagaan wat er mis is gegaan en we ervoor kunnen zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd of dat we een passende oplossing voor je kunnen vinden?

We begrijpen dat dit je vertrouwen in ons heeft geschaad en willen alsnog een oplossing bieden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de vertraging.

Geen levering of bericht

Ik ben een kussen besteld dat op voorraad zou zijn. Krijg wel allerlei reclame en kortingscodes maar geen enkele update over mijn bestelling die ik gedaan heb. Ik heb gemaild en via de website een bericht gestuurd maar hoor niks. Ik wil mijn kussen of mijn geld terug!

Uiteindelijk mail gekregen dat mijn bestelling in de week van 16-12 verstuurd zou worden. Ik wacht nog steeds en weer geen reactie op mijn mail 😡

13 de dezembro de 2024

Beste Astrid,

Het spijt ons te horen dat je geen updates hebt ontvangen over je bestelling en dat je geen reactie hebt gekregen op je berichten. Dit is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden, en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

Door een onverwachte toename in bestellingen en een overgang naar een nieuw systeem, hebben we tijdelijk te maken gehad met vertragingen in zowel de verwerking van bestellingen als in onze klantenservice. We begrijpen dat dit vervelend is, en we werken hard om deze problemen op te lossen.

We willen je graag verder helpen en je bestelling zo snel mogelijk uitleveren of een passende oplossing bieden. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@huijer.nl met je bestelgegevens, zodat we je situatie direct kunnen bekijken?

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. We hopen je snel verder te kunnen helpen.

Classificada 1 em 5 estrelas

ONBEREIKBAAR! WAAR BLIJFT ONZE BESTELLING!

Ik probeer via telefoon, mail en contactpagina in contact te komen met het bedrijf. Ik krijg alleen maar een voicemail. Mails en contactpagina worden niet beantwoord! Slechte service! Wij hebben brand gehad in huis en verblijven in een tijdelijk verblijf en alles nieuw moeten aanschaffen. Wij zitten hier echt op te wachten! Wij moeten weten wanneer we onze dekbedden kunnen verwachten! Graag bellen/mailen!

11 de dezembro de 2024

Beste Pl.P.

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de vervelende ervaring die je hebt gehad. We begrijpen dat het extra frustrerend is om vertragingen te ervaren, zeker gezien de situatie waarin je je bevindt. Het spijt ons dat je geen reactie hebt ontvangen via e-mail, telefoon of contactpagina. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden, en we nemen je feedback zeer serieus.

Door een onverwachte toename van bestellingen en een overgang naar een nieuw systeem, hebben we tijdelijk te maken gehad met vertragingen en communicatieproblemen. We hebben inmiddels deze zaken aangepakt en werken eraan om onze service weer op het juiste niveau te brengen.

We willen je graag zo snel mogelijk verder helpen en ervoor zorgen dat je dekbedden snel geleverd worden. Zou je ons alstublieft een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@huijer.nl met je bestelgegevens, zodat we de status van je bestelling kunnen verifiëren en een oplossing kunnen bieden?

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen je snel verder te kunnen helpen.

Een bestelling gedaan op 23 november

Een bestelling gedaan op 23 november. twee kussens ontvangen die niet naar wens zijn en krijg via de website geen geschikt retourformulier. Ook op 23 november een dekbed besteld. Hier niks meer van vernomen al heel veel mailtjes gestuurd, maar krijg geen antwoord. Telefonisch niet te bereiken! Waardeloos!!

23 de novembro de 2024

Beste Sophie Dekkers,

Het spijt ons te horen dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad met zowel de levering als het retourproces van je bestelling. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden, en we begrijpen je frustratie.

Door de recente toename van bestellingen en een overstap naar een nieuw systeem, hebben we helaas vertragingen en communicatieproblemen ervaren. Dit heeft ook invloed gehad op de verwerking van je bestelling en het retourproces, waarvoor onze oprechte excuses.

We willen je graag zo snel mogelijk verder helpen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@huijer.nl met je bestelgegevens? We zullen direct zorgen dat je het juiste retourformulier ontvangt en je de status van je dekbedbestelling kunnen verifiëren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we doen ons uiterste best om dit snel voor je op te lossen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Al weken bezig om contact te krijgen

Al weken bezig om contact te krijgen, wordt niet gereageerd op mail en telefonisch onbereikbaar. Twee dekbedden besteld waarbij uiteindelijk na weken wachten 1 dekbed werd geleverd. Nu is het al weken wachten op het 2e dekbed maar deze firma geeft niet thuis! Vandaag toch maar weer mails gestuurd met de vraag deze te antwoorden. Zeer slecht!!

10 de dezembro de 2024

Beste Rens Kolkman,

Het spijt ons te horen dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad en dat je herhaaldelijk hebt geprobeerd contact met ons op te nemen zonder succes. We begrijpen dat dit bijzonder frustrerend moet zijn, zeker gezien de lange wachttijd voor je tweede dekbed. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Door de enorme groei van het aantal bestellingen en een overgang naar een nieuw systeem, hebben we helaas vertragingen in zowel onze verwerking als communicatie ervaren. Dit heeft geleid tot de problemen die je hebt ondervonden, maar we hebben inmiddels alles in het werk gesteld om deze zaken op te lossen en ervoor te zorgen dat onze klanten weer snel en adequaat worden geholpen.

Zou je ons je bestelgegevens kunnen sturen naar klantenservice@huijer.nl, zodat we direct kunnen kijken naar de status van je bestelling en zorgen dat het ontbrekende dekbed snel wordt geleverd?

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen je zo snel mogelijk verder te kunnen helpen.

pas op !!!!!!!!!!!!!!!!! met kopen

wat een slechte service schande, wordt niet op mail gereageerd telefoon is een bandje dat de verbinding verbreekt tis druk, wacht nu al drie weken op een hoofd kussen zou verleden week verstuurd worden niets meer vernomen, toch maar na gesprek met politie ,aangifte gedaan, dit kan echt niet!!!!!!!

Beste, Erwin

Onze excuses voor de vervelende ervaring die je hebt gehad. We begrijpen volledig dat het frustrerend is om geen antwoord te krijgen en niet te weten waar je bestelling blijft. We willen je echter laten weten dat we inmiddels alle problemen hebben opgelost.

Door de recente verhuizing en de enorme groei dit jaar, waren we tijdelijk niet in staat om onze service op het gewenste niveau te leveren. Maar we hebben onze processen inmiddels volledig verbeterd, extra medewerkers aangenomen en alles is weer op de juiste manier in werking.

We hopen dat je ons in de toekomst nog een kans wilt geven, zodat je een veel betere ervaring zult hebben. Mocht je verdere vragen hebben, staan we uiteraard voor je klaar via klantenservice@huijer.nl.

Corrupte firma

Op 12 november een dekbed besteld. Een week later een zogenaamde code van PostNL gekregen. Er werd niets geleverd. PostNL weet van niets. Telefonisch totaal niet bereikbaar! Op tientallen mailtjes wordt niet gereageerd. Dit is pure diefstal! Koop hier niet! Ik ga aangifte doen.
Update na de reactie van Huijer.ni:
Ik heb hen meteen mijn gegevens gestuurd. Vreemd, want ze hebben toch alle gegevens!
Ook nu weer geen enkele reactie! Ze hebben bij Huijer.nl wel tijd om zich ‘schoon’ te praten, maar geen tijd om hun klanten op een fatsoenlijke wijze aan hun betaalde spullen te helpen!

Beste W. Coolen,

Het spijt ons zeer om te horen over de slechte ervaring die je hebt gehad en we begrijpen volledig hoe frustrerend dit moet zijn. Dit is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden. We willen je graag informeren dat we recentelijk te maken hebben gehad met problemen door een verhuizing en een flinke groei van ons bedrijf, wat helaas heeft geleid tot vertragingen in onze communicatie en leveringen.

We willen je verzekeren dat alle processen inmiddels zijn verbeterd. We hebben extra medewerkers aangenomen en de systemen zijn geoptimaliseerd, zodat bestellingen nu snel en correct worden verwerkt.

Graag willen we deze situatie voor je oplossen. Zou je je bestelgegevens kunnen sturen naar klantenservice@huijer.nl? Dan kijken we direct naar een oplossing voor je bestelling.

Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat je ons alsnog de kans geeft om dit recht te zetten.

Classificada 1 em 5 estrelas

Klantenservice beantwoordt telefoon en…

Klantenservice beantwoordt telefoon en emails niet.
Waardeloze tent en dus af te raden om hier te bestellen.

Beste Rik Geurtsen,

Onze oprechte excuses voor de slechte ervaring die je hebt gehad. We begrijpen volledig hoe frustrerend het is om geen reactie te krijgen, zowel telefonisch als per e-mail. Dit is absoluut niet de service die wij willen leveren.

We willen je graag laten weten dat we 24 uur per dag beschikbaar zijn voor vragen via e-mail (klantenservice@huijer.nl). Helaas hebben we door een recente verhuizing en de enorme groei van ons bedrijf tijdelijke communicatie- en logistieke problemen gehad, maar we hebben inmiddels hard gewerkt aan verbeteringen. We hebben extra medewerkers aangesteld en de processen geoptimaliseerd, zodat je vanaf nu weer snel en efficiënt geholpen kunt worden.

Graag willen we je helpen met je vraag of probleem. Kun je je bestelgegevens sturen naar klantenservice@huijer.nl? We zullen er alles aan doen om het zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Onze excuses voor het ongemak en we hopen je vertrouwen weer te winnen.

Geen contact te krijgen

Geen contact te krijgen. Mijn order wilde ik na 3 weken niks te hebben ontvangen annuleren. Gemaild en contact gezocht niet te krijgen. Tot op heden geen reactie en heb mijn geld nog steeds niet terug. Schandalige service.

Beste Boy Van Der Steen,

Het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden. We begrijpen je frustratie en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Dit jaar hebben we echter een enorme groei doorgemaakt, en ondanks onze inspanningen was het voor ons lastig om de communicatie en leveringen op het gewenste niveau te houden. Inmiddels hebben we stappen ondernomen om dit te verbeteren, zoals de uitbreiding van ons team met 10 nieuwe collega's en het optimaliseren van onze processen. Hierdoor kunnen we de klanttevredenheid nu beter waarborgen.

We zouden graag alsnog je bestelling snel oplossen. Stuur je gegevens naar klantenservice@huijer.nl, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen met je annulering en terugbetaling.

Nogmaals, excuses voor het ongemak, en we danken je voor je geduld en begrip.

Niet bestellen!

EDIT OP REACTIE HUIJER.NL:
Bedankt voor jullie reactie hier, helaas is er echter nog niks opgelost. Jullie hebben nog steeds niet mijn order via Klarna geannuleerd en reageren niet op mijn emails hierover.
Op basis hiervan heb ik vandaag rechtsbijstand ingeschakeld die deze zaak verder gaat oppakken.

Op 21 november 2 Silvana kussens besteld, met levertijd 3 tot 5 werkdagen. Meteen na het bestellen een email gekregen van ze dat de levering 2 weken langer kan duren ivm een verhuizing. Prima, maar zet dit dan op je website en stuur het niet achteraf. Op 27 november nog niks verzonden en besloten de bestelling schriftelijk te annuleren, hierover kreeg ik dezelfde dag nog bevestiging dat ze inderdaad de bestelling gaan annuleren.
Vandaag (6 december) echter een bericht van Klarna dat mijn bestelling verwerkt is en of ik even 190 euro wil betalen. Gelukkig heb ik schriftelijk bewijs bewaard en mocht dit niet snel opgelost worden zal ik rechtsbijstand inschakelen. Net zoals alle negatieve recensies hieronder raad ik ook ten zeerste af om hier te bestellen.

Beste Samantha van A,

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de ontevreden ervaring die je hebt gehad. We begrijpen hoe frustrerend het is om te wachten op een bestelling en geen reactie te ontvangen.

We willen je graag laten weten dat we alle problemen die je hebt ervaren inmiddels hebben opgelost. De verhuizing en de drukte hebben geleid tot vertragingen, maar we hebben nu onze processen volledig geoptimaliseerd. Hierdoor kunnen we nu sneller reageren en bestellingen efficiënt verwerken.

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We willen je graag tegemoetkomen in de toekomst en hopen dat je in de toekomst opnieuw voor ons kiest. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We zijn 24/7 bereikbaar en staan klaar om je te helpen!

Nogmaals onze excuses en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn.

400 euro betaald niets geleverd

400 euro betaald op 10 november. Nog steeds niets geleverd en geen enkele vorm van communicatie.

Beste Niek,

Het spijt ons enorm te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad met je bestelling bij Huijer.nl. Dit is uiteraard absoluut niet de service die wij willen bieden. We begrijpen dat het frustrerend moet zijn om te wachten zonder enige vorm van communicatie.

We willen je laten weten dat er tijdens de drukke periode van verhuizing enige vertraging is ontstaan in onze levering en communicatie. Inmiddels zijn al deze problemen opgelost en zijn we bezig om alle achterstanden in te halen. We hebben extra collega's aangenomen om onze processen te versnellen en zorgen ervoor dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.

We zullen je situatie prioriteit geven en ervoor zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt. Neem alsjeblieft contact met ons op via klantenservice@huijer.nl of bel ons op 0182232158 zodat we dit direct kunnen oplossen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak en de vertraging. We hopen dat je ons een kans geeft om het goed te maken.

Classificada 3 em 5 estrelas

7nov bestellen, maand later nog niets

7nov bestel ik een dekbed, 5/12 nog steeds niets. Elke dag neem ik contact op en wordt er een verhaaltje opgedist. Ondertussen al 2 trackings gekregen van postnl maar bij postnl weet men van geen pakketje.
Bestelling 214213. GELD TERUG AUB !

7/12, een maand later heb ik mijn dekbed ontvangen,,, eind goed al goed !

Beste An,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je nog steeds geen dekbed hebt ontvangen en dat je geen duidelijke informatie hebt gekregen over je bestelling. Dit is uiteraard niet de ervaring die we voor onze klanten willen bieden en we begrijpen je frustratie heel goed.

Door de verhuizing en de enorme toename van bestellingen dit jaar, zijn er helaas problemen ontstaan die we inmiddels volledig hebben opgelost. De vertragingen en miscommunicaties zijn absoluut niet acceptabel, en daarvoor willen we onze oprechte excuses aanbieden.

We gaan meteen voor je kijken naar de status van bestelling 214213 en zorgen ervoor dat we dit zo snel mogelijk voor je regelen. Als je liever een terugbetaling wilt ontvangen, kunnen we dit ook voor je regelen. Stuur ons gerust een e-mail naar klantenservice@huijer.nl of neem contact op via telefoon, zodat we je verzoek snel kunnen verwerken.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We doen ons uiterste best om dit snel voor je op te lossen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Na 4,5 week nog niks ontvangen

2/11 bestelling gedaan tot heden nog niks ontvangen. Kreeg van post-nl 25/11 bericht dat het pakket geleverd zou worden. Nu 11 dagen verder en nog niks ontvangen. Heb gister weer mail gestuurd daar nog geen reactie op gehad. Nu is de melding van post-nl pakket nog niet fysiek aangeboden. 😡
Update: ik mijn pakket binnen 1 week na deze review ontvangen.

Beste Mirjam,

Het spijt ons enorm dat je bestelling nog niet is aangekomen en dat je geen reactie hebt ontvangen op je e-mail. Dit is absoluut niet de service die wij voor ogen hebben, en we begrijpen hoe frustrerend dit voor je moet zijn.

Door de recente verhuizing en de aanzienlijke toename van bestellingen, hebben we helaas te maken gehad met enige vertraging in ons logistieke proces. Dit heeft in sommige gevallen geleid tot miscommunicatie en vertragingen bij de levering van bestellingen. We hebben inmiddels echter alle problemen opgelost en de processen opnieuw ingericht om ervoor te zorgen dat dit niet meer voorkomt.

We gaan onmiddellijk voor je nakijken wat er precies aan de hand is met je bestelling en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een oplossing ontvangt. We zullen er alles aan doen om de levering van je pakket te versnellen en je hierover op de hoogte te houden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Als je verdere vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via klantenservice@huijer.nl of telefonisch.

Classificada 1 em 5 estrelas

Krijgt geen contact met ze

24-11-24 een dekbed besteld, kreeg gelijk een mail met u bestelling is aangekomen en daar hield het ook bij op. Als je ze probeert te bellen word je naar de mail doorverwezen, Stuur je een mail krijg je geen contact met ze. 9 werk dagen verder en nog steedts geen contact met ze. Zeer slechte service

Beste Corne Jonker,

We begrijpen heel goed hoe frustrerend het moet zijn om te wachten op je bestelling zonder duidelijkheid. Door onze extreme groei dit jaar hebben we tijdelijk te maken gehad met vertragingen en communicatieproblemen. We willen je echter geruststellen dat inmiddels alle processen zijn verbeterd en de meeste problemen opgelost zijn. Ons team is uitgebreid en we hebben alles opnieuw ingericht om onze klanten beter en sneller te kunnen bedienen.

Het is mogelijk dat je bestelling inmiddels al geleverd is. We raden je aan om je bezorgstatus te controleren via de trackinginformatie die je eerder hebt ontvangen. Als je deze niet hebt ontvangen, laat het ons dan weten, dan sturen wij het opnieuw.

We stellen je geduld zeer op prijs en willen je graag laten weten dat we alles doen om je zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via klantenservice@huijer.nl. We staan altijd klaar om je te helpen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Heb bestelling kunnen annuleren en geld terug ontvangen

14 november dekbed besteld. Na een week gemaild met de vraag wanneer ik het dekbed zou ontvangen. Dat zou binnen een week zijn. Maandag 2 december een mail gestuurd dat ik de bestelling wil annuleren. Gezien de negatieve recensies had ik er weining vertrouwen in. Gisteren een bericht met excuses voor de trage levering en een bevestiging van annulering. Vandaag staat het geld op mijn rekening. Al met al goed gekomen dus.

4 de dezembro de 2024

Beste Maaike,

Hartelijk dank voor je bericht! We zijn blij te horen dat alles goed is opgelost en dat je het geld inmiddels hebt ontvangen. We begrijpen dat de vertragingen erg frustrerend kunnen zijn, en willen ons nogmaals verontschuldigen voor de ongemakken die je hebt ervaren.

Huijer is al 40 jaar een kerngezond bedrijf met het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, en uiteraard hebben we altijd het beste voor onze klanten voor ogen. Door de extreme groei dit jaar hebben we helaas tijdelijk wat problemen gehad met het bijbenen van deze groei. Gelukkig zijn deze problemen inmiddels opgelost en draait alles weer op volle snelheid.

We waarderen je geduld en vertrouwen in ons, en we zijn er zeker van dat we je in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

Bestelling geplaatst 24 november jl - 6 december eindelijk geleverd ⁉️

Bestelling geplaatst op 24 november jl. Tot op heden is de bestelling nog steeds in BEHANDELING . U geeft aan dat u een EXPERT bent op gebied van nachtrust. Maar zeker niet in COMMUNICATIE want op mijn verzoek via uw website om uitleg reageert u NIET. Ook bent u geen expert in opsturen want ik heb nog steeds géén VERZENDBEVESTIGING ontvangen. Gelukkig voor mij heb ik met een creditcard betaald zodat als u niet levert ik ten alle tijde mijn geld terugkrijg. Want dit schept zeker geen vertrouwen. Inmiddels een klacht ingediend bij Thuiswinkel.org (overkoepelende organisatie voor het winkelkeurmerk op je website) omdat er totaal niet gereageerd wordt. Ik hoop dat meer mensen een klacht indienen zodat deze winkel geen keurmerk meer krijgt. Zo ga je niet met klanten om. Op 2 december een e-mail ontvangen met daarin - houd u e-mail in de gaten wij gaan het vandaag verzenden. NOG STEEDS NIETS ONTVANGEN ⁉️
Vandaag 6 december staat opeens Post.NL voor de deur. Geen verzendbevestiging ontvangen, geen excuses helemaal niets. Blij dat mijn bestelling is afgeleverd- Voor mij geen tweede keer 😡😡 zo slecht heb ik nog nooit meegemaakt.‼️

24 de novembro de 2024

Beste Willeke,

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging en het gebrek aan communicatie rondom jouw bestelling. We begrijpen volledig hoe frustrerend het is om geen duidelijkheid te krijgen over de status van je order, en dat is zeker niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Door onze enorme groei dit jaar hebben we tijdelijke uitdagingen ervaren die helaas hebben geleid tot vertragingen in zowel onze communicatie als de levering van bestellingen. Dit had niet mogen gebeuren en we willen je verzekeren dat we alle processen inmiddels hebben geoptimaliseerd zodat dergelijke situaties in de toekomst niet meer voorkomen.

We zijn blij te horen dat je bestelling uiteindelijk is geleverd, maar we begrijpen dat de ervaring je vertrouwen heeft geschaad. Uiteraard nemen we je feedback ter harte en zullen we blijven werken aan het verbeteren van onze dienstverlening.

We willen je bedanken voor je geduld en je vertrouwen, en hopen in de toekomst weer de kans te krijgen om je beter van dienst te kunnen zijn.

Classificada 1 em 5 estrelas

Moet je nooit wat kopen zit twee weken…

Moet je nooit wat kopen zit twee weken op een kussen te wachten en ze beloven het snel op te sturen helemaal niet waar

10 de novembro de 2024

Beste Petra Koemans,

Onze oprechte excuses voor de vertraging bij de levering van je kussen. We begrijpen hoe vervelend het is om langer te moeten wachten dan beloofd, en we willen je graag verzekeren dat dit absoluut niet de ervaring is die we voor onze klanten beogen.

Door een combinatie van een uitzonderlijke groei dit jaar en de verhuizing van ons bedrijf hebben we helaas tijdelijke problemen ervaren met de snelheid van onze leveringen en communicatie. We hebben echter alle processen inmiddels geoptimaliseerd, en alles is nu weer in orde.

We waarderen je geduld enorm en willen je bedanken voor je feedback. Mocht je nog verdere vragen hebben, of als we je ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Huijer.nl

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.