Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Positieve ervaring. Netjes op de hoogte gehouden per mail. Beloftes werden goed nagekomen. Nummer op de site niet in gebruik. Maar contact leggen via het contactformulier, werkt goed. Reageren snel. P... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hadden ook een Castello dekbed besteld can Ducky Dons, bij online bestelling kregen we gelijk bericht dat het langer zou duren… Pas daarna reviews gelezen en oefff dat was schrikken. Maar 3 weke... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Afgelopen vrijdag werd ik door de firma gebeld naar aanleiding van mijn slechte ervaring in december. Uitleg en excuses gekregen waarom het zo slecht verlopen was en als tegenprestatie bode... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zag een mooie actie op Huijer.nl staan: 20% korting, waardoor veel artikelen scherp zijn geprijsd. De levering was snel. Klein minpuntje zijn de bezorgkosten die in rekening worden gebracht voor beste... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para cama, mesa e banho
  2. Loja de camas
  3. Loja de roupas de cama
  4. Loja de mobília para quartos

Sinds 1983 leveren wij de beste kwaliteit en service op het gebied van nachtrust. Bij Huijer.nl leveren we meer dan alleen beddengoed, wij zorgen er samen voor dat je nachtrust verbeterd. Ontwaak elke ochtend met een gevoel van hernieuwde energie, door onze dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en hoofdkussens. Jouw leven besteed je voor een groot deel in bed. Laat ons helpen die tijd onvergetelijk te maken. Maak van je slaapkamer een kunstwerk met onze exclusieve selectie van plaids en spreien. Bij Huijer.nl begrijpen we als geen ander dat een goede nachtrust belangrijk is, maar we geloven ook sterk in de kracht van een prachtig ingerichte slaapkamer. Onze premium collectie voegt niet alleen comfort toe aan je bed, maar verrijkt ook je kamer met stijl en verfijning. Ben je klaar om je slaapkamer te transformeren? Ontdek onze collectie vandaag nog en begin elke ochtend met een glimlach. Wij hebben een uitgebreid assortiment, waardoor we altijd hetgeen hebben wat je zoekt. Om het nog beter te maken, bieden we gratis verzending op alle bestellingen boven de € 50. Dit is onze manier om je te bedanken voor je vertrouwen in ons. Waar wacht je nog op? Transformeer direct je nachtrust en slaapkamer om, samen met onze hulp!

Informações de contacto

3,5

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

195 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Eind november een bestelling geplaatst…

Eind november een bestelling geplaatst en nu galwegen januari nog steeds niet ontvangen. Onmogelijk om contact te krijgen. Wordt niet gereageerd op mails.

29 de novembro de 2024

Beste Huis PW

Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je bestelling nog steeds niet ontvangen is en dat je geen reactie hebt gekregen op je e-mails. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden, en we begrijpen je frustratie.

We reageren altijd binnen 24 uur op e-mails, dus het lijkt erop dat er iets mis is gegaan met de communicatie. Je kunt ook eenvoudig inloggen op je persoonlijke account om de status van je bestelling te volgen, retouren aan te maken of snel contact op te nemen met een van onze medewerkers.

Neem gerust opnieuw contact met ons op via klantenservice@huijer.nl met de details van je bestelling, zodat we je situatie onmiddellijk kunnen onderzoeken en ervoor zorgen dat je bestelling snel wordt geleverd.

Onze excuses voor het ongemak en de vertraging. We hopen dit snel recht te zetten.

dekbed besteld en na ruim 2 wekennog niet geleverd

dekbed besteld waarvoor op de site werd gemeld dat er 3-5 werkdagen levertijd zou zijn. na bestelling een bevestiging ontvangen en een bericht dat door een verhuizing levering vertraagd kan zijn. de volgende dag een mail dat dekbed pas over 3 weken door leverancier wordt geleverd. Hoe kun je op je site melden dat het maar 3-5 werkdagen duurt.

31 de dezembro de 2024

Beste J.K.

Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je bestelling nog niet geleverd is en dat er verwarring is ontstaan over de levertijd. We begrijpen je frustratie en bieden onze excuses aan voor de vertraging.

De aangegeven levertijd van 3-5 werkdagen geldt doorgaans voor producten die direct uit voorraad leverbaar zijn. Wanneer een product tijdelijk niet op voorraad is, geven we direct een verwachte leverweek door, zodat klanten weten wanneer ze hun bestelling kunnen verwachten. In dit geval heeft de leverancier aangegeven dat het dekbed pas over 3 weken geleverd kan worden.

We willen je graag helpen en zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt. Je kunt de status van je bestelling volgen door in te loggen op je persoonlijke account. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via klantenservice@huijer.nl, zodat we je verder kunnen helpen.

Onze excuses voor het ongemak en de vertraging. We hopen je snel verder te kunnen helpen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Geen duidelijkheid en loze beloftes

Tot nu toe niets positiefs te melden over deze partij, en helaas zijn we er nog niet. Na bestellen kwam pas een mailtje dat de levertijd langer was dan vermeld stond op de site. 5-10 werkdagen stond er, wat ik al misleidend vond. Waarom staat dit dan niet op de site zodat je weet hoe lang je moet wachten op je bestelling. Na 12/13 werkdagen begonnen met mailen wat erg moeizaam gaat. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en via de mail wordt slecht gereageerd. Daarnaast pakken ze ook niet al je vragen op. Na een boze mail kreeg ik afgelopen maandag “goed nieuws!”. Mijn bestelling zou donderdag verzonden worden, maar helaas is het nu vrijdag (einde van de dag) en heb ik nog niets gehoord. Ik heb de bestelling op 6 december geplaatst en helaas dus nog steeds geen zicht op de nieuwe kussens. Er wordt aangegeven dat de verhuizing veel druk heeft gelegd op het bedrijf en diens processen, maar naar mijn idee moet je dan een bestellingstop inlassen om eerst weer orde op zaken te stellen. Érg teleurstellend. Dit bedrijf nooit meer.

Aanvulling na reactie Huijer;
Ik snap dat door drukte dingen anders kunnen lopen. De onduidelijkheid en passieve houding in communicatie hierover is iets waar jullie nog wat mee kunnen doen.
Mooi dat je aangeeft dat jullie me willen helpen, er staat alleen niet hoe je van plan bent dat te doen. Ik heb sinds zaterdag een track & trace code die niets aangeeft. Misschien kun je daar actief wat mee doen?!

10 de janeiro de 2025

Beste Elske

Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad en dat de communicatie rondom je bestelling niet naar verwachting is verlopen. We begrijpen je frustratie volledig en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

We streven er altijd naar om duidelijke en eerlijke informatie te geven over de levertijden. Wanneer er echter een vertraging optreedt, proberen we klanten altijd zo snel mogelijk op de hoogte te stellen. Helaas was er een tijdelijke vertraging door de verhuizing die invloed had op onze processen, maar we begrijpen dat dit niet goed genoeg is en het vertrouwen niet heeft kunnen herstellen.

We reageren altijd binnen 24 uur op e-mails, maar we begrijpen dat het proces langer heeft geduurd dan verwacht. We willen je graag helpen om deze situatie op te lossen en zorgen dat je bestelling snel wordt geleverd. Je kunt de status van je bestelling ook volgen door in te loggen op je persoonlijke account. Mocht je verdere vragen hebben, neem dan gerust contact op via klantenservice@huijer.nl.

Onze excuses voor de vertraging en het ongemak. We hopen dat je ons nog een kans wilt geven en we zullen er alles aan doen om deze situatie snel voor je op te lossen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een slechte service deze zaak.

Wat een slechte service deze zaak.
Had een artikel besteld en teruggestuurd.
na dik 2 maanden nog steeds geen geld retour en Huijer is op geen enkele manier te bereiken.
Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar .. word gevraagd een mail te sturen waarop binnen 1 dag wordt geantwoord.
Ik wacht nu al meer dan 2 weken :-(
Kortom wat een slechte service .. ik koop hier nooit meer iets!

10 de janeiro de 2025

Beste Don,

Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met onze service en dat je terugbetaling nog niet is verwerkt. Dit is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden, en we begrijpen je frustratie.

Onze klantenservice is altijd bereikbaar via e-mail en we reageren binnen 24 uur op berichten. We begrijpen dat het langer heeft geduurd dan verwacht om je terugbetaling te ontvangen, en dat is niet de service die we willen leveren. We willen dit graag snel voor je oplossen. Zou je ons kunnen voorzien van de gegevens van je retour zodat we dit direct kunnen onderzoeken?

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat het belangrijk is om het retourformulier in het pakket mee te sturen, zodat we retouren efficiënt kunnen verwerken. Zonder het formulier kan dit de verwerking vertragen.

Onze excuses voor het ongemak en de vertraging, en we hopen dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Beloftes?!

6 Jan '25
Ik heb in oktober 2 moltons besteld en na veel telefoontjes en mails en verzend-afspraken, heb ik ze nog steeds niet ontvangen. Aanvankelijk insinueerde Huijer ook nog dat ik de moltons wel ontvangen had en dat ik probeerde om ze dubbel te krijgen. Nou, met alleen mijn bestelling zou ik al heel blij zijn! Op mijn mails wordt inmiddels ook niet meer gereageerd. Telefonisch krijg ik de afgelopen weken steeds een bandje te horen. Heel frustrerend allemaal! De moltons kosten bij elkaar € 88,-. Niet niets dus.
Ik kan de lezers vermoeien met de hele lange mailwisseling, maar zal dit nu niet doen.
Graag ontvang ik via deze weg wel een reactie, zodat Huijer de situatie kan oplossen. Wanneer dit gebeurd is, zal ik dat hier vermelden.

6 Jan '25 avond
Beste medewerker van Huijer, dank voor de snelle reactie op mijn review. U schrijft dat u mij vandaag zou bellen, maar dat is helaas niet gebeurd. Bent u oprecht met uw excuses of zijn het alleen woorden? Weer een belofte die niet nagekomen is. Erg jammer.

7 Jan '25
Vandaag ben ik wederom niet gebeld en heb ik geen mail ontvangen...

8 Jan '25
Helaas wacht ik nog steeds op een actie vanuit Huijer. Ze schrijven in hun reactie dat ze heel snel willen gaan "zorgen voor een passende oplossing". Nou graag!

9 Jan '25
Wederom helaas weer een dag niets gehoord van de familie Huijer

12 jan '25
Beste medewerker van Huijer, ik wacht nog steeds op de passende oplossing. Contact vanuit jullie zou heel welkom zijn.

13 Jan '25
Vandaag ben ik gebeld, zelfs twee keren. Huijer heeft beloofd dat vandaag mijn twee moltons verstuurd zijn. Ik hoop en wacht af.

15 Jan '25
🎉 De moltons zijn binnenkomen! Heel blij mee.

Reactie van de eigenaar 6 januari.
Beste Herriet,
Bedankt voor uw review. We begrijpen dat u erg teleurgesteld en gefrustreerd bent over de gang van zaken rondom uw bestelling. Dit is absoluut niet hoe wij willen dat onze klanten hun ervaring met ons beleven, en wij bieden u onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren.
Het is nooit onze bedoeling geweest om de indruk te wekken dat we uw situatie niet serieus nemen of om iets te insinueren over de levering. We gaan dit direct onderzoeken en nemen vandaag nog contact met u op om dit recht te zetten. Mocht uw bestelling inderdaad niet geleverd zijn, dan zorgen wij uiteraard voor een passende oplossing, zoals het opnieuw versturen van de moltons of het direct terugstorten van het aankoopbedrag.
We waarderen het dat u ons de kans geeft om dit via deze weg op te lossen en hopen u snel een positieve update te kunnen geven. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Huijer.nl Klantenservice

6 de janeiro de 2025

Beste Herriet,

Dank je wel voor je gedetailleerde review. Het spijt ons enorm dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad en dat we onze beloftes niet hebben nagekomen. We begrijpen je frustratie en bieden onze oprechte excuses aan voor de ontstane situatie en de vertragingen in de communicatie.

Het is absoluut niet onze bedoeling geweest om een verkeerde indruk te wekken of beloftes te maken die niet zijn nagekomen. We hebben jouw situatie inmiddels onderzocht en kunnen bevestigen dat je bestelling op 13 januari is verstuurd, zoals beloofd. We begrijpen dat dit voor jou veel te lang heeft geduurd en dat het hele proces erg frustrerend is geweest. We waarderen het dat je ons de kans geeft om dit alsnog op te lossen.

Onze serviceafdeling neemt vandaag nog contact met je op om de situatie verder te bespreken en ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid wordt opgelost. We nemen de feedback serieus en zullen onze communicatie en processen verbeteren zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt.

Mocht je nog verdere vragen hebben, of als er iets anders is waar we je mee kunnen helpen, neem dan gerust contact op via klantenservice@huijer.nl.

We hopen dat je nu snel de moltons ontvangt en de situatie naar tevredenheid wordt opgelost.

Wacht nog steeds

10 december een bestelling gedaan en deze nog steeds niet ontvangen. Contact formulier 2 x ingevuld, 5 mailtjes verder en geen enkel contact mogelijk. In de tussentijd wacht ik nog steeds op mijn bestelling...

10 de dezembro de 2024

Beste Geerthe Peters

Bedankt voor je review. Het spijt ons enorm dat je bestelling nog niet ontvangen is en dat je geen adequate reactie hebt ontvangen op je berichten. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden, en we begrijpen je frustratie.

We hebben je situatie inmiddels nagekeken en zien dat je bestelling vertraagd is. Dit is uiteraard niet de service die je mag verwachten. We willen je bestelling zo snel mogelijk verzenden en/of zorgen voor een passende oplossing, zoals het terugstorten van je betaalde bedrag.

We willen je eraan herinneren dat je ook altijd kunt inloggen op je persoonlijke account op onze website om de status van je bestelling te volgen, retouren aan te maken of direct contact op te nemen met een van onze medewerkers. Dit kan het proces versnellen en zorgt ervoor dat je direct up-to-date bent over je bestelling.

Onze klantenservice reageert altijd binnen 24 uur op e-mails, dus het kan zijn dat onze e-mail in je spammap terecht is gekomen. We raden je aan deze te controleren. Mocht je alsnog geen reactie hebben ontvangen, laat het ons dan weten, zodat we snel een oplossing kunnen bieden.

Onze excuses voor het ongemak en de vertraging. We hopen dat je bestelling snel bij je aankomt, en als je nog verdere vragen hebt, kun je ons altijd bereiken via klantenservice@huijer.nl.

Classificada 4 em 5 estrelas

Eindstand: zeer tevreden met mijn fijne dekbed

UPDATE VAN DE UPDATE:

Na het destijds telefonische contact is het dekbed inderdaad netjes zoals afgesproken geleverd, iets eerder dan verwacht zelfs nog.

Ik ben er onwijs tevreden mee en het heeft me van de winter lekker warm gehouden.
Nu met een dunnere laag met het warmere weer is het nog steeds een onwijs fijn dekbed.

Er is me uitgelegd hoe het toendertijd is gelopen en er een korte periode is geweest dat er een achterstand op de leveringen is ontstaan.
Inmiddels is deze situatie permanent verholpen en kan Huijer verder met hun goede dienstverlening die ze al tientallen jaren hanteren.
Dit soort situaties kunnen helaas door een samenloop van omstandigheden ontstaan en je kunt daar alleen je verantwoordelijkheid voor nemen en je excuses aanbieden.
Dat hebben ze meermaals gedaan en, misschien belangrijker nog, zich aan de beloften die hier zijn gemaakt gehouden met als eindstand alsnog een zeer tevreden klant!

UPDATE:
Er is inmiddels telefonisch contact geweest (zou de afgelopen weken al meermaals geprobeerd zijn, maar niet bij mij doorgekomen), en als het goed is, zal het juiste dekbed in week 5 geleverd gaan worden.
Als dit inderdaad allemaal zo loopt, zal ik dan de review verder aanpassen. Blijft wel jammer dat het alleen via deze weg gelukt is om direct contact en resultaat te krijgen.
Contact wel zeer vriendelijk en uitleg gekregen door welke omstandigheden het zo lang heeft moeten duren.

---------------------------------------------------

Eind oktober voor mijn verjaardag een Ducky Dons dekbed gekregen (bestelnummer 213575), na vertraagde levering pas na mijn verjaardag ontvangen.

Bleek een verkeerd formaat dekbed verstuurd te zijn en sindsdien wacht ik op mijn juiste dekbed!

Begin november kreeg ik te horen dat het juiste dekbed zeer spoedig verzonden zou worden en we telefonisch contact zouden hebben over het retour sturen van het verkeerde dekbed.

2 weken later zou er de komende dag nieuwe vracht binnenkomen en zou mijn dekbed direct apart gelegd worden.
Wéér een aantal weken later (begin december inmiddels) zou ik díe middag gebeld worden.
Sindsdien radiostilte ondanks meerdere pogingen tot contact via mail, chat en contactformulier. Telefonisch niet bereikbaar.

Inmiddels 2,5 week geleden een klacht ingediend via Thuiswinkel Waarborg (klachtnummer 2024-79508). Zou je binnen 7 dagen reactie van de webwinkel op moeten krijgen.
Ik heb steeds veel geduld en begrip gehad vanwege de verhuizing en de feestdagen, maar inmiddels is mijn geduld op en is het koud!!
Gisteren Thuiswinkel Waarborg laten weten dat ik nóg stééds geen reactie of contact heb mogen ontvangen, nu gaan zij proberen om contact te leggen.

27 de outubro de 2024

Beste Anniek

Bedankt voor je gedetailleerde feedback en de update. We begrijpen dat de situatie ontzettend frustrerend is geweest, en we willen je oprecht onze excuses aanbieden voor het ongemak dat je hebt ervaren. Dit is absoluut niet hoe we willen dat onze klanten hun ervaring met ons beleven, en we begrijpen dat je geduld inmiddels op is.

Je bestelling komt inderdaad nog uit de periode van onze verhuizing, wat heeft geleid tot vertragingen in de verwerking. Helaas had de leverancier het dekbed niet op voorraad op het moment dat het opnieuw besteld moest worden, wat de vertraging verder heeft veroorzaakt. Inmiddels is alles opgelost en de processen lopen weer correct.

We willen je ook informeren dat je uitvoerig contact hebt gehad met Thimo, die de situatie heeft opgepakt en alles in goede banen heeft geleid. Er is duidelijkheid over de levering van het juiste dekbed in week 5.

We willen je verzekeren dat we altijd werken aan het verbeteren van onze service en communicatie. We nemen je feedback serieus en zullen het proces verder verbeteren.

Als je nog vragen hebt of verdere assistentie nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@huijer.nl. Het juiste dekbed wordt in week 5 geleverd, zoals afgesproken.

Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en de vertraging.

Classificada 1 em 5 estrelas

Huijer, de zoveelste webcowboys die hun groei niet kunnen bijbenen...

Huijer is alleraardigst, tot zij fouten maken. In mijn geval is een produkt in de verkeerde kleur geleverd. Na afgesproken te hebben om een maand te wachten op levering van het juiste Kayori produkt (Thimo en Tristan nog steeds alleraardigst) heb ik aangegeven dat ik het produkt wil retourneren en mijn geld terug wil.

Ik kreeg een adres doorgemaild, maar geen retourlabel. Ik moet dus op eigen kosten de fout van Huijer herstellen, en dan is het maar afwachten of ik überhaupt mijn geld terugkrijg.

Huijer is telefonisch niet te bereiken sinds 23 november jl., maar belooft meteen antwoord te geven wanneer je mailt. Na 3 mails heb ik nog steeds geen reply op mijn verzoek om een retourlabel.

Afijn, eens maar nooit weer: Huijer is de zoveelste web-charlatan...

Beste Thimo en Tristan, Gefeliciteerd met jullie 30% omzetgroei, maar daar moet je inderdaad (tijdig) op anticiperen. Vreemd dat jullie nu wél reageren, waar dat met al mijn mails en telefoontjes naar jullie onbereikbare klantenservice niet gelukt is.

En dank voor je advies mbt retourlabel, maar dat had ik natuurlijk al gedaan. En niets gekregen. Zojuist weer een retourlabel aangemaakt, de verplichte 'reden voor retour' mag inmiddels bekend zijn.

Jammer dat je me weer naar de klantenservice verwijst, dit had je toch ook meteen kunnen oplossen met een mail naar mij? Of door de eerste keer al een retourlabel vrij te maken?

23 de novembro de 2024

Beste Jeannette Lutterman,

Dank je wel voor je feedback en het delen van je ervaring. Onze oprechte excuses voor de ongemakken die je hebt ervaren. We begrijpen dat het vervelend is als zaken niet volgens plan verlopen, en we nemen je opmerkingen serieus.

Om een paar zaken te verduidelijken: retourzendingen zijn voor eigen rekening, zoals vermeld in onze voorwaarden. Dit stelt ons in staat om gratis bezorging te blijven aanbieden voor al onze klanten. Mocht er echter iets mis zijn gegaan in het proces, willen we dit uiteraard graag rechtzetten en helpen bij het vinden van een oplossing.

We willen je ook geruststellen dat wij onze groei goed aankunnen. Na een periode van sterke groei zijn we onlangs verhuisd naar een groter magazijn, zodat we bestellingen sneller kunnen verwerken. Daarnaast verwelkomen we dit jaar 10 nieuwe klantenservice medewerkers om onze bereikbaarheid en klanttevredenheid te verbeteren.

Zou je ons een e-mail kunnen sturen op klantenservice@huijer.nl met je ordernummer en een korte toelichting? Ons team staat klaar om je verder te helpen en ervoor te zorgen dat je retour correct wordt verwerkt en het bedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor je geduld. We waarderen je feedback en blijven werken aan het verbeteren van onze service.

Waardeloze service

Op 25 november dekbed besteld. Meteen mail van "Timo" dat levertijd tussen 7 en 10 werkdagen zou zijn. Op 11 december gemaild naar "Timo" over de levering. Dekbed zou naar verwachting die week binnen komen en dan afgeleverd worden.
Op 23 december opnieuw gemaild. Krijg geen reactie.
Ga nu mijn bestelling annuleren en mijn geld terug vragen. Vrees dat dit ook weer een gebed zonder eind wordt.

30 de dezembro de 2024

Beste Ger van de Goor,

Dank je wel voor je feedback en onze oprechte excuses voor de vertraging en het ongemak dat je hebt ervaren. We begrijpen volledig dat dit frustrerend is en dat je niet de service hebt ontvangen die je van ons mag verwachten.

Helaas komt jouw bestelling uit de periode waarin wij bezig waren met de verhuizing naar een groter magazijn, gecombineerd met de drukte van Black Friday, wat heeft geleid tot langere levertijden dan normaal. We begrijpen dat dit voor jou vervelend is, en we willen dit graag rechtzetten.

We verzoeken je vriendelijk om een e-mail te sturen naar klantenservice@huijer.nl met je ordernummer, zodat ons team onmiddellijk kan kijken naar de status van je bestelling en ervoor kan zorgen dat je ofwel het dekbed ontvangt of je aankoopbedrag teruggestort krijgt.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging en het ongemak. We waarderen je geduld en hopen dat we je vertrouwen kunnen herstellen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima winkel van advies tot bezorging

Goed advies in de winkel. Wordt vooraf gebeld voor afleveren matras. Bezorgers leveren keurig af en geven nog advies. Gewoon prima winkel. Ga zo door...

24 de dezembro de 2024

Beste E Buijense,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn ontzettend blij te horen dat u tevreden bent met zowel het advies in de winkel als de bezorgservice. Het is altijd ons doel om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, van aankoop tot aflevering, en we waarderen het dat u dit erkent.

We zullen ons best blijven doen om deze service te blijven leveren. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en de mooie woorden. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

VERMIJD DIT BEDRIJF

23 November heb ik zoals vele de fout gemaakt om hier een dekbed te bestellen dat zogenaamd binnen 3 a 5 werkdagen geleverd zou worden. Na 2 weken wachten had ik geen dekbed. Met alle macht geprobeerd in contact te komen en na vier mailtjes kreeg ik te horen dat er vertraging was prima.

Uiteindelijk kreeg ik het VERKEERDE product geleverd. Ik heb diezelfde dag nog een retour formulier aangevraagd maar geen gehoor. Na 6 mailtjes verstuurd te hebben kwam ik via via aan een ander nummer en kreeg ik EINDELIJK iemand aan de lijn. Na mijn verhaal vertelt te hebben werd mij beloofd dat ik het juiste dekbed binnen 1,5 week kon verwachten. Ik heb netjes gewacht maar track and trace bleef uit en ondertussen (1 maand verder) nog steeds geen dekbed. Vandaag weer gebeld en aangegeven dat ik er (als je het mij vraagt TERECHT) klaar mee ben dus mijn bestelling wil annuleren en mijn geld terug wil. Je zou denken dat ze daar begrip voor hebben aangezien zij hun beloftes niet kunnen nakomen….maar nee. Meneer van de klantenservice ging met mij in discussie en reageerde alsof mijn verzoek belachelijk was. Er werd door mij heen gepraat en zei zelfs dat het niet waar was dat ze niet op mijn mailtjes hadden gereageerd…Ik kon mijn oren werkelijk waar niet geloven. Maar je hoeft enkel de andere reviews te lezen om te weten wie hier de waarheid spreekt.

Als ik de andere reviews moet geloven moet ik er maar op gaan rekenen dat het weer een maand of twee kan gaan duren voordat ik mijn geld teruggestort krijg. Maar gelukkig heb ik het belachelijk telefoongesprek van vandaag opgenomen en alle mailtjes met daarin de valse beloftes bewaard voor als ik juridische stappen moet gaan ondernemen.

Lang verhaal kort. VERMIJD DIT BEDRIJF.

23 de dezembro de 2024

Beste SD,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad bij Huijer.nl. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden, en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Een foutje kan helaas soms gebeuren, zelfs met de beste bedoelingen. We begrijpen echter dat dit geen excuus is voor de frustratie die het heeft veroorzaakt. Het is absoluut niet de bedoeling dat u het verkeerde product ontvangt, niet tijdig gecontacteerd wordt en dat er onduidelijkheden zijn over uw terugbetaling. We nemen uw feedback dan ook serieus en willen u verzekeren dat we altijd proberen om dit soort situaties snel en naar tevredenheid op te lossen.

Om het proces te versnellen, kunt u ook inloggen op uw account op onze website. Daar kunt u eenvoudig uw retour aanvragen, de status van uw bestelling bekijken en alles snel regelen. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens wordt opgelost.

Neem alstublieft contact met ons op via klantenservice@huijer.nl als u verdere vragen heeft of als er iets is waar wij u mee kunnen helpen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak, en we hopen dat we uw vertrouwen in onze service kunnen herstellen.

Prachtig dekbed

Prachtig dekbed van prima kwaliteit. En de ene dag besteld en de volgende dag al in huis, en dag later al onder geslapen. Huijer leuker kun je het niet maken.

14 de novembro de 2024

Beste Ineke De Jong,

Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn zo blij om te horen dat u tevreden bent met het dekbed en dat de levering zo snel en soepel verliep. Het is precies wat we voor onze klanten willen bereiken: mooie producten, snelle levering en tevreden slaap.

We stellen het enorm op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring te delen. We hopen dat u nog lang plezier heeft van uw nieuwe dekbed en zien u graag terug bij Huijer voor uw volgende aankoop!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik had een retour aangemeld geen reactie

Ik had een retour aangemeld , krijg geen reactie terug
Bellen lukt niet reactie op de mail komt ook niet
Terwijl jullie zeggen binnen 1 dag te reageren
Kan me niet voorstellen dat er geen 1 minuut is om te reageren slechte service

21 de dezembro de 2024

Beste heer Van der Stege,

Het spijt ons te horen dat u geen reactie heeft ontvangen op uw retouraanvraag. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Het klopt dat wij altijd binnen één werkdag proberen te reageren, en het is zeker niet de bedoeling dat u langer moet wachten. We begrijpen dat dit frustrerend is, en willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen.

Om het voor u te versnellen, kunt u inloggen op uw account op onze website en daar de retourzending verder afhandelen. Mocht u nog hulp nodig hebben, neemt u dan gerust contact met ons op via klantenservice@huijer.nl, en we zorgen ervoor dat we snel reageren en alles voor u regelen.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging, en we hopen het snel voor u op te lossen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Uitstekende leverancier voor een topproduct (in mijn geval een dekbed) prima feedback en een vlotte en correcte levering.

2 de outubro de 2024

Beste

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met zowel het product als de snelle en correcte levering. Bij Huijer streven we er altijd naar om onze beloftes waar te maken, en het is fijn om te lezen dat u dat heeft ervaren.

Als bedrijf versturen we dagelijks ruim 1500 orders en doen we ons uiterste best om elke bestelling zorgvuldig en snel af te handelen. We waarderen uw vertrouwen en hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe dekbed.

Classificada 1 em 5 estrelas

Zodra je een bestelling plaatst geven…

Zodra je een bestelling plaatst geven ze aan dat de levertijden vertraagd zijn. Dit wordt niet vooraf ergens gemeld. Ik heb hierop direct mijn order geannuleerd waarop ik mijn geld terug geboekt zou krijgen. Desondanks na 4 weken wachten mijn pakket toch gekregen en geen geld op de rekening. Tot op heden gaat het erg moeizaam en doen ze er alles aan om je het product te laten houden. Telefonisch onbereikbaar en hebben de boel niet op orde. Het loopt daar allemaal in de soep. Ik zou zeggen, sluit de online webshop maar voor een tijdje want een bult aan slechte online reviews schiet niemand mee op.

Beste Mevrouw Dam,

Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad. We willen u erop wijzen dat we wel degelijk de boel op orde hebben, maar een foutje kan uiteraard altijd gebeuren. We begrijpen dat dit frustrerend is, maar we doen altijd ons best om klanten zo goed mogelijk te helpen.

We versturen dagelijks ruim 1500 orders en zijn dit jaar meer dan 30% gegroeid. Van deze 1500 klanten zijn er ruim 1450 tevreden. Helaas zie je op reviewplatformen vaak vooral de negatieve ervaringen van klanten die moeite hebben met online winkelen of per ongeluk verkeerde artikelen bestellen. Dit kan soms de indruk wekken dat er meer problemen zijn dan in werkelijkheid het geval is.

Als u inlogt op uw account, kunt u eenvoudig uw bestelling annuleren of een retour aanmelden. Dit maakt het voor u mogelijk om de gewenste actie snel te regelen.

Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@huijer.nl.

Heel snelle levering

Heel snelle levering. Mooie kwaliteit.

Beste klant,

Dank je wel voor je mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met de kwaliteit. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het bestelde Cinderella Sundays…

Het bestelde Cinderella Sundays Dekbedovertrek was de juiste stof en kleur. Snelle en keurige levering voor een zeer voordelige prijs. Absoluut een fijne betrouwbare webshop.

Beste Ad,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat het Cinderella Sundays Dekbedovertrek precies naar wens was en dat je tevreden bent met de snelle levering en de prijs. We waarderen het enorm dat je ons als betrouwbare webshop beschouwt en hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Classificada 1 em 5 estrelas

Das pech, geld weg (En geen levering)

Nadat ik een review via dit platform had geplaatst, komen ze ineens met zoete koekjes en een hoop geslijm! Omdat dit bedrijf de boel in de maling neemt en ik de bestelling pas veel later (3e week van het nieuwe jaar en dat is een maand dus), heb ik elders een dons dekbed gekocht en vanwege de korte tijdspan voor de kerst was ik ook nog zo'n €30,- meer kwijt! Wie gaat dit vergoeden? "Als er iets aan de hand is, neem via de mail contact op!!" Yeah right, jullie reageren daar net zo min op als telefonisch. Meer dan 10 mails gestuurd om mijn bestelling te annuleren en mijn geld terug crediteren. Het komt er straks op neer dat ik een ... kerst heb dankzij Huijer.nl. Jullie worden bedankt!!!

Hieronder de 1e review waar het mee begon!

Zojuist las ik een review van iemand die ook onlangs heeft besteld. Hier dus hetzelfde verhaal. Afgelopen week besteld en op de site stond een korte levertijd. Omdat ik afgelopen woensdag de hele dag weg moest, Huijer gemaild met de vraag wanneer ik de levering kon verwachten. Ik krijg vrij snel een mail terug dat dit pas in week 3 zou gaan worden. Inmiddels al zo'n 10 mails gestuurd, getracht te bellen en alles om te annuleren en mijn geld terug te krijgen. Ik heb nog 1 keer een antwoord gehad dat het geen zin had om zo vaak te mailen. Ik wil gewoon mijn geld terug want ik heb al heel weinig om te besteden. Dit bedrijf heeft echt maling aan alles. Vermoedelijk zal ik dus via de juridische weg mijn geld terug moeten halen. Wat een belachelijke manier van zaken doen! Hopelijk zal iedereen zich goed achter de oren gaan krabben of dit bedrijf wel de moeite waard is om iets te bestellen!!! Jammer dat Gouda ver weg is en dat ik er niet vaak in de buurt kom.

17 de dezembro de 2024

Beste Gary Robinson

Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met je bestelling. Dit is absoluut niet de service die je van ons mag verwachten, en we begrijpen je frustratie. We willen je graag verzekeren dat we jouw situatie serieus nemen en dit snel voor je willen oplossen.

Onze klantenservice is altijd beschikbaar om je te helpen, en we streven ernaar om alle verzoeken zo snel mogelijk te verwerken. We willen benadrukken dat wij altijd bereid zijn om te helpen, ook als er sprake is van een fout in de levering. Stuur je e-mail naar klantenservice@huijer.nl, dan wordt deze direct opgepakt door één van onze 10 service medewerkers. We willen ervoor zorgen dat je de terugbetaling of oplossing krijgt waar je recht op hebt.

Het is zeker niet onze bedoeling om ongemak te veroorzaken, en we hopen deze situatie snel naar tevredenheid te kunnen oplossen.

Onze excuses voor het ontstane ongemak en bedankt voor je geduld.

Classificada 5 em 5 estrelas

super blij met mijn dekbed was snel…

super blij met mijn dekbed was snel geleverd

18 de dezembro de 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met je dekbed en de snelle levering. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Waardeloos

Op 6 december een dekbed besteld (en betaald) met de belofte: levering binnen 3-5 werkdagen. Tot op heden niks ontvangen. Diverse keren een e-mail gestuurd en geprobeerd telefonisch contact te krijgen maar nul resultaat. Wat een waardeloze manier van zaken doen zeg!
Update: op 19 december is het dekbed binnengekomen 👍🏻

5 de dezembro de 2024

Beste Ciska,

Het spijt ons te horen dat u een vertraging heeft ervaren met uw bestelling. Helaas viel uw order net in de periode dat wij onze klantenservice en magazijn aan het optimaliseren waren, wat heeft geleid tot vertragingen. We zijn blij te kunnen melden dat we inmiddels terug zijn naar onze normale levertijden en dat we alles weer op orde hebben.

We begrijpen uw frustratie en waarderen uw geduld. Fijn dat uw dekbed op 19 december is ontvangen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen via klantenservice@huijer.nl.

Het team van Huijer.nl

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.