Hold jer langt væk fra dette firma. Det er svindel! De opdaterer konstant med mails om overload af nye ordre,ansættelse af nye medarbejdere mm. Leveringstid mange uger. Jeg har returneret pakken... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Efter at have modtaget kølemåtter fra Hundly er det helt tydeligt at varerne er direkte fra Shein eller lignende: Varerne er ekstremt dårlig kvalitet, matcher overhovedet ikke billedet, kommer med DAO... Ver mais
Hold jer væk fra dette firma. Meget lang leveringstid. Hvis du så ikke er tilfreds med vare og leveringstid og skriver til dem, så får du ingen tilbagemelding. De skriver mange gange mens du venter e... Ver mais
Køb aldrig hos dette såkaldte danske firma. I virkeligheden personer, der giver sig ud for at være nystartet, som er årsag til lang leveringstid trods pengene er trukket. De bestiller så varerne i Kin... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 9% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fup og svindel
Fup og svindel. Falske reklamer. Trækker pengene før varerne sendes hvilket de aldrig bliver. Ingen respons fra kundeservice og ingen varer leveres.

Køletæpper fra Kina
Jeg bestilte 2 køletæpper. Der er kommet nu efter 2 uger. Det er hurtigt, når man tænker på, at det er noget tyndt bras, der med garanti er sendt fra Kina. Det ligner OVERHOVEDET ikke den på hjemmesiden. Simpelthen så irriterende, at det er blevet så umulig, at gennemskue, om det er fra en dansk hjemmeside eller bare skrammel fra Kina Øv 😡

Endnu ingen varer…
Endnu ingen varer…
Kan kun tilslutte mig koret af utilfredse kunder.
De undskylder sig med, at de er en lille virksomhed, og løber stærkt for at sende varerne. Men pengene kan de godt nå at tage allerede på bestillingsdagen.
Bestilt (og betalt…) 21/6
Har modtaget tracking nummer, men pakken er ikke afsendt endnu, på trods af mail med beklagelse og oplysninger om at NU var pakken allerede afhentet til forsendelse i sidste uge.
Lige nu regner jeg ikke med at se varerne og slet ikke pengene, selv om jeg har bedt om at annullere min ordre to gange.

Holde jer væk
Hundly skriver nu i kommentar til min anmeldelse, at min ordre er leveret, men har intet modtaget og ej heller kunne få kontakt til dem.
De trak pengene samme dag jeg bestilte, men de kan ikke levere varen. Da jeg forsøgte at afbestille skrev de at jeg kunne få rabat hvis jeg ikke afbestilte. Jeg skrev igen at jeg ønskede at afbestille, men fik bare en mail om at de havde meget lange leveringstider og har ikke hørt mere fra dem. Vil absolut ikke anbefale at handle her.

Resposta da Hundly
Wow nu er jeg træt af at vente på min…
Wow nu er jeg træt af at vente på min varer. Der er gået 14 dage og det er simpelthen ikke godt nok. Aldrig handle hos dem igen.
Øv!!

Resposta da Hundly
Jeg har bestilt 2 kølemåtter 23/6 og…
Jeg har bestilt 2 kølemåtter 23/6 og beløbet blevtrukket 25/6, jeg har fået en mail om at de har fået rigtig travlt, så de leverer hurtigst muligt. Vi har i dag den 29/6. Og min tålmodighed er næsten brugt op. Hvis man har tid til at trække betalingen, så har man også tid til at sende varerne. Dårlig stil. Håber stadig at modtage de varer jeg har bestilt og BETALT !!!

Tvivler på om de findes
Tvivler på om de findes. Jeg bestilte køletæppe d 22/6 idag har vi d 29/6 fik godt nok ordrebekræftelse, men en uge indtil videre, og har stadig ikke modtaget noget. Vil stærkt fraråde og bruge det firma

Tvivlsom eksistens!
Hold jer langt væk fra denne webshop! Jeg er seriøst i tvivl om, om den overhovedet eksisterer. De besvare ikke ens henvendelser og jeg tvivler stærkt på, at jeg overhovedet får min bestilling.

Resposta da Hundly
Umiddelbart en fup side - ingen reaktion/kontakt efter ordre lagt!
Der var kun gode, dog få anmeldelser, af Hundly, så jeg valgte at give denne lille umiddelbart danske webshop et forsøg, og lagde en ordre på 2 stk. kølemåtter. Fik straks efter en ordrebekræftelsesmail, og en anden mail om hvor glade de var for at jeg købte hos dem.
Det skulle jeg dog ikke have gjort, for siden har jeg intet hørt! Som en anden skriver, så har jeg også forsøgt at få kontakt til Hundly ved at skrive til dem flere steder - på mail, IG og FB. Sidste både i pb, som jeg kan se, at de har set, og som kommentar på et opslag. Det havde flere andre også gjort - også med spørgsmål om hvornår man ville få leveret sin ordre - men det opslag er så for kort tid siden blevet slettet!!!
Så p.t. (håbet om pludselig at få sin ordre, er der jo stadig lidt) vil jeg ikke anbefale nogen, at lægge ordre hos Hundly. Sandsynligvis er det fup, og pengene mistet.

Godkendt af Nala! 🐶
Jeg købte kølemåtten i farven Coffee i størrelse Small til min yorkshire terrier Nala, og den er simpelthen fantastisk her til sommeren, når varmen rammer. Kvaliteten er rigtig god, og man kan tydeligt mærke den kølende effekt. Det bedste bevis er nok, at Nala nu sover mere på måtten end i sin egen hundekurv – så den er i hvert fald godkendt herhjemme! Kan varmt anbefales til alle hundeejere, der vil give deres hund lidt ekstra komfort i de varme måneder. ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg er SÅ glad for mit køb hos hundly
Jeg er SÅ glad for mit køb hos hundly. Det bedste er hvor blødt og hyggeligt det er. Min hund falder seriøst i søvn hver gang vi kører. Samtidig føles det mere sikkert, fordi hun har sin egen plads og ikke glider rundt i svingene. Man kan virkelig se hun er mere afslappet.
Stor anbefaling!
Vi har prøvet flere løsninger i bilen, men vores hund blev altid urolig efter kort tid I bilen. Med Auto-sædet ligger han pludselig bare og slapper helt af under hele turen. Siderne giver god støtte, og man kan mærke han føler sig tryg. Det har gjort køreturene meget mere rolige for os begge.
Kan klart anbefales!
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.