God og hurtig service og levering til døren. Vores hund har fået en meget beder fordøjelse og klør sig slet ikke mere, efter vi startede op på Vuffelis hunde foder. Det er nemt og overskuglig at fø... Ver mais
A empresa respondeu
Kommer med maden til til tiden, god kunde service har haft jer lige fra jeres start . Men overigen gls og igen kraftige papkasser maden bliver leveret i . Ødelagte kasser hvergang maden kommmer . S... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig levering, foder i lige det rigtige størrelse til min hund, der bestemt aldrig har villet foderpiller. Det har kun taget 2 uger og nu spiser hun maden morgen og aften 🥰 så kan varmt anbefales
A empresa respondeu
Vores hund elsker Vuffelis tør fodder, og hun er ellers meget kræsen. Det er let at tilpasse hvornår man vil have ny levering, f.eks rykke det et par uger frem eller tilbage Levering lige ved hove... Ver mais
A empresa respondeu
Vuffeli er din næstbedste ven! Vi tilbyder det bedste hundemad, med en skræddersyet foderplan og med fleksibel og automatiseret levering, til en konkurrencedygtig pris. Dette betyder at du som hundeejer, aldrig mere løber tør for mad, da din næste pakke kommer automatisk inden posen er tom.
Dronningens Tværgade 8a, st , 1302, København K, Dinamarca
Respondeu a 94% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana

Resposta da Vuffeli
Så det kan godt få mig til at skifte til noget andet til mine 2 hunde.

Resposta da Vuffeli
God og hurtig service og levering til døren.
Det er nemt og overskuglig at følge med i ny / kommende levering og se hvad maden indeholder, så man ved hvad man giver sin hun at spise, inde på Vaffelis hjemmeside.
Jeg kan kun varmt anbefale at bruge Vuffelis foder til sin alder bedste ven.

Resposta da Vuffeli
God kundeservice de holder hvad de lover og hunden spiser med stor velbehag

Resposta da Vuffeli
Vores hund fik rigtig dårlig mave, da vi skiftede over til foder fra vuffeli.

Resposta da Vuffeli
Smager og dufter godt siger vores ellers kræsne hundepige.
Vi er glade for at vi fandt frem til Vuffeli

Nemt og overskueligt.
God kost til min kræsne hund.
Hun har tabt sig og spiser op hver gang
10 stjerner 🌟

Resposta da Vuffeli
Har ringet og prøvet at afbestille dag det var prøve pakken jeg bestilte og ikke et halvt år dag har skulle prøve om han vil spise det og det vil han ikke prøve dakke

Resposta da Vuffeli
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.