Vuffeli Opiniões 8020

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

God og hurtig service og levering til døren. Vores hund har fået en meget beder fordøjelse og klør sig slet ikke mere, efter vi startede op på Vuffelis hunde foder. Det er nemt og overskuglig at fø... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kommer med maden til til tiden, god kunde service har haft jer lige fra jeres start . Men overigen gls og igen kraftige papkasser maden bliver leveret i . Ødelagte kasser hvergang maden kommmer . S... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, foder i lige det rigtige størrelse til min hund, der bestemt aldrig har villet foderpiller. Det har kun taget 2 uger og nu spiser hun maden morgen og aften 🥰 så kan varmt anbefales

Classificada 5 em 5 estrelas

Vores hund elsker Vuffelis tør fodder, og hun er ellers meget kræsen. Det er let at tilpasse hvornår man vil have ny levering, f.eks rykke det et par uger frem eller tilbage Levering lige ved hove... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de ração

Escrito pela empresa

Vuffeli er din næstbedste ven! Vi tilbyder det bedste hundemad, med en skræddersyet foderplan og med fleksibel og automatiseret levering, til en konkurrencedygtig pris. Dette betyder at du som hundeejer, aldrig mere løber tør for mad, da din næste pakke kommer automatisk inden posen er tom.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 94% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode produkter og hurtig levering.

Gode produkter og hurtig levering.

11 de março de 2026

Kære Michelleh

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og den hurtige levering. Det betyder meget for os 💛

Kære Lise

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du oplever både kvalitetsprodukter og præcis levering. Det sætter vi stor pris på 💛

godt produkt

1 de abril de 2026

Kære Birte

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med produktet 💛

Super foder

Super foder, glad hund med en sund mave 😀

14 de abril de 2026

Kære Louise

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever vores foder som super, og at det bidrager til en glad hund med en sund mave 💛

Classificada 5 em 5 estrelas

Kommer med maden til til tiden

Så det kan godt få mig til at skifte til noget andet til mine 2 hunde.

31 de março de 2026

Kære Heidi

Tusind tak for din anmeldelse og for at du har været kunde hos os helt fra starten – det betyder meget for os 💛

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever god kundeservice og levering til tiden. Samtidig er vi kede af at høre om de udfordrede papkasser og forståeligt nok din frustration over dette.

Vi arbejder aktivt på at få nye papkasser i flere størrelser, så vi kan sikre en bedre og mere skånsom levering fremover.

Super kvalitets foder

Super kvalitets foder, min hund elsker det.

31 de março de 2026

Kære Landsberg

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at din hund elsker vores foder 💛

Nem og god kvalitet

Nem og god kvalitet, søde at tale i telefon med

24 de março de 2026

Kære Ann

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du oplever både god kvalitet og nemhed – og at vores kundeservice har været en god oplevelse at tale med 💛

Hele processen virkede

Kære Susanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🧡

Vi arbejder hver dag for at gøre hundelivet lidt nemmere, så det betyder alverden at høre, at vi rammer plet! 🥰

Hvis vi kan hjælpe med noget som helst, må du endelig række ud til os 🌟

Classificada 5 em 5 estrelas

God hjælp og rar henvendelse

Kære Greta
Tusind tak for din fine anmeldelse af os, det varmer 🐶

Vi arbejder hårdt hver dag for at give den bedste service, så vi bliver virkelig glade for sådan en anmeldelse! 😊

Håber du og din søde hund får en dejlig uge - giv os endelig et kald, hvis der er noget, vi kan gøre for jer! 💛

Classificada 5 em 5 estrelas

God og hurtig service og levering til…

God og hurtig service og levering til døren.
Det er nemt og overskuglig at følge med i ny / kommende levering og se hvad maden indeholder, så man ved hvad man giver sin hun at spise, inde på Vaffelis hjemmeside.
Jeg kan kun varmt anbefale at bruge Vuffelis foder til sin alder bedste ven.

Kære Laila

Hvor er det skønt at høre - tusind tak for den dejlige anmeldelse 💛

Vi bliver så glade, når vi hører, at vores foder er med til at give det bedste hundeliv, tak for at dele det med os!

Vi glæder os til at sende flere fyldte skåle jeres vej - tak fordi I er en del af flokken 🐶✨

Dejlige godbidder og venlig personale

Dejlige godbidder og venlig personale

Kære Bente

Vi bliver så glade for at læse sådan en fin anmeldelse 🐶✨

Det er skønt, at vores service gør en forskel for jer - vi er her altid for at hjælpe! 💛

I må endelig række ud hvis der skulle være det mindste i fremtiden, så sidder vi klar til at hjælpe med stort og småt! 🤗

Alt super tak 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Tusind tak for alt og for jeres måde at være på 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Kære Pia

Det er da forrygende skønt at høre! Tusind tak for dn skøne anmeldelse! 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Vi elsker at høre, når både hund og ejer er glade! At det er nemt, hurtigt og velsmagende (for hunden, i hvert fald 😉) er lige præcis det, vi stræber efter 🐾

Klap meget gerne din søde hund fra hele Vuffeli-teamet og hav en fantastisk dag! 💛

Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice de holder hvad de…

God kundeservice de holder hvad de lover og hunden spiser med stor velbehag

Kære Henrik

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du oplever god kundeservice, at vi holder hvad vi lover, og at din hund spiser vores foder med stor velbehag 💛

Classificada 1 em 5 estrelas

Vores hund fik rigtig dårlig mave

Vores hund fik rigtig dårlig mave, da vi skiftede over til foder fra vuffeli.

Kære Ann

Tak for din feedback 💛 Det er vi virkelig kede af at høre – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for jer og jeres hund 😔🐶

Når man skifter foder, kan nogle hunde reagere med maven, især hvis overgangen går for hurtigt. Vi anbefaler altid en gradvis overgang, så maven kan vænne sig til det nye foder 🐾

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe med vejledning eller finde en løsning, der passer bedre til jeres hund 💛

Hurtig levering, god hundemad

24 de março de 2026

Kære W.D

Tusind tak for din fine anmeldelse 💛 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både hurtig levering og vores hundemad 🐶🐾

Godt foder

Godt foder, nemt at komme i kontakt med Vuffeli.

Kære Kirsten

Tusind tak for din fine anmeldelse af din oplevelse af os! 🥰

Hvis der er noget vi kan gøre for jer, må du endelig hive fat på os 🌺🐶

Classificada 5 em 5 estrelas

Smager og dufter godt siger vores…

Smager og dufter godt siger vores ellers kræsne hundepige.
Vi er glade for at vi fandt frem til Vuffeli

Kære Annie

Hvor er det skønt at høre - tusind tak for de dejlige ord 💛

Det betyder alverden for os, at din hund er glad og trives på vores foder, tak fordi du deler det med os 🐾

Vi ser frem til mange flere poser med lækkert foder til i fremtiden!

Nemt og overskueligt.

Nemt og overskueligt.
God kost til min kræsne hund.
Hun har tabt sig og spiser op hver gang
10 stjerner 🌟

Kære Steffen

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 💛 10 stjerner – det er vi virkelig glade for 🌟

Det betyder meget for os at høre, at det er nemt og overskueligt, og ikke mindst at din kræsne hund spiser op hver gang og trives 🐶🐾

Classificada 1 em 5 estrelas

Har ringet og prøvet at afbestille dag…

Har ringet og prøvet at afbestille dag det var prøve pakken jeg bestilte og ikke et halvt år dag har skulle prøve om han vil spise det og det vil han ikke prøve dakke

Kære Sonja 💛

Det beklager vi meget, og vi forstår godt din frustration 😔

Hvis du ønsker at returnere ordren, har du stadig 4 dage til at sende den retur. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig trygt videre med processen 🐾

Hvad angår dit medlemskab, kan vi se, at det er blevet opsagt kort tid efter bestillingen, så det er der heldigvis styr på 😊

Meget tilfreds

Meget tilfreds - utrolig hjælpsom - fik arrangeret en hasteordre

Kære Vibeke

Tusind tak for din skønne anmeldelse 💛 Det glæder os virkelig at høre, at du er meget tilfreds, og at vi kunne hjælpe med at få arrangeret en hasteordre 🙏🐶

team Vuffeli 🐾🐶

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais