Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeśli byłeś już na jakichś grupach sygnałowych to wiesz, że nie zawsze są najlepsze a to dziwny rozstaw SL do TP. Nie masz czasu na wejście albo gościu od kogo masz mówi Ci, że to przez brokera nie mo... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Patologia może i zarabiają na rynku ale sygnały to porażka. Grając ich strategią opisaną na telegramie po jednym SL to trzeba złapać z 5 TP aby wyjść na 0 kupiłem sygnały na trzy miesiące i już po... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Korzystam z grup sygnałowych Huracan Trading już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolony. Sygnały są czytelne, logicznie rozpisane i wysyłane na czas, co bardzo ułatwia podejmowanie decyzji na... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Co do jakości usług powinna tu być jeszcze jedna złota gwiazdka dla tego teamu.Jesli myślicie poważnie o tradingu,oraz zarabianiu na nim to lepszego miejsca nie znajdziecie.Prawdziwa kopalnia wiedzy d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Consultor financeiro

Escrito pela empresa

Unlock the world of trading with Huracan Trading – your ultimate destination for mastering the markets. We specialize in comprehensive trading education, providing top-tier forex and crypto signals, and an exclusive premium Discord community for dedicated individuals aspiring to thrive in trading. Whether you're starting your journey or looking to refine your strategies, Huracan Trading empowers you with the tools, knowledge, and support to succeed in the dynamic world of trading. Join the ranks of serious traders who are elevating their trading game with us

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 20% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Idealna edukacja dla początkujących

Jestem osobą początkująca w świecie Forex. Obawiałam się przed dołączeniem ze względu na natłok reklam ludzi w ferrari, wiecznie na wakacjach. Zaufałam jednak ludziom, którzy pokazują analizy i informacje, które rzeczywiście mają wpływ na mój rozwój w tematyce giełdy. Nie myliłam się. Od początku wiem co mam robić, jak czytać informacje na grupie. Analizy na żywo okazują się dla mnie najlepszym źródłem wiedzy. Szczerze polecam każdej nowej osobie i na pewno zostaję tutaj na dłużej.

17 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Korzystam zarówno z sygnałów na złoto…

Korzystam zarówno z sygnałów na złoto jak i z edukacji, która zapewnia firma. Skuteczność sygnałów zapewnia zwrot z inwestycji z ciągu kilku dni, natomiast edukacja pozwala samemu działać na rynku- bez żadnych dziwnych wskaźników i nacisku na marketing. Polecam

1 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam. Dają wejścia w widełkach np na zlocie, sygnał brzmi: sell gold now 2320, gdzie kurs już jest np 2318, po czym wrzucają pełny sygnał sell 2320-2322, szeroki Stop loss nawet i 15usd! Oraz tp, pierwszy ok 5-8usd drugi 20-30usd. Wszystko ok, co nie? Tylko złoto spada np na 2317 i oni już piszą +300pips profit! Haha. Albo inne sytuacje gdzie kurs na przykładzie wyżej, cofnie się np na 2330 (oczywiście liczy się w stoplosie) później zrobi pullback na 2315, a oni już piszą gold +20usd (+200pips). Później pozycja wali SL, ale oni w swoich statystykach liczą to jako zysk i zaliczają do ogólnej puli plusów. Czyli pozycja nie zrobiła żadnego TP, jedynie cofnęła się o 3usd, obficie o tym piszą, pozycja po tym wali stoploss ale oni liczą to jako udane wejście! Dramat i tragedia, manipulacja jaka mała. Takich przykładów jest wiele, a obserwuje ich dopiero miesiąc. Trzeba walczyć z takimi oszustami i naciągaczami , ich skuteczność to ok 35-40% osiągniętego ich realnego tp, analizując TP do SL, bo licząc ich +2-3usd ruchu z SL na 10-15usd to faktycznie, mogą mieć 99% skuteczności haha ale takie wejścia każdy początkujący może robić.
Ps, będą wmawiać że rysują na TradingView i kurs jest różny w zależności od brokera, ale jak piszą +3usd profitu to akurat na proficie kurs każdego brokera jest w jednakowym miejscu manipulacja i oszustwo, zalecam ostrożność! Zresztą widać to na ich discordzie, efekty wrzucają 2-3 osoby ze społeczności 300osob, z czego sami admini chwalą
Się wejściami na goldzie w wielości 0.2-0.5 Lota. Tacy są świetni, a kapitału nie potrafią zbudować i otwierają mniejsze pozycje niż osoby subskrybujące. Większa część opini tu to osoby które mają 1 recenzje w całym trustpilot.. zweryfikujcie to sami..

3 de maio de 2024
logótipo da Huracan Trading

Resposta da Huracan Trading

Szanowny Mateuszu X,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Rozumiemy Pańskie uwagi i chcielibyśmy odnieść się do nich punkt po punkcie:

Czas sygnału oraz Strategia:

Bardzo polecamy spojrzenie na czas wysłania sygnału oraz dokładne zapoznanie się z przypiętą strategią przed wykonaniem jakichkolwiek transakcji. Złoto jest dynamicznym instrumentem i właściwe zarządzanie pozycją jest kluczowe dla sukcesu.

Interpretacja Sygnałów:

Należy pamiętać, że sygnały pokazują kierunek transakcji, a nie gwarantują zyski. To na traderze spoczywa odpowiedzialność za stosowanie odpowiednich technik zarządzania ryzykiem, ustawianie celów zysku oraz podejmowanie świadomych decyzji handlowych opartych na własnych strategiach.

Historyczne Wyniki:

Przechowujemy przejrzysty zapis historycznych wyników sięgający rok wstecz. Te dane są łatwo dostępne do wglądu, co pokazuje nasze zaangażowanie w transparentność.

Społeczność Discord:

Nasza społeczność Discord liczy sobie ponad 200 aktywnych użytkowników, a nie 300 jak Pan wspomniał. Wyniki udostępniane są przez zróżnicowaną grupę użytkowników, nie tylko administratorów, co jest widoczne po ich nazwach użytkowników.

Wielkość Lota:

Wielkości lotów różnią się wśród naszych użytkowników ze względu na połączenie kont rzeczywistych użytkowników z kontami firm prop tradingowych korzystających z naszych usług. Konta rzeczywistych użytkowników mogą używać mniejszych lotów, podczas gdy konta prop tradingowe mogą wykorzystywać większe pozycje w oparciu o apetyt na ryzyko i strategie handlowe.

Profil Autora Recenzji:

Przyjmujemy do wiadomości, że posiada Pan tylko jedną recenzję na Trustpilot i doceniamy Pańską opinię. Cenimy sobie wszystkie perspektywy i dążymy do ciągłego ulepszania naszych usług.

Zwracamy jednak uwagę, że recenzja została opublikowana z użyciem wyłącznie imienia, co uniemożliwia nam weryfikację Państwa tożsamości jako klienta. Ponadto wiele aspektów przedstawionej opinii budzi wątpliwości co do autentyczności opisanego doświadczenia.

Mamy nadzieję, że ta odpowiedź odniosła się do Pańskich uwag. Jeśli ma Pan dalsze pytania lub potrzebuje dodatkowych wyjaśnień, prosimy o kontakt.

Dziękujemy za wyrozumiałość.

Z poważaniem,
Zespół Huracan Trading

Classificada 1 em 5 estrelas

Bardzo kiepska jakość w szczególności…

Bardzo kiepska jakość w szczególności sygnałów można stracić naprawdę sporo kasy i żadne rozczarowanie nie ma tam miejsca bo automatycznie jest sprytnie gaszone przez właścicieli czy członków tej całej grupy, jeżeli nie chcesz zostać zmanipulowany unikaj tego bo szkoda twoich pieniędzy i zdrowia.

19 de abril de 2024
logótipo da Huracan Trading

Resposta da Huracan Trading

Dziękujemy za wyrażenie swojej opinii. Niestety, nie możemy się zgodzić z Twoją oceną naszej działalności. W celu dokładniejszego wyjaśnienia sytuacji, prosimy o podanie informacji dotyczących produktu, który został zakupiony oraz terminu zakupu. Jesteśmy przekonani, że nasze działania są przejrzyste, dlatego przesyłamy dokumentację z wynikami z każdego tygodnia, aby potwierdzić naszą transparentność.
Zapewniamy, że nic nie ukrywamy i zawsze staramy się dostarczać najwyższą jakość usług. W razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości, jesteśmy do Twojej dyspozycji. Prosimy o kontakt, a postaramy się rozwiązać wszelkie problemy.
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół Huracan Trading Team

Classificada 5 em 5 estrelas

W porównaniu z nimi konkurencja to amatorzy

Edukacja w zakresie spekulacji stoi na bardzo wysokim poziomie, zarówno ja jak i znajomi, któzy przeszli do Huracan z ich "konkurencji" chwalą sobie bardzo prostotę profesjonalnego przekazu i podejście indywidualne do każdej osoby, która potrzebuje pomocy podczas nauki. No i do tego cena - ułamek tego co oferują inne podmioty.

Co do sygnałów - Huracan zamieszcza ich tygodniowe wyniki, można więc być na bieżąco i nie kupuje się niczego "w ciemno". Na każdej grupie sygnałowej jest instrukcja, jak zagrywać, więc nie powinno być możliwości aby ktoś był stratny jeżeli prowadzi pozycję tak jak provider.

Do tego bardzo fajne promocje: 2+1 na sygnały, czym dłuższa subskrypcję wykupujesz, wychodzi Ci taniej... Dla mnie bomba, niech konkurencja się od nich uczy!!!

18 de abril de 2024

HuracanTrading - Edukacja Forex - nie kolejny biznes online

HuracanTrading było moją kolejną grupą w poszukiwaniu specjalistów na rynku, gdzie najważniejsze było dla mnie osiągnięcie wiedzy, która umożliwi mi samodzielne rozgrywanie rynku. Po wielu latach poszukiwań znalazłem grupę która; po pierwsze nie okazała się scamem; po drugie co w dzisiejszych czasach jest modne nie jest to biznes online, który tylko w nazwie łączy się z tradingiem. Szereg nagrań i szkoleń online pozwolił mi osiągnąć umiejętności, dzięki którym udało mi się po wielu latach zdać konto fundowane i z dobrymi wynikami wychodzić z rynku. Należy jednak pamiętać że nigdy nie ma gwarancji zysku dlatego tak ważne jest samodzielne zrozumienie rynku i adaptacja do aktualnego trendu. Wiedza zdobyta tutaj zostanie ze mną na lata i nie zamierzam już szukać dalej.

1 de maio de 2023

To moja najlepsza inwestycja

To moja najlepsza inwestycja, uczciwy sposób podejścia do edukacji, który jest skuteczny i faktycznie spersonalizowany . Eksperci odpowiadają na każde pytanie, czuje się wsparcie. I tak oto postęp przekroczył moje oczekiwania. Warto zaufać Huracan Trading, dzięki !!

5 de outubro de 2023

Prawdziwy zespół profesjonalistów!

Zespół profesjonalistów, którzy kochają to, co robią. Edukatorzy budują wobec siebie zgraną i wartościową społeczność. To wszystko motywuje, nakręca, pozwala czerpać wiedzę od innych i odnosić finansowe sukcesy. Dużo się dzieje, są wideo na YT, są live, są materiały do czytania i konsultacje, polecam mega!

6 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Twoje miejsce na start jest tutaj…

Po niemiłych doświadczeniach z innych projektów tego typu byłem mega zaskoczony pojawiając się w Huracanie rok temu.
Spora praktyczna wiedza, skupianie się na nauce samodzielnego tradingu niż poleganie na indykatorach, Live tradingi i regularne szkolenia z różnych tematów.
Projekt dynamicznie się rozwija i powiększa swoje możliwości a ja razem z nim :D

28 de abril de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Wspaniałą ciągłe rozwijająca się społeczność

Huracan Trading to nie tylko firma w której możesz korzystać z sygnałów uczyć się od najlepszych edukatorw czy też pozwolić zawodowym traiderom zarządzać twoim kontem. To przedewszystkim wspaniała ciągle rozwijająca się społeczność która wspólnie dąży do swoich celów.
Jestem w tej społeczności już od roku i mogę za to tylko podziękować.

9 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Polecam. 🙂😉 Dużo ciekawych produktów. Bardzo przydatna Platforma dla osoby, która zaczyna przygodę z rynkiem finansowym jak i jest już na etapie zaawansowanym.

8 de março de 2024

Zaangażowanie

Od samego wstępu byłem bardzo zaskoczony aktywnością jaki zespół generuje każdego dnia. Mnóstwo codziennych informacji o świecie, wspólne połączenia video oraz w razie potrzeby momentalne odpowiedzi na chacie. Zaangażowanie jakie wkładają w tej projekt to czysty profesjonalizm!

16 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais