Jeśli byłeś już na jakichś grupach sygnałowych to wiesz, że nie zawsze są najlepsze a to dziwny rozstaw SL do TP. Nie masz czasu na wejście albo gościu od kogo masz mówi Ci, że to przez brokera nie mo... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Patologia może i zarabiają na rynku ale sygnały to porażka. Grając ich strategią opisaną na telegramie po jednym SL to trzeba złapać z 5 TP aby wyjść na 0 kupiłem sygnały na trzy miesiące i już po... Ver mais
Korzystam z grup sygnałowych Huracan Trading już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolony. Sygnały są czytelne, logicznie rozpisane i wysyłane na czas, co bardzo ułatwia podejmowanie decyzji na... Ver mais
Co do jakości usług powinna tu być jeszcze jedna złota gwiazdka dla tego teamu.Jesli myślicie poważnie o tradingu,oraz zarabianiu na nim to lepszego miejsca nie znajdziecie.Prawdziwa kopalnia wiedzy d... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Unlock the world of trading with Huracan Trading – your ultimate destination for mastering the markets. We specialize in comprehensive trading education, providing top-tier forex and crypto signals, and an exclusive premium Discord community for dedicated individuals aspiring to thrive in trading. Whether you're starting your journey or looking to refine your strategies, Huracan Trading empowers you with the tools, knowledge, and support to succeed in the dynamic world of trading. Join the ranks of serious traders who are elevating their trading game with us
Informações de contacto
UL. MORSKA 230 / III, 81-006 , GDYNIA, Polónia
- hello@huracantrading.com
- huracantrading.com
Respondeu a 20% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Znalazłem najlepszą platformę
Znalazłem najlepszą platformę dla siebie. Nic lepszego nie ma, bo wszystko testowałem. Za te pieniądze to sami sprawdźcie. Polecam dla każdego od początkujących do nauki jak i dla późniejszych profesjonalnych zagrywek. Cieszę się, że tu jestem i zarabiam. Polecam
Wysokiej jakości edukacja jak i…
Wysokiej jakości edukacja jak i przystępna cena. Polecam z całego serca.
Huracan solidna firma
Uczciwi, pomocni na każdym kroku.Ogrom wiedzy teoretycznej i praktycznej
Polecam Polecam Polecam
polecam polecam polecam
dla każdego coś fajnego - od edukacji, poprzez live trading, copy trading aż po same konta fundowane i pomoc w ich zdawaniu!
Time for life
Najlepszy zespół ludzi, którzy wiedzą czego chcą od życia! Działają prężnie rozwijają się i chcą pomóc innym ludziom też rozwijać się i zarabiać przez rynek Forex. Edukacja,live trading,sygnały wszystko na wysoki poziomie a co najważniejsze nie ma tu żadnych abonementów i naciągania na 200-600$ miesięcznie jak w innych projektach. Wspólnie razem po jeden CEL - ZWYCIĘSTWO. Time for life! Polecam!
W końcu znalazłam miejsce, w którym jest wszystko. Edukacja, pomoc w realizacji planów, copy i sygnały..
Jestem w Huracan od marca.
Polecam.
Projekt stworzony dla ludzi
Projekt stworzony dla ludzi. Dużo produktów do wyboru zaczynając od CopyFX poprzez wysokiej jakości sygnały. Live Trading dwa razy dziennie. Edukacja z edukatorami. Konta Fundowane. Ja z czystym sumieniem polecam 🔥💪
Edukacja na najwyższym poziomie
Edukacja na najwyższym poziomie - tylko wykorzystać taką możliwość
Najlepsze miejsce do nauki tradingu
Najlepsze miejsce do nauki tradingu. Edukacja na najwyższym poziomie, skuteczne sygnały, copy trading i możliwość pasywnego dochodu... Niczego tu nie brakuje 😀
Jedna z najlepszych i najtańszych z…
Jedna z najlepszych i najtańszych z dużą ilością różnych ofert. Super grupa najlepsi edukatorzy którzy mają cierpliwość nieziemska. Polecam z całego serca.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.