Har nå gått 2 måneder siden oppsigelse. Etter en mailrekke som pågikk i ukesvis så fikk vi til slutt bekreftet at pengene vil komme inom 1-3 dager. Dette var 8 dager siden og inga pengar så langt øyet... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
husleie.no er intuitiv og tidsbesparende for meg som bruker, jeg har som utleier brukt den i et års tid. Tilgang til telefonsupport, og noen mindre endringer på selve plattformen, som for eksempel... Ver mais
Et utrolig bra og enkelt system for utleier og leietaker da det lages elektronisk leiekontrakt for elektronisk signering med Bank Id. Du kan legge inn egne kontrakter med egne ønsker samt lage egne... Ver mais
A empresa respondeu
Er enkel oh ryddig portal. Men, nå har jeg ikke fått inn to månesleier til min konto. Leieboer har ingen betalingsanmerkninger,men mangler for to måneder. Nå skal ligninga registreres og kan ik... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Husleie.no er løsningen for både utleiere og leietakere! Finn bolig til leie. Opprett leiekontrakt, depositumskonto, depositumsgaranti og mye mer.
Informações de contacto
Noruega
- husleie.no
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
100% profesjonelle overfor leietager
100% profesjonelle overfor leietager, hvilket jeg som uprofesjonell utleier ikke greier å være.
Valg depositum eller garanti
Lagde kontrakt hvor leietaker kunne velge om hen ville benytte depositumskonto eller garanti.
Men leietaker misforstod og takket nei til begge deler.
Dette burde ikke gå an.
Jeg fikk heller ingen beskjed om at det var takket nei til begge deler.
Her bør Husleie.no se på om de kan endre slik at man må velge en av delene.
Enkelt og greit😊
Veldig fornøyd
Enkelt og ryddig for meg som utleier.Både med kontrakter og innkreving av husleie.
Kundeservice løste saken min raskt og…
Kundeservice løste saken min raskt og effektivt!
Endre faktura
Jeg sendte melding til kundeservice da jeg ønsket å endre beløp og forfallsdato på faktura som sendes til min leieboer
Det ble raskt utført
Hyggelig og rask svar samt rask…
Hyggelig og rask svar samt rask tilbakemelding
Hyggelige profesjonelle…
Hyggelige profesjonelle komponentservicefolk og meget god juridisk bistand.
Vi gjør nesten ingenting alt blir…
Vi gjør nesten ingenting alt blir fikset av husleie.no
Så enkelt for leietaker og utleier.
Så enkelt for leietaker og utleier.
Husleie.no er et fantastisk bra…alltid oppfølging
Husleie.no er et fantastisk bra selskap, også i forhold til de andre utleiemeglere som jeg har prøvd. Vibeke står på med alle spørsmål jeg har, og kommer tilbake med riktige svar, mvh Jens Hirsch
In general
In general, it is a great service which makes managing rental easier. It is however a considerable room for improvement in writing and editing rental agreements.
I have 3 to 4 rental unit options. It would be good if I could have one template for each of them which I could just pick and add the names etc to when I change. That part of your page is not very user friendly.
It should also be easier to edit the text.
Ikke mulighet for kundeservice via telefonsamtale for vanlige kunder
Fikk ulike kid-nr når jeg skulle betale noe som har ført til purring selv om den er betalt og huseier har fått pengene. Når det står at jeg bør kontakte kundeservice har de ikke tilbud om telefonsamtale for «vanlige» kunder…
Dette er et smart og rimelig alternativ…
Dette er et smart og rimelig alternativ til vanlig depositumskonto. Prosessen er enkel å følge, med seks enkle steg som gjør det raskt og greit å komme i mål. Perfekt for deg som vil slippe å binde opp masse penger, men likevel ha trygghet i leieforholdet. Enkelt, fornuftig og lettvint!
Rask og god service
God service og raskt svar på henvendelser.
Hvordan skifte jeg huseier hos dere?
Hvordan skifte jeg huseier hos dere?
Glad og takknemlig
Glad og takknemlig for at husleie.no overtok på en rask og profesjonell måte administrasjonen min i et krevende og irriterende utleieforhold.
Jeg hadde problemer med kontrakt leie…
Jeg hadde problemer med kontrakt leie , men assistent Husleie beskrevet meg alt , og jeg gjorde alt riktig !
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.