Husleie.no Opiniões

TrustScore: 3 em 5

2,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Har nå gått 2 måneder siden oppsigelse. Etter en mailrekke som pågikk i ukesvis så fikk vi til slutt bekreftet at pengene vil komme inom 1-3 dager. Dette var 8 dager siden og inga pengar så langt øyet... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

husleie.no er intuitiv og tidsbesparende for meg som bruker, jeg har som utleier brukt den i et års tid. Tilgang til telefonsupport, og noen mindre endringer på selve plattformen, som for eksempel... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 3 em 5 estrelas

Er enkel oh ryddig portal. Men, nå har jeg ikke fått inn to månesleier til min konto. Leieboer har ingen betalingsanmerkninger,men mangler for to måneder. Nå skal ligninga registreres og kan ik... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

Husleie.no er løsningen for både utleiere og leietakere! Finn bolig til leie. Opprett leiekontrakt, depositumskonto, depositumsgaranti og mye mer.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

34 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Styr unna

Styr unna dersom huseier bruker husleie.no.
Utrolig vanskelig å få tak i. Fortsetter å sende faktura flere måneder etter at vi har flyttet ut.

27 de fevereiro de 2025

Kjapp og effektiv

Det har hele veien vært kjapp respons på mine henvendelser. Profesjonelle og effektive. Kan absolutt anbefales videre! Dette gjør det enklere å være utleier ✔️

24 de fevereiro de 2025

Svarer ikke på mail

Svarer ikke på mail, og sender mailer om at depositum ikke er betalt når det er betalt.. enten har de lengre svartid enn NAV eller så må mailsystemet deres være nede..

26 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Husleie.no - En super opplevelse! (5 stjerner)

Jeg vil absolutt anbefale Husleie.no til alle som leier ut bolig! 🤩
Fra første stund har vi opplevd en utrolig god service. De svarer raskt på henvendelser og er veldig hjelpsomme. Jeg fikk masse nyttige tips og råd om hva som er lurt å tenke på med ny leietaker, som f.eks. grundig bakgrunnssjekk og tydelige avtaler.

Husleie.no gjør hele prosessen med utleie mye enklere og tryggere. Jeg er superfornøyd og gir dem 5 stjerner for fantastisk service! 🌟🌟🌟🌟🌟

Tips til andre utleiere: Sjekk ut Husleie.no sine tjenester for depositumskonto og leiekontrakt. Det sparer deg for mye tid og hodebry! 😉

1 de fevereiro de 2025

Enkel og velfungerende

Enkel, oversiktlig og velfungerende totalløsning for boligutleie.
Hadde nettopp et leieforhold hvor leietaker sa opp leieforholdet kun dager før innflytting. Alt var da samlet og depositum betalt via husleie.no.
Veldig greit å ha valgt Basic pakken til Husleie.no, slik at leietaker kunne gjøres oppmerksom på at husleie ville bli fulgt opp i oppsigelsestiden og depositum først utbetalt etter avtalt 3 måneders oppsigelse. Det er også praktisk med muligheten for bindingstid på opptil 12 mnd. i kontrakten.

27 de janeiro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Det er umulig å få kontakt med de

Det er umulig å få kontakt med de. De selger inn forsikringer og oppfatter det som de egentlig bar er utbe etter å vri penger ut av deg. Dyrt og dårlig. Første og siste gang jeg bruker de.

3 de fevereiro de 2025

Hei,

Det er leit å høre at du har hatt en dårlig opplevelse. Vi streber etter å tilby god kundeservice og transparente løsninger for våre kunder. Vi ønsker gjerne å forstå hva som har skjedd og finne en løsning. Ta gjerne kontakt med oss på post@husleie.no så vi kan hjelpe deg videre.

Mvh
Kundeservice Husleie.no

Classificada 5 em 5 estrelas

Et utrolig bra og enkelt system for leiekontrakt, depositumskonto og fakturering av husleie. Huseleie.no tar seg av alt.

Et utrolig bra og enkelt system for utleier og leietaker da det lages elektronisk leiekontrakt for elektronisk signering med Bank Id. Du kan legge inn egne kontrakter med egne ønsker samt lage egne husleieregler, lett å redigere. Samme med Depositumskonto, fikk tilbakemelding så fort pengene kom inn på konto. Og veldig lettvint med at Husleie.no sender ut faktura på husleien og tar seg av det. Dette kan virkelig anbefales.

4 de fevereiro de 2025

Resposta da Husleie.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på din fine tilbakemeldingen og at du opplever det som enkelt og effektivt for både for deg som utleier og din leietaker. Det er viktig for oss å gjøre leieforhold så smidig som mulig. Takk for anbefalingen – vi er glade for å ha deg som kunde!

Mvh Kundeservice Husleie.no

Hold deg unna

Hold deg unna! Forferdelig rotete og uprofesjonelt system. Kundeservice er også helt natta. De sender oss faktura i tillegg til å trekke fra husleien, ber OSS følge opp leietaker og høre om han har betalt husleien, når det er det vi betaler dem for. De har over tre uker svartid på kundeservice og sender ut fakturaer til helt feil timing. Ufattelig at de får holde på.

17 de janeiro de 2025

Hei,

Det er leit å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med vår tjeneste. Vi forstår hvor frustrerende dette må være, og vi ønsker selvfølgelig å finne en løsning. Ta gjerne kontakt med oss på post@husleie.no, så vi kan undersøke saken din nærmere og hjelpe deg så godt vi kan.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og jobber kontinuerlig med å forbedre både systemet vårt og kundeservicen.

Mvh,
Kundeservice Husleie.no

Veldig fornøyd med husleie.no

Jeg er ganske ny i utleiemarkedet og søkte litt etter hva som fantes av hjelpemidler da jeg ville gjøre dette ordentlig. Fant husleie.no som har alt jeg trenger. Enkel og fin digital kontrakt der jeg kunne legge til ting jeg ville ha med utenfor standard, slik som snømåking. Kontrakten er tilgjengelig på profilen for både utleier og leietaker, husleien kreves inn av husleie.no og kommer på konto til meg like etterpå, og alt vedr leieforholdet er ryddig og fint. Da vi skulle forlenge kontrakten og øke husleia med et par hundre kroner fikk jeg god hjelp fra supporten og hvordan jeg skulle gå fram steg for steg. De svarer fort og er veldig behjelpelige uansett hva man trenger hjelp med! Super service! Og ikke koster det mye heller i mnd for at de hjelper med å forvalte leieforholdet, så jeg er veldig fornøyd! Anbefales!

16 de janeiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Det meste er bra hos husleie.no

Det meste er bra hos husleie.no, men utbetaling /tilbakebetaling av depositum/depositumsgaranti tar evigheter, og intet skjer med mindre man purrer om og om igjen.

Så mitt råd er å bruke husleie.no på kontrakt og faktura, men bruk andre aktører når det gjelder garanti

14 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais