Naast het feit dat ik ontzettend blij ben met de leuke kleren die ik heb ontvangen van Hype mode ben ik erg tevreden over de klant afhandeling. Ik had kleding besteld en in verband met vakantie een an... Ver mais
Nu al een paar weken verder sinds le levering van een broek en jasje. Ben super tevreden, kwaliteit kledij voor een normale prijs! Jammer dat sommige artikelen snel de deur uit vliegen🤪 Hebben mooie... Ver mais
Het klopt inderdaad dat de verzending even op zich laat wachten. In mijn geval kreeg ik per mail een kortingscode, waarmee ik dezelfde producten goedkoper kon bestellen. Ik heb daarom een tweede beste... Ver mais
Na een eerdere bestelling en goede ervaring hier weer besteld. Bestelling was nog niet bezorgd binnen 3-5 werkdagen, zelf contact opgenomen over hoe en wat. Prima te woord gestaan via de mail. Zou... Ver mais
HYPE! Mode – De nieuwste trends, wekelijks voor jou geselecteerd! Bij HYPE! Mode vind je wekelijks nieuwe mode-items van ons eigen label en topmerken zoals Colourful Rebel, Dr. Denim en Moss Copenhagen. We bieden een breed assortiment kleding en accessoires, geselecteerd met oog voor de nieuwste trends. Bestel vandaag en profiteer van een snelle levering binnen 3-5 werkdagen. Bezoek ook onze fysieke winkel in de Koningshoek in Maassluis voor een persoonlijk advies. Ontdek de nieuwste stijlen bij HYPE! Mode en geef je garderobe een upgrade!
Koningshoek 92344, 3145BA, Maassluis, Holanda
Respondeu a 97% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Super goede service! Had de bestelling nét even wat sneller nodig voor een feestje. Was geen enkel probleem en de bestelling werd dezelfde dag nog verzonden, heel fijn!!

Resposta da HYPE! Mode
In januari twee sweaters besteld. Zelf een foutje gemaakt bij het invullen in plaats van versturen ophalen in winkel ingevuld, dat was wat ver. Via de mail contact gehad met D. Fijne en snelle communicatie. Sweaters werden alsnog verstuurd, moest wel even geduld hebben. Sweaters uiteindelijk netjes aangekomen, zag ik dezelfde dag dat de sweaters die ik had besteld nu verkocht werden met 50% korting.. Retour sturen en opnieuw bestellen was niet echt een optie, dus wederom contact met de klantenservice, gevraagd of men iets kon betekenen. Gemaild met S, weer vriendelijk en snel geholpen. Er werd een mooie oplossing geboden.
Verzend en retourkosten vind ik wel prijzig.
Neemt niet weg dat ik een zeer prettige ervaring heb met Hype.

Resposta da HYPE! Mode
Het duurde 11 dagen voor de bestelling binnen was. Pas 8 dagen na het plaatsen van de bestelling ontving ik een e-mail dat een van de artikelen vanuit de leverancier in de verkeerde kleur ontvangen was, terwijl op de website niet aangegeven werd dat de artikelen niet op voorraad waren.
Ik heb 3 artikelen besteld, waarvan 2 longsleeves waar op de site werd aangegeven dat het materiaal voor 90% uit katoen en 10% elastaan bestond. Ik twijfel of dit overeenkomt met het materiaal van de shirts die ik ontving, dit wil ik graag in het midden laten maar ze voelden heel erg synthetisch aan. Ik vond de kwaliteit erg tegenvallen en heb het idee dat ik de shirts net zo goed via een Chinese website had kunnen bestellen (voor een fractie van de prijs).
De verzending kost €5,95 en de retourzending zijn €7,95, dus uiteindelijk ben je voor een bestelling die je niet wenst te houden €13,90 kwijt.
Hoewel ik alles op hun website er leuk uit vind zien, zou ik met deze kennis niet aanraden hier te bestellen.

Resposta da HYPE! Mode
Eigenlijk helemaal niet tevreden. Ik had het laten verzenden naar de winkel, maar door lange verzending was ik er zelf ook niet meer helemaal scherp op. Uiteindelijk maar 1x een mail gekregen dat de bestelling onderweg was en daarin stond dan dat de bestelling er de volgende werkdag zou zijn. Nooit meer daarna een herinnering. Toen ik het pakketje 3 weken later ging ophalen, kreeg ik in de winkel te horen dat ik het ook niet meer kon retouren, omdat hier 2 weken voor staat nadat het pakket is binnengekomen. Dit vind ik heel gek, dat er dan nooit een mail of belletje is geweest dat mijn pakketje er al zo lang was.. Ik belande in een discussie met de vrouw van de winkel, echt heel naar. Daarna maakte ze een vergelijking met een pakketpunt, wat nergens op slaat want bij een pakketpunt wordt het na een aantal dagen teruggestuurd en krijg je je geld terug. + je krijgt meerdere herinneringsmails.. Ik koop hier echt nooit meer wat!

Resposta da HYPE! Mode
Snelle verzending. Leuke artikelen en mooie overzichtelijke website. Alleen jammer dat het pak wat ik heb besteld al na 1x dragen gaat pillen.

Resposta da HYPE! Mode
Al ruimte tijd fan! Mooie kleding en vaak nieuwe items. Daarnaast is hun communicatie ook top.

Resposta da HYPE! Mode
Hele leuke winkel met de laatste trends. Snelle verzending!

Resposta da HYPE! Mode
Snelle levering van het product.
Mooie trui.

Resposta da HYPE! Mode
Inmiddels 2 weken geleden besteld en nog mijn artikelen niet binnen.

Resposta da HYPE! Mode
Snel en netjes geleverd, fijne broek past perfect.

Resposta da HYPE! Mode
Hele fijne service. Snel geholpen en naar tevredenheid. Echt top!

Resposta da HYPE! Mode
Mijn rokje was na 2x wassen kapot gegaan en ze hebben gelijk een nieuwe opgestuurd.
Super fijne service en het was snel opgelost
Een super fijne winkel

Resposta da HYPE! Mode
Erg blij met mijn bestelling. De kleding zit heerlijk en wordt enorm blij van de vrolijke kleuren. Ik heb mijn bestelling opgehaald in de winkel en de service was heel fijn!

Resposta da HYPE! Mode
Altijd goede service en hele leuke kleding! Op de socials worden we leuk meegenomen in de verschillende collecties!

Resposta da HYPE! Mode
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.