Naast het feit dat ik ontzettend blij ben met de leuke kleren die ik heb ontvangen van Hype mode ben ik erg tevreden over de klant afhandeling. Ik had kleding besteld en in verband met vakantie een an... Ver mais
Nu al een paar weken verder sinds le levering van een broek en jasje. Ben super tevreden, kwaliteit kledij voor een normale prijs! Jammer dat sommige artikelen snel de deur uit vliegen🤪 Hebben mooie... Ver mais
Het klopt inderdaad dat de verzending even op zich laat wachten. In mijn geval kreeg ik per mail een kortingscode, waarmee ik dezelfde producten goedkoper kon bestellen. Ik heb daarom een tweede beste... Ver mais
Na een eerdere bestelling en goede ervaring hier weer besteld. Bestelling was nog niet bezorgd binnen 3-5 werkdagen, zelf contact opgenomen over hoe en wat. Prima te woord gestaan via de mail. Zou... Ver mais
HYPE! Mode – De nieuwste trends, wekelijks voor jou geselecteerd! Bij HYPE! Mode vind je wekelijks nieuwe mode-items van ons eigen label en topmerken zoals Colourful Rebel, Dr. Denim en Moss Copenhagen. We bieden een breed assortiment kleding en accessoires, geselecteerd met oog voor de nieuwste trends. Bestel vandaag en profiteer van een snelle levering binnen 3-5 werkdagen. Bezoek ook onze fysieke winkel in de Koningshoek in Maassluis voor een persoonlijk advies. Ontdek de nieuwste stijlen bij HYPE! Mode en geef je garderobe een upgrade!
Koningshoek 92344, 3145BA, Maassluis, Holanda
Respondeu a 97% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Snelle service! Super leuk jasje van goede kwaliteit. Blij mee!

Resposta da HYPE! Mode
Alles is netjes en goed geleverd. Alleen het verzenden van de pakketjes mag wel wat sneller.

Resposta da HYPE! Mode
Makkelijk bestellen. Binnen 3 dagen geleverd. Goede kwaliteit en maten kloppen. L = L

Resposta da HYPE! Mode
Leuke kleding. Misschien meteen de volgende dag in huis. Maar het wachten (paar dagen) waard!

Resposta da HYPE! Mode
Snelle levering en goede update.
Tipje vanaf Insta. Als er een linkje staat bij een bepaalde outfit, dat dit linkje ook naar deze outfit gaat ipv naar de standaard gehele collectie

Resposta da HYPE! Mode
Vandaag kreeg ik ineens een sms van Hype Mode met een shop code en kort daarna een e-mail met een bevestiging van een bestelling die ik zelf níet heb gedaan. Toen ik het trackingnummer bij PostNL bekeek, bleek de bestelling naar iemand in Den Haag gestuurd te worden.
Ik heb zelf nog nooit iets bij Hype Mode besteld. Toch beschikken ze blijkbaar over zowel mijn mobiele telefoonnummer als mijn e-mailadres. Dat geeft mij geen vertrouwen in de manier waarop dit bedrijf met persoonsgegevens en bestellingen omgaat.
Ik raad anderen aan om heel voorzichtig te zijn met dit bedrijf en hun gegevens niet zomaar te delen.

Resposta da HYPE! Mode
Doorgaans heb ik geen problemen ervaren met het online winkelen bij Hype Mode. Hoewel versturen vaak wat langer op zich laat wachten maar dat geven ze aan en daarmee weet je dat het langer kan duren. Echter is mijn ervaring nu anders...
Na een bestelling retour te hebben gestuurd op 14 augustus, kreeg ik op 16 augustus de bevestiging dat mijn retour in het magazijn aan was gekomen en dat ze aan de slag gingen met mijn retour. Met deze bevestiging is mijn aankoop ontbonden. Tot op heden (3 september) heb ik er niets meer van gehoord. En dus ook mijn geld niet terug ontvangen. Ook wordt er niet gereageerd op mijn verzoek om aan te geven wat de status is van mijn retour. Het wettelijk termijn van 14 dagen, waarin een bedrijf na ontbinding van de verkoop mijn geld terug dient te storten, is inmiddels verstreken. Ik ga er vanuit dat we tot een passende oplossing gaan komen, voorwaarde is wel dat er dan contact tot stand gebracht moet worden.....

Resposta da HYPE! Mode
mijn retour werd gewijzigd omdat er een vlek op zat volgens deze winkel. helaas! netjes 7.95 betaald zodat ik het artikel dan in ieder geval terug kreeg. bijna 2 maanden later en mijn items nog niet ontvangen.
inmiddels contact via instagram, maar hopen dat daar nog iets uitkomt.

Resposta da HYPE! Mode
Ik krijg geen reactie n.a.v. mail. Ik heb 19-8 een jurk ontvangen, 22-8 kreeg ik een automatische e-mail dat de jurk nu 35,- goedkoper is. Ik stelde voor per e-mail (enige communicatiemiddel) dat het efficiënter en goedkoper is voor beide partijen om ipv de jurk te retourneren en opnieuw te bestellen, het verschil terug te betalen maar na 2 mails nog geen reactie. De jurk is inmiddels uitverkocht. Vind het een slechte klantenservice als je alleen per e-mail te bereiken bent. Zo zie je maar dat je hierdoor soms weken niet te bereiken bent en klanten verliest.

Resposta da HYPE! Mode
Gezellige winkel, en mega leuke kleding met elke week wat nieuws

Resposta da HYPE! Mode
Ik ben erg tevreden over de ontvangen artikelen en ga zeker nog eens vaker wat kopen!

Resposta da HYPE! Mode
Mijn retour werd pas na bijna twee weken verwerkt, terwijl ik alles op tijd in de winkel heb ingeleverd. Bovendien ontving ik een artikel dat al kapot was.. Tot slot krijg ik achteraf nog een rekening van €3,95, terwijl de volledige bestelling retour is gegaan.. Daarnaast heb ik meerdere mails gestuurd waar ik tot op heden nooit een antwoord op heb gekregen. Erg teleurstellend, en voor mij een reden om hier nooit meer te kopen!

Resposta da HYPE! Mode
Geweldige winkel. Altijd wel een broek of bloesje dat helemaal bij mij past. Apart, betaalbaar, snel wisselende collecties en goede service.

Resposta da HYPE! Mode
Wat een super leuke set.
Ik krijg kei veel complimenten.
Ik kom zeker nog online shoppen.

Resposta da HYPE! Mode
Het product was precies zoals getoond op de website, snelle service. Dus blij mee

Resposta da HYPE! Mode
De levering was netjes en het was op tijd. Ik ga zeker deze site in de gaten houden.

Resposta da HYPE! Mode
Zo vaak leuke kleding voorbij zien komen op de socials & dan nu voor het eerst wat besteld. Zeer te vrede! Een van de items kwam helaas beschadigd binnen. Maar dit werd super snel opgelost! Ik heb er een nieuwe shop adres bij :)

Resposta da HYPE! Mode
Er wordt op geen enkele wijze gereageerd
Mijn bestelling is niet aangekomen...maar hypemode is onbereikbaar en de factuur blijft doorlopen 😡
Ik probeer al maanden contact te krijgen
Het betreft meerdere mails ook via hun website
0 reactie nee ook niet in de spam box

Resposta da HYPE! Mode
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.