Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Omotiverade prishöjningar på IKEA. Januari 2026 Fredskalla, 12 cm Höjt från 39 till 49 kr dvs drygt 25% höjning, Arekapalm 24 cm Höjt från 349 till 399 kr dvs drygt 15% höjning. Efte... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

IKEA Norge sin bedriftstjeneste har vært svært skuffende!

IKEA Norge sin bedriftstjeneste har vært svært skuffende gjennom hele prosessen.

Ordren ble opprinnelig lagt inn 4. mars. På grunn av en feil fra deres side måtte vi kontakte kundeservice for å kunne benytte et tilgodekort som kompensasjon. Dette resulterte i at ordren måtte registreres manuelt over telefon. Bestillingen ble imidlertid feilregistrert, og vi måtte derfor kontakte dem på nytt for å få dette korrigert.

Videre var det kun mulig å velge levering mellom kl. 15–22, noe som ikke er forenlig med kontortid. Vi måtte derfor igjen ta kontakt for å få endret leveringstidspunktet manuelt til kl. 08–15.

I etterkant har leveransen blitt forsinket og utsatt hele fire ganger over en periode på 1,5 måned. Prosessen er fortsatt pågående. Da vi sist forsøkte å spore leveransen, to dager før planlagt levering, fremkom det kun at pakken var registrert – uten ytterligere informasjon om status, som for eksempel om varene er plukket eller sendt fra lager.

Per nå er leveransen utsatt til 21. april, og det gjenstår å se om den faktisk blir gjennomført som planlagt.

16 de abril de 2026

IKEA KJØKKEN BINGO - **Bestill kjøkken av noen andre**

I ettertid innser jeg at vi gjorde en stor feil: Vi bestilte kjøkken, levering, oppbæring og montering fra IKEA. Krysset av for absolutt alt.

Allerede før det ankom - så starter problemene. Det er enda ikke kommet levert - men vi er nå 3 uker forsinket og har da ikke kjøkken. Selvsagt med forskjellige årsaker oppgitt.
Kundeservicen når vi reagerte på på at det ikke blir levert - 30 minutter før fristen utløp - var at de LA PÅ RØRET! Makan til kundebehandling har vi aldri opplevd før.

Forsøkt å få svar på de via epost og kundesenteret i flere dager - ingen annen respons enn at "vi svarer så raskt de kan" - helt håpløst. Da er det vel like greit å fortelle andre om hvordan IKEA leverer kjøkken.

De som skal montere - kan naturlig nok ikke montere noe som ikke er levert - så da står vi her da - uten kjøkken, uten svar.

Hadde jeg ant hvor dårlig service IKEA hadde på kjøkken hadde vi naturligvis aldri bestilt det.
Selvsagt er alt betalt og omsider er det noen som beklager.

Ryktet om at de nå endrer sentrallager - kan nok være bakgrunnen for at også mange andre møbler som er bestilt i FEBRUAR fremdeles ikke er kommet.

Det virker som de har mistet kontrollen på logistikken - og da står kundene igjen med de dvaske kjøttbollene, og en kjøkkenavdeling på Forus som har vært en evig byggeplass i mange måneder. (Kanskje kjøkkenet er forsinket;-)!?

IKEA dere kan ikke leve av skuffede kunder og opplevelsen ligger langt til side for det gode inntrykket vi fikk fra de som tegnet kjøkkenet vårt.

30 de março de 2026

Wow RUDE!!!!!

Wow ! Ikea is the slower way of buying anything .... paid 49£ for next day delivery more or less and for 3 weeks now delaying it ! When I contact customer service via email they have been soooooo RUDE that this is insane! ( customer service in the website its briliant and nice is only that mine email department you using ) dont want to upset good people working there !
Person name Aaron replied to me and feel like sombody slap me in my face ! 0 responsibility and 0 empathy !!!! Never again !!!

4 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har kjøpt et spisestuebord som…

Vi har kjøpt et spisestuebord som skulle leveres den 17 i tredje mellom kl 16 og 21.20 ... Klokken 20.58 kommer det melding at de ikke klarer å levere...... Her har man vært hjemme og ventet på bordet,og de klarer ikke å ringe engang.... Det er siste gang jeg bestiller hjemlevering fra Ikea. Må vente en uke til uten spisestuebord.... skal ha gjester til middag i dag så da blir det vel og sitte på gulvet. Kommer ikke til å anbefale hjemkjøring fra de. ☹️

17 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Medarbeider ødela min betalte tilbudsvare - jeg måtte betale fullpris for ny

Jeg var superheldig og fant en utstillingsmodell MALM kommode (80 cm bred) på tilbud på IKEA Ringsaker. Jeg betalte og trillet den ut. To av IKEAs ansatte ville hjelpe meg å løfte den inn i bilen. Jeg sa jeg kunne ta i et tak, men de takket nei. Den ene tok tak i en synlig list/planke montert mellom skuffene, og den knakk.

Og hva gjør man når en ansatt kommer i skade for å ødelegge en salgvare som er kjøpt og betalt av kunde?
Hm.
Vi måtte kjøpe en ny kommode til fullpris.
Er ikke det utrolig dårlig service?

6 de março de 2026

Fantastic service!

They helped me pronto! And the solution for the product that was broken(probably in the mail) was more than generous! This is by far the best customer service I have received in a very very long time! I also loved the quality of the products. They look even better in my kitchen than in the professional pictures on the website. This is the first time I order from IKEA. I will definitely do it again! Super satisfied!

24 de fevereiro de 2026

On Saturday

On Saturday, February 14, I bought a plant from IKEA furuset , whicj located 60 km away from my home. The next morning, I discovered that the plant had frozen and was unusable. Given the distance, returning it wasn’t easy, so I took a picture to keep a record for a return.

Today, I went back to IKEA Furuset and waited 50 minutes to be served. When I finally got to the counter at 5:15 pm . the employee informed me that their policy for plants is a 70-hour return window and refused to accept my return. I found this response rude and disrespectful, especially after waiting so long. If they weren’t going to entertain returns, they should have communicated that when I received my queue number. I can share receipt, queue receipt propf . And pictures of the product with date timelines

21 de fevereiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Omotiverade prishöjningar på IKEA.

Omotiverade prishöjningar på IKEA.
Januari 2026

Fredskalla, 12 cm
Höjt från 39 till 49 kr dvs drygt 25% höjning,

Arekapalm 24 cm
Höjt från 349 till 399 kr dvs drygt 15% höjning.

Efter jul reades dessa ut för 249 kr och 29 kr så det är alltså det pris borde ligga på (innan 39 kr och 349 kr). Under rean fanns inte dessa blommor ens att få tag på. Slut i hela landet enligt IKEA online.

De har inte heller något mailadress till kundtjänst för allmänna frågor och framföra kritik,

IKEA går utför.

24 de janeiro de 2026

Pax garderobeskap

Pax garderobeskap! Folien på skapene er løs flere steder, og når man tar av klistrelapper der varenummer sitter, så løsner folien! Virker som limet som nå brukes er svært dårlig. Skapene er ikke mye billigere en konkurrentenes, så angrer at vi ikke la inn et par hundrelapper extra. Kjører nå opp for tredje gang for å bytte noen hyller og stammer til skap. Hadde pax i den gamle leiligheten, og de har holdt seg i 20år. Folien de nå bruker er lakkert papir!! Og ikk plastfolie som tidligere!! Her har profitten gått foran kvaliteten fra IKEAs side. Skuffende hvor mye dårligere kvaliteten har blitt. Har bilder av problemet, men får ingen mulighet til å laste de opp her! Anbefaler på det sterkeste til å kjøpe garderobe skap et annet sted, f.eks. Norma epok, Kun noen hundrelapper dyrere og ikke papirfolie som ser ut som tre..

12 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk verdens beste service på IKEA i…

Fikk verdens beste service på IKEA i dag. Handlet gardrrobeinnredning der i går, tok ut en ting for å legge på ny og stabilisere varene, glemte å legge oppå igjen den ene skuffen. Gikk i selvscsnkasse og betalte etter lista mi, kom hjem og så at en skuff var betalt for, men ikke blitt med hjem. Dro tilbake i dag og forklarte, ble sendt inn etter ny skuff, og jammen så lå "min" der jeg la den fra meg i går. Kjempeservice.

9 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Arrogante ledere som forventer at jeg…

Arrogante ledere som forventer at jeg som kunde skal kunne deres datasystemer, og vite hva som er ok og ikke.
Ble møtt av en leder som snakket til meg som om jeg burde visst deres rutiner,og at jeg hadde tydeligvis med vilje gjort det vanskelig for dem.
Men de er et så stort system at de bryr seg ikke om oss kunder.
Handle andre steder!!!!!

2 de janeiro de 2026

Köpte en skinnsoffa landskrona

Köpte en skinnsoffa landskrona 3 snitsigt för 3 år sedan. 10 års garanti.
Ganska snart efter köpet släppte armstödet så att det blev löst. Enligt Ikea tål inte armstödet att man lutar sig mot det??? Dessutom borde jag kommit med klagomålet inom 2 år????
Att armstödet inte tål att man lutar sig mot det stod det inget om i bruksanvisningen, jag fick ingen info om detta. För mig låter detta som en konstruktion lika dålig som soffan för att slippa uppfylla garantin.
Ikea får aldrig mer ett besök av mig
Mina vänner och bekanta som har sett soffan blev lika förvånade som mig. Det gäller att tänka sig för innan man handlar på ikea.

23 de dezembro de 2025

Sjokkerende dårlige fraktalternativer

Sjokkerende dårlige fraktalternativer. Varene jeg var interessert i (en taklampe + gardiner m/gardinstang) kunne ikke leveres til mitt lokale hentested, men måtte hentes på en oppgitt dato, på et Schenker-depot, halvannen mil unna der jeg bor. Da er det faktisk kortere til nærmeste Ikea-varehus (som ikke er et alternativ for meg fordi jeg ikke har bil).

Hvis jeg derimot fjernet taklampen fra bestillingen kunne mesteparten av varene plutselig sendes til min lokale Post i Butikk, unntatt beslag og endeskruer til gardinstengene (ganske små deler altså) som nå plutselig fikk en måned lengre leveringstid og måtte hentes som en separat forsendeles, på parkeringsplassen til en bensinstasjon (!) innen tidsrommet 1800-1900 på en oppgitt dato.

Alvorlig talt, dette er nesten ikke til å tro...

Taklampen som jeg prøvde å fjerne fra ordren kunne forøvrig ikke bestilles separat, for da "kvalifiserte" den ikke for noen som helst normal form for frakt.

Jeg trodde faktisk det måtte være en teknisk feil med nettbutikken og ringte kundeservice. Snakker om bortkastede 20 min i kø. Personen jeg snakket med hadde ikke annet å bidra med enn "dette kan jeg ikke hjelpe deg med".

Ja, jeg kan selvfølgelig betale nesten 1000 kr for å få levert disse småtingene hjem på døren (da er plutselig alle varene tilgjengelig for kjapp levering...) men å måtte betale 1000 kr for hjemlevering av noe småtteri som jeg fint kunne båret hjem fra Post i Butikk rett borti gaten synes jeg ikke er akseptabelt.

Sånn kan man ikke drive nettbutikk og kundeservice i 2025. Farvel Ikea, aldri mer.

20 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Forsinkede varer og ubrukelig kundeservice

Vi hadde bestilt hjemlevering av varer ifm flytting til nytt hus. Leveringsdato ble satt til 5 desember. Vi fikk ordrebekreftelse og bekreftelse på levering i to forsendelser fredag 5 mellom 08-15. Jeg synes det var rart at det var snakk om to forsendelser, men tenkte ikke videre over dette.

Klokken nærmet seg 15:00, men fortsatt ingen levering. Jeg fant etterhvert en link hvor jeg så at pakken ville bli levert etter kl 18, men den reelle tiden var 19:15.

Dessverre så stoppet det ikke der, fordi vi fikk kun én forsendelse, den andre skulle bli levert av Posten. Denne var registrert i appen med levering mellom 08-15 på fredagen, men har nå blitt flyttet dato på 3 ganger allerede.

Jeg kontaktet først Posten som nektet å besvare henvendelsen min og henviste til IKEA kundeservice. IKEA kundeservice har den verste kundeservicen jeg har opplevd i livet. De skulle først sjekke ut om det var mulig å få varene levert i morgen (tirsdag) og skulle kompensere meg frakten på 399,- grunnet forsinkelsen. Jeg hørte aldri noe mer og måtte derfor ringe tilbake på ettermiddagen. Nå får jeg beskjed om at første mulige levering er førstkommende fredag, altså 1 uke forsinkelse og at de kan tilby meg en hundrelapp i kompensasjon. I tillegg så forstår ikke den unge fyren på kundeservice at disse varene er viktige da vi nettopp har flyttet inn i nytt hus. Når han avslutter med å si at "life sucks" innimellom så er det bare ekstremt provoserende. Dette blir siste gangen jeg benytter hjemlevering med IKEA og egentlig skulle jeg ønske at jeg aldri slapp å handle der igjen. Kundeservice = stryk

8 de dezembro de 2025

Ikea kjøkken

Ikea kjøkken; har kjøpt hus hvor takstmann fra Privatmegleren har satt TG1 på IKEA kjøkkenet i dette huset som vi endte opp med å kjøpe🫣 altså kikket vi ikke så veldig nøye over kjøkkenet i.o.m at takstmann som SKAL være en fagperson gav det god vurdering. Huset er fra 2002 og kjøkkenet er fra ca da, vi hadde tenkte å bytte det på sikt. MEN ALLE skap fronter har folie som har løsnet fra pressepappen de er festet til. Altså folien er løs, og har på alle skuffer og skap løsnet i skjøten på folien på innsiden av fronten. Kjøkkenet er klart for kjøring til fyllinga. Hadde Sigdal kjøkken i forrige hus som var fra 2004, et mye dyrere kjøkken i bjørk med finert fylling, dette hadde sine svakheter og, men det var fullt brukbart ihvertfall…..

19 de novembro de 2025

Pax garderobe

Bestilte Pax garderobeskap med hjemlevering og montering på IKEA Åsane. Fikk levert som avtalt men den ene delen hadde en skade. Fikk byttet på varehuset uten problem. Det var litt tid å vente på montering men det var avklart ved bestilling. De som skulle montere kom til avtalt tid og var veldig hyggelige og gjorde en kjempejobb! Er veldig fornøyd med hele prosessen!

8 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Don’t bother ordering it’s not worth the stress 💩💩

Ordered a PAX bedroom system in store and thought it was my dream bedroom.
Sadly the salesperson (school girl) made an error putting in my postcode so delivery guys could not deliver. I rang Ikea who said they had corrected their problem and would re deliver the next day. 💩 No delivery the next day so l called them again and they said they would need to cancel the order and re deliver the following week. Not happy, l asked for my money back and was told l would have to wait between 7-10 days 💩💩💩 rubbish!! They had already had over £1000 of my money for 3 weeks so l demanded it back immediately via bacs transfer as they were in the wrong. After talking to someone higher up (but not available to talk to me) they agreed delivery in a few days.
Delivery arrived and l thought that was the end of my stress 😤
Noooo… there were 5 shelves missing 😡 so l called Ikea again and when l explained that parts were missing the 🤡 just said ‘Oh well!! I wanted to rip her throat out. How rude!! Needless to say over a week later l still have unfinished wardrobes and no idea when this will be resolved.

16 de novembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais