Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Svært skuffende opplevelse med Kvik Storo i Oslo. Et prosjekt som skulle ta rundt 1 måned har nå tatt over 3 måneder på grunn av gjentatte feil i leveransene. Vi har opplevd ca. 8 feilleveranser... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi kjøpte kjøkken hos Kvik Storo. Monteringen skulle ta tre dager. Fire uker senere er prosjektet fortsatt ikke ferdigstilt. Montøren forlot leiligheten midt i oppdraget uten å si fra, og tok med s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha
  2. Remodelador de cozinhas

Informação fornecida por diversas fontes externas

Finn ditt nye kjøkken hos Kvik. Hos Kvik finner du kjøkkener der mulighetene nesten er uendelige. La oss hjelpe deg videre med kjøkkendrømmen din.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Avfallbeholder, ikke til hjelp

Vi mangler en avfalldunk til vårt Kvik kjøkken. Det var faktisk ikke mulig å kjøpe separat. Da må man faktisk kjøpe hele avfalssystemet på nytt. Elendig løsning av dem og lite løsningsorientert for kunden. Dette gjelder en Hansen som chattet med meg på nettsiden deres. Får et hakk mer enn minstescore fordi de besverte henvendelsen raskt.

16 de abril de 2026

Vi kjøpte kjøkken hos Kvik Storo

Montøren forlot leiligheten midt i oppdraget uten å si fra, og tok med seg nøklene våre for å jobbe hos andre kunder. Leveransen manglet deler uten at vi ble varslet på forhånd, og nye leveringsdatoer ble satt og brutt gjentatte ganger. Kundeservice har vært tilnærmet fraværende – henvendelser blir ikke besvart, og beskjed om forsinkelser kommer først samme dag de inntreffer.
Konsekvensene har vært konkrete: resten av renoveringen er forsinket, og vi har pådratt oss merkostnader til andre håndverkere som har stått uten arbeid eller måttet omplanlegge.
Den klart dårligste kjøpsopplevelsen vi har hatt. Vi kan ikke anbefale Kvik Storo.

2 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Svært skuffende opplevelse med Kvik…

Svært skuffende opplevelse med Kvik Storo i Oslo.
Vi har opplevd ca. 8 feilleveranser med manglende eller feil deler, noe som flere ganger har stoppet arbeidet til håndverkerne.
Vi mangler fortsatt deler, og installasjonen av vasken kan derfor ikke ferdigstilles.
Kommunikasjonen har vært dårlig, og vi har flere ganger fått beskjed om at deler kommer “neste uke” uten at det skjer.
Vi kan dessverre ikke anbefale Kvik Storo basert på denne erfaringen.

9 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Et mareritt fra ende til annen.

Prosessen med nytt kjøkken på 12 kvm fra Kvik tok 6 måneder og var et mareritt fra ende til annen. Dårlig kundeservice og inkompetente fagfolk. De kunne ikke levere det jeg signerte på. Selv om jeg kontaktet Forbrukerrådet lot de meg ikke gå fra avtalen uten å måtte betale et høyt gebyr. Ingenting var satt i produksjon. De informerte om 3-4 dagers montering det tok 6 uker. Velg en annen Leverandør!

7 de março de 2026

Styr langt unna

Styr langt unna. Kjøpte kjøkken Lura/forus..Hvitevarer kom mange uker etter avtalt levering. Ny daglig leder som var lite behjelpelig da han var ny ansatt. Rett å.slett et mareritt. Kjøkken er nå ut av produksjon etter 4 år, hvitevarer er gammelt skrot, oppvaskmaskin bråker og kan kun vaske natt, kjøleskap måtte vi ha hjelp til å skifte lyspære, det koster penger. Lureri alt. Skam alt her. Aldri opplevet maken.

19 de dezembro de 2025

Ekstremt dårlig kundeservice

Vi oppdaget nylig en sprekk på undersiden av kjøkkenvasken. Sprekken er ikke synlig ovenfra og har aldri gitt lekkasje eller tegn til ytre skade. Etter vår vurdering er dette en skjult feil og mulig transportskade. Reklamasjonen ble avvist med henvisning til at vasken er litt over fem år gammel. Saken fremstår ikke som konkret vurdert, men avslått på generelt grunnlag.

Vi mottok et tilbud om å forsøke å skifte vasken. Tilbudet fremstår lite profesjonelt. Det gis ingen fast pris, ingen garanti for at arbeidet kan gjennomføres, og ingen garanti for at benkeplaten ikke skades under demontering. Samtidig kreves det at vi dekker alle kostnader, også dersom utskifting ikke lykkes. Prisene er oppgitt som løpende timer og kostnader i danske kroner, selv om kjøpet er gjort hos norsk forhandler. Det er verken forutsigbart eller tillitvekkende.

Vi har også opplevd kvalitetsutfordringer på andre leveranser. Fronten til oppvaskmaskinen og baderomsvaskene fikk skader ved at folien løsnet etter eksponering for normal damp og litt vann. Dette skjedde innen det første året. Etter vår mening skal kjøkken- og baderomsinnredning tåle ordinær bruk uten at overflater slipper så raskt.

Kundeserviceprosessen har vært tidkrevende og preget av motstand fremfor løsningsvilje.

Samlet sitter vi igjen med en opplevelse av svak kvalitet og manglende ansvarstaking. Når man investerer betydelige beløp i kjøkken og bad, forventer man bedre holdbarhet, tydeligere ansvar og mer profesjonell oppfølging.

Jeg vil fraråde å handle kjøkken eller baderomsinnredning fra KVIK.9999

20 de fevereiro de 2026

Very Troubling Experience – Serious Red Flags

Title: Very Troubling Experience – Serious Red Flags
My experience with Kivik Marbella (K-I-V-I-K) and its head, Antonio, has been extremely disappointing and raises serious concerns.
Antonio planned a corner kitchen for me and confirmed in writing that he would provide the complete project plans. At the same time, he strongly recommended that I hire a specific construction company to carry out the preparatory works required for the installation. He directed me personally to Gustavo, the owner of that construction company.
Trusting Antonio’s professional position and recommendation, I followed his advice. I paid Kivik for the kitchen project and I also paid Gustavo’s construction company for the preparatory works.
The critical issue: the promised kitchen plans were never delivered — despite written confirmation. Without these plans, the construction work could not properly proceed. Kivik eventually refunded my payment. However, Gustavo’s construction company has kept the money, even though the essential project basis — the kitchen plans — was never provided.
This creates a deeply uncomfortable situation. The referral came directly from Antonio. The plans were not delivered. The construction company retained the payment without the necessary foundation for the work.
Whether this is simply gross incompetence, extremely poor coordination, or something more concerning — the result for the customer is the same: financial damage and a complete lack of accountability.
In my view, this reflects a highly questionable way of doing business.
I strongly advise others to proceed with extreme caution.

15 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig kundeservice, og de fraskriver seg ansvar i en garantisak.

Vi kjøpte nylig nytt hus med kjøkken fra Kvik som var bygget for to år siden. Det har kommet en stor sprekk i vasken som gjør at den ikke er tett, og det er tydelig at sprekken springer ut fra to luftbobler som har vært der fra produksjon. Tok kontakt med kvik for å få ordnet dette, da en kjøkkenvask skal holde mer enn 2 år. Kvik gjør seg vanskelige og skylder på at sprekken kommer fra et hardt slag. Dette kan ikke være tilfellet da det skadede området ligger beskyttet bak en skuffefront, og kan dermed ikke kan bli utsatt for noen former for slagskader.

Opplever kontakten med kundeservice hos kvik som elendig. De bruker lang tid på å svare, fraskriver seg all skyld og tar ikke ansvar for det som klart og tydelig er en garantisak og svakheter i støping fra produksjon.

Dessuten, dersom Kviks påstander om at en kjøkkenvask ikke nødvendigvis skal holde mer enn to år er reelle… Hvorfor skal en da bruke mange mange tusen på kjøkken fra dem?

13 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Lite gjennomsiktig og unødvendig krevende kundeopplevelse

Dette har dessverre vært den mest krevende kjøkkenleveransen jeg har vært gjennom.

Kvik selger kjøkken som flatpakkede moduler bestående av svært mange enkeltdeler, alle med egne varenummer og individuell emballasje – men uten å oppgi pris per del. Kunden får kun totalpris per modul. Når man senere må returnere varer, finnes det ingen måte å vite hva man faktisk har betalt for hver enkelt del.

I mitt tilfelle mottok jeg flere deler som ikke skulle brukes, noe Kvik senere har bekreftet. Likevel fikk jeg kun én samlet refusjon uten spesifikasjon, og uten å få vite verdien på delene før etter at retur og utbetaling var gjennomført.

Et stort problem har også vært monteringsmanualene. Flere av disse inneholdt feil, noe som førte til at jeg måtte demontere allerede ferdigmonterte skap. Ved flere anledninger fikk jeg i etterkant beskjed fra Kviks egne monteringseksperter om at «du må ikke følge monteringsanvisningen – den er feil». Resultatet var betydelig ekstraarbeid, bortkastet tid og mye unødvendig energi brukt på å rette opp feil som ikke burde ha oppstått.

Jeg har tidligere montert fire kjøkken fra IKEA og to fra Epoq, og begge disse var langt enklere å montere. Den viktigste grunnen er at monteringsanvisningene der var korrekte, gjennomarbeidede og til å stole på. Forskjellen i kompleksitet og brukervennlighet er svært stor.

IKEA tilbyr også montering til en brøkdel av prisen Kvik tar. Etter selv å ha montert et Kvik-kjøkken, forstår jeg dessverre godt hvorfor deres montering er så kostbar.

Jeg ble faktisk advart av en snekker i forkant om å styre unna Kvik. Jeg valgte likevel å gå videre – og må ærlig si at jeg angrer på at jeg ikke hørte på rådet.

Jeg vil understreke at alle ansatte jeg har vært i kontakt med har vært svært hyggelige og imøtekommende. Dette fremstår ikke som et problem hos de ansatte, men heller som et resultat av dårlige og utdaterte systemer som gjør det vanskelig å gi kunden en ryddig og forutsigbar opplevelse.

Jeg sitter også igjen med et inntrykk av at Kvik i praksis aldri selger kjøkken til fullpris, da de kontinuerlig har kampanjer. Disse fremstår ofte som lite transparente:
– er det rabatt på kjøkkenet, må man kjøpe flere hvitevarer til full pris
– er det tilbud på hvitevarer, må kjøkkenet kjøpes til full pris

I realiteten virker det som marginene bare flyttes rundt.

Dette handler ikke bare om penger, men om tillit, transparens og forutsigbarhet. Basert på min erfaring kan jeg dessverre ikke anbefale Kvik.

8 de setembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

udtrykke min utilfredshed med kundeservicen og leveringsoplevelsen

Jeg skriver for formelt at udtrykke min utilfredshed med kundeservicen og leveringsoplevelsen i forbindelse med det køkken, jeg har købt hos jer.

Jeg er meget tilfreds med kvaliteten, designet og det endelige udseende af køkkenet. Desværre har min oplevelse med jeres kundeservice været meget skuffende.

I begyndelsen fungerede kommunikationen fint. I forbindelse med betaling af depositum blev mine e-mails og opkald besvaret hurtigt, og alt forløb problemfrit. Men da det blev tid til den endelige betaling, ophørte al kommunikation. Mine opkald blev ikke besvaret, og når jeg kontaktede andre medarbejdere, fik jeg gentagne gange at vide, at den person, der havde min ordre, enten var på ferie eller ikke var til stede. Ingen kunne hjælpe mig eller give klare svar.

På grund af manglende respons følte jeg mig nødsaget til personligt at møde op i butikken for at finde ud af, hvad der foregik. Den medarbejder, der håndterede min ordre, dukkede pludselig op efter frokost og virkede overrasket over at se mig. Jeg fik at vide, at vedkommende havde haft travlt og ikke havde modtaget mine beskeder, hvilket jeg oplevede som uprofessionelt og frustrerende.

Efter nogle uger blev mit køkken leveret, men leveringen skabte endnu et alvorligt problem. Der kom kun én chauffør, og jeg blev bedt om at hjælpe med at bære køkkenelementerne ind i huset. Dette var både uacceptabelt og usikkert. Desværre blev jeg i forbindelse med dette arbejde skadet.

Jeg kontaktede jer efterfølgende for at informere om skaden og situationen, men modtog ingen tilbagemelding.

På grund af disse gentagne problemer – mangelfuld kommunikation, manglende support, usikre leveringsforhold og ingen opfølgning – er jeg meget skuffet over min samlede oplevelse. Derfor kan jeg ikke anbefale jeres butik til andre, selvom jeg er tilfreds med selve produktet.

Jeg håber, at I vil tage denne feedback alvorligt og bruge den til at forbedre jeres kundeservice og leveringsstandarder fremover

10 de novembro de 2025

Dårlig oppfølging

Dårlig oppfølging. Ble forespeilet at monteringen skulle koste kr. 29.000,- Fakturaen ble på kr. 56.100,-Montøren de skaffet oss hadde aldri montert opp et kjøkken fra Kvik før. Leveringen skulle være i uke 37, kjøkkenet er ikke helt ferdig enda, nå er vi i slutten av november. Svarer ikke på henvendelser.

28 de novembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Et kjøkken til glede!

Vi vurderte tre kjøkkenleverandører her i Kristiansand og falt ned på Kvik kjøkken. Kompetent og serviceinnstilt selger i butikken, hvor vi også fant det «riktige kjøkkenet».Leveransen kom på riktig tid, det ble montert i løpet av noen dager og håndverkerne Kvik hadde kontakt med gjorde super jobb rett etter montering.Bistanden fra Kvik kjøkken med oppmåling, kontakt med lagersjef etc, var alltid positiv og med rask oppfølging på de få utfordringene som oppstod! Kan knapt bli mer fornøyd med både service og oppfølging.Også alt av hvitevarer, komfyr, ovn, mikroovn etc var av meget god kvalitet og svarte til forventningene. Det ferdige kjøkkenet var en innertier og for vår del kan vi ikke anbefale Kvik kjøkken sterkt nok!

7 de novembro de 2025

IKKE velg Kvik kjøkken

Ingen spesiell hyggelig opplevelse ved å velge Kvik kjøkken. Slo til på et kampanjetilbud, 40 %rabatt på kjøkken, tilsynelatende overprisede hvitevarer som man måtte legge til for å få rabatten fullt ut. Opplevde å få skap og fronter som var full av støv og skit under emballasjen, enkelte deler var også skadet i hjørnene. Så ut som at delene var pakket om. Påstanden ble blankt avvist av butikk og mente at vi selv var skyld i dette. Hvitevarer er av den kjipeste kvalitet, selv om prisen skulle tilsi noe annet sammenlignet med andre elektrokjeder. Dårlige innredningsløsninger sammenlignet med Ikea og Epoq kjøkken. Kommer ikke til å velge Kvik kjøkken igjen.

20 de março de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg likte at selgeren var hyggelig og…

Jeg likte at selgeren var hyggelig og alt gikk fort, men jeg ga henne mine målinger av kjøkkenet jeg skulle pusse opp, så hun ordnet med alt. Når kjøkkenet kom var det en del feil med der det skulle være ovn og når jeg sa ifra, fikk jeg svar om at hun hadde sendt meg tegning og jeg måtte dobbeltsjekke. Forstår ikke hvorfor jeg måtte dobbeltsjekke når jeg har gitt dem alle målene. I tillegg så bestilte jeg montering via dem på kvik, han sjefen på Innherred montering as var så aggressiv når jeg sa ifra om noen skader som skjedde under montering. De hadde revet av list fra vinduet mitt, og når jeg sa ifra så nektet de å ta ansvar for det. Alt i alt veldig misfornøyd med montering og kvik steinkjer måten de behandlet meg etter jeg var ferdig med å betale dem

19 de maio de 2025

IKKE velg KVIK som kjøkkenleverandør

Å velge KVIK til kjøkkenet vårt er det største feilgrepet vi har gjort i forbindelse med huskjøp. Først sprakk en glassplate helt uten grunn etter bare 8 måneder – en klar produksjonsfeil. Nå misfarges også vasken etter kort tids normal bruk. Når vi tar kontakt, skyver de ansvaret over på sine underleverandører og virker totalt uinteressert i å rydde opp. Dette er ikke bare frustrerende – det er respektløst overfor kundene sine. Forbrukerkjøpsloven virker å være et fremmedord for KVIK.

Det finnes mange gode kjøkkenleverandører der ute. Velg én av dem. Ikke kast bort tid, penger og nattesøvn på KVIK (Ski).

1 de março de 2025

Dårlig opplevelse på kvik Storo

Vi booket time på kvik Storo, og mannen som skulle hjelpe oss med nytt kjøkken, var for det første forsinket med nesten en halvtime. Litt dårlig start men ettersom timen var slutt var vi positive og ventet på svar. Etter en ukes tid kontaktet vi dem fordi vi ikke hadde hørt noe, da skulle de prøve å finne ut hva som hadde skjedd og de skulle ta kontakt med oss igjen. Nå har det gått tre uker og vi har fortsatt ikke hørt noe. Det går derfor ikke å ta dem seriøst. Her er det best å styre unna

28 de abril de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais