Infinitea Opiniões

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

6 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Ordered. Nothing delivered. Asked to wait. 3 months later... Still nothing

I placed an order early December 2024. I received an email that the tea I wanted was out of stock and that it would return early January.

January and now February I still have not received anything.

Despite calls and emails, I have received no items. No refund and no responses.

The site does not show if the item is in stock or not so if you want to prevent this happening to you. Don't order from this site.

18 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Geen contact mogelijk, geen geld retour

Bestelling geplaatst. Maken gebruik van fietskoerier. Die heeft de bestelling niet kunnen leveren dus is retour gegaan. Tot op heden geen geld terug gehad en er wordt nergens op gereageerd. Ook telefonisch word je afgewimpeld. Krijg nog een kleine € 50…

1 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Een internet bestelling gedaan voor…

Een internet bestelling gedaan voor mijn dochter haar verjaardag, een pakket om zelf bubbletea te maken. Helaas 1 van de producten helemaal onder de schimmel aangetrokken. Een mail gestuurd naar infinity om dit te melden en een oplossing te vragen. Nog een reminder gestuurd, maar tot op heden nog geen enkele reactie. Jammer dat er zo met klachten wordt omgegaan. Voor mij nooit meer!

2 de julho de 2023

Slechte service

Producten zijn prijzig maar wel lekker. Site is mooi. Maar helaas is de service om te huilen. Een week geleden bestelling ontvangen. Deksel van een van de producten zat los waardoor alles vies was. Chatbericht gestuurd zelfde dag, geen reactie gehad. Email gestuurd zelfde dag: geen reactie. Toen via whatsapp gevraagd, er werd beloofd dat er contact opgenomen zou worden. Intussen een week verder en nog altijd geen reactie gehad. Heel jammer, ik ga over op de concurrent.

Daarnaast, voldoen de producten en informatie op de website niet aan de eisen van de voedings- en warenautoriteit.

1 de março de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte communicatie en beloftes niet nakomen

Hopeloos slechte communicatie en niet nagekomen beloftes!

Ik heb meer dan een week geleden contact met infinitea gehad over een verkeerd geleverde bestelling. Op de mail is niet gereageerd en uiteindelijk kreeg ik intinitea telefonisch te pakken (wat erg lastig was, er werd vaak niet opgenomen). Er is telefonisch afgesproken dat ze alsnog de juiste popping zouden leveren. Dit is echter nog niet gebeurd en ik heb niets meer gehoord. Ik vind dit absoluut niet netjes en besloot vandaag dan maar zelf weer te mailen en bellen. Op de mail wordt gewoonweg niet geantwoord en telefonisch kreeg ik te horen dat er 9 dagen geleden een ‘notitie’ hiervan gemaakt is. De dame kon me niet vertellen wanneer het verstuurd wordt en of ze me nog iets laten horen. Ik heb ook geen enkele excuses gehad van de door hun gemaakte fout, de slechte communicatie of de reden waarom dit zo lang moet duren. Uiteraard zal ik een update plaatsen op deze review als het alsnog opgelost wordt. Maar dit is dus mijn ervaring tot nu toe met infinitea. Ik raad dan ook niemand aan om hier een bestelling te plaatsen. Ik had graag vaker willen bestellen als dit netjes opgelost geweest was want mijn dochtertje is enthousiast, maar dan ga ik toch een ander adresje zoeken.

7 de outubro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.