Advokaternes Inkasso Service Opiniões 111

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan trygt regne med at krav og frister overholdes, samtidig med at jeg sikrer at få mine udeståender hjem så snildt som muligt! Jeg kan integrere systemet direkte i min bogføring, så det hele "sn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

meget proffessionelle. opfølger tit. meget venlige og oplysende. man er aldrig i tvivl når man har lagt røret.

Classificada 5 em 5 estrelas

Advokaternes inkassoservice har i høj grad levet op til mine forventninger. Når man selv har opgivet at kradse de penge ind som kunder skylder, så sender vi kravet til Advokaternes Inkasso Service... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de cobrança
  2. Cobrança de dívidas

Informação fornecida por diversas fontes externas

Inkasso kræver hurtig reaktion. Vores sagsbehandling er effektiv og uden omkostninger. Vi øger dit cash-flow og overskud. Send din sag og undgå et tab.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og klar kommunikation

Jeg kan integrere systemet direkte i min bogføring, så det hele "snakker sammen" og gør min procedure meget lettere!

12 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Har altid en meget tæt dialog omkring…

Har altid en meget tæt dialog omkring vores sager, og de gør alt for at være os behjælpelig på alle måder. Vi bliver løbende orienteret omkring vores inkasso-sager, og har et rigtig godt samarbejde med både store og mindre inkassosager. Kan kun give min varmeste anbefaling til Advokaternes Inkasso Service :)

4 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi benytter os af Advokaternes Inkasso…

Vi benytter os af Advokaternes Inkasso Service til at indkræve vores forfaldende fakturaer!

Stohns Advokatfirma står altid klar til at hjælpe og er hurtigt og effektive når det kommer til at indrive forfaldende fakturaer!

Jeg kan varmt anbefale andre at benytte sig af advokaternes inkasso service / cloudcollect.

Deres platform er super brugervenlig og tilpas automatiseret så man slipper for alt det boglige rod, forbundet med at holde styr på diverse fakturaer, rykker el. lign!

5 stjerner herfra.

11 de dezembro de 2025

Fremragende og hjælpsom inkassoservice

Advokaternet Inkasso Service har været venlige og lette at tale med gennem hele processen. De holder mig altid godt orienteret om mine sager og gør deres bedste for at få dem i mål. Ved spørgsmål har de været hurtige til at hjælpe både på telefon og e-mail, og servicen har været konsekvent professionel og imødekommende.

10 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

har altid oplevet der bliver fuldt op…

har altid oplevet der bliver fuldt op på tingene og god information hele tiden hvad der sker i de forskellige sager.
De har lige fået indkrævet et større pengebeløb som jeg ikke havde regnet med at få, men den sag klarede de virkelig flot

5 de setembro de 2025

Invoicing from abroad

Even though I had a complicated case with invoicing from abroad, they helped me to get my invoice paid. Cristiano from Advokaternes Inkasso Service made a great and outstanding effort to make things right.

27 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais