Jeg lægger mig fladt ned! Skønnede mit kamera i min iPhone skulle udskiftes. Men det fandt iExpert i Århus ret hurtigt ud af, ikke var nødvendigt ved at nulstille pram i telefonen. Dét sparede mig for... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg har som erhvervsdrivende igennem den sidste periode haft iexpert som samarbejdspartner. Jeg sendte dem en ipad d. 9/1-18 med DAO med levering på deres adresse. Da de først åbner kl. 9, har de ikke... Ver mais
Har brugt IExpert i Århus et par gange, når min søn har været uheldig med skærmen på sin Iphone 4. Iexpert har faste priser og giver 2 års garanti på deres reparation. Hos dem er det efter devisen "N... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Hold kæft, hvor er I gode
Hold kæft, hvor er I gode. Gennem flere år er jeg kommet hos jer. Der er altid et smil på, et glimt i øjet, når man kommer ind i jeres butik. Man bliver mødt med stor venlighed, tålmodighed og opmærksomhed. Før det blev min tur, så jeg jer "håndtere" en ældre dame i dag, der ikke vidste, hvad der var op eller ned på hendes et eller andet device. Hun fik lov at tage jeres tid, uden at I stressede - og I havde ovenikøbet overskud til at smile og få hende til at føle, at hun ikke var en stor digital idiot. Kundeservice, når det er bedst.
Fantastisk service.
Min datter fik nyt batteri i hendes macbook, men den ville stadig ikke starte. Iexpert ordnede det hele uden yderligere betaling. Super service, brug dem.
Så behøver du ikke google ipad reparation længere
Kan kun anbefale iExpert.dk. Bruger dem fast når ungerne eller jeg selv har tabt ipad eller iphone. Har kun oplevet god service og fleksibilitet. De har i mit tilfælde altid kunne reparere hurtigt og effektivt på samme dag til en god pris.
Professionel hjælp og høj service
Dogan fra iExpert er behagelig, venlig og super professionel. Jeg fik fantastisk god vejledning omkring min MacBook Air og løsningen der blev foreslået var billigere end den jeg havde troet der skulle til, for at få gavn af min Mac igen. Den virker perfekt igen og jeg fik den tilbage under 24 timer fra indlevering. Kan kun anbefale iExpert.
Topservice
Topservice. Søde, hurtige. Ikke så meget dillerdaller.
Kan jeg varmt anbefale.
Fantastisk service og produktet er 100%…
Fantastisk service og produktet er 100% iorden. Kan klart anbefales
Super fin og hurtig service :)
Jeg har været
Jeg har været kunde flere gange i forbindelse med reparation af en MacBook og hver gang oplevet god og hurtig service til en fair pris. Har været overbevist om, at jeg måtte have ny computer, men reparation her har gjort min computer så god som ny.
Super gode reparations oplevelser
Super gode reparations oplevelser
Har af to omgange benyttet mig af IExpert ifb. skift af skærm på IPhone og skift af batteri og højtalere i min gode gamle MacBook pro. Begge ekstremt gode service oplevelser😊
Inden mit besøg her var jeg ellers næsten overbevist om at jeg kunne blive nødt til at købe en ny computer, det var ihverfald den opfattelse jeg fik ifm. mit research af muligheder og priser hos bluecity og hvad der kunne betale sig at smide efter en ældre Mac. Men takket være reparationerne hos IExpert har jeg sparet en masse penge, fik en virkeligt god studievenlig pris. Sidst men ikke mindst gik jeg derfra med en MaC der nu fungere som da den var ny! 😃
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super service og hurtig reparation af…
Super service og hurtig reparation af min Mac book. Været kunde i butikken i en del år nu og er meget tilfreds
Hurtig og proffessionel og venlig…
Hurtig og proffessionel og venlig service. Min iPhone havde fået en mindre skade og jeg fik hjælp med at skifte panserglas samt rådgivning.
Super hurtig og kompetent service
Super hurtig og kompetent service - fik skiftet batteri på min macbook på kun 30 minutter! :-)
Megagod og hurtig service
Megagod og hurtig service. Jeg havde smadret skærmen på min nye Mac - den var klar på 1 time som lovet 💪🙏👍
Rigtig god oplevelse med en god…
Rigtig god oplevelse med en god service. Der var kort ventetid, og tingede fungerede.
Kæmpe anbefaling til iExpert i Aarhus
Kæmpe anbefaling til iExpert i Aarhus! Jeg havde om morgenen tabt min one plus 7 på gulvet, og skærmen var ødelagt både indvendig og udvendig. Jeg forhørte mig ved to andre forhandlere, før jeg fandt iExpert på nettet. iExpert kunne modsat de andre forhandlere redde alt på min telefon til en meget bedre pris - det tog ovenikøbet kun en time for dem. Stor ros herfra :-)
Fremragende service
Fremragende service.
Jeg har en MacBook Pro, som ikke ville starte. Humac havde, mod betaling sagt, at bundkortet skulle skiftes... Det troede iExpert ikke på, og de kiggede gratis på den. Det viste sig at batteriet ikke sad korrekt, og jeg gik derfor hjem med en fuld fungerende computer. Pris 0,-
De har styr på deres ting, og jeg kan kun anbefale, at man bruger dem - jeg gør i hvert fald, hvis uheldet skulle være ude igen.
Super service fra Dogan
Dogan fra iExpert Aarhus har været en super hjælp da jeg skulle udskifte min harddisk og installere OS på min iMac. Jeg kan varmt anbefale iExpert som har rimelige priser og god support, også hvis der er problemer efterfølgende.
Sam er navnet på manden bag Expert i…Tak for stor hjælp
Sam er navnet på manden bag Expert i Aarhus. Han og forretningen giver alletiders service. Når jeg er ude at holde foredrag med Kaffe med Kurt-Kurt komForbi kan jeg komme gevaldig på spanden med min compter. Jeg viser lyd og video-klip. Pludselig kan "skidtet" gå ned. Og selv om det er kl. 19.30 - lige før jeg skal på, er Sam altid hjælpsom og giver et hurtigt telefonisk råd vel agt mærke om, hvad jeg skal gøre for at komme på den rette vej. iExpert er jeg stor tak skyldig - for at de har reddet mig, når jeg virkelig har været i knibe. Tusind tak for det. Venlig hilsen Kurt Leth, journalist, tv-producer og foredragsholder.
Reder dagen :))
De er så gode, og reder dagen!
Kan klart anbefales :))
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.