L’expérience est parfaite avec un recto/verso grand format pour habiller un mur blanc. Le rendu est parfait, la qualité est au rendez-vous, le montage et l’installation faciles. Excellent produit!
Los productos no está mal, pero su política de spam es terrible. Da igual las veces que te des de baja en su lista de correo, te siguen mandando correos comerciales una vez y otra.
Top bedrijf. Zowel de kwaliteit van de producten, maar ook zeker de service. Want met de uitbreiding van onze teams, vullen we echt regelmatig onze 'wall of fame' aan met IXXI kaarten. Maar de kaarten... Ver mais
Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Ziet eruit zoals ik had gehoopt dat het eruit zou zien👌
Ontzettend blij met ons ixxi project. Zelfs wij hadden het snel bevestigd aan de muur, dan kan iedereen het dus!
Al twee keer IXXI besteld voor op de kamers van mijn zoons. Dit keer met eigen foto's een collage gemaakt. Enorm blij mee..goede kwaliteit. Heel gebruiksvriendelijk. Nu al een keer wat nieuwe foto's besteld en eea vervangen. Zo blijft het lekker afwisselend.
Snelle levering en goede kwaliteit foto’s
Super mooi resultaat, de afrukken zijn van hoge kwaliteit. De montage is wel effe een werkje, daar ben je gerust een uurtje mee zoet.
Ik ben Nederlander en reageer dus in mijn eigen taal.
Allereerst ben ik zeer tevreden over de mooie kwaliteit van de IXXI- afmetingen en de goede service. Elk jaar, al acht om precies te zijn, bestel en rouleer ik met afbeeldingen van onze kleinkinderen, je ziet ze groeien, óók aan de wand. Gewoon met 'n vochtig doekje erover als ze iets te enthousiast met 'n smoezelig vingertje aanwijzen waar de betreffende foto is gemaakt. We genieten er elke dag van. Dankzij IXXI.
Wij hebben inmiddels 3 mooie grote IXXI kunstwerken aan de muur hangen, wel in verschillende kamers. De Van Gogh Petrol Pixel, de Almond Blossom en een mooie levensgrote van onze zonen. Niet alleen wij zijn echt fan van IXXI, ook vrienden die op bezoek komen beginnen spontaan over de de IXXI kunstwerken. De kwaliteit is echt goed. Het in elkaar zetten is al een feestje op zich. IXXI is echt een aanrader!
Très beau rendu !
Merci beaucoup au service client qui a parfaitement agi après une erreur de livraison.

Resposta da IXXI.com
Afgelopen vrijdag een bestelling geplaatst. Nu zie ik dat er vanaf vandaag 15% korting is.
Een berichtje gestuurd met de vraag of ik ook de korting nog kan krijgen, aangezien er een werkdag verschil tussen zit. Snel beantwoord door Nikki. Er wordt alsnog 10% korting gegeven, deze 10% heeft zij direct terug gestort. Een mooie compensatie! Nu wachten op m'n bestelling:).
Snel verzonden, eenvoudig in elkaar te zetten, mooie kleuren en afdruk kwaliteit. Het idee van foto' s die je kunt wisselen vind ik erg leuk. Voor mij jammer dat er alleen vierkant formaat mogenlijk is en er blijft een ( kleine) ruimte tussen de fotos dat vind ik jammer. Zeker als je één foto over meerdere tegels af laat drukken, dan zitten er dus kieren in je plaatje.
I like to order 8 new IXXI's but the site is blocked.
what can I do?

Resposta da IXXI.com
Zeker ben ik super blij met de aanvulling/ vervanging van onze ixxi .
Alleen dit keer was ik zeer verbaast dat de nabestelling in 2 doosjes zaten. 1 doosje met 4 foto’s en 1 doosje met 1 foto.
Ik ga er van uit dat het toch “ normaal “is dat 1 foto bij de 4 gedaan zouden worden.
Maar verder super blij er mee.
Parfait, deuxième commande et toujours aussi satisfaite du rendu esthétique et de l'installation facile
Snelle goede levering en ik bereid ixxi steeds verder uit.
Ik heb een tweezijdige versie besteld, maar er werd niet bij verteld dat je dan de hele poster weer uit elkaar moet halen omdat dan de dopjes verkeerd zitten. Dat is best een heel werk. Jammer dat dit niet werd verteld.
Op de film is dit ook niet echt duidelijk! De afbeelding wordt gewoon omgedraaid. Als ik dit geweten had, had ik geen dubbelzijdige besteld maar 2 aparte afbeeldingen. Ik hoop dat IXXI nog met een tegemoetkoming komt.

Resposta da IXXI.com
Trop contente de mon achat. Les photos de très belles qualités. Hâte de l'installer.
De IXXI is precies geworden zoals ik had gehoopt! Het was makkelijk om hem zelf samen te stellen en hij werd snel geleverd. Ook het in elkaar zetten ging goed!
Hij hangt op een muur die een beetje een structuur heeft, dus ik was bang dat hij niet zou blijven hangen (vooral omdat de IXXI die ik besteld heb nogal groot is). Maar de bijgeleverde plakkers doen het goed, hij hangt nog steeds!
Geweldige service, had de verkeerde kleur koppelstukjes besteld en kreeg gelijk nieuwe op de post! Super bedankt! 🤩
Na mijn vorige slechte review over een bestelde IXXI, moet ik mijn mening bijstellen. Een medewerkster van IXXI heeft direct gereageerd en uitgelegd wat er mis gegaan kon zijn. Misschien lag het ook wel voor een deel aan mezelf. IXXI wilde het ontstane probleem graag oplossen en heeft aangeboden alsnog 20 randloze foto's op te sturen zonder kosten. Ik vind dat een genereus aanbod. Bovendien willen ze het bestellen nog klantvriendelijker maken en maken daarbij gebruik van alle feedback
Henk Bergsma
Super blij met ixxi! Alleen als je er 1 bestelt krijg je ook een doos en kom je behoorlijk duur uit. Jammer want 1 was niet goed gegaan en dat zou best goedkoper kunnen denk ik.

Resposta da IXXI.com
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.