Tatt dem 2 uker å finne ut at de ikke kan levere varene jeg har bestilt. Bedt dem om refusjon men da vil de kun tilby annen vare som jeg ikke er interessert i. Nå har de sluttet og svare på det og sen... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Er sant å si,ikke sikker på om det er noe å klage på her. - Kunne kanskje være,at jeg begge gangene jeg har handlet,har fått en beklagelse etter en tid,om oppstått leveranseforsinkelse.Lurer da litt p... Ver mais
Bestilte to hårbørster fra Framar, etter ett tips jeg fikk på TikTok. Var sjapp henting hos barbereren, og hårbørsten var veldig bra og flott utseende, 🥰😊❤️, så godt fornøyd med kjøpet mitt, kommer... Ver mais
Utvalget var ganske fint. Men J&K var tom for et produkt som skulle bytes mot et annet produkt. I tillegg fungerte ikke systemet med kuponger, det var ikke særlig positivt og betryggende. D... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de produtos de beleza
- Fornecedor de produtos de beleza
- Fornecedor de cosméticos e perfumes
- Loja de cosméticos
- Loja de produtos para cabelo
- Centro de bem-estar
Escrito pela empresa
Velkommen til J&K Shop - Din ultimate nettbutikk for skjønnhet og velvære! Hos J&K Shop finner du et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter for både han og henne. Vi er stolte av å tilby et stort utvalg av kjente merkevarer innen hårpleie, sminke, hudpleie og parfyme, alt til konkurransedyktige priser. Vi vet hvor viktig det er å føle seg bra både innvendig og utvendig. Derfor har vi nøye kuratert vårt sortiment for å sikre at du alltid har tilgang til de beste produktene på markedet. Enten du er på jakt etter de nyeste skjønnhetstrendene, eller bare trenger påfyll av dine favorittprodukter, har vi noe for deg. Leter du etter den perfekte gaven? Vi har et bredt utvalg av gavepakker og spesialprodukter som garantert vil glede dine kjære. Våre gaveanbefalinger gjør det enkelt å finne den ideelle gaven til enhver anledning. Vi er dedikerte til å gi deg en førsteklasses shoppingopplevelse, med rask levering og fremragende kundeservice. Hos oss kan du handle trygt og enkelt, vel vitende om at vi alltid er her for å hjelpe deg med dine behov. Oppdag en verden av skjønnhet og velvære hos J&K Shop – din destinasjon for alt du trenger for å føle deg fantastisk.
Informações de contacto
Åsenveien 3, 1400, Ski, Noruega
- post@j-kshop.no
- j-kshop.no
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 90% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Reklame
Handler du fra dem så får du reklame som en kjønnssykdom

Resposta da J&K Shop
Har nå ventet tre måneder på varen min…
Har nå ventet tre måneder på varen min og får bare automatisk svar på mine to siste e poster. Har krevd refundert beløp, men ingen respons å få

Helt utrolig dårlig kundebehandling
Helt utrolig dårlig kundebehandling, etter 2,5 uke fikk jeg beskjed om at pakka var litt forsinket og jeg ville få beskjed om 1-2 dager om pakka, nå har det gått 4 dager til og ingenting har skjedd. Godt jeg har betalt med Klarna. Dette gidder jeg ikke mer.

Order
Hello, I placed an order on 3 February and your website stated delivery within 3 days. So far, I have only received an order confirmation email and no shipping update. I’ve tried contacting you by email and phone with no response, and my number now appears to be blocked.

Ingen leveranse
Svarer ikke på e-post, svarer ikke på tlf +47 908 00 086. Bestilt, kun fått bekreftelse på bestilling

Resposta da J&K Shop
Fin oversikt og heldige meg som…
Fin oversikt og heldige meg som bestiller når det er rabatt
Ordered products weeks ago and haven’t…
Ordered products weeks ago and haven’t received it yet. Horrible service stay away from it.

Resposta da J&K Shop
Venter fortsatt på min vare
Venter fortsatt på min vare, det tok unormalt laaang tid. Ingen erfaring ut over det. Mvh Siri

Kjapp og god service
Superrask levering
Superrask levering! Bestilte i går og fikk varen i dag. Veldig imponert 👏
Anbefaler ikke å handle hos J&K Shop
Anbefaler ikke å handle hos dette firmaet. De har tydeligvis ikke oversikt over hvilke varer de har tilgjengelige for sending eller når varer vil komme inn på lager. Det har nå gått nesten 3 uker siden jeg bestilte, og har nå fått e-post om ytterligere forsinkelser med leveringen. Da jeg forsøkte å ringe får jeg sms om å kontakte dem på e-post. Jeg har nå kansellert bestillingen. De ringte meg opp etter en tid, men nå har vi ventet lenge nok på produktene og foretrekker å handle annet sted. Anbefaler at de opplyser på nettsiden hvor lang leveringstid en må regne med slik at kundene er klar over dette før bestillingen legges inn.

Dårlig kundeservicr
Bestilte en pakke hvor en av tingene som var med skulle være bursdagsgave til min farmor, men 1 1/2 mnd etter at pakken skulle være estimert levert er pakken ennå ikke kommen. Leverandøren som skulle komme med pakken oppdaget skade på pakken å siden har det vært stilt.... har sendt mail, prøvd å ringe men er som om denne bedriften er sunket i jorda, blir ALDRI å bestille meir derifra når det ikke er noen svar å få.... måte ty til en annen hurtigløp av bursdagsgave for min farmor...

Fraværende kundeservice
Jeg kan dessverre ikke si noe om kvalitet på produktene jeg bestilte, fordi de etter to måneder ikke har ankommet, og over tre uker med å forsøke å kontakte kundeservice ikke har ført noen steder (jeg har selvsagt vært i kontakt med firma som skal levere pakken, de svarer etter kort tid. Det er J&K shop som må ta neste steg i saken). Kundeservice svarer verken på mail, telefon eller chat på hjemmesiden deres.

Halve forsendelsen mangler
Bestilte to ting 4 juni, hvor det stod at de skulle sendes raskt. Forsendelen ble delt i to. På tlf med Alan 18 juni etterlyser jeg den ene varen som enda ikke er sendt. Alan betrygger med meg at den skal sendes samme dag, senest dagen etter. I dag 24 juni er varen enda ikke sendt. Firmaet svarer ikke på tlf eller mail. Svært dårlig kundebehandling. Styr unna dette firmaet!

Lang ventetid
Bestilte fra dem den 6. Mai og nå har det nesten gått en månede og de har ennå ikke sendt bestillingen min. Har sendt dem flere e-poster angående min bestilling men har ikke fått noe svar tilbake.

Elendig kundeservice
Bestilte og betalte varer 14. mars. Har ikke hørt noe. Jeg har sendt e-post og chattet uten noe hjelp.

Never again
First and last order, order not come as fast as I suppose and not coming all. Support not answering.
Never more

Resposta da J&K Shop
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.