Har nu købt vintagetøj fra Jimbo’s Universe to gange. Begge gange har været fuldstændig problemfrit. Størrelser som angivet. Tøjet dufter nyvasket. Hurtig levering. Fantastisk service. Samme dag som j... Ver mais

En virkelig god webshop med et stort udvalg af baby vintage tøj i høj kvalitet. En rigtig fin detalje var, at tøjet var pakket ind, da jeg hentede pakken - perfekt, da det var en gave, og jeg ikke lig... Ver mais

Så god service og fantastiske varer de har. Har aldrig fundet så meget fedt tøj, samme sted! Mange variationer og alligevel samme til, det mit go to sted for børne tøj, behøver ikke at kigge hos andre... Ver mais

A empresa respondeu

De skrev til mig at der var ved et uheld gået hul på et par bukser da de skulle tages ned fra bøjlen, så de sendte et par ekstra bukser med samtidige fik jeg pengene tilbage for fragten. Det var virke... Ver mais

A empresa respondeu

1. Loja de moda infantil

Escrito pela empresa

Jimbo’s Universe is a colorful vintage world filled with handpicked, pre-loved kids' clothing in top quality. We breathe new life into unique styles from iconic brands like OshKosh B’gosh, Carhartt, Levi’s, and vintage Disney. Sustainable and charming pieces, ready for new adventures ♻️🌈

4,7

Excelente

Kun positivt at sige om Jimbo’s Universe

God kommunikation med Amalie. Meget fint tøj, som lever op til forventningerne. Hurtig levering i flot indpakning.
Jeg har kun godt at sige om Jimbo’s Universe og kommer helt sikkert til at handle der igen.

12 de junho de 2025

Hej Stine

Hvor er jeg glad for at høre, at du er så glad for tingene :)

Stor anbefaling!

Super service, gode priser og ikke mindst virkelig fint børnetøj! Stor anbefaling her fra!

2 de maio de 2025

Hej Cathrine

Hvor er vi glade for at høre, at du var glad for de skønne ting :)

Kh Amalie / Jimbo's Universe

Fik en super Carhart overall til den…

Fik en super Carhart overall til den lille til en overkommelig pris.

21 de abril de 2025

Hej Viggo

Glad for at høre, at I blev glade for de seje overalls!

Kh

Amalie / Jimbo's Universe

Hurtig levering

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gode items og hurtig levering

9 de abril de 2025

Hej Ida

Hvor er vi glade for at høre, at du er så glad for tingene :)