Jm Optik Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en virkelig positiv oplevelse første gang, jeg selv kom der som kunde. Fik at vide, at de sagtens kunne lave en brille til mig, men at de syntes, jeg lige skulle forbi en øjenlæge, da der va... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej Efter 3 måneder køb af briller Jeg har i dag været hos jm optik og få rettet briller og indehaveren Sten foretog endnu en syntest og det var ikke brillerne men mig der havde tørre øjne og lil... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ville blot lige se den nye butik på Dalumvej, skulle egentlig ikke have nye briller, meeen inden jeg forlod butikken, var jeg den lykkelige ejer af 2 stk. smarte briller. At det blev sådan, kan udeluk... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Oculista

Informação fornecida por diversas fontes externas

MULTILEJE - er et af de meget populære koncepter som inden for de seneste år er blevet lanceret hos Jm Optik. Det er et genialt lejesystem, specielt velegnet til de, der gerne vil have mere end et par briller på samme tid, uden at det skal gå ud over k...

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

39 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Deres leje briller løber simpelthen alt…

Deres leje briller løber simpelthen alt for hurtigt op I pris, nu har jeg sammenlignet med en af deres konkurrenter og mine briller bliver dobbelt så dyre og så er de kun lejet
Det var næsten umuligt at "købe" brillerne for de var meget fokuseret på at drt var meget dyrt at købe og bedre at leje. Det nærmest bondefangeri
Jeg køber ikke briller der mere

2 de janeiro de 2026

Resposta da Jm Optik

Hej Daniel. Tak for din besked. Vi er kede af din opfattelse af vores lejesystem. Du må meget gerne kontakte os, som vi også skrev til dig i mailen, så vi kan høre om det tilbud du har fået. Mvh Martin, JM Optik

Gode produkter

Gode produkter, dygtige og kompetente mennesker, service i top alt i alt en rigtig god oplevelse der er værd at køre efter

9 de julho de 2026

Tak for de pæne ord :-) Mvh Martin / JM Optik

Super god service

Super god service. Der var god tid både til synsprøven og til udvælgelse af stel. Rolig og afslappet atmosfære i butikken trods mange kunder. En rigtig god oplevelse.

30 de maio de 2026

Hej Camilla. Tak for de pæne ord :-) Mvh Martin, JM Optik

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en fornøjelse at komme i…

Altid en fornøjelse at komme i butikken. Dygtigt og venligt personale. Altid meget hjælpsomme. Hurtig levering af nye briller.

27 de maio de 2026

Resposta da Jm Optik

Hej Pia. Tusind tak for de flotte ord - det er vi meget glade for :-) Vh Martin, JM Optik

Classificada 5 em 5 estrelas

De er altid søde og hjælpsomme

De er altid søde og hjælpsomme. Jeg føler mig velkommen og kendt når jeg kommer.

6 de junho de 2026

Resposta da Jm Optik

Hej Yvonne. Tak for de pæne ord - det sætter vi stor pris på :-) Vh Martin, JM Optik

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig service

Jeg har været kunde hos optikeren i over 20 år, men denne oplevelse var desværre meget skuffende. Jeg havde glemt at genbestille mine kontaktlinser og stod derfor uden. Selvom jeg har været fast kunde i mange år, var der ingen hjælp at hente, og det var ikke muligt at købe et par linser til midlertidigt brug, indtil jeg kunne få tid til en ny synsprøve.

Jeg havde forventet lidt mere fleksibilitet og kundeservice over for en loyal kunde gennem så mange år. Det efterlod mig med følelsen af, at man som kunde ikke bliver mødt med særlig meget forståelse eller vilje til at hjælpe. En rigtig ærgerlig oplevelse og desværre en stor skuffelse

17 de junho de 2026

Hej Kristian

Vi er kede af at høre du var utilfreds med din oplevelse. Men som vi også gør dig opmærksom på i butikken så er det et lovkrav at man skal til en kontrol 1 gang om året, da det ellers kan gå ud over vores autorisation.

Fleksibilitet syntes vi egentlig også at vi udviser da vi tilbyder dig en tid med det samme som du afslår.

Da du kommer tilbage igen samme dag, takker du ja til en kontrol og går også fra butikken med et sæt prøvelinser.

Så vi må indrømme at vi har meget svært ved at genkende din oplevelse om at vi ikke skulle have ydet en god service og være fleksible.

Vh Martin, JM Optik

Kunde i mange år

Kunde i mange år. Mega god service. Ærlighed vedr valg af stel. Jeg blev f.eks. Anbefalet en anden stil end vanligt og har fået meget positiv respons fra børn og børnebørn.

26 de março de 2026

Resposta da Jm Optik

Hej Ilse. Dejligt med glade og trofaste kunder. Det sætter vi pris på :-)

Dejlig oplevelse

Sødeste, venlige og kompetent service.
Mange forskellige brillestel at vælge imellem . Forsøger ikke at oversælge de dyreste glas. Mødes af “det er ikke nødvendigt “.

27 de abril de 2026

Resposta da Jm Optik

Tak for de pæne ord. Dejligt du havde en god oplevelse hos os :-) Mvh Martin, JM Optik

Utroligt professionelle

Vi har lejet briller ved Jm Optik i mange år, og det har vi fordi de er utroligt professionelle, har altid det nyeste, og så får vi en ærlig snak om brillerne, og hvordan de passer til en.
Altid en fornøjelse at komme der.

12 de março de 2026

Resposta da Jm Optik

Hej Michael. Mange tak for de rosende ord :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en fornøjelse at handle med…

Altid en fornøjelse at handle med JMOptik. Havde denne gang udfordringer med at få brillen til at spille 100%. JMOptik tilbød til sidst at lave en helt ny brille med min gamle styrke uden beregning, og nu fungerer det hele igen som det skal.

21 de abril de 2026

Resposta da Jm Optik

Hej Kirsten. Mange tak for de rosende ord. Det sætter vi pris på :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Grundig information, samt tid og nærvær

Havde bestilt tid med henblik på en ny brille. Fik lavet synsprøve, samt scanning af begge øjne. Ny maskine optikeren havde fået. Blev hele tiden grundig informeret og endda også en god forklaring af øjets opbygning.optikeren opdagede desuden efterstær på mit ene øje. Kan desværre kun give 5 stjerner, men gav gerne endnu flere. Suverænt den bedste optiker jeg har oplevet.

22 de janeiro de 2026

Resposta da Jm Optik

Hej Margit. Tak for de flotte ord, det er vi meget glade for :-)

Meget tilfreds kunde

Det er altid en fornøjelse at være kunde i JM Optik i Odense. Virkelig dygtige medarbejdere som tager imod én med et smil uanset, hvem man snakker med. Multileje konceptet er desuden genialt!

19 de dezembro de 2025

Hej Camilla. Tak for de pæne ord - det varmer :-) Mvh Martin, JM Optik

JM Optik

JM Optik, Dalumvej i Odense giver gerne et godt tilbud og er til at handle med.

Michael

10 de junho de 2025

Tak for de pæne ord :-)

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais