JVS Zonwering BV Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Raamhorren besteld, maar na ruim 30 werkdagen nog steeds niets geleverd. Op de website staat een indicatieve levertijd van 10–15 werkdagen. Inmiddels is die termijn meer dan verdubbeld, zonder... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het scherm is boven verwachting , mooi degelijk en netjes afgewerkt. De montage was zo simpel dat de handleiding overbodig was. Alleen 2 schoonheid foutjes want er zaten geen 10 muurschroeven met plug... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kreeg met vragen over bestelling vrij snel antwoord. Ook de levertijd was ongeveer de verwachting. Het product drie screens werden door een jvs meneer geleverd en waren goed verpakt. Installatie g... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima bedrijf, zonder meer. Niks op aan te merken. Recent een uitval zonnescherm Carré 95 bij hen gekocht. Montage in eigen beheer. Vriendelijk personeel, uiterst behulpzaam en mooie showroom. Z... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

Op zoek naar betaalbare zonwering in Nederland en België? Bij JVS Zonwering bent u aan het juiste adres. JVS Zonwering staat bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en biedt een ruim assortiment aan zonwering tegen de scherpste prijzen. ✓ Professioneel advies binnen 24 uur, voor snel deskundige ondersteuning. ✓ Directe prijsindicatie voor transparantie en efficiëntie. ✓ Ruime showroom, 6 dagen per week geopend, voor inspiratie en demonstratie. ✓ Flexibele betalingsmogelijkheden die bij u passen. ✓ Breed assortiment binnen- en buitenzonwering, voor diverse behoeften.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

648 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 77% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

78 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Goed en voordelig

Goede kwaliteit, goede service, snelle levering en montage.

Ook elders geïnformeerd, maar nergens deze prijs/kwaliteit verhouding gevonden!

Screens met solar echt een uitkomst!

19 de setembro de 2024

Services

Zeer goede ervaring en correct vervanging van garantie moter na opsturen van defect moter

26 de setembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

De service richting klant kan een stuk sneller

De service richting klant kan een stuk beter. Het is erg omslachtig om een besteld artikel in bezit te krijgen. Dit kan en moet allemaal veel sneller kunnen. Als het artikel binnen is, waar ik erg om verlegen zat, kreeg ik een mail en ik wilde het meteen op komen halen. Wat een ramp want dat kan niet, er moet online een afspraak voor gemaakt worden. Het was een artikel wat je zo in je zak kunt steken en wat zo van de schap gepakt kan worden. Wat mij betreft kan dit een stuk klantvriendelijker.

7 de setembro de 2024
logótipo da JVS Zonwering BV

Resposta da JVS Zonwering BV

Geachte Heer Hendriks,

Allereerst bedankt voor uw bericht.
Het klopt inderdaad dat u een afspraak dient te maken voor het afhalen. Wij zorgen dan dat de materialen gereed liggen voor u en de wachttijden worden voorkomen.

Team JVS zonwering BV

eerder geleverd als gepland

eerder geleverd als gepland
exact gekregen wat was besteld
eigen vervoer dus artikelen goed verpakt en niet beschadigd, bij diverse andere transporteurs vaak anders gezien
dus blijf zelf vervoeren is een groot pluspunt

30 de agosto de 2024

Prettig bedrijf

Ondanks de drukte in de vakantie, keurig geholpen .
Het bestelde product was snel klaar en keurig op maat.
ik ben een zeer tevreden klant.

21 de agosto de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

De bestelde screens zijn snel en keurig verpakt geleverd. Het enige nadeel vond ik dat het lastig is om de buitenmaten op te geven. Je moet eerst de hoogte en breedte invullen en vervolgens komt er een voorstel voor de afmeting van de kast, deze moet je dan weer bij de hoogte optellen. Hetzelfde geldt voor de breedte daar moet je zelf de breedte van de geleiders bij optellen.

4 de setembro de 2024

Snelle service, goed product

Snelle service, goed product.
Waarom geen 5 sterren?

Ze hebben gaten geboord in de profielen.
Dit is niet opgeruimd en hebben we zelf tussen het kunstgras vandaan moeten halen. Want blote voeten en scherpe staal splinters gaan niet samen…

16 de agosto de 2024

Top jaloezieën

Vlotte levering, zeer goed verpakt, de jaloezieën hangen inmiddels en wat een geweldig product van JVS
Schitterende kleur, echt top

15 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Aanrader, van begin tot eind. Degelijke rolluiken.

De informatie op de website is helder. Het bestelproces duidelijk. Er werd netjes op tijd geleverd. Het moment van levering werd keurig voorgesteld. Alles goed verpakt en op de juiste maat. Alles compleet. Montage instructies ook duidelijk. Vorig jaar de eerste 4 besteld en opgehangen. Daarom deze laatste ook bij JVS besteld.

3 de agosto de 2024

Uitstekend

Bestellen makkelijk via de site. Prijs/kwaliteitsniveau oké. Levertijd zoals aangegeven. Info m.b.t. bezorging oké. Vriendelijke chauffeur.
Gebruiksaanwijzing bestelde produkten in de mail en duidelijk om zelf te monteren. 2e bestelling tegelijk geleverd en geen dubbele bezorgkosten
Geen minpunten.

29 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Dubbele bezorgkosten?!

In reeds 3 woningen in totaal al 17 producten besteld; rolluiken, screens, plissehordeuren.
Vorige maand bestelde ik nog een rolluik en 6 dagen later nog 1. Dit kon niet worden samengevoegd en daardoor moest ik 2x €49 bezorging betalen. 25-7 kwamen ze in 1 levering, beide rolluiken leveren. Ik betaalde het totaalbedrag minus 1x bezorging. Direct een boze mail; ik moet gelijk de €49 betalen anders kwamen ze niet en gingen ze €64 handelingskosten in rekening brengen. Ik voel mij opgelicht en vernederd voor €49 EXTRA ONTERECHTE bezorgkosten.

Het gaat om klantgerichtheid en service. Als bezorging NIET uitkomt, is dat een keus van de klant! Vervolgens komen jullie beide brengen en rekenen 200% bezorgkosten. Dat is natuurlijk gewoon ongehoord kinderachtig.

25 de julho de 2024
logótipo da JVS Zonwering BV

Resposta da JVS Zonwering BV

Geachte Heer Hessels,

Bedankt voor uw review.
Zoals wij u hebben gemeld bij het bestellen van uw order kunnen wij alleen orders koppelen welke binnen 5 dagen na elkaar zijn besteld.
De eerste order is op 14 jun besteld en de tweede order op 23 jun, daardoor is koppelen niet mogelijk en worden voor beide orders bezorgkosten gerekend.

Dat de orders samen worden bezorgt heeft er mee te maken dat u 2x de bezorging van de 1e order heeft afgekeurd (07 jul en 18 jul).
De keuze om de bezorging niet door te laten gaan ligt bij u.

Bij het bezorgen op 25 jul wilde u dat de bezorger de producten op een voor afgesproken plaats neerlegde, dat is geen probleem echter dient de factuur dan wel compleet voldaan te zijn.
Is de factuur niet voldaan en u heeft de bezorging goedgekeurd dan zal de bezorger de producten mee terug nemen en worden er inderdaad handelingskosten gerekend.

Team JVS zonwering