Prima bedrijf, zonder meer. Niks op aan te merken. Recent een uitval zonnescherm Carré 95 bij hen gekocht. Montage in eigen beheer. Vriendelijk personeel, uiterst behulpzaam en mooie showroom. Z... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Zeer fijne klantenservice; denken goed mee en goede communicatie. Wat heel fijn was is de app die ik kreeg dat de chauffeur 07:15 bij mij zou zijn de volgende dag. Netjes afgeleverd en vriendelijke c... Ver mais
Alle slechte reviews worden gebagatelliseerd door dit 'bedrijf', het is altijd de schuld van klant. Waardeloze service geven ze, je vraagt om informatie maar ze geven alleen reactie op punten waar... Ver mais
Alles zoals gevraagd, keurig verpakt, stipte levering, goede info i.v.m. plaatsen en afregelen. Wel veel tijd tussen bestelling en levering, maar daarvoor alle begrip want geen standaard RAL kleur, en... Ver mais
Informações sobre a empresa
Op zoek naar betaalbare zonwering in Nederland en België? Bij JVS Zonwering bent u aan het juiste adres. JVS Zonwering staat bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en biedt een ruim assortiment aan zonwering tegen de scherpste prijzen. ✓ Professioneel advies binnen 24 uur, voor snel deskundige ondersteuning. ✓ Directe prijsindicatie voor transparantie en efficiëntie. ✓ Ruime showroom, 6 dagen per week geopend, voor inspiratie en demonstratie. ✓ Flexibele betalingsmogelijkheden die bij u passen. ✓ Breed assortiment binnen- en buitenzonwering, voor diverse behoeften.
Informações de contacto
De Heinen 22, 5371 MJ, Ravenstein, Holanda
- 0486-850119
- info@jvszonwering.nl
- jvszonwering.nl
Respondeu a 93% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Iedereen kan het!
Heb de zonnecel rolluiken gekocht. Samen met de slimme connector en en afstandbediening. Installatie was zeer simpel. En met de handleidingen op de site kun je alles eenvoudig inregelen. Echt iedereen kan het nu zelf doen.

gewoon zoals het hoort
product werd correct afgeleverd , geen mankementen of schade , maten klopten en zelf eenvoudig gemonteerd

Resposta da JVS Zonwering BV
Voor de tweede keer naar volle…
Voor de tweede keer naar volle tevredenheid uitstekende producten ontvangen. Goede communicatie, eerlijke prijzen en duidelijke uitleg hoe je de juiste afmetingen besteld.

Mooie goede kwaliteit.
Mooie goede kwaliteit.
en levering volgens afspraak.

Vakmannen netjes en goed werk geleverd
Vakmannen netjes en goed werk geleverd

Resposta da JVS Zonwering BV
Prima service en levering want dit…
Prima service en levering want dit gebeurd via het bedrijf zelf en niet via de bekende pakketdiensten.

Horren
Meerdere horren besteld, netjes geleverd en past allemaal perfect.

Resposta da JVS Zonwering BV
Goed materiaal en vriendelijke bezorging

Perfecte zonweringsproducten
Na 17 rolluiken, 9 inzethorren, 7 losse rolluik-pansers en een grote zipscreen kan ik alleen maar positief zijn over de geleverde kwaliteit van de materialen geleverd door JVS, de maatvoering is altijd perfect en exact zoals opgegeven, qua prijs zijn ze zeer concurrerend en het afleveren gebeurt door hun eigen bezorger die alles netje aflevert en controleert.
JVS heeft meerdere websites met verschillende producten, ik werd netjes geadviseerd m.b.t. de verzendkosten van de producten, als er uit verschillende webshops van JVS materialen besteld worden hoef je maar 1x verzendkosten te betalen en niet voor iedere webshop apart, dit is wel zo fijn.

Goede en snelle service
Heel makkelijk om de juists rolluik te bestellen via de site. De rolluik was ook snel beschikbaar en ziet er perfect uit!

Heel tevreden
Alles is verlopen zoals een veeleisende klant het verwacht.
Zeer tevreden, het is onze 2de bestelling bij JVSzonnewering.

Resposta da JVS Zonwering BV
Uitstekende afwerking, op tijd geleverd
Het product voldoet aan de verwachtingen, heeft een mooie en kwalitatieve afwerking, en werd op tijd geleverd. De website is overzichtelijk en de klantendienst reageert snel en adequaat op alle vragen.. Een zeer aangename ervaring!

Goede service !
Makkelijke bestelpagina, overzichtelijk en stap voor stap keuzes maken. Korte levertijd , scherpe prijs en goede kwaliteit. Ik heb ondertussen alweer een volgend rolluik besteld !

Resposta da JVS Zonwering BV
Over de producten ben ik zeker positief…
Over de producten ben ik zeker positief , maar hun aftersale kan echt 100 keer beter wat mij betreft.
Ben al een paar maanden bezig met een solar paneel wat niet oplaad terwijl het volle bak in de zon hangt.
Zelf eletricien dus weet wel hoe ik iets moet door meten.
Heb het solar paneel terwijl het in de volle zon hing door gemeten en gaf geen spanning door.
Als ik mijn motor met de noodoplader oplaad kan ik er maanden mee vooruit tot dat hij leeg is.
Heb het paneel nu meer dan een maand geleden opgestuurd maar nog geen enkel resultaat van testen mogen ontvangen. Ben het nu zo langzamerhand wel een beetje spuugzat om telkens maar te horen dat de producent nog geen tijd heeft gehad om te testen.
Ik heb al voor duizenden euro's aan rolluiken en screens gekocht en dan gaat het over een paneel wat maar €59 kost. Regel dit toch gewoon met je klanten in het vervolg en houd ze niet aan het lijntje want zo voelt het voor mij nu wel.

Resposta da JVS Zonwering BV
Mooie zonwering en eenvoudig te…
Mooie zonwering en eenvoudig te monteren!

Goede kwaliteit prima prijs
Ik bestel er al jaren de kwaliteit is prima en de prijs is ook goed

Service is heel goed
Malibu zonneschermen gekocht, snelle levering en van goede kwaliteit. Service was heel goed. Alles is perfect verlopen.

Resposta da JVS Zonwering BV
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.