Odradzam na podstawie swoich skrajnie negatywnych doświadczeń z nimi. Tak zwana współpraca to tylko jest wtedy, kiedy im się płaci. Nic nie ściągnęli od moich dłużników, oprócz wydzwaniania i listów z... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Współpracuję z Kaczmarskim od 10 lat. Same pozytywy. Uczciwym kontrahentom nie przeszkadza to , że współpracuję z Kaczmarskim. Zdarzają się nieuczciwi, którzy dzięki tej Firmie szybko orientują się ,... Ver mais
Przedstawiciele Kaczmarski kontaktują się ze mną telefonicznie regularnie, średnio co 2–3 miesiące, przedstawiając oferty handlowe. Wielokrotnie informowałem o braku zainteresowania oraz wyraźnie pros... Ver mais
Szybko i sprawnie odzyskali dla mnie pieniądze od kilku kontrahentów z którymi sama nie mogłam sobie dać rady. Obsługa bardzo profesjonalna i miła.
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
Zdecydowanie nie polecam kontaktu z Państwa firmą
Chciałabym wyrazić swoje głębokie niezadowolenie z obsługi, jakiej doświadczyłam podczas kontaktu z Waszą firmą. Miałam opóźnienie w spłacie kredytu i postanowiłam zadzwonić, aby wyjaśnić sytuację oraz omówić możliwe rozwiązania. Niestety, rozmowa z Państwa pracownicą była bardzo nieprzyjemna.
Zamiast wykazać zrozumienie i empatię wobec mojej sytuacji, Pani, z którą rozmawiałam, była nieuprzejma i bezczelna. Próbowała mi wmówić, że celowo unikam spłaty, co było nieprawdziwe i bardzo krzywdzące. Jej ton i zachowanie były dalekie od profesjonalizmu, a jej postawa jedynie pogorszyła sytuację.
Uważam, że takie osoby nie powinny pracować w miejscach, gdzie od pracowników oczekuje się wsparcia i zrozumienia dla klientów znajdujących się w trudnej sytuacji finansowej. Zdecydowanie nie polecam kontaktu z Państwa firmą, jeśli tego typu zachowanie jest normą w obsłudze klientów.
W abonamencie nie ma żadnych usług
W abonamencie nie ma żadnych usług. Jak usłyszeliśmy: "Abonament daje Państwu możliwość zapoznania się z usługami, które są dodatkowo płatne zgodnie z cennikiem".
Firma której nie można polecić
Cenzura działa dalej. Mam tylko złe doświadczenia z tą firmą. Lepiej omijać.
NIe cierpie
NIe cierpie. Bezpodstawnie pozyskują i przetwarzają dane osobe. Bez zgody marketingowej wysyłają listy. Nie rozumiem, dlaczego to w ogóle istnieje jeszcze? Czemu prokuratura się nie weźmie za nich!!!
Niech się prokurator wreszcie weźmie za tą firmę
Mogłabym pisać o tym, że ich praca to jedynie nękanie telefonami, ale ktoś mógłby stwierdzić, że właśnie kogoś takiego szuka, co by nękał dłużnika dotąd aż odda pieniądze. Problem polega na tym, że nie jestem dłużnikiem, byłam powiązana z firmą której nowego prezesa próbują pociągnąć do jakiejś odpowiedzialności i na nic tłumaczenie, że nie jestem właścicielem firmy, że firma została sprzedana lata temu i od tej pory nie wiem nic. Mieli podane wszystkie informacje jak znaleźć nowego właściciela firmy i co? Dalej dzwonią do mnie, nękając mnie telefonami od miesięcy. Między czasie wystawiają komuś rachunek za swoją nieudolną pracę. Po tylu negatywnych opiniach dziwię się że taka firma jeszcze ma rację bytu na rynku.
Podłączam się pod negatywne komentarze…
Podłączam się pod negatywne komentarze to jest firma co łapie frajerów ze niby im pomogą a tak naprawdę naliczają sobie pieniądze za nic.....
Warning! Beware of Deceptive Debt Collectors!
I want to warn everyone about this outrageous agency! If you have ever received messages about "nonexistent" debts, rest assured you are dealing with fraudsters of the highest order.
These shameless crooks have been harassing me for months with their absurd and false claims about a debt that does not exist. And the most disgusting part—they ignore all my attempts to resolve the issue through legal means! I’ve written letters and offered to settle the matter in court, where they would have to prove their case, but all I get in return is silence and another torrent of nonsense.
I urge everyone: do not fall for their provocations! Think carefully before responding to their letters or calls. These people are real scammers trying to make money off honest citizens through lies and intimidation.
I have already consulted a lawyer and am preparing a statement for the police. I hope the law will deal with these brazen "collectors" and they will face the justice they deserve. To anyone in similar situations, I recommend not delaying your contact with law enforcement. Let's put these fraudsters in their place once and for all!
Protect yourself and your loved ones from these impostors and do not fall for their tricks!
I hope this review helps convey your feelings and warns others about the danger.
W jeden z feralnych piątków...
W jeden z feralnych piątków, w trakcie rozmowy telefonicznej z kolejną już konsultantką (dzwonią po kilka razy tygodniowo) - zgodziłam się na podpisanie umowy. Na adres mailowy, natychmiast dostałam umowę i inne bzdety "dostępowe". Zapaliła mi się czerwona lampka i doszłam do wniosku, że NIE mogę tego ciągnąć. Decyzja była nieprzemyślana... spontaniczna... Następnego dnia - w sobotę - korzystając z Ich firmowego druczku -napisałam odstąpienie od umowy. W poniedziałek rano wysłałam skan odstąpienia do kobietki, z którą ją zawarłam. Wszystko trwało właściwie JEDEN dzień bo weekendu żadna szanująca się firma nie wlicza. Okazało się, że NIE - trzeba Pocztą "papierowe" odstąpienie wysłać, za to oni wszystkie dokumenty mailem przesyłają. Super przemyślana strategia na "odstępców": weekend + kilka dni zanim list dojdzie...i kasa się nalicza + w między czasie jakieś materiały wysyłają chociaż wiedzieli, że wysłałam pismo z odstąpieniem bo maile ze skanem wysłałam na każdy możliwy adres. Robią wszystko prędko, sprawnie, żeby na koniec naliczyć wyimaginowaną opłatę: za kilka dni i badziewne materiały = ponad 200zł. Tak się zarabia kasę za nic.
Żeby już za mocno się tu nie rozwodzić…
Żeby już za mocno się tu nie rozwodzić (szkoda czasu) to przychylam się do wszystkich negatywnych opinii, jakie zostały zamieszczone. Nie widzę żadnych pozytywów. Dla nich ważne jest tylko złowienie frajera, który będzie płacił im abonament za nic.
Chamówa
Kiedyś dzwoniła lalunia z tej krzaczastej firmy, powiedziałam jej żeby piz..e umyła bo wali rybą przez słuchawkę to się rozłączyła. No jak mogła rzucić słuchawka?? Nie ładnie tak.
Pseudowspółpraca i banda nękąjacych…
Pseudowspółpraca i banda nękąjacych pajaców. Tak można opisać "działania" tej "firmy". Wydzwaniają częściej do klienta niż do dłużników, potrafią dzwonić 5 razy dziennie, za każdym razem inna osoba w tej samej sprawie. Co z tego, że umówicie się z pierwszym, jak zaraz zadzwoni następny. Na początku dzwoni miła Pani, obiecuje góry i sukcesy, a po podpisaniu umowy to już inna bajka. Inną sprawą jest, ŻE NIKT NIE PATRZY NA KRD, I ŻADEN KONTRACHENT SIĘ TEGO NIE BOI. Oczywiście będą Wam wmawiać, że to mekka do której odnosi się każdy przed rozpoczęciem współpracy. Nazywają to blokadą gospodarczą (haha), którą każdy ma głęboko w pompie. Jest to SZUKANIE JELENIA którym niestety stałem się również ja. Stanowczo odradzam, czego by wam nie obiecali, TO JEST ŚCIEMA I WYRZUCANIE CO MIESIĄC PIENIĘDZY W BŁOTO. KRD TO NIE PODMIOT PAŃSTWOWY, TYLKO PSEUDO BAZA DANYCH KTÓRĄ KAŻDY MA GŁĘBOKO W D.
Nie mam i nie miałam z tą firmą nic…
Nie mam i nie miałam z tą firmą nic wspólnego, co nie przeszkodziło wysłać im listu (oznaczonego logiem partnera - Krajowego Rejestru Długów) i do tego - na niewłaściwy adres! Jechałam przez całe miasto, żeby przesyłkę odebrać. Ta okazała się... ulotką!! Skandaliczne! Straciłam nerwy, czas, paliwo, żeby odebrać... ich reklamę. Stanowczo odradzam współpracę z firmą, która 1. nie jest w stanie sprawdzić prawidłowego adresu (jak chcą ściągać zatem potencjale długi??), 2. wysyła pisma, które mają wyglądać "poważnie" bez zgody na otrzymywanie tego typu korespondencji.
Naciągają na każdym kroku i dręczą…
Naciągają na każdym kroku i dręczą telefonami co nazywają pracą za którą wystawiają fv nawet przy odstąpieniu od umowy
Nękają
Wydzwaniali wielokrotnie, natarczywi a wręcz nękający telefonami. Po otrzymaniu od nich kolejnego listu zgłosiłem się do weryfikacji swojej firmy i w ich kategoriach od A do E miałem kategorie D czyli jedna z gorszych opinii. Zapytałem się skąd to wynika a pani mi powiedziałem, że pewnie mam jakieś nie opłacone faktury ( mam firmę usługową i wspołpracuje z 2 hurtowniami od lat) brak kredytów, niczego na raty nie mam. Pani mi powiedziała, że za opłatą wyda mi opinie i pokaże gdzie mam długi. Od tamtego telefonu minęło kilka miesięcy w międzyczasie dzwonili klika razy również dzisiaj. KRD czy Kaczmarski group nie można wystawić opinii w google więc to świqdczy o poziomie ich usług! Nie polecam!
Dno a nie firma!!
Dno a nie firma!!! Kompletnie nie rozumieją słów które się do nich mówi!! Wyraziłam chęć zawarcia umowy, jednak po przeanalizowaniu argumentów za i przeciw na drugi dzień złożyłam wniosek (emailem i papierową) z rezygnacją. Minęły 3 tygodnie. I co?? Dostałam list z fakturą za opłatę aktywacyjną i opłatą za korzystanie. Prawie 500 zł. A odpowiedzi na moją rezygnację do dzisiaj nie ma!!! Mało tego, podczas rozmowy na infolinii jestem delikatnie mówiąc zbywana i mam czekać na kontakt. Pani która miała być moim opiekunem :-) nagle przerzuca odpowiedzialność na innego "mojego opiekuna". Na stronę oczywiście już się nie mogę zalogować. Po prostu kpina i ładwe naciąganie ludzi na pieniądze!!
Nie polecam!! Omijać!!!!
Nie polecam!!! Omijać i nie podpisywać żadnych umów. Ta firma nic wam nie zmieni w biznesie ani nie przyniesie klientów!!! Tylko płacić abonament za coś czego i tak się nie używa. Windykacja to jakaś kpina nic nie potrafią ściągnąć. Omijać !!!!!
Lichwa
Kto wogole daje zezwolenia na prowadzenie takiej firmy,clto z góry wiadomo że to złodzieje oszuści krętacze
Oszuści!!!!
Oszuści!!!!!
Podałam Ich do sądu!!
Nic nie robili a pieniądze miesięcznie chcieli!! Namówili mnie do zawarcia umowy a potem nie dało się zrezygnować!! Dzwonili 50 razy dziennie!! NĘKALI I WYŁUDZALI PIENIĄDZE ODE MNIE! Sąd aż się śmiał bo nikogo ze straci do sądu nie wysłali! JAK NAJDALEJ OD NICH!
Usuwają negatywne komentarze na wszystkich portalach społecznościowych! I blokują! Tfu
Wydzwaniają i abonamenty proponują za…
Wydzwaniają i abonamenty proponują za kilka tysięcy rocznie, żeby współpracować i sprawdzać kontrahentów i oczywiście każdemu powiedzą, że już był sprawdzany i jak ciekawość Cię zżera to może sie pokusisz, mimo sprzeciwu co jakiś czas znowu dzwonią.
Dziś to mnie zdenerwowali, dostałem list z jakąś fakturatką i ofertą pożyczki, nie zgadzałem się na przesyłanie ofert drogą pocztową, także miejcie się na uwadze.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.