Kaczmarski Inkasso Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Odradzam na podstawie swoich skrajnie negatywnych doświadczeń z nimi. Tak zwana współpraca to tylko jest wtedy, kiedy im się płaci. Nic nie ściągnęli od moich dłużników, oprócz wydzwaniania i listów z... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Przedstawiciele Kaczmarski kontaktują się ze mną telefonicznie regularnie, średnio co 2–3 miesiące, przedstawiając oferty handlowe. Wielokrotnie informowałem o braku zainteresowania oraz wyraźnie pros... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Szybko i sprawnie odzyskali dla mnie pieniądze od kilku kontrahentów z którymi sama nie mogłam sobie dać rady. Obsługa bardzo profesjonalna i miła.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

53 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Oszuści

Oszuści, którzy wydzwaniają non stop, nawet po udowodnieniu że nie mam żadnego długu, bo wszystko spłacam należycie do Alior Banku na czas, to ci nie dają za wygraną. Dzwonią z różnych numerów, wypisują bzdury, podają jakieś dziwne inne numery w wiadomościach i e-maile. Chorzy ludzie.

4 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Firma nęka telefonami i mailami.Jasno…

Firma nęka telefonami i mailami.Jasno powiedziałam ,jednej ,drugiej osobie ,że będę płacić raty 10 tego każdego mc,a oni mimo to i tak wydzwaniają codziennie.Sprawe zgłaszam do UOKiK,gdyż nękanie jest nielegalne.

3 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Windykacja prowadzona przez nich polega…

Windykacja prowadzona przez nich polega na straszeniu MOŻLIWOŚCIĄ jakochś tam konsekwencji. Windykują bezzasadne kwoty, jeśli ktoś chce udupić konkurencję warto zlecić im windykację np. na podstawie nieprzekazanej drugiej stronie faktury, tak porażająco i żenująco łatwo wprowadzić ich w błąd. Program Rzetelna Firma to fikcja, sprowadza się do płacenia 147 zł miesięcznie. Na podstawie naszych ponad 2 - letnich relacji z tą firmą - zdecydowanie odradzam.

2 de abril de 2024

UWAGA!!

UWAGA!!! Spolki powiazane z Kaczmarskim ktore wyciagaja od klientow kase: Kaczmarski Inkasso, KRD, NFG czyli tak szumnie nazwany Narodowy Fundusz Gwaracyjny ktory oferuje efaktoring ( I TUTAJ SZCZEGOLNA UWAGA DLA KLIENTOW BANKU SANTANDER!!!!) Nie dajcie sie nabrac na sztuczki tej firmy. Podam to na wlasnym przykladzie. Po miesiacach wydzwaniania dalem sie namowic na usluge efaktoringu (mam konto firmowe w Santanderze). Oczywiscie milutka pani z NFG wyrecytowala regulamin w ekspresowym tempie i umowa zstala zawarta przez telefon. Nie wchodzac w zbytnie szczegoly po ponad roku postanowilem zrezygnowac z usug NFG. Poprosilem o wyslanie balansu zadluzenia w celu jego uregulowania i zamkniecia konto... i tutaj zaczely sie glowne problemy! Wypowiedzenie owszem ale "zgodnie z regulaminem" listem polecony wyslanym na adres NFG. Powiadomilem grzecznie ze nie musze tego robic poniewaz umowa zostala zawarta przez telefon wiec zgodnie z prawem moge ja terminowac w identyczny sposob (jako konsument mam do tego prawo) NIE!!! ONI MAJA W REGULAMINIE ZE TYLKO LISTOWNIE DROGA POCZTOWA!!! Oczywiscie w tym czasie naliczane koszty "gotowosci do swiadczenia usulgi" i defacto zadluznie klienta kotry wyslal im mailem pismo ze rezygnuje z uslug... i teraz najlepsze! Brak zgody na zaplate za wystwaiona fakture przez NFG powoduje kierowanie sprawy do windykacji... oczywsice windykacja Kaczmarski Inkasso... nie chcesz zapalcic naszemu klientowi NFG to my jako Kaczarski Inkasso wpiszemy dlug do KRD... chcesz sprawdzic KRD zapalc!!! OCZYWISCIE
kazda usluga czy to NFG, fakturatka, Kaczarski Inkasso czy KRD zasila konto tego zlodzieja KACZMARSKIEGO!!! KOSZMAR to malo powiedziane! Ta firma nie jest zapewne nie byla i nie bedzie profesjonalna!!! Gowniarstwo które tam siedzi! No panie Macieju prosze zapalcic bo sie nie odczepimy!!! Albo stac Pana na prawnika, a nie chce pan zaplacic 12,92PLN?? WSTY PANU NIE JEST... itd itp... Generlanie sprawa oddana do adwokata i sugeruje kazdemu zrobić to samo! Mam nadzieje z po tym jak trafi na wokande w sadzie i zajmie sie nimi KNF zaplaca kare za stosowane praktyki. ZORGANIZOWANA FINASOWA GRUPA PRZESTEPCZA

29 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

15 dni rata w banku po terminie i 300…

15 dni rata w banku po terminie i 300 zl kary czy odsetek nie wiem jak to nazwać do tego nękanie telefonami od 6 tej rana 8 tel pod rząd trzy tyg wczesniej czy nie pamiętam już kiedy ,czy tak działa ten system ? Po rozmowie z pracownikiem który jest głuchy na to co mówie i nie odnotowuje tego co mówie terminu wpłaty i innych informacji ponieważ po odłożeniu sluchawki dzwoni następny … i pyta to samo ja mowie to samo 🙈dziś nie dzwonili ale dostałam smsa z kwotą o 300 zl wyzszą niż należna ,ja rozumiem że chcą ściągnąć pieniądze ale ludzie ! Dlug 900 zl czyli jedna nie cala rata i 300 zl odsetek ?!?!?! Jak ludzie mają wyjsc z zadłużenia ?!?! Nie pomagacie pogrążacie ludzi ,

25 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Obsługa klienta na niskim poziomie

Obsługa klienta na niskim poziomie, od pół roku prosimy o duplikaty wszystkich faktur aby zamknąć sprawdzić i zamknąć rok; w kółko odsyłanie do jednej osoby albo działu księgowości. Orzez pierwsze miesiące nawet żadnej odpowiedzi nie dostaliśmy.

20 de março de 2024

Powiem tak

Powiem tak! Dzwonią do mnie wielokrotnie nieraz nawet kilka razy dziennie bo wydaje im się że zwrócę im jakieś pieniądze. Tylko że ja od razu przeważnie się rozłączam. Zapowiedziałem im w mailu że każdy telefon z ich strony będzie powodował to że każda osoba dzwoniąca do mnie będzie miała na ubliżane a pieniędzy i tak im nie zwrócę bo nic im nie jestem winien jedynie obsrane gacie mogę im wysłać. Chyba że wyślą mi kopię umowy którą niby jakąś z nimi podpisałem bo nie obchodzi mnie to że przejęli od kogoś moje zadłużenie to jest ich problem a nie mój mogli go nie przejmować bo pieniędzy jeżeli jakieś stracili to nie odzyskają. Wielokrotnie osoby dzwoniące do mnie od nich miały na ubliżane. Na to wychodzi że pracują tam sami masochiści skoro lubią jak im się ubliża bo to im dosłownie zapowiedziałem w mailu że tak będzie za każdym razem a poza tym bezprawnie domagają się ode mnie podania daty urodzenia a nie mam takiego obowiązku skoro to oni do mnie dzwonią a nie na odwrót

13 de março de 2024

uporczywe nekanie

Mimo nie wyrażenia zgody na współprace systematycznie nękają telefonami. Zgodnie z art. 190a par. 1 k.k., który stanowi, że kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozbawienia wolności do lat trzech.

12 de março de 2024

Współpracuję z Kaczmarskim od 10 lat

Współpracuję z Kaczmarskim od 10 lat. Same pozytywy. Uczciwym kontrahentom nie przeszkadza to , że współpracuję z Kaczmarskim. Zdarzają się nieuczciwi, którzy dzięki tej Firmie szybko orientują się , że za uczciwą pracę należy się zapłata. Są bardzo kompetentni i skuteczni. Są lepsi od sądów. W sądzie po dwóch latach wygrałem sprawę. Międzyczasie firma ogłosiła upadłość. Narazie nie odzyskałem nawet kosztów prawnych i komorniczych. Teraz na 100% wiem, że tylko Firma Kaczmarski.

10 de março de 2024

Cyrk

Zapłaciłam rate 7 dni po terminie, Pani w banku powiedziała mi, że nie naliczają mi sie za do żadne odsetki, wszystkie raty na dzień dzisiejszy mam zapłacone, a cudowan firma Kaczmarki dzwoni do mnie od 3 dni z 15 różnych numeru, a jak już sie odbierze to sie rozłączają, cyrk na kółkach

15 de fevereiro de 2024

Pieniądze odzyskane

Pieniądze odzyskane. Sprawna i rzeczowa komunikacja. Moja opiekunka zaangażowana i bardzo miła. Mam porównanie do innych firm i tą zdecydowanie polecam.

26 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Od dwóch lat ta firma wydzwania mi na…

Od dwóch lat ta firma wydzwania mi na mój numer i szuka Roberta, od kilku ładnych miesięcy proszę o wykreślenie tego numeru, na pytanie skąd mój numer, zasłaniają się Rodo. Gdzie mogę zgłosić usunięcie mojego numeru z tej bazy, bo te telefony już działają na nerwy

5 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

To najgorsza firma windykacyjna na jaką przedsiębiorca może trafić !

Ta firma to jest kompletna tragedia.
Nie ściągneli ani 1 złotówki. W zasadzie większość spraw trzeba robić samemu przez system.
Dostaniesz milion maili od randomowych osób (najpewniej studentów), co chwilę będzie ktoś do Ciebie dzwonił, ale oczywiście nie z sprawą zadłużenia, ale z jakimiś pierdołami typu czemu odchodzisz, jak oceniasz firmę.
Od samego początku zostałam oszukana. Przedstawiono mi inną ofertę przez telefon, podczas realizacji - przeproszono za błąd - ale faktury wystawiano pilnie do samego końca. Naciąganie na kolejne oferty - norma.
Nigdy w życiu !
Naprawdę to najgorsza firma windykcacyjna z jaką miałam do czynienia.

1 de fevereiro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais