Leia as opiniões dos outros
Får stadig epost fra kaffekapsel.no om jeg vil komme med tilbakemelding siden jeg ikke har handlet der på et par år. Here goes: De "billige kaffebønne ne de har der er ikke lenger billig etter min men... Ver mais
Styr unna!! Kaffe kapslene til Dolce Gusto er av veldig dårlig kvalitet. Ca hver andre kapsel feiler og går opp i liminga ,og kaffe og krut lekker ut over alt. Kundeservicen er elendig. De s... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Gode priser og godt utvalg
Gode priser og godt utvalg. De billigste kapslene til Dolce Gusto har ikke så god kvalitet. Men kvalitets kapslene er mye billigere enn i butikkene i Norge. Kjøper også hele bønner herfra, veldig bra utvalg til gode priser. Anbefales.
Styr unna!
Kundeservicen er elendig.
De sender ikke nye kapsler og vil heller ikke ha dem i retur , kun for å spare frakt.
De gir kun gavekort på antall kapsler som har feilet . Dvs at alle kapslene må brukes for å få rett antall som feiler, som resulterer i masse søl.
Så må du deretter betale ny frakt for å bruke gavekortet.
Styr unna denne siden. Dårlige kapsler og helt elendig kundeservice!!
LavAzza Coffe Crema Dolce, bad beans and husk
LavAzza Coffe Crema Dolce, was filled with husk, and bad beans.
Reached out to Kaffekapelen.no as soon as we found out what the problem was, with a new expensive espressomaschin, and the grinder stopped every other cup, it took a while to realise what the issue was.
(LavAzza beans have been used since 2010/11 bought a milder bean due to new machine.)
Their customer service is a roundabout where they try to find all kinds of diffrent issues, that could casue the issue, where consumer are at fault.
No acknowledgment of picktures and what I actually told them.
Today nov 3.
3 weeks since I reached out, with photoes, videoing and unopened bag beeing open, and finding bad beans and husk.
Picktures of bags, with batch numbers.
Had bought 12 bags, they do not want 6 sealed bags back, but want me to open and check, even though all are from same batch, biggest diffrence in pkg time is 1 min
Bag 7 was opened purly to send video, it was obvious picktures where not enough.
They will not replace bags with LavAzza Crema E Aroma, like I asked, they are trying to drag it out, postpone. Or even make me pay more for new bags than these was?
This is a despicable customerservice!!!!
They serve themselfes, not the customer!!!!
But they are a Norwegian registered webstore, that means they have to abide to Norwegian buying laws.
The seller is the one responsible for replacing produce, when you got flawed/damaged ones, they are also responsible for flaws or damage that may occur on my espressomachine, due to this.
I talked to Forbrukerkontoret, and are prepared to take this furter, if they do not fix this!
I do not want to use 6 more months to rapport that the bags are the same, I do not want to use these bags at all.
Neither do I want to open them and risk them saying, oh this is diffrent, and we are left with bags no longer sealed, expriation date ruined, and them saying they will not replace them!
They are not acting trustworthy at all!
3 weeks later not a single new bag, or giftcard to buy new ones.
We live in the country, web stores and Sweden trip, are the only way to buy this brand.
They have been told!
And they keep postponing!
Utrolig dårlig kundeservice
Utrolig dårlig kundeservice, posten rotet vekk pakken, men fikk aldri nytt produkt eller penger refundert, kaffekapselen bryr seg svært lite om sine kunder, et utrolig dårlig firma
Vanskelig å reklamere på defekte…
Vanskelig å reklamere på defekte produkter. Lang responstid og flere mailer der de etterspurte informasjon som allerede var gitt flere ganger.
Jeg har handlet fast her i mange år men…
Jeg har handlet fast her i mange år men noe er endret med kapslene. De er udrikkelige…
Skjønner hvorfor de har byttet navn nå når jeg leser her inne
Rask levering, svakt produkt
Veldig rask levering og grei kaffe. Bestilte en rimelig variant som skal passe til Dolce Gusto maskiner, men samtlige kapsler så langt virker å være defekt. Under brygging spruter det ut kaffe/vann fra kapselbeholderen, og det kommer tillegg kaffegrut i beholder og kaffekopp.
Ikke bra så langt — har tatt kontakt i håp om at det blir ryddet opp i.
Meget dårlig
Meget dårlig, hvis du skal returnere noe så må det sendes til Danmark. Frakten alene koster mer enn varene kjøpt
Veldig fornoyd
Veldig fornoyd. Super god kaffe (Lavazza Dolce Gusto kaffebønner) som jeg har handlet fra Kaffekapselen i flere år. Enkelt å handle, god logistikk, Men, viktigst er god kaffe!!😀
Elendig kundeservice
Grei nok butikk å handle hos så lenge man ikke får et problem, for da er det fullstendig kollaps hos kundeservice.
Jeg sendte e-post om en feil på min Dolce Gusto, og fikk svar på denne allerede dagen etter. De trengte litt mer informasjon, og det fikk de. Supert tenkte jeg, dette ordner seg raskt.
Deretter har det vært umulig å få kontakt. Har prøvd nå i to uker og det er stille som i graven. Ghosting på høyt nivå. Ikke greit og utrolig irriterende! Jeg kommer nå sannsynligvis til å gå til Power og kjøpe en ny maskin og så kan kaffekapselen.no bare forholde seg tause så lenge de vil. Jeg kommer for min del til å holde meg langt unna etter denne opplevelsen! Kaffekapsler får man tak i andre steder, og butikker som ikke har god kundeservice klarer vi oss godt uten.
Dårlig kvalitet på kapselene
Har kjøpt et større antall med Dolce Gusto kapsler tidligere i vår. Ca annenhver kapsel feiler. Kaffe og grut renner utover både benken og maskinen. Kaffen kan ikke drikkes da det renner kaffegrut i koppen. Utrolig irriterende. Har feilsøkt kaffemaskinen uten å finne feil. Den var ny høsten 24. Nye kapsler kjøpt i matbutikk fungerer alle sammen.
Anbefales ikke pga dårlig kvalitet på kapslene.
God kaffe rask levering
Bestilt noen av de dyrere bønnene på siden. Synes de er best på smak. Rask levering og god kaffe. Benyttet de i flere år
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd, bortsett fra at noen av kapslene er tomme ubrukt.
Har blitt bedt om å scanne qr koden på den dårlige esken, men den blir bare hevet over i ett stort trau jeg har, og i og med at jeg sitter i rullestol og ikke kan bevege meg, må jeg be de som er på vakt på Gjerdrum Helsehus om å fjerne eskene, men jeg elsker ristrettoen deres, kom bare i skade for å bestille decaf, og ikke med koffein.
Ellers så er den grå espresso intenzo og den sorte espresso esken en innertier, for ikke å snakke om flat White.
Den er også veldig fyldig og fin, derimot er ikke melkekapslene noe særlig.
Blir veldig fort sur
Og nå i sommervarmen Er ikke dette noe sjakktrekk
Fornøyd med hjemlevering, bortsett fra at de tar ofte feil
Jeg bor på Helsehuset I Gjerdrum og har en omsorgsbolig hvor jeg må ha hjelp til alt
Godt utvalg og gode priser
Godt utvalg og gode priser. Stort sett hver gang jeg har bestilt har pakken blitt sendt dagen etter og kommer raskt fram til ønsket sted.
Styr unna
Styr unna! Dårlig produkt og dårlig kundeservice.
Har kjøpt et stort parti Dolce Gusto kapsler. Limet på kapslene løsner underveis i prosessen, så kaffe og grut renner utover både benken, maskinen og fyller maskinen med grut innvendig. Et mareritt å rengjøre, og det skjer ca. med annenhver kapsel. Prøvd mange forskjellige batchnummer og prøvd på flere maskiner.
Kaffekapslen vil ikke akseptere reklamasjon og sier jeg må returnere for egen regning, men varene må sendes i retur til Danmark. Så det koster omtrent halve resterende vareverdien i frakt.
Best å holde seg unna
Kundeservice er elendig. Dårlig og lite informasjon, og da etter å ha purret. Latterlig dårlig tilbud om erstatning, og da etter å ha purret på dette. Nonchalant svar når jeg var misfornøyd. Best å holde seg laaangt unna!
Dårlig kvalitet på Kaffekapslen som…
Dårlig kvalitet på Kaffekapslen som sprekker åpen og kaffe/melk pulver lekker over alt, dårlig svar fra firma. Kjøper aldri fra de igjen
Dårligste kundeservise som er å oppdrive.…
Dårligste kundeservise som er å oppdrive,tror ikke på kunden. Har vert kunde i mange år,mer eller mindre fornøyd. I de siste forsendelsene har det derimot vetr x-anntall kapsler som har eksplodert. Absolutt ingen forståelse fra kundeservise. Heldigvis finnes det andre leverandører. Annbefaler ikke å handle her.
Har blitt for dyrt
Hva skjedde med prisene? Har brukt de frem til nå pga god kvalitet og at det var rimelig.
Nå har de nesten doblet prisene.
Da går jeg like gjerne til nærmeste butikk.
Synd, for jeg synes Kaffekapslen leverte.
Brita vannkanne filter
Kjøpte filter til Brita vannkanne. De var fulle av Karbonstøv. Så vær obs på dette. Må skylles før bruk, har aldri opplevd dette før og er i tvil om kvaliteten. Brukt denne type vannkanne fra USA flere år.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.