Kaffekapselen Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode priser og godt utvalg. De billigste kapslene til Dolce Gusto har ikke så god kvalitet. Men kvalitets kapslene er mye billigere enn i butikkene i Norge. Kjøper også hele bønner herfra, veldig bra... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Har kjøpt et større antall med Dolce Gusto kapsler tidligere i vår. Ca annenhver kapsel feiler. Kaffe og grut renner utover både benken og maskinen. Kaffen kan ikke drikkes da det renner kaffegrut i... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Styr unna!! Kaffe kapslene til Dolce Gusto er av veldig dårlig kvalitet. Ca hver andre kapsel feiler og går opp i liminga ,og kaffe og krut lekker ut over alt. Kundeservicen er elendig. De s... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Kapslene sprekker Styr unna. Bortkastet penger

Kapslene sprekker, og vann renner utenfor maskinen. Kommer da også masse kaffegrut i kaffen . Dette skjer med stort sett alle kapslene. Kjøpte hos dere for noen år siden akkurat samme problem. Tenkte prøve igjen og at dere på disse åra greide å fikse problemet. Dette skjer aldri med Dolce Gusto kapsler. Kjøpte 17 pakker av dere dårlig investering. Får da også bare halve kopper siden masse renner utenfor altså ut på toppen av kapsel. Går heller ikke ann å gi vurdering på siden demmes.

10 de janeiro de 2025

løpe bort

løpe bort. kaffen stinker og er ekkel. Jeg prøvde å rapportere det, men jeg ble ignorert.

12 de dezembro de 2024

Mye tull

Bestilte varer for over 600kr. Pakken kom aldri og ble sendt i retur av posten, (hadde blitt ødlagt) men dette fikk jeg først vite etter 21 dager (3uker!) fikk deretter spørsmål om jeg ønsket ny forsendelse eller refusjon. Jeg sier ny forsendelse, men dager etter får jeg refusjon på DELER av beløpet, hadde blitt trukket 100kr (justerings avgift)…..som heldigvis kom inn på kontoen dagen etter. (Venter på alle at de skal komme inn på konto)
Så etter nesten 4 uker sitter jeg fortsatt uten varer selv etter ønske og venter på pengene som er på vei, MEN ny bestilling skjer IKKE fra min side… skuffet da jeg har hørt masse bra fra venner og gledet meg

23 de novembro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Bestiller ofte her og i store kvantum…

Bestiller ofte her og i store kvantum og har gjort det i flere år men i det siste har jeg opplevd at det er en markant prisøkning mellom hver bestilling jeg legger inn. Feks nescafe Grande som lå på 90 kr i 2022, 99 i 2023 og nå helt oppi 120 kr. Det er en stor økning.

4 de outubro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Vær obs å handle i denne butikken....

Så lenge kunden bruke bare de "gamle" merker er OK. Nyllig kjøpte jeg "Costa Iced"som riktig nok er kun 6 kapseler i pakken hva man se tydelig på pakken. Butikk dermed ikke informerer at bilden ikke stemmer med innholdet - fordi i enhver kapselen er kun 1/4 del av innholdet. Å sammenlignet med "Gevalia Macchiato". Butikken jukser å ikke informere om mikroskopisk mengde tross at bilder viser den same full glass som Gevalia.
De mangler også reaksjon fra butikside - har sendt klage uten en pip fra dem. Jeg varsler andre å være forsiktig å handle med denne butikken. Siste tider er mye verre.

1 de julho de 2024

Elendige leveringstider

Flott utvalg og konkurransedyktige priser men forferdelig dårlig på leveringstid. Forvent min. 8-10 dager og da er du heldig. Ved henvendelse til kundersevice gir de beskjed om at bestilling på søndager skal gi raskest levering. Bestilte sist søndag og kanskje kommer varene på onsdag kommende uke - 10 dager er for dårlig.
Norsk kunderservice er dessuten svært vanskelig å få tak i. Styr unna om du ikke har all verden av tid.

14 de janeiro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Billig kaffe, men smaker lite

Billig kaffe, rask levering,men....kjøper du kaffe med smakstilsetninger smaker det nesten ingen ting. Kjøpt kaffe med både kokosmasse og pistaj, smaker et " hint". Pistasjkaffen var grønn, luktet pistasj men smakte bare søtt.

14 de abril de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Får stadig epost fra kaffekapsel.no om…

Får stadig epost fra kaffekapsel.no om jeg vil komme med tilbakemelding siden jeg ikke har handlet der på et par år. Here goes: De "billige kaffebønne ne de har der er ikke lenger billig etter min mening. Det kostet 65 kr for 1 kg. Nå vil de ha 89 kr for 1 kg. Om setter ned prisen til 65 kr for 1 kg kommer jeg tilbake. Kaffe er ellers god og kan ikke klage på servicen :)

25 de novembro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais