Goed product. De tip is om een boor template mee te leveren, vooraanzicht op papier met boorgaten die tegen de muur gehouden kan worden. Dan hang je het geheel in een half uur op ipv in een halve dag.... Ver mais
Ik heb jullie paar keer een mail gestuurd over mijn bestelling, maar niemand reageert erop. Mijn bestelling is nog steeds niet gearriveerd door GLS. Ik vind het jammer dat niemand reageert. Ik wil gra... Ver mais
Zeer goede service en snel opgelost. Ik heb een model Melisa bij kaptafel winkel gekocht, dit was trouwens niet de eerste. Maar helaas bij dit model waren er bij de onderste spiegel 2 ledjes defect... Ver mais
Geweldige service, goed product. Kleine Google zoektocht nodig gehad om de instructie voor de rails van de lade te begrijpen, maar verder heel duidelijk. Toen de tafel uiteindelijk niet naar wens v... Ver mais
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Alles was intact, mooie spiegel en makkelijk in elkaar te zetten. Heel tevreden!

Resposta da Kaptafel Winkel
Ik heb het pakket nog steeds niet ontvangen wordt als het goed is morgen geleverd voor de derde keer dus ik wacht het af ????

Resposta da Kaptafel Winkel
Planken niet genummerd, alle planken zelf moeten opmeten en labelen. Lastig om alle gelijk uit te lijnen. Wel snelle levering, goed verpakt, leuke kaptafel.

Resposta da Kaptafel Winkel
Mooi en praktische kaptafel met een geweldige spiegel besteld. Hier ben ik ontzettend tevreden mee.

Resposta da Kaptafel Winkel
Uitstekende service. Het bestelde product was snel geleverd en van prima kwaliteit. Klantenservice reageert onmiddellijk.

Resposta da Kaptafel Winkel
ik was eerst superbang nadat ik allemaal had gelezen dat mensen hun spullen kapot binnen kwamen, mijn tafel kwam binnen twee dagen al en alles was correct, het is aan de prijzige kant wel maar wel goed kwaliteit zo te zien.

Resposta da Kaptafel Winkel
Het is een heel leuk tafeltje. Vooral de spiegel vindt mijn dochter geweldig! Qua kwaliteit had ik er meer van verwacht. De tafel wiebelt, en de poten zijn niet van echt hout. Ook de gebruiksaanwijzing klopte niet altijd, of de schroefgaten waren soms te groot voor de schroeven. De tafel is wel heel leuk en we hebben een blij kind. Daar gaat het om.

Resposta da Kaptafel Winkel
Er zaten veel beschadigingen aan de witte kaptafel, veel hoekjes waarvan het witte eraf was. Ook de goot van de kabel aan de onderkant van het buroblad zat aan de verkeerde kant. Verder een prima solide kaptafel

Resposta da Kaptafel Winkel
Toen de tafel uiteindelijk niet naar wens van de ontvanger -mijn vriendin- bleek te zijn. Kon ik het pakket kosteloos terugsturen ondanks dat ik de originele verpakking niet meer had.

Resposta da Kaptafel Winkel
Geweldige tafel! De lampen schijnen prachtig, alles is perfect zichtbaar en het is erg comfortabel om op de stoel te zitten en make-up te doen. We vonden alles leuk

Resposta da Kaptafel Winkel
Elegant and sophisticated, easy to assemble. The wife loved it!

Resposta da Kaptafel Winkel
prima prijs kwaliteit verhouding en geweldige service.
Kapot onderdeel werd direct en snel vervangen.

Resposta da Kaptafel Winkel
The design is perfect! The only flaw is one of the table leg has a crack

Resposta da Kaptafel Winkel
Kwam in 4 losse dozen aan.
De gebruiksaanwijzing was niet geweldig duidelijk en daarbij moest je vaak zelf een gat boren. In de handleiding stond dat je hier gewoon een schroevendraaier voor kon gebruiken.
Had mijn kaptafel met lampjes gekocht deze moest je op de spiegel plakken, maar hierbij was het snoer ertussen erg lelijk en veelte lang. Waardoor het er niet zo netjes als op de aangeboden foto uitzag.

Resposta da Kaptafel Winkel
Een geweldige kaptafel meteen duidelijke beschrijving

Resposta da Kaptafel Winkel
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.