A empresa respondeu
A empresa respondeu
Just fått hem ett underställ som ska vara merinoull. Har också köpt för flera år sedan och var då nöjd med kvaliten, förutom att de var för låga. Nu är midjan hög och bra, men kvaliten? Materialet... Ver mais
Dette er et dårlig firma. Ullundertøyer har så dårlig kvalitet, det rakner og går hull etter kort tid. Les alle klagene på Facebook. Kundeservicen er også helt i bånn. Jeg har ikke fått svar på mine t... Ver mais
Finn det aller nyeste og største utvalget av Kari Traa trenings- og fritidstøy på karitraa.com. Fri frakt, fri retur og rask levering. Sjekk ut den nye kolleksjonen nå.
Regimentsvegen 235, 5705, Voss, Noruega
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
I am disappointed to write this as I love these products but the side panels of the most recent top developed multiple holes in spite of being cared for and stored the same as older pairs. It was clearly not of their usual quality. However I had not saved the receipt for purchase so they would do nothing. If you buy their clothing keep your receipts for 2 years.

Resposta da Kari Traa
Fikk ny ullbukse til jul. Litt stor, men like greit tenkte jeg, alt annet fra kari traa har raknet iløpet av kort tid. Jammen varte ikke denne en hel mnd heller!

Resposta da Kari Traa
I ordered a pair of leggings for 899 SEK and after just one day of wearing them I discovered a big hole in the fabric. Extremely poor quality.

Resposta da Kari Traa
Fik et sæt skiundertøj for 2 år siden. Jeg har virkelig brugt det meget. Så rart at have på og flotte farver. I år købte jeg et sæt til min datter i julegave. Desværre forkert størelse. Det er så nemt og hurtigt at finde ud af returnering. Virkelig en positiv oplevelse. Handler her helt sikkert igen og igen
Der kommer hurtigt huller i uldtrøjer fra Kari Traa. Jeg har 2 trøjer og et par handsker og det er samme problem.
De er ellers lækre at have på, men der kommer hele tiden nye huller

Resposta da Kari Traa
Folks who are allergic to synthetics, please be aware that ALL of their wool fibers are coated with a synthetic resin called Hercosett 125. This is not listed on the website or the label, and a previous customer service rep misinformed me when I asked before buying. But the company confirmed it by email this time.
The wool base layer clothing is beautiful and warm, but folks who are looking for something all-natural, this isn't it. I've asked them to add this information to their website for safety.
Det er en elendig kvalitet på ullundertøyet. Brukt 4 ganger ikke vasket. Og det er flere små hull i både overdelen og buksa.
De gamle settene som er kjøpt for mangfoldige år siden er like fine. Så tydeligvis har de endra noe. Kommer ikke til og kjøpe dette igjen.
Kjøpte en kjempefin trøye i ull i orange farger. Jeg likte designet så godt. Hva har skjedd med kvaliteten? Den langarmede trøya har små ull i stoffet over det hele, og etter noen måneder kan jeg ikke bruke den mer. Ingen andre ulltrøyer og ullgensere har fått hull i løpet av sammen periode. Det må være noe galt med stoffet, veldig lav kvalitet. Så synd!!
La semana pasada pedí una parka, me equivoqué en la talla y tuve que devolverlo y pedir otra más pequeña. Tanto los dos envíos como la devolución fueron rapidísimos. La prenda la compré con un 40% de rebaja. Está bien hecha, el material es bueno, impermeable y me ha parecido muy bonita. Me ha salido por 114 €. Estoy contenta.

Resposta da Kari Traa
Jeg fik for lidt over et år siden noget skiundertøj fra Kari Traa i merino uld i julegave. Efter første skitur på en uge var der kommet to Micro huller i stoffet og et sort hul ved syningen i skiunderbukserne. Efter dette års skitur på en uge er der omkring 7 store huller i stoffet og utallige små. Jeg har ikke brugt det til andet end disse to skiture. Dette er også på trods af at bukserne er en medium og jeg er en small, så det ikke fordi de er for små at der kommer huller. Jeg har desværre ikke kunne lave en reklamation, da det var en gave og jeg derfor ikke ved hvor det er købt eller har bonen. Det ærgeligt, da deres produkter er vildt flotte. Skiundertrøjen har vel og mærket ikke fået nogle huller, men virker også til at være tykkere i stoffet på trods af at det var et sæt.
Edit: Jeg har desværre ikke mulighed for at kontakte giveren af gaven, så det bare ærgerligt

Resposta da Kari Traa
Kari traa har vansinnigt dålig kvalitet. Kalsonger av ylle fick stort hål efter mycket lite användning och max 5 tvättar. Fleecen, som är mindre än ett år gammal, är fullständigt noppig. Karitraa är dyr och av dålig kvalitet.

Resposta da Kari Traa
Efter en dags användning hål på knä väldigt besviken köpt 3underställ till min barnbarn i julklapp hål på alla knän efter typ 2dagars användning aldrig mer Kari traa
Nå har jeg kastet mitt siste Kari Traa sett fra 2021, det er så fult av hull at det er ikke pent lenger. De første hullene kom allerede ved første håndvask, utrolig dårlig kvalitet. MEN jeg har en Kari Traa fra 2008 som ser ut som den er ny, og denne har blitt vasket og tromlet om en annen. Kjære Kari, start på ny, og bruk tid på kvalitet. Den der kina-greien du solgte ut er ikke verd merkelappen en gang.
Mit helt nye meget dyre skiundertøj i merinould gik i stykker omme pøbag til allerede efter første dag. Til den pris er jeg meget skuffet 😞

Resposta da Kari Traa
Just fått hem ett underställ som ska vara merinoull.
Nu är midjan hög och bra, men kvaliten? Materialet känns inte 100 ull? Dessutom lite stickigt. Tillverkat i Kina?! Har ni kontroll? Känns inte bra.
Mvh Eva Göransson
Dårlig kundeservise!!!
Bestillte feil størrelse på ullbukser..sendte beskjed samme dag!
Dem sendte beskjed at det er ikke mulighet å gjøre noe!Jeg må bestille på nytt og betale på nytt Det som passer ikke skal jeg sende i retur!!!🤦🏽♀️
På spørsmål -når kommer pengene tilbake på konto - ingen svar!!!👎🏻
Ekkelt🤢

Resposta da Kari Traa
Dyrt ull-undertøy - elendig kvalitet. Da hjelper det ikke med fine farger.. Faktisk det dårligste av all ull jeg har hatt. Heller en døll farge som varmer, enn pen design som hverken varmer eller holder. Etter å ha sluttet å kjøpe selv, fikk jeg nylig et sett i gave. Ingenting har forandret seg!
Snygga men superdålig kvalitet. Massor menar massor med hål trots knappt använda o köpte två ställ o båda har varit lika dåliga så inget måndagsexemplar tänker jag. Vågar aldrig köpa ngt av dem mer :-(

Resposta da Kari Traa
Jeg kan bare slenge meg med i koret her som synger ut om dårlig kvalitet! Har hatt KT Roseull i mange år. Var svært fornøyd med passform og holdbarhet på mine 2 første sett; de hadde jeg i mange år, slik det bør være ihht prisen. De siste 2-3 årene, etter at KT-merket ble kjøpt opp, har jeg kjøpt 4 nye Rose ull-plagg, hos 3 ulike forhandlere. Plaggene har raknet både i søm og stoff, og det har gått hull flere steder på feltene med tynnere stoff. Ved forsøk på reklamasjon hos alle 3 forhandlere, fikk jeg beskjed om at forhandlere har fått beskjed fra produksjonsselskapet at beregnet holdbarhet på ulla var 2-3 år. (Jeg fikk "tilbud" om å kjøpe nytt hos den ene!! Hallo!!...) Da jeg sa fra til selskapet, fikk jeg til svar om at dette hadde ikke de noe med å gjøre, alt må tas gjennom forhandlerne... Ingen tvil om at det etter oppkjøpet av KT har blitt en stor endring i produksjonen som forringet kvaliteten på produktene!!
Så, som andre her har skrevet; pent å se på, men det er det!! Anbefaler andre å kjøpe annet ullundertøy enn KT om dere ønsker god kvalitet og valuta for prisen!! Det kommer jeg til å gjøre!

Resposta da Kari Traa
Fikk ullundertøy, topp og underdel i julegave. Det kostet rundt 1800 kroner. Fikk hull i buksen etter andregangs bruk og nå har den raknet ved kneet. Flott design men det er altså alt. Elendig kvalitet! Har opplevd dette også tidligere. Det hjelper ikke med kul design så lenge kvaliteten er så dårlig! Det blir ikke mere Kari Traa på meg!

Resposta da Kari Traa
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.