Ryddig handel!
Hyggelig å imøtekommende! Alt gikk smertefritt👍🏻
Stort utvalg av brukte biler! Forhandler av MG Motor, Subaru og KGM Mobility i Telemark. Komplett bilhus med MECA Verksted og Balder Bilskade.
Porsgrunnsvegen 192, 3735, Skien, Noruega
Hyggelig å imøtekommende! Alt gikk smertefritt👍🏻
Var innom Kars og så på en bil som stod annonsert på finn. Bilen var utrolig fin og akkurat som selger hadde lovet. Selger var veldig korrekt og vi ble enige på 10 min. Bilen ble registrert og fikset forsikring asap. Kjørte avgårde med ny bil på under 20 min.
Veldig imøtekommende og fine folk. Anbefales på det varmeste🤩🤩🤩
Suveren bilbutikk, suveren service!
Takk til Mohyedin for en sømløs kjøpsopplevelse fra start til slutt.
Kommer absolutt til å anbefale dere til andre.
Super fornøyd med salget, veldig profesjonelle. Rask handel, ønsket å rense og vaske bilen godt før jeg fikk den med. Jeg spurte om å kunne ta den med samme dag men flere hadde prøvekjørt og var skitten inni så de ønsket å rense den godt så jeg kunne hente den dagen etter. Dagen etter sto den klar.. vasket, renset, rein og med en flaske vin for å feire bilkjøpet! Super fornøyd, de var også på tilbud siden for å hente når jeg kom med kollektiv trafikk og utrolig hyggelige mennesker! Satte seg ned og forklarte alt inni bilen så jeg ikke skulle være usikker (første gang jeg kjøper EL bil)
Angrer ikke et sekund på kjøp av akkurat denne bilen eller å kjøpe av KARS Nenset
Fornøyd!
God oppfølging og fikk bilen jeg ønsket meg innen rimelig tid 👌
Meget god service og oppfølging av Hoousein og Ary hos Kars. Det ble innbytte av en Range Rover sport mot en CLS 350.
De levert på kvelden og leverte på alle punkter.
Dette ble min bil nummer 41 så disse kan jeg sterkt anbefale videre.
Fikk god hjelp med min bil, fornøyd med opplevelsen🙂
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.