Jätte dålig kvalitet på deras kejsar länkar, knappt använt min kejsarlänk innan guldet är redan borta, och har aldrig duschat med den på grund av att guldet inte ska åka av, men ändå så går guldplat... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
After many years as a customer, I can honestly say that Kejsar is in a league of its own. The level of expertise, professionalism, and genuine care they show every single time is something you r... Ver mais
Professionella, suverän service, snabb leverans, oroliga smycken. Om man vill returnera något så väldigt snabb återbetalning. Rekommenderas varmt 😊
Kejsar teamet är riktigt bra att göra me.. jag själv gjorde jag en bricka hos dom me egna detaljer.. de vart riktigt grymt.. sen har man köpt 1 silver armband o halsband 10mm o ett kors ett guldpläter... Ver mais
Informações sobre a empresa
Kejsar grundades 2018 med visionen att skapa exklusiva smycken för män. Vi är ett stort team baserat i Stockholm, varav tre guldsmeder som varje dag jobbar för att tillverka smycken för hand, av högsta kvalité. Vi har alltid sett till att vårt team består av personer som kan identifiera sig med våra kunder och kulturen inom branschen. Och det är just det som fått oss att gå från ett företag som endast säljer smycken - till ett varumärke som gjort sig känt i hela Sverige, och även internationellt. Vi tummar aldrig på kvalitén vilket har lett till stamkunder bland sveriges allra största artister och profiler. Välkommen att beställa ditt nästa smycke ifrån oss!
Informações de contacto
Mailbox 510, 11411, Stockholm, Suécia
- info@kejsar.se
- kejsar.se
Respondeu a 26% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Snabbt svar vid frågor
Snabbt svar vid frågor, smidigt köp samt leverans. Kvalitén på topp, rekommenderas starkt!

Returproblem och utebliven kompensation
Beställde armband där vi fick fel produkt skickad. Därefter blev vi lovade snabb leverans av retur men det dröjde. Blev även lovade en kompensation i samband med att det blev fel men ingen kompensation kom tillsammans med den rätta produkten. Beställde även ett halsband för att matcha armbandet, upplever att halsband och armband inte är i samma färg men nu orkar vi inte reklamera mer.
Jag är supernöjd med mitt köp från Kejsar.se
Jag är supernöjd med mitt köp från Kejsar.se! Det är en riktigt bra hemsida om man letar efter stilrena och exklusiva halsband – både för herrar och damer. Smyckena håller hög kvalitet och kommer i jättefint skick, snyggt paketerade och redo att ges bort som present.
Det märks att Kejsar.se satsar på detaljer och elegans. Designen är modern men tidlös, och smyckena passar både till vardags och vid speciella tillfällen. Jag köpte ett halsband som födelsedagspresent, och mottagaren blev verkligen imponerad!
Leveransen gick snabbt, hemsidan var enkel att använda och kundservicen kändes professionell.
Letar du efter en minnesvärd och lyxig gåva, då är Kejsar.se ett självklart val.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rekommenderas starkt!
Njutbar upplevelse
Har köpt 2 silver armband från denna sida. Båda var rena och finaste silver jag sett. Glänser som vitt guld. Fint mönster och bra lås. En av armbanden hade problem med låset men det löste de direkt och stog för kostnaden också. Riktigt bra upplevelse, rekommenderar starkt!
Sköna kedjor med bra kvalite
Sköna kedjor med bra kvalite, snabb leverans och bra kundtjänst.
Bling Blling Till Dagens Guldpriser =~★★★★★Av\5★~
Bra fina smycken till bra priser med tanke på nutidens Guldpriser så tex en Kejsarkedja\Halsband som inte är något Märkessmycke av om ta tex Gucci som är samma Guld men man betalar för själva märket då,Men även nåt liknande som en lika tung i gramsvilkt på en Pantbank så kostar en lika halsbandskedja på en Pantbank om vi tänker oss en Kejsarhalskjedja på 60cmX3-4mm tjocklek hos KEJSAR.se runt 30lax&på en psntbank detvdubbla & slår man till med som tex GULDFYND Så får man ge över 100.000 Så det säger allt varför du\ni ska välja lr åtminstonde överväga att beställa era smyken hos KEJSAR.se. &Även Guldeplerade Guldförgyllda smyken håller en Riktik bra Standard som är svårt att lyckas snubbla över nånannanstanns&Även fina Silversmyken lika fina&smidda av riktikt bra Smykessmidare & är sj 50år&handlad Smyken sj sen jag vart 11år&hittat min favoritsmyckessida&företag\bolag som tillvärkar dessa Underbart läckra snygga varor som är svårt stt hitta till dessa bra priser.
& förutom det då snabba leveranser med undantag för något Specialtillvärkat smycke man då får ha överseende med & som sagt kostar men än dem smakar som man brukar säga&hos flesta andra smykestillvärkare\handlare som är seriösa som hos KEJSAR.se ,så gör dig sj lr någon när&kär glad & få bära någon av deras Gudomligt fina smycken & alla kommer blli nöjda som tex en Syriansk äldreklackbars karl som såg min KEJSAR KEDJA Med KEJSARKORS Från KEJSAR.se & bad om adressen han fick till web"butiken & är 99,99% säker på han spendera torsdag 15e maj att med hybris blivit förälskad i era Pläteradesilver,Guld till gav info om finns riktigt nice "Pimp av ki & tj" special\egenönskemålstilvärkade varor man inte mer än kan blibförälskad i.
Med dem enligt mig sj & vad jaoo tycker är bästa låsen dvs Kistlås&med kunna välja på dem med dem på kunna välja med ädelstenar på&betyget av en kär vän ns utlåtande var att var Finaste hslskedja han sätt irl & sen bara lånade filmsmyckesrekvisitsmycken Så det talar för sig sj & sj gillar nyanssen av dom det är åt RödGuldhållet plus rödguld inte innehåller Nickel för dem nickelallergiska & ett MEGA PLUS På en Ankarlänk till min son pga av fick en 18k graverat Gravlås så så det ser riktigt äkta ut för en ej så erfaren smyckes konsument som vet att på 18k ska va "750Stämpeln" "3st Kattföterna&helst ALC stämpeln dvs SP-ädelsmetall chek av registrerad tillvörkare lr importör" & "B=ortsmärket av swe tillvärkningsorten lr importörhemvist" "S10=Finhetssämpeln som på 18kGuld är750tusendelar som gämfört med tex 24k-1000=100% karat\finhalt=100%i tusendelar"& läger med den faktan för dem ej helt säkra på tex guld men fungerar tilldels lika på äkta Silver med & hoppas hjälper dem Osäkre\a.
Men med ALC(B)Kattfotsstämpeln(3st kungakronerna)18k & tex S10-årsbetekning(som om inte är för trött 03:00 fre16e maj så har för mig det motsvarar 1992'årstillvärkning tex) & la in den info om vad är om är äkta Guld så kan nykfikna få hjjälp pp traven ^_^ :) & kan med trygghet dansa in i guld bla kärleksland & låt er börja på KEJSAR Rekomenderar starkt som dessa stämplar ni\du kommer kunna se med ett fördtoringsglas.
Så gör som Jaoo lägg en bestälning & få ett fint glänsande smycke lr smycken ^_^
Mvh\Tias Larssén
Kejsar är ett smyckes sida som man kan…
Kejsar är ett smyckes sida som man kan beställa dom har så mycket feta saker och om man bara vill fråga en sak man man vända sig till dom jag rekommenderar att beställa från kejsar
Fick min vara på 3 dagar
Fick min vara på 3 dagar, snabb och smidig leverans och kvaliteten är 100%rakt igenom.
De har de bästa produkterna med snabb…
De har de bästa produkterna med snabb leverans, är verkligen nöjda med de produkter de säljer, de levererar alltid det bästa
5/5 i både kvalitet och köpet
5/5 i både kvalitet och köpet, man får vad man betalar för💯
5/5 sjukt bra upplevelse och man får…
5/5 sjukt bra upplevelse och man får vad man betalar för.
I tell them why my bracelet loses color…
I tell them why my bracelet loses color when it is silver. Their answer is that all their jewelry is silver products. But funny enough, when I check it out at a dealer, they see that the clasp is metal and the rest is silver. I write to them about it. But they choose to ignore me now.

Resposta da Kejsar
Stilrena smycken och grym service!
Kejsar.se imponerar verkligen! Smyckena är stilrena, unika och känns lyxiga rakt igenom.
Leveransen gick snabbt och allt var snyggt förpackat.
Kundtjänsten var hjälpsam och professionell. En riktig bra upplevelse från start till mål.
Rekommenderar starkt!💫
Otrevligt duktiga och även en bra service!
Jag uppskattar hur varje detalj är noggrant genomtänkt, vilket gör att jag kan lita på att jag får ett bra värde för mina pengar jag lägger på
Jag rekommenderar Kejsar.
Hög kvalité!!!
Otroligt fina smycken!
Om du är ute efter en present till dig själv eller någon nära, så skulle jag verkligen tipsa om dessa smycken som är i väldigt fint kvalité.
Det blev ett oroligt fint Cordell- set för broshan, och kommer fortsätta beställa mina smycken från Kejsar!
Bra service och kundbemötande!
Missvisande bilder på kejsarlänkar
Missvisande bilder på kejsarlänkar, man tror att den ska vara tjockare med tanke på bilder men i verkligheten mycket mindre. Använder man ficklampa på kedjan så har den massa små repor sen även att det är en retur avgift på 69kr vilket man inte kan hitta information om någonstans på hemsidan. Vilket skoj företag🤣🤣

bra och hjälpsam kundservice
bra och hjälpsam kundservice, man märker att dem verkligen värnar om sina kunder!

Kejsarens nya stil
Kejsarens nya stil
😂😂😂
Köpte fet solid silver kedja 6mm 70cm
Kunde inte vara nöjdare! Folk stirrar och gapar! Helt sjukt!
4 stars då det skulle vara skönt/bra med hemleverans option då dessa typer av paket är av hög värde och kan rånas eller råka illa ut/annat påväg hemåt. Att ha hemleverans med försäkring med valet att ta emot den personligen (öppna dörren) är viktigt för dessa typer av föremål. Själva kedjan är 10/5 stars rakt genom!
Tack Kejsar!!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.