Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jätte dålig kvalitet på deras kejsar länkar, knappt använt min kejsarlänk innan guldet är redan borta, och har aldrig duschat med den på grund av att guldet inte ska åka av, men ändå så går guldplat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

After many years as a customer, I can honestly say that Kejsar is in a league of its own. The level of expertise, professionalism, and genuine care they show every single time is something you r... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionella, suverän service, snabb leverans, oroliga smycken. Om man vill returnera något så väldigt snabb återbetalning. Rekommenderas varmt 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Kejsar teamet är riktigt bra att göra me.. jag själv gjorde jag en bricka hos dom me egna detaljer.. de vart riktigt grymt.. sen har man köpt 1 silver armband o halsband 10mm o ett kors ett guldpläter... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria

Kejsar grundades 2018 med visionen att skapa exklusiva smycken för män. Vi är ett stort team baserat i Stockholm, varav tre guldsmeder som varje dag jobbar för att tillverka smycken för hand, av högsta kvalité. Vi har alltid sett till att vårt team består av personer som kan identifiera sig med våra kunder och kulturen inom branschen. Och det är just det som fått oss att gå från ett företag som endast säljer smycken - till ett varumärke som gjort sig känt i hela Sverige, och även internationellt. Vi tummar aldrig på kvalitén vilket har lett till stamkunder bland sveriges allra största artister och profiler. Välkommen att beställa ditt nästa smycke ifrån oss!

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

207 opiniões

Respondeu a 26% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabb service både inför beställning…

Snabb service både inför beställning och efter. Riktigt proffsiga och smidiga i hantering av ev reklamation som blev aktuell. Handlat två gånger och kommer definitivt vända mig hit när det ska införskaffas fler smycken!

16 de março de 2025

Fantastisk service

Fantastisk service! Smycket uppfyllde mina förväntningar. Förklaring på sidan stämde mot produkten. Det var lätt att beställa och snabb leverans. 💕

14 de março de 2025

Resposta da Kejsar

Hej! Tack så mycket för att du delar med dig🌟

Tack kejsar

Tack kejsar
Hade en reklamations ärende som löste sig väldigt bra, Tack för trevlig och snabb service, kan varmt rekommendera att handla på kejsar
Stefan

19 de fevereiro de 2025

Resposta da Kejsar

Hej Stefan, Tack själv för du delar med dig av din positiva upplevelse och för att du rekommenderar oss vidare! Du är alltid välkommen att handla igen hos oss!

Bäst i Norden

Trevligt bemötande och svarar snabbt , fick ny vara efter att min gick sönder utan några problem alls .bästa smycken i Norden

20 de fevereiro de 2025

Resposta da Kejsar

Tack för att du delar med dig! Kul att höra att du är nöjd🌟

Otroligt bra företag!

Otroligt bra bemötande!! Kejsar visar verkligen att kunderna kommer först jag blev glatt överraskad efter jag mejlade de. Fin och trevlig service, smyckena ser ju helt fantastiska ut, väldigt lyxigt!

6 de fevereiro de 2025

Resposta da Kejsar

Tack så mycket för att du delar med dig av din upplevelse, vi uppskattar dig!❤️‍🔥🌟

Classificada 5 em 5 estrelas

Ett företag som verkligen värnar om…

Ett företag som verkligen värnar om sina kunder och som genuint vill göra sina kunder nöjda. Fantastisk kvalitet på smyckena och bara förpackningarna i sig skriker lyx. Kommer definitivt handla igen !!

5 de fevereiro de 2025

Otroligt bra service

Otroligt bra service. Det var ett problem med min leverans men skrev till dem på Instagram och de svarade snabbt och åtgärdade problemet + kompensation!
Uppskattar bra service så mycket och kommer göra att jag blir en återkommande kund🙏🏽

30 de janeiro de 2025

Resposta da Kejsar

Tack för din fina recension! 😊 Vi strävar alltid efter att ge snabb och smidig service, så det gläder oss att vi kunde lösa problemet åt dig. Vi ser fram emot att ha dig som återkommande kund! 🙌✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Otroligt bra bemötande mot sina kunder…

Otroligt bra bemötande mot sina kunder när man skickar mejl till de, blev glatt överraskad. Hade jag kunnat hade jag gett fler stjärnor, kommer definitivt att handla från Kejsar igen!!!

27 de janeiro de 2025

Resposta da Kejsar

Stort tack för din fantastiska recension! 🌟 Vi är så glada att du uppskattade vårt bemötande!😊🙌

Classificada 2 em 5 estrelas

Ingen trevlig köpupplevelse

Ingen trevlig köpupplevelse.
Jag hade läst massvis med dåliga omdömen innan mitt köp men såg att flera stora svenska kändisar följde dom på Instagram bland annat och bestämde mig för att beställa ändå.

Skrev till dom INNAN köpet för att försäkra mig om att varan fanns i lager och att leveransen inte skulle ta lång tid då de adresserar ut att de har 1-3 arbetsdagar leveranstid på hemsidan.

Jag beställde och dagarna gick…. Inget paket skickades.. jag väntade några dagar, hörde av mig. Fick svar 1-2 dagar senare att de ber om ursäkt och den skickas snart.

Väntar ytterligare några dagar, ingenting händer.

Skrev därför igen och de försäkrade mig om att den skulle skickas nästa dag.
Nästa dag kom….. ingenting händer.

Började nästan tro att dom drop shippa. Att dom inte alls hade något lager i Sverige?
Men helt plötsligt så såg jag på PostNord appen att den va inlämnad (utan att meddela mig)

Så jag har fått varan men allt är inte frid och fröjd för de.

Jag tycker att upplevelsen va utdragen och irriterande med lång väntetid på både varan och svar på mejl.

Detta bör förändras!!

22 de janeiro de 2025

Hej Tobias,

Vi ber verkligen om ursäkt för den försenade leveransen och den utdragna köpupplevelsen du haft hos oss. Det är självklart inte så vi vill att det ska vara, och vi förstår din frustration.

Vi uppskattar din feedback och tar den på största allvar för att förbättra vår service framöver. Vi vill mer än gärna kompensera dig för besväret – vänligen hör av dig till oss via mejl, så ser vi till att hjälpa dig så fort som möjligt.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse, och vi hoppas att få chansen att ge dig en betydligt bättre upplevelse i framtiden.

Supernöjd!

Supernöjd!! Har tidigare handlat från dem och är nöjd. rekommenderar!

17 de janeiro de 2025

Resposta da Kejsar

Stort tack för din fina recension! 🙌 Vi är glada att du är nöjd och uppskattar din rekommendation. Ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! 😊✨

Classificada 4 em 5 estrelas

Riktigt solida länkar

Riktigt solida länkar denna gången i 925 silver rakt igenom ! Skiner som vitguld precis dom beskrivet! Detta företag har avancerat uppåt kraftigt ! Blir att beställa ett hänge när det kommer in i lager ! Trevlig support dessutom 🤙🏼

9 de janeiro de 2025

Resposta da Kejsar

Stort tack för din grymma recension! 💎✨ Vi är superglada att du är nöjd med länkarna och vår service. Hoppas vi kan fixa ditt nästa hänge snart – vi ser fram emot din nästa beställning! 🤙🏼😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Ärligt företag snabb leverans och bra…

Ärligt företag snabb leverans och bra priser och grymt fina smycken

5 de janeiro de 2025

Resposta da Kejsar

Tack för din fina recension! 🙌 Vi uppskattar din kommentar och är glada att du är nöjd med både leveransen, priserna och smyckena. Hoppas vi får hjälpa dig igen snart! 😊✨

Classificada 2 em 5 estrelas

Beställde under black Friday

Beställde under black Friday. Ett paket kom fram i tid utan krångel. Mitt andra paket skickades iväg till fel land, fick sedan returneras och nu ligger paketet på någon postterminal eftersom att kejsar inte hämtar ut paketet så att dem kan skicka det till mig. Min brors paket är inte ens skickat än och det är liksom julafton imorgon. Det har gått 24 dagar sedan vi beställde. Har hört av mig på tik tok utan svar, på Instagram vid ett flertal gånger över flera dagars tid utan svar samt ett par mail som inte blivit besvarade. Produkterna man fick med var också en besvikelse, verkligen bara dam produkter som ingen vill ha. Står nu på julafton utan några julklappar att ge bort eftersom paketet inte kommer fram, samma gäller min bror. Har beställt från kejsar vid ett flertal gånger innan och det är en fin kvalité på deras produkter och det har aldrig varit krångel innan. Men den här black Friday skötte dem inte snyggt hittills. Skulle önska att jag blir kompenserad för detta, får se hur kejsar väljer att lösa allt.

Så det är idag fredag 31 januari, fick svar från kejsar och jag fick tillbaka pengarna. Fortfarande irriterande hur allt blev men har en viss förståelse. Det löste sig tillslut och kommer självklart beställa där igen.

23 de dezembro de 2024

Resposta da Kejsar

Vi vill börja med att be om ursäkt för den här upplevelsen – det är verkligen inte den service vi strävar efter att ge. Vi förstår hur frustrerande det måste vara att stå utan julklappar på grund av en försenad leverans och uteblivna svar, särskilt när du tidigare haft bra erfarenheter hos oss.

Det låter som att det har skett flera missförstånd och fel längs vägen, vilket vi tar på största allvar. Vi vill mer än gärna lösa detta för dig och din bror samt kompensera er för besväret. Vänligen hör av dig till oss via mejl så att vi kan prioritera ditt ärende och se till att ni får den hjälp ni förtjänar.

Tack för att du delar din feedback – vi tar den med oss för att bli bättre. Hoppas vi kan göra det rätt för dig!

Classificada 3 em 5 estrelas

Missnöjd med deras black weekend

Jag är nöjd med smycket jag köpte. Men köpte på deras black weekend då man skulle få med smycken för 3500kr. Gåvorna jag fick var bara tjejsmycken tyvärr så dem har jag ingen nytta av tyvärr

22 de dezembro de 2024

Hej Wille,

Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med smycket du köpte.

Under vår Black Weekend-kampanj skickade vi med både herr- och damsmycken i våra gåvor, så det kan variera vad olika kunder fick. Vi beklagar om smyckena du fick inte passade dig, det var självklart inte vår intention.

Hör gärna av dig till oss, så ser vi till att skicka med något extra i din nästa beställning som bättre matchar din stil. Vi uppskattar ditt stöd och hoppas få ge dig en ännu bättre upplevelse framöver!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.