Jätte dålig kvalitet på deras kejsar länkar, knappt använt min kejsarlänk innan guldet är redan borta, och har aldrig duschat med den på grund av att guldet inte ska åka av, men ändå så går guldplat... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
After many years as a customer, I can honestly say that Kejsar is in a league of its own. The level of expertise, professionalism, and genuine care they show every single time is something you r... Ver mais
Professionella, suverän service, snabb leverans, oroliga smycken. Om man vill returnera något så väldigt snabb återbetalning. Rekommenderas varmt 😊
Kejsar teamet är riktigt bra att göra me.. jag själv gjorde jag en bricka hos dom me egna detaljer.. de vart riktigt grymt.. sen har man köpt 1 silver armband o halsband 10mm o ett kors ett guldpläter... Ver mais
Informações sobre a empresa
Kejsar grundades 2018 med visionen att skapa exklusiva smycken för män. Vi är ett stort team baserat i Stockholm, varav tre guldsmeder som varje dag jobbar för att tillverka smycken för hand, av högsta kvalité. Vi har alltid sett till att vårt team består av personer som kan identifiera sig med våra kunder och kulturen inom branschen. Och det är just det som fått oss att gå från ett företag som endast säljer smycken - till ett varumärke som gjort sig känt i hela Sverige, och även internationellt. Vi tummar aldrig på kvalitén vilket har lett till stamkunder bland sveriges allra största artister och profiler. Välkommen att beställa ditt nästa smycke ifrån oss!
Informações de contacto
Mailbox 510, 11411, Stockholm, Suécia
- info@kejsar.se
- kejsar.se
Respondeu a 26% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Snabb service både inför beställning…
Snabb service både inför beställning och efter. Riktigt proffsiga och smidiga i hantering av ev reklamation som blev aktuell. Handlat två gånger och kommer definitivt vända mig hit när det ska införskaffas fler smycken!
Fantastisk service
Fantastisk service! Smycket uppfyllde mina förväntningar. Förklaring på sidan stämde mot produkten. Det var lätt att beställa och snabb leverans. 💕

Tack kejsar
Tack kejsar
Hade en reklamations ärende som löste sig väldigt bra, Tack för trevlig och snabb service, kan varmt rekommendera att handla på kejsar
Stefan

Resposta da Kejsar
Bra jobbat mycket seriöst hemsida jag…
Bra jobbat mycket seriöst hemsida jag är jätte nöjd med min beställning

Bäst i Norden
Trevligt bemötande och svarar snabbt , fick ny vara efter att min gick sönder utan några problem alls .bästa smycken i Norden

Resposta da Kejsar
Riktig bra hemsida och väldigt finna…
Riktig bra hemsida och väldigt finna saker och snabbaste leverans nånsin
Jag är jätte nöjd med min beställning
Tack så mycket

Resposta da Kejsar
Jättebra service 😍 skulle absolut…
Jättebra service!! 😍 skulle absolut rekommendera! Hjälpsamma och de har verkligen fina smycken!

Otroligt bra företag!
Otroligt bra bemötande!! Kejsar visar verkligen att kunderna kommer först jag blev glatt överraskad efter jag mejlade de. Fin och trevlig service, smyckena ser ju helt fantastiska ut, väldigt lyxigt!

Resposta da Kejsar
Ett företag som verkligen värnar om…
Ett företag som verkligen värnar om sina kunder och som genuint vill göra sina kunder nöjda. Fantastisk kvalitet på smyckena och bara förpackningarna i sig skriker lyx. Kommer definitivt handla igen !!

Otroligt bra service
Otroligt bra service. Det var ett problem med min leverans men skrev till dem på Instagram och de svarade snabbt och åtgärdade problemet + kompensation!
Uppskattar bra service så mycket och kommer göra att jag blir en återkommande kund🙏🏽

Resposta da Kejsar
Otroligt bra bemötande mot sina kunder…
Otroligt bra bemötande mot sina kunder när man skickar mejl till de, blev glatt överraskad. Hade jag kunnat hade jag gett fler stjärnor, kommer definitivt att handla från Kejsar igen!!!

Ingen trevlig köpupplevelse
Ingen trevlig köpupplevelse.
Jag hade läst massvis med dåliga omdömen innan mitt köp men såg att flera stora svenska kändisar följde dom på Instagram bland annat och bestämde mig för att beställa ändå.
Skrev till dom INNAN köpet för att försäkra mig om att varan fanns i lager och att leveransen inte skulle ta lång tid då de adresserar ut att de har 1-3 arbetsdagar leveranstid på hemsidan.
Jag beställde och dagarna gick…. Inget paket skickades.. jag väntade några dagar, hörde av mig. Fick svar 1-2 dagar senare att de ber om ursäkt och den skickas snart.
Väntar ytterligare några dagar, ingenting händer.
Skrev därför igen och de försäkrade mig om att den skulle skickas nästa dag.
Nästa dag kom….. ingenting händer.
Började nästan tro att dom drop shippa. Att dom inte alls hade något lager i Sverige?
Men helt plötsligt så såg jag på PostNord appen att den va inlämnad (utan att meddela mig)
Så jag har fått varan men allt är inte frid och fröjd för de.
Jag tycker att upplevelsen va utdragen och irriterande med lång väntetid på både varan och svar på mejl.
Detta bör förändras!!

Supernöjd!
Supernöjd!! Har tidigare handlat från dem och är nöjd. rekommenderar!

Riktigt solida länkar
Riktigt solida länkar denna gången i 925 silver rakt igenom ! Skiner som vitguld precis dom beskrivet! Detta företag har avancerat uppåt kraftigt ! Blir att beställa ett hänge när det kommer in i lager ! Trevlig support dessutom 🤙🏼

Resposta da Kejsar
Ärligt företag snabb leverans och bra…
Ärligt företag snabb leverans och bra priser och grymt fina smycken

Resposta da Kejsar
Riktigt fina kedjor och hängen
Riktigt fina kedjor och hängen. Jag köpte i Cordell och det är väldigt bra kvalitet på produkten
Bra kundservice
Bra kundservice, mycket nöjd med produkterna
Beställde under black Friday
Beställde under black Friday. Ett paket kom fram i tid utan krångel. Mitt andra paket skickades iväg till fel land, fick sedan returneras och nu ligger paketet på någon postterminal eftersom att kejsar inte hämtar ut paketet så att dem kan skicka det till mig. Min brors paket är inte ens skickat än och det är liksom julafton imorgon. Det har gått 24 dagar sedan vi beställde. Har hört av mig på tik tok utan svar, på Instagram vid ett flertal gånger över flera dagars tid utan svar samt ett par mail som inte blivit besvarade. Produkterna man fick med var också en besvikelse, verkligen bara dam produkter som ingen vill ha. Står nu på julafton utan några julklappar att ge bort eftersom paketet inte kommer fram, samma gäller min bror. Har beställt från kejsar vid ett flertal gånger innan och det är en fin kvalité på deras produkter och det har aldrig varit krångel innan. Men den här black Friday skötte dem inte snyggt hittills. Skulle önska att jag blir kompenserad för detta, får se hur kejsar väljer att lösa allt.
Så det är idag fredag 31 januari, fick svar från kejsar och jag fick tillbaka pengarna. Fortfarande irriterande hur allt blev men har en viss förståelse. Det löste sig tillslut och kommer självklart beställa där igen.

Resposta da Kejsar
Missnöjd med deras black weekend
Jag är nöjd med smycket jag köpte. Men köpte på deras black weekend då man skulle få med smycken för 3500kr. Gåvorna jag fick var bara tjejsmycken tyvärr så dem har jag ingen nytta av tyvärr

Resposta da Kejsar
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.