Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jätte dålig kvalitet på deras kejsar länkar, knappt använt min kejsarlänk innan guldet är redan borta, och har aldrig duschat med den på grund av att guldet inte ska åka av, men ändå så går guldplat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

After many years as a customer, I can honestly say that Kejsar is in a league of its own. The level of expertise, professionalism, and genuine care they show every single time is something you r... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionella, suverän service, snabb leverans, oroliga smycken. Om man vill returnera något så väldigt snabb återbetalning. Rekommenderas varmt 😊

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria

Kejsar grundades 2018 med visionen att skapa exklusiva smycken för män. Vi är ett stort team baserat i Stockholm, varav tre guldsmeder som varje dag jobbar för att tillverka smycken för hand, av högsta kvalité. Vi har alltid sett till att vårt team består av personer som kan identifiera sig med våra kunder och kulturen inom branschen. Och det är just det som fått oss att gå från ett företag som endast säljer smycken - till ett varumärke som gjort sig känt i hela Sverige, och även internationellt. Vi tummar aldrig på kvalitén vilket har lett till stamkunder bland sveriges allra största artister och profiler. Välkommen att beställa ditt nästa smycke ifrån oss!

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

207 opiniões

Respondeu a 26% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Gjorde en beställning från den för 20…

Gjorde en beställning från den för 20 dagar sedan. Har kontaktat den på Instagram där man bara öppnade mina meddelanden. Tik tok och mejl där man inte har svarat. Känner mig lurad

20 de dezembro de 2024

Resposta da Kejsar

Vi beklagar verkligen att du upplevde bristande kommunikation från oss under den perioden. Vi var extremt överbelastade vid tillfället, vilket gjorde att svarstiderna på kundtjänsten blev längre än normalt – något vi verkligen beklagar.

Vi är dock glada att vi kunde lösa ditt problem och även skicka med en kompensation enligt vår överenskommelse. Vi strävar alltid efter att göra rätt för oss och ser till att våra kunder blir nöjda i slutändan.

Tack för din tålamod och förståelse, och vi hoppas få ge dig en bättre upplevelse framöver!

Behöver du någon mer hjälp är det bara att höra av dig till oss så hjälper vi till!

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag hade beställt ett armband som jag…

Jag hade beställt ett armband som jag sedan ändrade mig över och valde fel val när jag kunde bestämma hur min retur skulle gå tillväga, det tog några dagar innan jag fick hjälp med hur jag skulle göra och då fick jag lämna en lapp i mitt paket där jag skrev då att jag ville göra en retur och inte byte.Men nu en vecka senare trots att dom mottagit mitt paket har jag ej fått tillbaka pengarna och jag har fått mejl där det stod hoppas du är nöjd med din vara osv, men då skrev jag och frågade om dom kommer göra en retur eller vad som kommer hända och då fick jag svar att dom kommer göra en retur och att det bara blev skickat så automatiskt! Armbandet i sig var annars jätte snyggt och mitt problem var aldrig produkten eller leveranstid utan hur krångligt kejars retur kan bli speciellt när man tar fel och ej kan ändra. Nu får jag hoppas på att jag får pengarna som dom sagt😩

17 de dezembro de 2024

Resposta da Kejsar

Vi beklagar att ditt byte och returupplevelse blev krångligare än vad den borde ha varit. I vanliga fall går våra byten och returer väldigt smidigt, men under denna period var vi extremt överbelastade, vilket orsakade vissa förseningar – något vi verkligen ber om ursäkt för.

Vi är glada att vi har kunnat lösa ditt ärende och skickat ditt byte. Om du behöver ytterligare hjälp eller har fler funderingar, tveka inte att kontakta oss via mejl. Vi skickar mer än gärna en kompensation för din besvärliga upplevelse.

Tack för din förståelse, och vi hoppas kunna ge dig en bättre köpupplevelse nästa gång!

Classificada 1 em 5 estrelas

går nog och handlar i fysisk butik framöver

tog 2 och en halv vecka att få hem paketet med 0 svar på mail, skulle få med ett paket värt 3500 som black friday deal dom slängde verkligen med sånt som ingen skulle vilja ha tjej smycken och ett armband som eventuellt kanske skulle funka på en 5 åring tur att det är jul så man kan ge bort dem iaf 😅 halsbandet var väll okej känns som det kommer gå sönder lätt

17 de dezembro de 2024

Resposta da Kejsar

Vi ber om ursäkt för den längre leveranstiden och att du inte fick svar på ditt mejl i tid. Under Black Friday-veckan hade vi en extremt hög belastning, vilket påverkade både leveranser och kundservice – något vi verkligen beklagar.

Gällande gåvorna i kampanjen skickade vi en mix av både herr- och damsmycken, men vi förstår att de kanske inte matchade dina förväntningar. Vi vill gärna göra rätt för oss – hör gärna av dig via mejl, så ser vi till att skicka med något extra vid din nästa beställning!

Tack för din feedback, vi tar den med oss för att bli bättre!

Helt sjukt långa leveranstider

Helt sjukt långa leveranstider! Varorna skickas antagligen från Kina. Värdelöst! Har bett de annullera beställningen på grund av leveranstiden - om beställningen ändå inte annullerad kommer jag returnera den.

12 de dezembro de 2024

Resposta da Kejsar

Vi beklagar verkligen att din leverans tog längre tid än förväntat. Våra leveranstider är vanligtvis väldigt snabba, och vi skickar absolut inte våra varor från Kina. Tyvärr hade vi under denna period en ovanligt hög belastning, vilket kan ha orsakat förseningar – något vi givetvis inte vill ska hända.

Tack för din feedback, och vi hoppas kunna ge dig en bättre upplevelse framöver!

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde för över 3 veckor sedan har…

Beställde för över 3 veckor sedan har skickar tillbaka och mailat varje dag i en veckas tid utan svar från de. De vill inte bekräfta returen. Sk*t företag

12 de dezembro de 2024

Resposta da Kejsar

Vi ber verkligen om ursäkt för att du inte har fått svar i tid – det är absolut inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Under denna period hade vi haft en ovanligt hög belastning, vilket orsakade längre svarstider än normalt, men vi försäkrar dig om att vi alltid hanterar returer så snabbt vi kan!

Tack för ditt tålamod och din feedback – vi tar den på allvar för att bli bättre.

Sveriges sämsta företag!

Beställde ett silverhalsband för cirka 3000 kr som såg perfekt ut på bilderna, men i verkligheten var det en besvikelse. Låset var ojämnt slipat, och man kunde tydligt se spår av sågning. Leveranstiden? Utlovade 1–3 dagar blev istället 1,5 månad. Deras omdömen verkar helt fejkade – kolla bara på alla som lämnat en stjärna, vi har samma problem: lång leverans, dålig kvalitet och usel kundservice. Verkar som att bra kvalitet bara gäller om du spenderar över 20 000 kr.

30 de setembro de 2024

Resposta da Kejsar

Vi beklagar verkligen att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Det är absolut inte vår intention att leverera en produkt eller service som inte lever upp till förväntningarna. Vi tar din feedback på största allvar och vill gärna rätta till detta för dig.

Gällande leveranstiden så är våra normala leveranstider 1–3 arbetsdagar, men vi har haft en ovanligt hög belastning under vissa perioder, vilket tyvärr har lett till längre väntetider – något vi verkligen beklagar.

När det gäller våra recensioner vill vi vara tydliga med att vi inte har några fejkade omdömen. Alla våra kunders åsikter, både positiva och negativa, är verkliga och vi arbetar aktivt med att förbättra oss utifrån den feedback vi får. Vi ser att majoriteten av våra kunder är nöjda, men vi tar givetvis även kritiken på allvar och strävar efter att bli bättre.

Vi vill gärna hjälpa dig med ditt ärende och se till att du blir nöjd. Vänligen kontakta oss via mejl, så ser vi över hur vi kan lösa detta på bästa sätt. Tack för din feedback!

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en länk 29/11 och nu 11/12 är…

Beställde en länk 29/11 och nu 11/12 är den fortfarande inte skickad. Totalt oseriöst!

Resposta da Kejsar

Vi ber om ursäkt för förseningen och för att det tog längre tid än vanligt att skicka din beställning. Kan se att din produkt är levererad och hoppas verkligen att du blev nöjd när du fick den.

Vi strävar alltid efter att hålla våra leveranstider, men under denna period då du beställde hade vi lite förseningar, vilket vi givetvis inte vill ska hända. Tack för ditt tålamod, och vi hoppas få ge dig en bättre upplevelse nästa gång!

Scam

Beställde en kedja med ett kors för 1,499kr, det stod att det skulle ta ca 5arbetsdagar för mitt paket att komma fram. Nu har det tagit 2veckor och de svarar ej på mejl och man får inga uppdateringar.

Resposta da Kejsar

Vi ber om ursäkt för den försening som skedde vid din beställning. Just under den perioden hade vi vissa leveransförseningar, men vi vill försäkra dig om att det vanligtvis går väldigt snabbt att få hem våra produkter.

Ser att du mottagit din kedja och hoppas att du är nöjd med den! Om det skulle vara något mer vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra företag att beställa från

Jättebra kvalitet, snabba för att vara guldsmed. Rekommenderar starkt

Resposta da Kejsar

Stort tack för din fina recension! 💎 Vi är glada att du är nöjd med kvaliteten och vår service. Din rekommendation betyder mycket för oss! 🙌✨

Classificada 1 em 5 estrelas

Alla omdömen är fejk de svara inte och…

Alla omdömen är fejk de svara inte och skickar inte ut kedja!!

1 de dezembro de 2024

Resposta da Kejsar

Vi förstår din frustration och beklagar om du haft en negativ upplevelse. Vi vill dock vara tydliga med att våra omdömen är äkta och att vi alltid strävar efter att leverera våra produkter och ge bra kundservice.

Din kedja har kommit fram så hoppas att du blev nöjd med den! Har du några andra frågor är det bara att höra av dig till oss på mail!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kejsar teamet är riktigt bra att göra me

Kejsar teamet är riktigt bra att göra me.. jag själv gjorde jag en bricka hos dom me egna detaljer.. de vart riktigt grymt.. sen har man köpt 1 silver armband o halsband 10mm o ett kors ett guldpläterad o till slut en armband 10mm guldpläterad… så jag kan bara säga ska ni har något så hör av er till dom.. dom är trevliga o hjälpsamma… ska beställa mera av dom.. mycket bra jobbat kejsar.. M.V.H Ronny Karlsson

11 de novembro de 2024

Hej Ronny,

Det gläder oss att du blev så nöjd med alla dina beställningar. Du är alltid välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Köpte 4 stycken CORDELL HALSBAND till…

Köpte 4 stycken CORDELL HALSBAND till mig och mina vänner och är jätte nöjd.
2 st 10 mil och 2 st 8 mil. De har även bra servis när man behöver hjälp. 💎👍

10 de outubro de 2024

Resposta da Kejsar

Tack för din fina recension!🌟

Enorm besvikelse

Beställde ett cordellarmband den 3 september 2024. På hemsidan står det att det tar ca 2 veckor - men OFTAST snabbare - för varan att levereras hem till en.

Idag är det den den 27 september och kejsar har inte besvarat mitt senaste mail på 48 timmar.

Detta var en present till min man som fyllde 30 år i september, därför var jag ute i god tid. Så himla tråkigt att det blev såhär.

Än vet jag inte när jag kommer få varan levererad.

27 de setembro de 2024

Hej Mikaela,

Tack för att du hörde av dig och för att du delade din upplevelse. Vi förstår din frustration och beklagar verkligen för förseningen och för att vi inte återkommit till dig tidigare.

När det gäller din beställning vill vi förtydliga att dessa smycken tillverkas för hand och skräddarsys för varje kund. Detta gör att tillverkningstiden ibland kan vara något längre än de två veckor vi normalt anger på hemsidan. Vi gör alltid vårt bästa för att hålla oss inom den angivna tidsramen, men i vissa fall, som vid speciella material och detaljer, kan leveranstiden förlängas en aning.

Vi är glada att kunna meddela att din beställning är skickad och kan se att den levererats till dig. Som en ursäkt för förseningen har vi inkluderat en liten extra present i paketet, vilket vi hoppas kan bidra till att göra din upplevelse lite bättre.

Vi ber återigen om ursäkt för det inträffade och uppskattar ditt tålamod. Om du har några ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställ från kejsar ja beställde ett…

Beställ från kejsar ja beställde ett armband är super nöjd otroligt bra smycken har haft armbandet i 1 år nu den är strålande lyser bra som när jag fick den ingen gör bättre än kejsar

3 de setembro de 2024

🌟🌟🌟

Classificada 5 em 5 estrelas

Kejsar är ett fantastiskt företag för…

Kejsar är ett fantastiskt företag för alla smyckesälskare! Deras sortiment är brett och elegant, med något för varje stil och tillfälle. Kvaliteten på smyckena är hög, och det märks att stor omsorg läggs på varje detalj. Dessutom är kundservicen enastående – de är alltid tillgängliga för att hjälpa till med frågor och ser till att kunderna är nöjda med sina köp. Leveransen är snabb och produkterna kommer vackert förpackade, vilket gör hela köpupplevelsen extra speciell. Kejsar är verkligen ett företag som lever upp till sitt namn genom att erbjuda produkter och service av kejsarklass!

2 de setembro de 2024

Resposta da Kejsar

Wow, tack så mycket för att du delar med dig. Det är precis denna upplevelse vi strävar efter att erbjuda alla våra kunder!

TOPP Kejsar

Mycket trevliga, Bra kundservice samt bra produkter till bra priser, Ett företag som aldrig ska ge upp hoppet rekommenderar dessa till alla andra som är intresserade utav kejsar

2 de setembro de 2024

Resposta da Kejsar

Tack så mycket Albin för din fina recension!

Classificada 2 em 5 estrelas

I ordered a custom pendant and sent…

I ordered a custom pendant and sent them an email and there has been no response. I expected better customer service🙃

26 de agosto de 2024

Hello Niklas,

We always strive to reply within 24 hours. However, we couldnt find your email. Are you sure you sent it to the right email?

If you still haven't gotten any help from us, feel free to reach out to us on instagram @kejsar or via email info@kejsar.com

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.