Droom Wereld Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Auping Auronde met 2 verstelbare elektrische bedbodems gekocht. Voor mooie prijs en goede snelle service. Prima persoonlijke benadering, leuk contact. Bed thuis bezorgd en door "Droomwereld" eigena... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel vriendelijk en goed communicerend bedrijf. Geen vertraging in de mail, de afspraken zijn goed nagekomen. Ons bed is geleverd en gemonteerd op de slaapkamer. Eerlijk over de eventuele mankement... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

25 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

16 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Betrouwbaar/ goede en snelle service/ heldere communicatie

In januari contact gehad over auping bed, maar wilde er 1 zonder hoofdbord. Hij wilde het voor ons in de gaten houden. En zoals beloofd kwam de verkoper alsnog met een bericht in mei of er nog interesse was. Wegens persoonlijke omstandigheden van beiden kanten is er veel app contact geweest in de goede zin. Inmiddels zijn wij zeer tevreden bezitters van een mooi bed. Persoonlijke en heldere communicatie. Deze jongeman doet er alles aan om de klant tevreden te stellen. Komt afspraken snel na. Perfecte service! Dank je wel voor het leuke contact en vooral jouw geduld!

6 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super tevreden met mijn nieuwe bed

Super tevreden met mijn nieuwe bed! Vanaf het eerste moment ben ik ontzettend goed geholpen. Er werd echt de tijd genomen om samen met mij te kijken welk bed en matras het beste bij mijn wensen passen. De service was persoonlijk en deskundig.

Ook de levering verliep perfect. Alles was goed op elkaar afgestemd en de communicatie was duidelijk. Het bed werd netjes geleverd en geplaatst.

Al met al een hele fijne ervaring. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!

19 de junho de 2026

Een Auping bed

Een Auping bed gekocht welke uitgebreid werd getoond. Geen moeite was te veel. Heel netjes geholpen en komen goed hun afspraken na. Ook netjes bezorgd op tijd en in elkaar gezet. Ik heb een topbed waar ik heerlijk in slaap en fijn kan verstellen. Ik kan iedereen Droomwereld aanraden!

6 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Bij Droom Wereld een Auping met…

Bij Droom Wereld een Auping met electrische bedbodem gekocht.
Echt goed geholpen en heel verfrissend werd er mee gedacht met mij in het geven van advies.
Het bed is perfect afgeleverd en er was zelfs de mogelijkheid om een matras te lenen om uit te proberen.
Ik ben meer dan tevreden met de service.

6 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Heel vriendelijk en goed communicerend…

Eerlijk over de eventuele mankementen van het bed gecommuniceerd (krasjes, etc). Ik heb om de foto’s gevraagd om zeker te weten hoe alles eruit zag. Deze heb ik ook gekregen.
Succes met de onderneming!

27 de abril de 2026

complimenten

Onze complimenten voor een mooie website en duidelijke web-shop.
Vandaag zijn we op bezoek geweest om het êên en ander op te halen. We werden zeer vriendelijk ontvangen door Steven die ons goed kon informeren en demonstreren van bed onderdelen.
Succes met de onderneming.

11 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Prettig in contact, vriendelijk en behulpzaam

Prettig in contact, vriendelijk en behulpzaam!

Een nieuw matras besteld bij Droomwereld Bedden en de levering en communicatie daaromheen verliepen perfect. Matras werd binnen 2 weken netjes in ons appartement geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het tijdstip dat het matras geleverd zou worden, heel fijn!

De kwaliteit is top, voor een goede prijs. Absoluut een aanrader!

28 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn ontzettend tevreden over…

Wij zijn ontzettend tevreden over alles! We hebben een 2-persoons boxspring met meegestoffeerde matrassen en een topper (en ook nog 2 enkele boxsprings) in ons appartement in Spanje laten leveren.

De levering verliep perfect en alles werd netjes in het appartement geleverd. Binnen slechts 4 weken vanaf bestelling was alles al op locatie, wat wij als zeer snel hebben ervaren.

De kwaliteit is echt van hotelniveau: stevige, comfortabele bedden en een luxe uitstraling. Onze eerste huurder heeft zelfs aangegeven dat de bedden heerlijk liggen en dat ze een uitstekende nachtrust hebben gehad.

Kortom: topservice, snelle levering en geweldige kwaliteit. Absoluut een aanrader!

17 de março de 2026

Auping Auronde en 2 bedbodems

Auping Auronde met 2 verstelbare elektrische bedbodems gekocht.
Bed thuis bezorgd en door "Droomwereld" eigenaar naar 1e etage gebracht en keurig in elkaar gezet ook. Echt top !

29 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Hier is de klant nog koning

Hier staat de klant nog centraal met een hoge mate van klantvriendelijkheid. Eerlijk advies in combinatie met een goede prijs. Wij zijn heel blij met onze aankoop, ons nieuwe bed slaapt heerlijk.

3 de outubro de 2025

Resposta da Droom Wereld

Leuk om te lezen, bedankt voor de review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede prijs voor deze goede kwaliteit

Goede prijs voor deze goede kwaliteit. Perfecte service, bij vragen snel antwoord. Daarnaast ook nog een snelle levering en netjes in elkaar gezet. Mijn zoon is onwijs blij met zijn mooie bed, hij slaapt als een roos!

10 de maio de 2025

Resposta da Droom Wereld

Bedankt voor jullie review. Goed om te lezen en wens hem succes volgend seizoen in de eredivisie! :P

Kayori donzen hoofdkussen

Ik heb een donzen hoofdkussen, van Kayori, aangeschaft via Droom-wereld. Gezien ik graag investeer in mijn kwaliteit van slapen, heb ik research gedaan en kwam het donzen hoofdkussen van Kayori naar voren als een goed en comfortabel kussen. Hierin heeft Steven, eigenaar van Droom-Wereld, ook goed geadviseerd wat passend is bij mijn manier van slapen.

Ik slaap nu ongeveer 2 weken op het nieuwe kussen en ik ga nooit meer terug. Wat een kwaliteit.

27 de maio de 2025

Resposta da Droom Wereld

Goed om te lezen! Bedankt voor uw review!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.