Afspraak keurig op tijd, locatie alleen met de auto te bereiken, wel gratis parkeren. Gesprek met de arts ging erg snel, fijn, maar met een foutje tot gevolg waardoor dit in de loop van de dag via kan... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super makkelijk door de keuring heen gekomen. Stond binnen 3 minuten weer buiten. Top geregeld. Bij andere instanties voorheen veel meer punten gehad die ze controleerde. Maar zo kan het dus ook.
Locatie werd in uitnodigingsmail duidelijk beschreven. Keuringsarts was heel vriendelijk, stelde mij op mijn gemak, gaf ter verduidelijking informatie en stond open om vragen te stellen.
Goede locatie. Goede uitleg. Respectvol onderzocht. Locatie staat goed beschreven maar als je die niet gelezen hebt is het wel even zoeken in de grote hal.
Informações sobre a empresa
Rijbewijs keuringen
Informações de contacto
Bislett 12, 7825 SB, Emmen, Holanda
- 085 060 7009
- info@keuringbureau.nl
- keuringbureau.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Review
Verbeterpunten:
*planning (veel afspraken worden op het laatste moment gewijzigd, zonder dat de arts dat weet)
*locatie Schimmelt is slecht bereikbaar voor mensen die slecht ter been, hoogbejaard of gehandicapt zijn
Omdat ik royaal voldeed aan de normen…
Omdat ik royaal voldeed aan de normen en geen problemen had was ik heel snel klaar
Arts was rustig en vriendelijk.
Je wordt vriendelijk ontvangen
Je wordt vriendelijk ontvangen. Er worden diverse testen gedaan. Maar dat er een bloed prik plaat vindt in je vinger is op zich geen probleem wel het feit dat de onderzoeker geen pleister heeft en je gewoon weg gestuurd wordt omdat de volgende klant al staat te wachten. het koste mij 10 minuten voordat ik weg kon gaan van de locatie anders was mijn kleding onder het bloed gekomen..
Het ging accuraat en snel
Het ging accuraat en snel. Kwam professioneel over.
Vriendelijke keuringsarts.Ze nam rustig…
Vriendelijke keuringsarts.Ze nam rustig de tijd om mij te keuren in verband met rijbewijs verlening 75 +
Snel en accuraat
Deze keuring is volgens mij heel goed…
Deze keuring is volgens mij heel goed verlopen.
Snel en deskundig
Prima uitgevoerde keuring
De arts is een keurige dame die de keuring vlot en zakelijk uitvoerde. Een door mij gemaakte vergissing werd keurig door haar in het keuringsrapport vermeld en aan het CBR gerapporteerd.
De arts was hartstikke vriendelijk
De arts was hartstikke vriendelijk . En heeft mij daarnaast ook nog eens wat info gegeven ivm a healthy life .👍
Keurige afhandeling.
Keurige afhandeling.
Omdat we met z'n tweeën tegelijk moeten verlengen konden we met z'n tweeën achter elkaar gekeurd worden.
Vriendelijke receptie
Vriendelijke receptie , vriendelijke en rust gevende arts correcte afhandeling keuring.
Min punt route naar / in het pand/receptie niet op de site aangegeven
Een hele goede ervaring
Een hele goede ervaring. Voornamelijk vanwege het tijdsbestek. Afspraak was om 10.00 uur en exact om 10.00 uur zat ik bij de betreffende arts. Het verdere onderhoud verliep zeer goed. Ben uiterst tevreden over de gehele gang van zaken.
Goed te vinden
Goed te vinden, en,je wordt snel geholpen, en een vriendelijke arts.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.