Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Although I am happy with the induction hob protector I received, the rolling band (induclip) which holds it together when removed from the hob, is still missing. It has been going on since January, an... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Have just had a new kitchen and wanted to protect the new hob when not in use. Kitchenyeah, had a wide range of induction hob covers, different colours and designs,at reasonable prices. Also the cove... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Brilliant variety of choice of designs and sizes. It fit perfectly and looked absolutly beautiful. The quality of the product is outstanding and it should last me for a very long time. I am absolut... Ver mais

Informações sobre a empresa

Respondeu a 97% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Retour sturen gaat niet

De kleur van de inductiebeschermer (niet-gepersonaliseerd) kwam niet overeen met aanrecht. Na 8 mails aan de klantenservice nog steeds geen retourlabel ontvangen. Krijg elke keer verzoek om meer informatie te geven voordat ze een label kunnen sturen, na een boze mail krijg ik nu helemaal geen reactie meer.

logótipo da Kitchenyeah

Resposta da Kitchenyeah

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat het contact met onze klantenservice niet naar wens is verlopen en dat u nog steeds geen retourlabel heeft ontvangen. Dat is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, en we begrijpen dat dit frustrerend voor u moet zijn.

Onze excuses dat dit zoveel heen-en-weer gemail heeft gekost en dat u nu zelfs geen reactie meer ontvangt. Dat mag natuurlijk niet gebeuren.

Wilt u ons nogmaals mailen via info@kitchenyeah.nl onder vermelding van deze review? Dan zorgen we dat uw melding direct bij de juiste collega terechtkomt en we dit z.s.m. oplossen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, we willen dit graag netjes met u afronden. ^Nienke

Super

Bestellung wurde schnell verschickt und geliefert.
Sie sieht so aus wie beschrieben,
Aber in Echt noch viel viel BESSER!!!!
DANKE

20 de junho de 2025

Individuelle Designs und der Schutz des Herdes

Ich habe jetzt in Summe 4 Matten für mich und meine Bekannten geordert in unterschiedlichen Größen und alle sind total begeistert, ob der Qualität und auch des Preises. Nicht zu vergessen die individuellen Designs.
3 weitere Bekannte haben sich die Matten ebenfalls bestellt, so dass ich sagen kann, dass diese Matte nicht nur ein Hingucker ist, sondern auch die Abstellfläche vergrößert, wenn man zum Beispiel mit dem Thermomix kocht und den Herd nicht braucht.
Also ich kann die Herdabdeckung nur weiterempfehlen.

21 de junho de 2025

Très bon produit

J’ai découvert ces produits sur les réseaux sociaux et j’ai de suite passé commande . Il y a un très grand choix de design et de taille différents . J’ai été livrée très rapidement et je suis vraiment ravie de cet achat , qui est non seulement très beau et de très bonne qualité !! Je recommande vivement !

11 de junho de 2025

Tres satisfaite

Je suis très satisfaite de ma commande
Dimensions parfaites
Motif choisi parfait
Et qualité du produit je recommande à mon entourage.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jammer

Na een slecht product een tegoed bon gekregen, geen probleem.
Wij maakte een foto van ons aanrechtblad dat leek ons een leuk idee. Het probleem is dat ze het er niet bij zeggen dat ze het tig keer vergroten, nu is het zo lelijk dat hij nu onderste boven op de inductieplaat ligt! Zonde van het geld!!

13 de junho de 2025
logótipo da Kitchenyeah

Resposta da Kitchenyeah

Dank u wel voor uw bericht. Wat jammer om te horen dat het resultaat van uw bestelling niet is geworden wat u ervan had verwacht.

We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een persoonlijk product, zoals een afbeelding van uw aanrechtblad, er anders uitziet dan gehoopt – zeker als er niet duidelijk is gecommuniceerd dat de foto sterk vergroot zou worden. Uw feedback hierover nemen we serieus en zullen we intern bespreken om dit soort teleurstellingen in de toekomst te voorkomen.

Voor verdere beoordeling van uw klacht vragen we u vriendelijk om contact met ons op te nemen via info@kitchenyeah.com, eventueel met een foto van het ontvangen product. Zo kunnen we samen kijken of we alsnog iets voor u kunnen betekenen.

Onze excuses voor de teleurstelling en dank voor het delen van uw ervaring. ^Nienke

Classificada 5 em 5 estrelas

Franchement rien à redire.

Franchement rien à redire.
Que du top.
Suite à un problème de livraison, marchandise non reçue, j'ai eu un suivi du service clientèle au top par échange de mail.
Ils m'ont retourné un nouveau produit que j'ai reçu rapidement.
Je suis hyper satisfait et content.
Vraiment TOP !
Arnaud

Mooie mat

Mat besteld voor over onze inductiekookplaat, goede kwaliteit print en voor een redelijke prijs

14 de junho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.