Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Although I am happy with the induction hob protector I received, the rolling band (induclip) which holds it together when removed from the hob, is still missing. It has been going on since January, an... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Have just had a new kitchen and wanted to protect the new hob when not in use. Kitchenyeah, had a wide range of induction hob covers, different colours and designs,at reasonable prices. Also the cove... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Brilliant variety of choice of designs and sizes. It fit perfectly and looked absolutly beautiful. The quality of the product is outstanding and it should last me for a very long time. I am absolut... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ich habe jetzt in Summe 4 Matten für mich und meine Bekannten geordert in unterschiedlichen Größen und alle sind total begeistert, ob der Qualität und auch des Preises. Nicht zu vergessen die indivi... Ver mais

Informações sobre a empresa

956 opiniões

Respondeu a 97% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

De eerste foto voor de inductiebeschermer

De eerste foto voor de inductiebeschermer was ondanks de controle niet mooi geworden. Na een telefoontje kreeg ik een mail met het verzoek voor een nieuwe foto en werd via de mail op de hoogte gehouden hoe de nieuwe beschermer eruit zo komen te zien. Na akkoord van mij, kreeg ik de nieuwe beschermer, nu super gelukt, binnen twee dagen zonder extra kosten geleverd. Service super!!

17 de julho de 2025

Waardeloos

Ik had een inductie beschermplaat besteld met pollepels en kreeg een lelijk zwart met spikkels beschermplaat.
Deze hoefde niet retour maar moest wel vernietigd worden en er moest een foto(bewijs) aangeleverd worden volgens Rosanna. Dit gedaan. Vervolgens of ik een refund of toch de oorspronkelijke mat wilde.
De pollepels vond ik erg leuk dus daar voor gekozen.
Dan komt er weer een Sofie in beeld of ik een foto van de doos( ligt al in de papiercontainer) wil
opsturen.
Ik ga niet twee keer hetzelfde vertellen.
Dus tot op heden heb ik geen mat en ook geen refund.
Niet chique.

30 de junho de 2025

Resposta da Kitchenyeah

Dank je wel voor je bericht en onze excuses voor alle verwarring en het ongemak.

Je hebt alles netjes volgens afspraak gedaan , dat waarderen we. Het was niet de bedoeling dat je opnieuw om een foto werd gevraagd. Dat had niet gehoeven en dat begrijpen we.

We willen dit graag netjes afronden. Wil je alsnog de juiste mat ontvangen of liever een refund? Stuur dan even een mailtje naar info@kitchenyeah.nl, dan helpen we je verder. ^Jannie

Grappige inductie beschermer

Ik zocht een leuke inductie beschermer, het liefst met een kattenafbeelding erop. Hier heb ik een hele grappige gevonden.
Voor andere afbeeldingen is er ook een ruime keuze.

1 de julho de 2025

Super kwaliteit

Zoveel keuze op de site!
Twee besteld, keurig op tijd, goed verpakt en kwaliteit is echt geweldig!
Echt super blij mee

26 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb het pakket nooit ontvangen en de…

Ik heb het pakket nooit ontvangen en de klantenservice is onbereikbaar.
Mijn mails worden geblokkeerd door een automatisch filter. En de telefoon tijden zijn onpraktisch voor werkende mensen.

17 de junho de 2025

Resposta da Kitchenyeah

Wat vervelend om te horen dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen en dat het contact met onze klantenservice zo moeizaam verloopt. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden, en we begrijpen dat dit frustrerend voor u is.

We willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. U kunt uw bericht het beste rechtstreeks sturen naar info@kitchenyeah.nl. Mocht u tegen technische problemen aanlopen (zoals automatische blokkering), probeer dan eventueel een ander e-mailadres of neem contact op via een ander kanaal, zoals onze website of sociale media.

Onze excuses voor het ongemak. We staan klaar om u verder te helpen zodra we uw bericht ontvangen. ^Jannie

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik vind dat jullie klantenservice echt…

Ik vind dat jullie klantenservice echt veel beter kan en moet. Als je iets wil retourneren krijg je eerst 3 mails met we kunnen je een tegoedbon aanbieden. Als je dan terug stuurt, die wil ik niet krijg je nog een keer een mail of je dat echt niet wilt!
Dan na 3 mails krijg je een mail dat het nog 3 werkdagen duurt! Hoezo? Ik wil gewoon een retourlabel.
Ik begrijp niet waarom dit een week moet duren al.

25 de junho de 2025

Resposta da Kitchenyeah

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat het retourproces in uw geval als omslachtig en frustrerend is ervaren. Wij begrijpen goed dat u in zo’n situatie graag snel geholpen wilt worden, dat is ook wat u van ons mag verwachten.

Onze bedoeling met het aanbieden van een tegoedbon is om klanten een snelle en eenvoudige oplossing te bieden, maar uiteraard is dat nooit verplicht. Als u duidelijk aangeeft gebruik te willen maken van uw retourrecht, dan hoort dat ook zonder extra drempels te kunnen.

Dat u meerdere keren moest aangeven dat u liever een retourlabel ontvangt en daarna nog eens drie dagen moet wachten, is zeker niet de soepele service die we willen leveren. We nemen uw feedback serieus en gaan dit intern bespreken om ons proces te verbeteren.

Heeft u nog geen retourlabel ontvangen of wilt u verdere ondersteuning? Dan kunt u ons het beste even rechtstreeks mailen via info@kitchenyeah.nl, we helpen u graag persoonlijk verder. ^Nienke

vaderdag

Een Cadeautje voor vaderdag, in zijn nieuwe keuken, ligt nu een mooi chique inductiebeschermer van goede kwaliteit, dik en stevig. Hij koos zelf voor zwart met gouden palmbladeren.
Of het tegen een stootje kan, tegen vet en water
,makkelijk schoon te maken is, daar kan ik niets over zeggen, aangezien het niet voor mijzelf is.
Zaterdag besteld met "korting" en donderdag in huis. Het kwam binnen in een stevige doos en op maat wat milieubewust is, verder geen poespas aan plastic en andere vullingen.
Via de mail netjes op de hoogte gehouden, met track en trace

19 de junho de 2025

Retour is geen probleem

Vond eerste spatplaat niet mooi, mocht m zo terugsturen en omruilen. Snel ander geleverd gekregen, kwaliteit is goed.

Gelijk een kookplaat beschermer gekocht, die viel qua print wat tegen helaas. Kwaliteit goed.

23 de maio de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.