Det simpelhen den bedste restaurant oplevelse jeg har haft til dato! Intimt miljø, utroligt nærværende personale (som i alle 10-12 vi stødte ind i), helt vild god service (vi fik maden på u... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
En fantastisk oplevelse Wauw lækker mad. Anbefalet af den søde tjener. Jamen… Whats not to like… Dagens braisering var confiteret and med kartoffelmos, chips, sød rødkål og en fantastisk andesauce.... Ver mais
Hvis du kan lide en fantastisk, hyggelig, intim, personlig, autentisk og charmerende restaurant oplevelse er Klassisk 65 noget for dig. Vi elsker stedet. Ja, man sidder tæt hvis der er fyldt. Ja, stol... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Ægte fransk bistro
Virkelig god mad og meget kompetente og søde tjenere. Bearnaisen og pomme friterne var i top og til dessert fik jeg den bedste crepe suzettes.
Elendig og alt for dyr mad
Elendig og alt for dyr mad. Det bedste var brødet, som også kuvertbetales.
Sneglene var uden hvidløg, manglede salt og var tæsket til i raps.carpaccioen forsynet med salte mandler og tæsket til i parmesan.
Pighvaren hysterisk dyr. Hollandaisen Ok men med alt for salte skivede jordskokker. Til gengæld med alm kartofler, som blev afvist som alternativt tilbehør til de øvrige retters pommes frites.
Vinen, en ordinær US Pinot Noir alt for dyr.
Betjeningen meget ungdommeligt uerfaren, men venlig. Stedet overraskende velbesøgt.
En stor skuffelse på min mors 80-års fødselsdag!
Jeg havde bestilt bord til min mors 80-års fødselsdag og havde specifikt skrevet, at hun blev 80 år gammel (=ældre dame). Jeg havde bedt om det hyggeligste bord. Da jeg kom, var der ikke noget bord, "da de lige havde fået et stort selskab ind". Der gik 20 min før vi fik et midlertidigt bord, og 40 min til vi fik et bord, hvor vi kunne være. Det var uværdigt for min mor, der går meget dårligt, og uværdigt for os, når vi nu havde bestilt. Tjenerne var venlige, men det virkede ikke som om, at der var styr på noget, og det virkede heller ikke som om, de selv kunne se, at vi var de forurettede. Selvom maden var god, da vi endelig sad der, ødelagde det bestemt vores oplevelse af aftenen. Hvis man laver en bordbestilling, forventer man at få et bord, specielt når man kommer med en dame på 80! Men profitten tæller åbenbart højere her....
Hold nu op en lækker oplevelse
Hold nu op en lækker oplevelse, fantastiske tjenere…unge mennesker der smilede og en meget høj service. Må jeg foreslå at de fleste café/restaurant ejere fra København tog deres personale med en tur til Aarhus og besøgte denne perle.
Udover den udsøgte fornøjelse ift tjenere, så var det også en super madoplevelse!!!
Kommer helt sikkert tilbage og besøger den bedste restaurant oplevelse jeg indtilvidere har haft i 2022.
Tak til jer🙏
Vi kom søndag aften til Aarhus i…
Vi kom søndag aften til Aarhus i forventning om en hyggelig aften - det kunne vi hurtigt glemme. Vi havde bestilt bord på Klassisk 65 bistrot. Da vi endelig kunne bestille, tjeneren sad med en tablet/iPad, bestilte vi det hele på en gang i forventning om, at når man bestiller cava, oliven og mandler, så venter man med at servere hovedretten. Men meget hurtigt kommer en og rører vores tartar, mens vi skynder os at drikke vores cava. Hun virker irriteret over, at der ikke er plads til hendes grej. Da hun er færdig, siger hun; “enjoy” og forlader os med cava, snacks, rødvin og tartar….puha, det var alt andet end hyggeligt…. Et kvarter efter kommer der to portioner pomfritter… øv øv øv
Fik kolde og meget kedelige pommes til…
Fik kolde og meget kedelige pommes til rørt tatar. Da vi påpegede det, viste det sig at frituren var i stykker og at de havde lånt fritter af nabo restauranten, så det kunne de ikke gøre noget ved. Der var ingen rabat på regningen.
2021’s bedste Resturant oplevelse 🙏
2021’s bedste Resturant oplevelse 🙏
Var afsted med forretningsforbindelser der havde anbefalet stedet og sat forventningerne højt. Men det blev indfriet 110%, har aldrig fået så god peberbøf eller carpaccio for sen sags skyld.
Kommer en del ud og spise via mit job, og det er klart årets bedste oplevelse.
Jeg elsker simpelthen dette sted
Jeg elsker simpelthen dette sted. Altid skøn mad og vin + god betjening. Kunne måske godt lige ønske mig, lidt udskiftning på menukortet, bare en sjælden gang i mellem. Men men…… absolut dejligt sted med lækker mad.
Absurd lækker mad
Absurd lækker mad, skøn vin og nogle fantastiske nærværende tjenere. Vi havde ikke booket bord, tog chancen alligevel - selvom der stod alt var optaget. Fik ikke kun et bord, men en helt fuldstændig fantastisk aften. Vil helt klart anbefale stedet til alle.
Restaurant med sjældent oplagt…
Restaurant med sjældent oplagt personale. Dejlig mad og god vin - mere er der ikke behov for. Pommes frites kom aldrig til vores bøffer, da der var strømafbrydelse, og køkkenet ikke kunne få frituren i gang hurtigt nok. Men alt det glemte vi med personale i højt humør og dejlig vin i glassene. Vi kommer helt sikkert tilbage.
Autentisk
Autentisk - meget svingende serviceniveau og kvalitet af mad. Meget lavt bundniveau, men også højt topniveau.
Rigtig skøn oplevelse
Rigtig dejlig oplevelse, så god og velsmagende mad, fantastisk service og personale og generelt skøn stemning! Kan varmt anbefales! ❤️
Skuffende oplevelse.
UPDATE:
Fik SMS fra chefen dagen efter, der beklagede og tilbød flere forskellige kompensationer. Meget professionelt håndteret. Selvfølgelig kan der ske fejl.
Skuffende oplevelse.
Vi havde hørt at bordene stod tæt men havde ikke forestillet os HVOR tæt i disse coronatider. Nogle sad nærmest i en plexiglasbås. Stakkels dem. Vi ventede over 1,5 time mellem forret og hovedret fordi køkkenet havde travlt!!!! En tirsdag midt i corona! Sød men Amatøragtig betjening. Vi kommer ikke igen!
Spild af tid og penge.
Ekstremt ringe service, bordene står så tæt det er meget svært at komme rundt uden at vælte noget, hvilket gør brunch buffet umulig. Både kniv og tallerken var beskidt. Rugbrødet var dejligt varmt udenpå men det var bare en illusion om friskbagt for det var næste helt frossent indeni.
"Valgfri æg ad libitum" smagte okay men ventetiden var ulidelig og derfor nåede vi kun knap to for så kom pigen med regningen og bad os betale og gå, for der kom nogen om lidt til vores bord. Så ja vi havde været der længe men jo ikke rigtig fået noget at spise. Til gengæld kostede det en formue, I hvert fald ifht kvaliteten, servicen og hygiejnen.
Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad! Vi havde en super god tjener, som var helt nede på jorden selvom han var super stresset.
Grunden til den ikke får 5 stjerner er, at der gik ret lang tid før vi fik lov og bestille og vi sad generelt lidt for tæt.
Dog kom maden ret hurtigt efter vi havde bestilt.
Vi skal klar afsted igen.
Dejlig aften på Klassisk 65!
God mad og hyggelige møbler! Jeg anbefaler det her hyggelige sted! De har
God service! KH Edith Marie 9 år ;-)
Skuffende oplevelse..
Minimal plads, dårlige siddeforhold og kedelig anretning.. Bøffen var god - ellers var vi bestemt ikke imponeret.
Fantastisk mad det var 👌👌👌👌👌👌.
Helt klart et besøg værd
Fantastisk sted, dejlig mad, fantastisk personale, vi kommer helt klart igen❤️
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.