Klassiskguld Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig levering og meget…

Super hurtig levering og meget imødekommende og hjælpsom kundeservice :) har haft kontakt til Michael ang reklamation af guldkæde , som blev lavet uden beregning , er fuld tilfreds og vil klart anbefale klassisk guld til
andre … fine smykker … ros til jer !

15 de abril de 2025

Yderst tilfreds.

Attraktive og konkurrencedygtige priser. Hurtig levering - og ombytning, samt svartid ved kundeservice.

31 de maio de 2024

Super kvalitet og kundeservice

Har flere smykker fra Klassiskguld.dk og er fuldt ud tilfreds med det hele. God kvalitet og lækre produkter til en meget fin pris! Kundeservice er også helt i top - jeg havde en reklamation på et par guld kreoler og Michael var serviceminded og det hele blev løst med fuld tilfredshed herfra :-) Kæmpe anbefaling herfra og ikke sidste gang jeg selv handler eller ønsker mig smykker herfra!

15 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, hurtig retur og super gode priser

Jeg fik en guldhalskæde i fødselsdagsgave som desværre var for kort, så jeg returnerede den og pengene var retur på min mands kort lynhurtigt så han kunne bestille kæden på ny, bare i den rigtige længde. Den blev leveret lynhurtigt og var flot pakket ind. Derudover er det rigtig gode priser. Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller derfra og kan kun anbefale dem.

27 de outubro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig kvalitet, dårligere kundeservice

Købte et par øreringe fra Klassiskguld.dk. De gik i stykker efter et par måneder, hvor de er ved at knække - et kvalitetsbrist, når det sker på så kort tid. Jeg kontakter Klassiskguld.dk og forklarer dem problemet. Herefter bliver jeg mødt af arrogance, hvor jeg får at vide, at det bare er mig, der ikke kan finde ud af at passe på mine smykker. Ekstrem dårlig kundeservice - især taget øreringenes levetid i betragtning

6 de setembro de 2022

Perfekt !

Perfekt !
Ganske vist kun et lille udvalg på hjemmesiden, men til yderst fornuftige priser - god og fornuftig leveringstid - og i en byttesituation, hvor et armbånd var for kort, en lynhurtig ombytning - perfekt !

13 de julho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig virkelig god service og kvalitet

Søgte blot efter et armbånd af kæden singapore på google/billeder, og der kom "klassiskguld" op. Selvfølgelig gik jeg ind på siden, og dér var det armbånd jeg ønskede. Jeg købte også nogle guldørestikkere, og de er ligesom på deres foto.
Det er lige så smukt som det skal være, længden på armbåndet passede perfekt og det er stemplet med det rigtige guld-nummer. Jeg har både øreringe og armbånd på hver dag, og det eneste jeg ærgrer mig over er
1: at jeg ikke bestilte et sæt øreringe mere
2: at de ikke har lidt flere smykker at vælge imellem (som f.eks. en klassisk alliancering med brillanter).

30 de abril de 2021
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais