Snelle service. Geen vijf sterren omdat: - op de website de levering moet worden aangegeven, maar dat dat niet in mijn browser (Safari) duidelijk was en daarvoor eerst contact moest worden opgenomen... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Toen ik 12 geleden in mijn huis ben gaan wonen heb ik de muren geverfd met Coleur Locale Toscane van Flexa. Deze is inmiddels al een tijdje uit het asortiment van Flexa, maar omdat er een lekkage is g... Ver mais
Zoeken op de site functioneert goed, helder nummersysteem, zodat je de juiste kleur kunt kiezen. Correcte verpakking en snelle bezorging, ik meen via PostNL, een bezorger die mijn voorkeur heeft. Dank... Ver mais
Snelle levertijd. Jammer dat we gedeukte verfblikken aantroffen in de doos. Gelukkig waren het enkel deuken en geen kapotte verfblikken, ik wil er niet aan denken wat een troep en schade dit zou kunne... Ver mais
Informações sobre a empresa
Specialist in Farrow&Ball, Little Greene, Paint & Paper Library, ook leverancier van Sikkens en Sigma, Flexa Pure, Histor One
Informações de contacto
Oude Vlijmenseweg 84E, 5223 GP, 's-Hertogenbosch, Holanda
- 073 623 30 69
- info@kleurenwaaier.nl
- kleurenwaaier.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Snelle levering en zeer netjes verpakt.
De bestelling kwam niet
De bestelling kwam niet. Toen ik enkele dagen later belde was bestelling nog niet verzonden. Bleek ook dat er verondersteld werd dat betaling niet gebeurd was. Op die manier kon ik mijn geplande taak niet tijdig opleveren.
Het duurde lang tot aan levering
Het duurde lang tot aan levering. Waarover slecht werd gecommuniceerd. De bestelde verf bleek niet beschikbaar waardoor er zonder correctie van het betaalde bedrag een ander merk verf werd geleverd. Op andere sites heb ik betere ervaring.
Zeer snelle levering
Alles bestens
Top bedrijf
Zijn hier al meerdere keren geweest. Goed advies, vriendelijke mensen, goede prijzen en altijd in voor een praatje. Wat wil je nog meer?
Elke kleur is te leveren
Ik kon heel gemakkelijk de kleuren van Evert Koning laten mengen in Sikkens verf.
Super..
Goede klantenservice toen er effe iets…
Goede klantenservice toen er effe iets mis ging bij de bezorging.
Mijn favoriete winkel geworden
Mijn favoriete winkel geworden. Nadine is top! Heel goed geholpen altijd
Super werk gud
Snel besteld, snel geleverd
Mooie website, eenvoudig om te bestellen. Snel geleverd.
Grote keuze, gemak en service
Gemakkelijk zoeken op de gewenste kleur en andere wensen, bestellen zonder problemen, vlotte afhandeling, goed geïnformeerd over het verloop van bestelling en verzending.
Gegaan zoals verwacht.
Goeie kwaliteit verf
Goeie kwaliteit verf, en ik had de verf twee dagen later al in huis👍
Wederom een goede ervaring en goed…
Wederom een goede ervaring en goed geholpen door Yvonne. Ik zeg een aanrader bestel zeker je verf hier.
Mooie ervaring
Mooie ervaring, er wordt met je meegedacht. We werden gebeld om iets te overleggen betreffende onze bestelling. Dit is heel attent.