Det er altid en stor fornøjelse at være inde hos Christina hun er altid meget flink, behagelig og omsorgsfuld. Alle jeg har været hos på klinik Holmberg har været en positiv oplevelse. Kan kun stær... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg valgte at bruge en masse tid på at snakke og forstå tandlægen, og han kunne forstå mig, jeg er lidt utraditionel og det fangede Jeppe med det samme, vi fandt et fælles sprog så vi begge forstod de... Ver mais
Kan man glæde sig til et tandlægebesøg? Det har jeg gjort hver eneste gang, jeg har bestilt tid hos denne tandlæge 😃🙌 Klinik Holmberg får mine varmeste anbefalinger 🍀🍀🍀 Dygtige, søde, rolige... Ver mais
Proffesionel. Serviceminded. Rent og indbydende lokaler. Dejligt central lokation. Tandlæge M.A er den bedste jeg har mødt til at forklare og få dig til at føle tryg. Løsningsorienteret. Ganske... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Altid en rigtig god oplevelse
Altid en rigtig god oplevelse. Før jeg kom hos Holmberg var jeg bange for at gå til tandlægen. Men nu er jeg glad for at gå til tandlægen. Man bliver altid mødt med et smil ved receptionen og får en god behandling hos tandlægerne. Har aldrig oplevet lang tid i venteværelset, selvom de tager sig fin tid til en så man føler sig forstået uden at de bare “rusher” igennem det.
Kæmpe anbefaling herfra!
Rigtig god oplevelse!
Det var en behagelig, tålmodig og konstruktiv tandundersøgelse hos Holmberg i Stege.
Mit første besøg efter tandlægeskift kunne ikke være bedre 😊. Ualmindelig sød klinikassistent - humor, tålmodighed, relevante oplysninger og svar på spørgsmål undervejs.
Jeg er helt tryg ved mit tandlægeskift.
Oplevelse som ledsager for udviklingshæmmet søster
Jeg er støtteperson for min udviklingshæmmede søster,der er kørestolsbruger og meget nervøs ved tandlæge besøg.På vores første besøg hos Linette, oplevede vi at alt fungerede perfekt.Linette havde sat sig grundigt ind i min søsters journal, fra den tidligere tandlæge,der desværre lukkede.
Overbehandling
Under et af mine årlige eftersyn hos Holmberg blev jeg præsenteret for en vurdering af tandplejer, der foreslog mellem 4-6 kroner. Jeg blev noget overrasket, da jeg ikke har problemer eller ondt. Men tandlægen fastholdt vurderingen og sendte et tilbud på ca. 40.000. Jeg gik til en anden tandlæge og fik en second opinion. De var rystede over forslaget om at lave kroner på sunde tænder. Jeg fik dog skiftet en fyldning, men ellers er der ingen problemer. Min nu nuværende tandlæge havde aldrig oplevet lignende form for forsøg på overbehandling.

Resposta da Tandlæge Holmberg
Venlig smilendde personale
Venlig smilendde personale, og får en god oplevelse med hjem
Sød og venlig betjening og undersøgelse
Meget omsorgsfuld og venlig behandling
Tandlægen du ikke giver slip på
Kompetance , imødekommende og super dygtige
God tid og omsorg
Alt personale er altid meget imødekommende.
Jeg er altid lidt nervøs, når jeg kommer, men bliver altid beroliget og taget godt imod.
Der er altid god tid til snak og støtte.
Line er fantastisk til at forklare hvad hun gør og hvad jeg selv kan gøre bedre for et fælles mål.
Det er ALTID en glæde at opleve den…
Det er ALTID en glæde at opleve den venlighed, omsorg og grundighed, som jeg bliver mødt med. Jeg er tryg, og går hjem med oplevelsen af at være behandlet med faglig kompetence.
God og kompetent behandling.
Bedste tandlæge ever
Ganske enkelt et af de bedste tandlægehuse jeg har prøvet.
Kan varmt anbefales.
Kan man glæde sig til et tandlægebesøg
Klinik Holmberg får mine varmeste anbefalinger 🍀🍀🍀
Dygtige, søde, rolige og ordentlige!
Jeg føler mig meget tryg hver eneste gang, jeg besøger klinikken 🙌🌸🌸🌸🌸
Den bedste tandlægeklinik, man kan forestille sig.
Det er simpelthen det bedste sted at være til tandlæge. Jeg har haft den vildeste tandlægeskræk, og jeg synes stadig ikke, det er sjovt at komme til tandlæge, men aldrig har jeg følt mig så tryg og godt modtaget som her. Jeg mødes altid med et smil, og i dag gik jeg også smilende der fra, fordi jeg både blev mødt med kram og ikke mindst en masse søde ord, som gør, at jeg virkelig føler mig enormt godt passet på og ikke mindst virkelig velkommen. Selvom det var længe siden, jeg havde været der på grund af Deres gode og grundige arbejde, føltes det som havde jeg været der i går. Det er rart at blive genkendt og føle sig så meget velkommen. Og det er ligegyldig, om det er sekretæren, klinikassistenten, tandlægen, tandteknikeren eller hvem ellers det kunne være. De er allesammen smilende, søde og ikke mindst enormt omsorgsfulde. Alt arbejdet bliver gjort med omhu og med omtanke for patientens behov. De tager det lige i det tempo, man har behov for, og det er simpelthen så trygt et miljø at være i. Så jeg kan kun anbefale klinikken til alle med tandlægeskræk, eller andre der bare gerne vil have en god oplevelse ved at gå til tandlæge.
Linette er bare en helt igennem…
Linette er bare en helt igennem fantastisk tandplejer på ALLE tænkelige måder!
Har brugt klinikken i mange år og lever…
Har brugt klinikken i mange år og lever altid op til mine forventninger, ryger altid først i stolen hos fantastiske tandplejer Line som altid har styr på tingene og har sjældent brug for en tandlæge men sker det er service og arbejde i top klasse. Kan varmt anbefales.
1. besøg
1. besøg hos Holmberg. Modtagelsen i receptionen super godt, tandlægen super sød … så tænker det bliver godt.
Hurtig akut tid
Hurtig akut tid, venligt personale. God forklaring på problemerne, hurtigt løst
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.